ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Ξερει κανεις κανα καλο λαστιχακι?? ενδιαφορομαι να μαθω και τιμι.... ψαχνω κατι καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Ποια φοραει τωρα ? Διαστασεις ζαντων-ελαστικων ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Front: 110/70-17 Rear: 130/70-17 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Front: 110/70-17 Rear: 130/70-17 :D Μichelin σταθερή αξία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Michelin Sporty κι απο εμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) Michelin...ΦΥΣΙΚΑ!!! Η πινακιδα που πηγε???...περιπατο??? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Michelin...ΦΥΣΙΚΑ!!! ολοι michelin ρε παιδεια???? Τοσο καλα ειναι?? Ποσο παει το πιο ακριβο για πισω μονο??? Η πινακιδα που πηγε???...περιπατο??? η φωτο ειναι πρωτου γινει ετσι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 ολοι michelin ρε παιδεια???? Τοσο καλα ειναι?? Ποσο παει το πιο ακριβο για πισω μονο??? η φωτο ειναι πρωτου γινει ετσι.... εγω μονο τα χειροτερα μπορω να σου πω για τα michelin...φυτιλια απο καινουρια. με σειρα προτιμησεις 1)μετζελερ 2)πιρελι (ιδια εταιρια ουσιαστικα με τη μετζελερ) 3) ντανλοπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Για το δικό σου δεν έχω ιδέα, γενικά με τα ελαστικά θα βρεις πολλές γνώμες. Πάρε τα πιο μαλακά και την επόμενη φορά πας σε λίγο πιο σκληρά κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Η γνωμη μου , θα πηγαινα σε ενα λαστιχαδικο ( κατα πρωτιμιση καποιο που να ξερεις και κανεναν ) και θα τους ρωταγα τι μου προτινουν , τους λες τι χρηση του κανεις και θα σε βοηθησουν να διαλεξεις το σωστο . Παντως βαλε κατι μαλακο οπως ειπε κι ο φιλος . Το τι μαρκα ειναι δε πιστευω οτι εχει σχεση , καθε εταιρια βγαζει ενα σκασμο μοντελα , αλλα κανουν για καποια μηχανακια και τη χρηση τους και αλλα οχι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Ψάξ'το το θέμα και τσίμπησε αυτό που κάνει τα περισσότερα!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 πηγα σε λαστιχα σμρ και μου πε οτι τα καλυτερα που μπορω να βαλω απο μισελεν ειναι κατι PILOT 200 ευρο μπροσ πισω.. τι λενε αυτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Pilot power, πολύ μαλακά σα μαρμελάδα, σε βαθμό τέτοιο που το καλοκαίρι θα σου γλυστράνε όντως σα να πατάς σε μαρμελάδα. Αν σκοπεύεις να τα ξαναλλάξεις πριν πιάσει κατακαλόκαιρο, τότε βάλτα, αλλιώς θα σου πρότεινα κάτι πι΄πο συμβατικό και πιό φθηνό. Επίσης, εάν όντως τα λάστιχα είναι για πέταμα(παλιώσανε? τι έχει τώρα και πόσο καιρό τα έχει) και σκοπεύεις να αλλάξεις μόνο το ένα, τότε άλλαξε το μπροστινό. Το πίσω σε νοιάζει κυρίως στις στροφές, όπου όμως ούτε τα φοβερά άλογα έχεις για να το ζορίσεις, αλλά κυρίως, στις στροφές μπορείς να πηγαίνεις χαλαρά εφόσων θα ξέρεις ότι το λάστιχο σου είναι γιαταμπάζα. Το μπροστινό όμως, το θες στα φρένα. Και στα φρένα, παίζεις το κεφάλι σου κι επίσης δεν εξαρτάται από σένα το πότε θα χρειαστείς να κάνεις τον ρόσι στα φρένα Οπότε, ΠΑΝΤΑ καλό μπροστινό κι ας είναι το πίσω κουρέλι(εκτός κι αν κινδυνεύει να κλατάρει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 ρε χελωνα πριν απ αυτο ειχα ενα cb1 400 ....60 αλογα και εμπενε στις στροφες αερα... ε δεν μπορω μ αυτο εδω να το πλαγιαζω ετσι λιγο για το feeling στη στροφη για το σπιτι μου και να κουναει το πισω 15 ριχτερ.... το μπροστινο εχει αρκετο ψωμι ακομα,το πισω εχει πιο λιγο,δεν θελει αλλαγη αλλα κουναει και μια φορα που χρειαστηκε να φρεναρω κολιαρε και δεν επιανε κατω.... ενω με το μπροστινο δεν εχω αντιμετωπισει ακομα προβλημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 ρε χελωνα πριν απ αυτο ειχα ενα cb1 400 ....60 αλογα και εμπενε στις στροφες αερα... ε δεν μπορω μ αυτο εδω να το πλαγιαζω ετσι λιγο για το feeling στη στροφη για το σπιτι μου και να κουναει το πισω 15 ριχτερ.... το μπροστινο εχει αρκετο ψωμι ακομα,το πισω εχει πιο λιγο,δεν θελει αλλαγη αλλα κουναει και μια φορα που χρειαστηκε να φρεναρω κολιαρε και δεν επιανε κατω.... ενω με το μπροστινο δεν εχω αντιμετωπισει ακομα προβλημα.. τα pilot ειχα στο παλιο μου fazer...πατσαβουρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 ε δε θα βγαλω ακρη σουπερ οι μεν ,μουφα οι δε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 Το Pilot είναι καλό λάστιχο αλλά... Αλλά έχει πολύ μαλακή γόμα, με αποτέλεσμα, όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, τότε είναι παραπάνω μαλακή από το επιθυμητό. Αυτό μπορείς να το δείς το καλοκαίρι, που ο ίδιος δρόμος που το μεσημέρι γλιστράει, το βραδάκι είναι άψογος. Τώρα σχετικά με το άλλο θέμα....οκ εγώ δεν ξέρω καν σε τι κατάσταση είναι το μπροστινό σου και σε τι το πισινό. Μιά γενική αρχή διατύπωσα. Πάντως, γενικά απέφευγε το πίσω φρένο. Εγώ για να καταλάβεις, το είχα χαλασμένο από την αρχή που το πήρα και δενέχω καν ασχοληθεί να το φτιάξω. Γενικά σε τετράχρονο δεν δουλεύω πίσω φρένο, διότι έτσι κι αλλιώς, το μοτέρ μπορεί να μου δώσει παραπάνω επιβράδυνση από ότι το φρένο και εκτός αυτού το πίσω φρένο αν μπλοκάρει κι αρχίσεις τις πάντες, τότε σου έχει χαλάσει όλο το φρενάρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 Εντάξει μη περιμένεις όλοι να συμφωνήσουν σε ένα λάστιχο!!!Πήρες τουλάχιστον μια γενική γνώμη? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 Το Pilot είναι καλό λάστιχο αλλά... Αλλά έχει πολύ μαλακή γόμα, με αποτέλεσμα, όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, τότε είναι παραπάνω μαλακή από το επιθυμητό. Αυτό μπορείς να το δείς το καλοκαίρι, που ο ίδιος δρόμος που το μεσημέρι γλιστράει, το βραδάκι είναι άψογος. Τώρα σχετικά με το άλλο θέμα....οκ εγώ δεν ξέρω καν σε τι κατάσταση είναι το μπροστινό σου και σε τι το πισινό. Μιά γενική αρχή διατύπωσα. Πάντως, γενικά απέφευγε το πίσω φρένο. Εγώ για να καταλάβεις, το είχα χαλασμένο από την αρχή που το πήρα και δενέχω καν ασχοληθεί να το φτιάξω. Γενικά σε τετράχρονο δεν δουλεύω πίσω φρένο, διότι έτσι κι αλλιώς, το μοτέρ μπορεί να μου δώσει παραπάνω επιβράδυνση από ότι το φρένο και εκτός αυτού το πίσω φρένο αν μπλοκάρει κι αρχίσεις τις πάντες, τότε σου έχει χαλάσει όλο το φρενάρισμα καταλαβα τι λες.....απλα οτα ειπα για πισω φρανα δεν μιλαω για νορμαλ συνθηκες αλλα για φρεναρισμα πανικου....που εκει δεν προλαβαινεις κατεβασματα[εγω τουλαχιστον]! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες