FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 εδω ειχε πολυ ζεστη,εφτασε μεχρι και 35 το μεσημερι,παλι παραλια την βγαλαμε Αντιηλιακο ειχες ή σε εκαψε ο ηλιος; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΣΙΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Παντως εδω τωρα 22.05 στην εδεσσα εχει -2 αλλα ειναι καλα γιατι δεν εχει αερα.Προχθες ανεβηκα στο χιονοδρομικο και γινωταν της τρελλης ρε παιδια.Οι περισσοτεροι λογω επαρσης δεν ειχαν αλυσιδες με αποτελεσμα να γινει μια ουρα 3 και χλμετρων και η ταλαιπωρια στο κατεβασμα ηταν 500 χλμ.Το μονο καλο που ειδα εκτος την ομορφια φυσικα ηταν πολλα 4ροδα να κυκλοφορουν ανετα στα χιονια μεσα στον οικισμο.Η λαμακια ηταν που δεν τραβηξα μερικες φωτο γ@μοτο.Και ηταν φανταστικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Κερκυρα, μια χαρα! (Γιαννενα, που ημασταν Σ/Κ) ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! (Χιονι, πολυ! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Στα χιονοδρομικα οπου ετυχε να βρεθω καποιες φορες με το ταπεινο κλουβακι των 60 αλογων και ΜΕ αλυσιδες οι παραπανω ανεβαιναν με κατι θηριωδη τζιμ X3 Χ5 και αλλα τετοια τετρακινητα τερατα με λαστιχα 235 και βαλε αλλα ΧΩΡΙΣ αλυσιδες και κολλουσαν στο χιονι και αυτοι και μια ουρα 2 χιλιομετρων απο πισω. Τα ζωα!!!!!!!!! Η επαρση ειναι πολυ ασχημο πραμα B) Mα αφου αγοραζουν το τζιπ για να πανε στα χιονια, αυτο και μονο εξηγει απο μονο του την ανθρωπινη βλακεια. Λες και η τετρακινηση βελτιωνει την προσφυση του ελαστικου με το οδοστρωμα... 4 επι 4 που δεν κολλαει σχεδον πουθενα και σκαρφαλωνει σχεδον παντου και δεν στοιχιζει οσο ενα διαμερισμα. Ποιο ειναι; Lada Niva, σε αγωνες trial που εχω παει ειναι τα μονα που ειναι σχεδον "μαμα" και δεν εχουν ιδιαιτερα προβληματα! Αντε και τα samurai της suzuki... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 και τα samurai της suzuki... To αυτοκινητο με τις περισσοτερες off-road μετατροπες που εχω δει!! (Λογω κοστους, προφανως.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Και εγώ Αθήνα είμαι.. Συγκεκριμένα προς νότια προάστεια καμιά 300-400ριά μέτρα απ'τη θάλασσα.. Οπότε χιόνι δύσκολα θα δω, αλλά τέτοιο ψ#λόκρυο που έχουμε φάει.. Είναι και ο Υμηττός από πίσω και κάνει ένα ρεύμα απίθανο!! Πριν κανα 2 ώρες που περπάτησα 2 γωνίες μέχρι το σπίτι μου, είχε το χειρότερο καιρό.. Πολύ παγωμένο αέρα και ψιλόβροχο.. Αμαρτία για τους μη έχοντες στέγη.. :/ 4 επι 4 που δεν κολλαει σχεδον πουθενα και σκαρφαλωνει σχεδον παντου και δεν στοιχιζει οσο ενα διαμερισμα. Ποιο ειναι; Lada Niva, σε αγωνες trial που εχω παει ειναι τα μονα που ειναι σχεδον "μαμα" και δεν εχουν ιδιαιτερα προβληματα! Αντε και τα samurai της suzuki... Και εγώ αυτά τα 2 ακριβώς είχα στο νου μου να πω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Mα αφου αγοραζουν το τζιπ για να πανε στα χιονια, αυτο και μονο εξηγει απο μονο του την ανθρωπινη βλακεια. Λες και η τετρακινηση βελτιωνει την προσφυση του ελαστικου με το οδοστρωμα... Lada Niva, σε αγωνες trial που εχω παει ειναι τα μονα που ειναι σχεδον "μαμα" και δεν εχουν ιδιαιτερα προβληματα! Αντε και τα samurai της suzuki... :thumbsup: :thumbsup: Αυτο ακριβως εννοουσα! Αυτο ειναι τετρακινητο θηριο οχι οι ######### που αγοραζουν και στοιχιζουν οσο ενα διαμερισμα 20ετιας για να πουλησουν μουρη!!!!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Ποιά κακοκαιρία???? ποιά χιόνια???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllh 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 κατι συννεφα εχουμε εδω περα και δεν βλεπω "ριξε ενα πεντοχιλιαρο στη γυαλα μπας και καθαρισει ο ουρανος " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 καααααλα εδω ειχαμε -30 πριν 5 μερες τωρα εχει -2 και θεωρητε καλοκαιρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) -30??? :0 Μα που βρισκεσαι ρε αδερφε;;; Σιβηρια;; :0 Και γω που βλεπω τον Υμηττο απο το παραθυρο μου παντως εχω πεθανει στο κρυο αυτες τις μερες! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 κατι συννεφα εχουμε εδω περα και δεν βλεπω "ριξε ενα πεντοχιλιαρο στη γυαλα μπας και καθαρισει ο ουρανος " Και να ξεραμε τον τοπο σου καλα θα ηταν :P Σκατα παιδες....χαλια λεμε αυτος ο καιρος..ολο ψιλοβροχο 5 μερες τωρα..οτι χειροτερο για να σου την σπαει και να γεμιζουν τα παντα λασπη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Ποιά κακοκαιρία; Μόνο ψωφόκρυο έχει εδώ στην Δράμα, μόνο τη Παρασκευή πήγε να ρίξει λίγο αλλά σταμάτησε μετα από κανά 10λεπτο, και μετά ανα διαστήματα ελάχιστο χιονόνερο, δεν το βλέπω να χιονίζει φέτος εδώ, μόνο στο Φαλακρό και στο Παγγαίο έχει λίγο χιόνι. <_< για να χιονησει σε εμας πρεπει να κανει - 20 αλιως τιποτα !!!! θα σας ελεγα και εγω τι παιζει προς δοξατο μερια αλλα ειμαι εκτος ....(ειμαι στην αθηνα εγκλοβισμενος μεσα στο σπιτι..) αλλα μονο λιγο κριο τιποτα σπουδαιο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Κι εδω Πατρα χάλια ρε παιδιά...πολυ ΠΑΙΧΝΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! :lol: Ευκαιρια σημερα πηγαμε μιαβολτιτσα στα γυρω με την πιτσιρίκα για παιχνιδακι!!!Να καταλαβουμε και Χριστουγεννα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Εδώ Τρίπολη πολύ κρύο!!! Επάνω στο χωριό εχθές άνοιξαν το δρόμο από τα χιόνια :ok: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 κατι συννεφα εχουμε εδω περα και δεν βλεπω "ριξε ενα πεντοχιλιαρο στη γυαλα μπας και καθαρισει ο ουρανος " μακάρι να τα'χαμε ακόμα τα πεντοχίλιαρα. (από τις αγαπημένες μου ταινίες λέμε :P ) Εδώ Τρίπολη πολύ κρύο!!! Επάνω στο χωριό εχθές άνοιξαν το δρόμο από τα χιόνια :ok: καλά στην τρίπολη πάντα κρύο κάνει. τα είχα δεί όλα φαντάρος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες