Mytilinios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Γεία χαρά, θέλω να πάρω ένα Super Motard στα 250 κιβηκά (λόγω απειρίας και περιορισμού διπλώματος δεν θέλω κάτι πιο δυνατό) και μια που είμαι νέος στον χώρο θα ήθελα να μου πείτε τι μοντέλα κυκλοφορούν έτοιμα s.m. ή που μπορούν να μετατραπούν σε s.m. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Λοιποοον , εχουμε και λεμε , kawasaki klx250-300 -η αγαπη μου !- , D-tracker ( ετοιμο , ιδιο με τα klx250 εκτως τροχων ) , Suzuki dr-250 , Honda xr250 , Yamaha ttr 250 ( best value for money ) . Aπο τα παραπανω μονο το D-tracker ειναι ετοιμο απο τη μανα του , θα βρεις μοντελα απο το '98 μεχρι και το '03 ( τοτε σταματισανε την εισαγωγη στην Ελλαδα ) σε τιμες απο 1500-2000 το πολυ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Απο SS πήγες σε motard ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Απο SS πήγες σε motard ???? Ελα ρε σιγα και 'γω απο συμαχος πηγα στα ΣΣ ... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 ο καραφλας εννοει οτι ο φιλτατος εχει φτιαξει 3 θεματα και σε καθε θεμα ρωταει για αλλου ιδους μηχανη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Ελα ρε σιγα και 'γω απο συμαχος πηγα στα ΣΣ ... :lol: Είσουν ένας απο τους 7 νάνους στα ΣΣ του Καββαδία???? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mytilinios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 ο καραφλας εννοει οτι ο φιλτατος εχει φτιαξει 3 θεματα και σε καθε θεμα ρωταει για αλλου ιδους μηχανη :) Η αλήθεια είναι ότι είμαι μπερδεμένος και ακόμα το ψάχνω από παντού :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Yamaha ttr 250 ( best value for money ) <- οπως ειπε και ο Βασιλης (smias) Δεν βγαζει ζημιες στην κατηγορια του,καλες επιδοσεις και yamaha (φθηνα ανταλλακτικα), στο προτεινω! ;) Παιζουν αρκετα στην εφημεριδα απο 1000 ευρω (τα μοντελα '97-99) εως και 2000 ευρω (μοντελα μετα το 2000). Δες μια φωτο του απο μοντελο '98-99 δες και ενα ΤΤR μετα του 2000. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 εγω απο τη αλλη θα σου ελεγα για το XRακι... δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο ενα φιλαρακι...ουτε ζημιαρικο του εχει βγει και παρολο που ειναι διχρονο δεν βρομοκοπαει...βεβαια κανει λιγο θορυβο, ισως περισσοτερο απο το ΤΤR μοντελο 2005. πολυ ομορφουλι Είσουν ένας απο τους 7 νάνους στα ΣΣ του Καββαδία???? :lol: ακουμε και τετοια Δαιμωνακο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 εγω απο τη αλλη θα σου ελεγα για το XRακι... δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο ενα φιλαρακι...ουτε ζημιαρικο του εχει βγει και παρολο που ειναι διχρονο δεν βρομοκοπαει...βεβαια κανει λιγο θορυβο, ισως περισσοτερο απο το ΤΤR μοντελο 2005. πολυ ομορφουλι ακουμε και τετοια Δαιμωνακο ??? διχρονο το xr??????????????????? μαλον μπερδευτικες. για εμενα προτιμα η xr h ttr κ τα δυο τα σπανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 διχρονο το xr??????????????????? μαλλον μπερδευτικες. για εμενα προτιμα η xr h ttr κ τα δυο τα σπανε. οντως... τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν διχρονο και ουτε που με διορθωνε το αλλο το ρεμαλι μακακια μου... γραψε λαθος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 To XR σα της φωτο ειχε μια παρανοικη τιμη θυμαμαι , κοντα στα 6+++000 ευρο ! Θα το βρεις πολυυυυυ δυσκολα ως μεταχειρισμενο γιατι ελαχιστοι το αγορασαν . Τα μανιβελατα ( '96-'07 ) τα βρισκεις παντου και σε πολλες τιμες αναλογα τη κατασταση . Υπαρχουν και μιζατα και ξεχωριζουν ευκολα απο το μεταλλικο τεποζιτο και το ψηφιακο κοντερ . Για TTR τα '00 και μετα , ειναι πανεμορφα ! Γενικα παρε κατι μετα απο το μιλενιουμ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 Όντως φίλε, το XRάκι είναι πανάκριβο, ενδιαφερόμουν κι εγώ γι' αυτό μια περίοδο και μόλις είδα ότι έπαιζε περίπου 2.000,00 Ευρά πάνω από το μέσο όρο στην κατηγορία του μου έπεσαν τα αυτιά! Για μένα κοίτα προς TT-R μεριά όπως είπαν και οι προλαλήσαντες. Το έχει ένας φίλος μου στο χωριό και του ξηγιέται συνέχεια χώμα.... είναι σκυλί μαύρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 TTR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alevbas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Το ττρ το έχω απο το 1997. Πότε δεν μου ζήτησε τίποτα και όλα τα σερβις τα έκανα μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια, επειδή δεν είχα χρόνο να το καβαλήσω, αλλά χρήματα για να αγοράζω(αντίθετα με τα φοιτητικά χρόνια), ψόδεψα αρκετά σε αγορές από ebay αμερικής και αγγλίας. Μέχρι και upside down έφερα και απo USA. Δείτε πως ήταν πριν κάποιους μήνες, έχουν μπει και άλλα τότε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το ττρ το έχω απο το 1997. Πότε δεν μου ζήτησε τίποτα και όλα τα σερβις τα έκανα μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια, επειδή δεν είχα χρόνο να το καβαλήσω, αλλά χρήματα για να αγοράζω(αντίθετα με τα φοιτητικά χρόνια), ψόδεψα αρκετά σε αγορές από ebay αμερικής και αγγλίας. Μέχρι και upside down έφερα και απo USA. Δείτε πως ήταν πριν κάποιους μήνες, έχουν μπει και άλλα τότε Μαχιμοτατο το ttr σου ! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fuser 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Το ρεζερβουαρ μπηκε κουτι ή χρειαστηκε καποιου ειδους πατεντα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Το ρεζερβουαρ μπηκε κουτι ή χρειαστηκε καποιου ειδους πατεντα ? To ρεζερβουαρ αυτο ειναι μαλλον το 22αλιτρο της ακερμπις. Κανει 300ε και κυκλοφορει για ολα τα εντουρα! Παρε κανα xr h ttr, πανε καμια χωματοβολτα και σιγα μη θες μετα να το κανεις sm! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες