Jump to content

Recommended Posts

πριν από λίγο γύρισα από βόλτα εκτός αττικής και στην εθνική παρατήρησα ότι η δεξιά λάμπα μαζί με το κούμπωμα είχε βγει προς τα έξω, σε σημείο να βλέπω την μισή λάμπα :_w00t:

όσοι έχετε v-strom σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;;;; μπορεί να οφείλεται σε κραδασμούς μιας και πήγαινα γύρω στα 160-180χλμ;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

xaxaxaxaa εξαιτίας αυτόν τον κραδασμών δεν πρόκειται το δικό μου κοντέρ να δει ποτέ αυτά τα χιλιόμετρα :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ πιθανόν να είναι απο τους κραδασμούς.....Μπορείς να βάλεις μια φωτό για να καταλάβουμε καλύτερα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OMG!Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο κι εχω κανει αρκετα συνεχομενα χλμ σε μεγαλες ταχυτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
OMG!Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο κι εχω κανει αρκετα συνεχομενα χλμ σε μεγαλες ταχυτητες.

Συμφωνώ με το rallistas κι εγώ.Δεν το έχω δεί ποτέ να συμβαίνει.Μήπως είχε γίνει κάποια εργασία στα φώτα πριν καιρό και δεν είχε κουμπώσει καλά το κάλλυμα ? Από κραδασμούς κλπ δεν νομίζω, έχει αρκετά πολιτισμένη λειτουργία το V-strom.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω και γω να οφείλεται σε κραδασμούς από την ταχύτητα σε εθνικό δίκτυο.. Εκτός αν πήγες σε ανώμαλο τερέν για πολλά χλμ., τότε μπορεί κ να παίζει αυτό που λες. Δεν έχω και γω ξανακούσει ή διαβάσει κτ τέτοιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο μάστορα που το πήγα μου είπε ότι δεν έχει κάτι και απλά με τα χλμ μπορεί να βγεί προς τα έξω.είναι δυνατόν σε ταξιδιάρα μηχανή να συμβαίνει αυτό το πράγμα;;;ξέρει κανείς να μου πεί αν η τάπα που κρατάει την λάμπα κουμπώνει (π.χ μέσα και στροφή δεξιά ή αριστερά) ή απλά την βάζεις μέσα και σφηνώνει από μόνη της;;;;

-φωτογραφία που ζήτησε κάποιος φίλος δεν μπορώ να ανεβάσω.

-εργασία έχει γίνει (έχω φώτα xennon) σε απάντηση κάποιου φίλου που ρώτησε παραπάνω.

Υ.Γ1 την έχω 2 μήνες την μηχανή και δεν την ξέρω ακόμα καλά.

Υ.Γ2 ααα!!!...ρε ΧΤακι που σε έλυνα & έδενα για πλάκα :P

Δεν νομίζω και γω να οφείλεται σε κραδασμούς από την ταχύτητα σε εθνικό δίκτυο.. Εκτός αν πήγες σε ανώμαλο τερέν για πολλά χλμ., τότε μπορεί κ να παίζει αυτό που λες. Δεν έχω και γω ξανακούσει ή διαβάσει κτ τέτοιο.

όχι καθαρά εθνική.χώμα δεν πάτησε

Συμφωνώ με το rallistas κι εγώ.Δεν το έχω δεί ποτέ να συμβαίνει.Μήπως είχε γίνει κάποια εργασία στα φώτα πριν καιρό και δεν είχε κουμπώσει καλά το κάλλυμα ? Από κραδασμούς κλπ δεν νομίζω, έχει αρκετά πολιτισμένη λειτουργία το V-strom.

αμ!!! πώς κουμπώνει το άτιμο το κάλυμμα;;;;; :shoot::2guns::kill:

Τροποποιήθηκε από τον action75

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
στο μάστορα που το πήγα μου είπε ότι δεν έχει κάτι και απλά με τα χλμ μπορεί να βγεί προς τα έξω.είναι δυνατόν σε ταξιδιάρα μηχανή να συμβαίνει αυτό το πράγμα;;;ξέρει κανείς να μου πεί αν η τάπα που κρατάει την λάμπα κουμπώνει (π.χ μέσα και στροφή δεξιά ή αριστερά) ή απλά την βάζεις μέσα και σφηνώνει από μόνη της;;;;

-φωτογραφία που ζήτησε κάποιος φίλος δεν μπορώ να ανεβάσω.

-εργασία έχει γίνει (έχω φώτα xennon) σε απάντηση κάποιου φίλου που ρώτησε παραπάνω.

Υ.Γ1 την έχω 2 μήνες την μηχανή και δεν την ξέρω ακόμα καλά.

Υ.Γ2 ααα!!!...ρε ΧΤακι που σε έλυνα & έδενα για πλάκα :P

όχι καθαρά εθνική.χώμα δεν πάτησε

αμ!!! πώς κουμπώνει το άτιμο το κάλυμμα;;;;; :shoot::2guns::kill:

λοιπον φιλαρακι εφοσων εχεις βαλει xenon οπως λες θα εχεις παρατηρησει οτι εχεις μεγαλυτερη βαση λαμπας απο οτι η μαμα (διαφορετικα να στο δωσω να καταλαβεις Το ντουι ειναι μεγαλυτερο απο της μαμα λαμπας)

Ο μαστορας σου για να βαλει το πλαστικο καλυμα το οποιο προστατευει απο την βροχη κανονικα πρεπει να του εχει ανοιξει μια μεγαλυτερη τρυπα για να περασει η λαμπα!

Αν δεν το εχει κανει ειναι φυσικο και επομενο να βγαινει προς τα εξω!!

Οσο αφορα το πως ασφαλιζει η λαμπα ειναι απλο,

Μιση περιστροφη δεξια απασφαλιζει,μιση περιστροφη αριστερα ασφαλιζει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα