Jump to content
Mytilinios

Μοντέλα 250cc που είναι ή μετατρέπονται σε sm

Recommended Posts

Γεία χαρά,

θέλω να πάρω ένα Super Motard στα 250 κιβηκά (λόγω απειρίας και περιορισμού διπλώματος δεν θέλω κάτι πιο δυνατό) και μια που είμαι νέος στον χώρο θα ήθελα να μου πείτε τι μοντέλα κυκλοφορούν έτοιμα s.m. ή που μπορούν να μετατραπούν σε s.m.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιποοον , εχουμε και λεμε , kawasaki klx250-300 -η αγαπη μου !- , D-tracker ( ετοιμο , ιδιο με τα klx250 εκτως τροχων ) , Suzuki dr-250 , Honda xr250 , Yamaha ttr 250 ( best value for money ) .

Aπο τα παραπανω μονο το D-tracker ειναι ετοιμο απο τη μανα του , θα βρεις μοντελα απο το '98 μεχρι και το '03 ( τοτε σταματισανε την εισαγωγη στην Ελλαδα ) σε τιμες απο 1500-2000 το πολυ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απο SS πήγες σε motard ???? :huh::huh:

Ελα ρε σιγα και 'γω απο συμαχος πηγα στα ΣΣ ... :lol:

:spam:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο καραφλας εννοει οτι ο φιλτατος εχει φτιαξει 3 θεματα και σε καθε θεμα ρωταει για αλλου ιδους μηχανη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε σιγα και 'γω απο συμαχος πηγα στα ΣΣ ... :lol:

:spam:

Είσουν ένας απο τους 7 νάνους στα ΣΣ του Καββαδία???? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ο καραφλας εννοει οτι ο φιλτατος εχει φτιαξει 3 θεματα και σε καθε θεμα ρωταει για αλλου ιδους μηχανη :)

Η αλήθεια είναι ότι είμαι μπερδεμένος και ακόμα το ψάχνω από παντού :0 :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha ttr 250 ( best value for money ) <- οπως ειπε και ο Βασιλης (smias)

Δεν βγαζει ζημιες στην κατηγορια του,καλες επιδοσεις και yamaha (φθηνα ανταλλακτικα), στο προτεινω! ;)

Παιζουν αρκετα στην εφημεριδα απο 1000 ευρω (τα μοντελα '97-99) εως και 2000 ευρω (μοντελα μετα το 2000).

ttr250r.jpg

Δες μια φωτο του απο μοντελο '98-99

TT-R250.JPG

δες και ενα ΤΤR μετα του 2000.

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω απο τη αλλη θα σου ελεγα για το XRακι... δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο ενα φιλαρακι...ουτε ζημιαρικο του εχει βγει και παρολο που ειναι διχρονο δεν βρομοκοπαει...βεβαια κανει λιγο θορυβο, ισως περισσοτερο απο το ΤΤR

μοντελο 2005. πολυ ομορφουλι

post-3247-1228943433_thumb.jpg

Είσουν ένας απο τους 7 νάνους στα ΣΣ του Καββαδία???? :lol:

ακουμε και τετοια Δαιμωνακο ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω απο τη αλλη θα σου ελεγα για το XRακι... δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο ενα φιλαρακι...ουτε ζημιαρικο του εχει βγει και παρολο που ειναι διχρονο δεν βρομοκοπαει...βεβαια κανει λιγο θορυβο, ισως περισσοτερο απο το ΤΤR

μοντελο 2005. πολυ ομορφουλι

post-3247-1228943433_thumb.jpg

ακουμε και τετοια Δαιμωνακο ???

διχρονο το xr???????????????????

μαλον μπερδευτικες.

για εμενα προτιμα η xr h ttr κ τα δυο τα σπανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
διχρονο το xr???????????????????

μαλλον μπερδευτικες.

για εμενα προτιμα η xr h ttr κ τα δυο τα σπανε.

οντως...

τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν διχρονο και ουτε που με διορθωνε το αλλο το ρεμαλι :angry:

μακακια μου... γραψε λαθος... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To XR σα της φωτο ειχε μια παρανοικη τιμη θυμαμαι , κοντα στα 6+++000 ευρο ! Θα το βρεις πολυυυυυ δυσκολα ως μεταχειρισμενο γιατι ελαχιστοι το αγορασαν . Τα μανιβελατα ( '96-'07 ) τα βρισκεις παντου και σε πολλες τιμες αναλογα τη κατασταση .

Υπαρχουν και μιζατα και ξεχωριζουν ευκολα απο το μεταλλικο τεποζιτο και το ψηφιακο κοντερ .

Για TTR τα '00 και μετα , ειναι πανεμορφα !

Γενικα παρε κατι μετα απο το μιλενιουμ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως φίλε, το XRάκι είναι πανάκριβο, ενδιαφερόμουν κι εγώ γι' αυτό μια περίοδο και μόλις είδα ότι έπαιζε περίπου 2.000,00 Ευρά πάνω από το μέσο όρο στην κατηγορία του μου έπεσαν τα αυτιά! Για μένα κοίτα προς TT-R μεριά όπως είπαν και οι προλαλήσαντες. Το έχει ένας φίλος μου στο χωριό και του ξηγιέται συνέχεια χώμα.... είναι σκυλί μαύρο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ττρ το έχω απο το 1997. Πότε δεν μου ζήτησε τίποτα και όλα τα σερβις τα έκανα μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια, επειδή δεν είχα χρόνο να το καβαλήσω, αλλά χρήματα για να αγοράζω(αντίθετα με τα φοιτητικά χρόνια), ψόδεψα αρκετά σε αγορές από ebay αμερικής και αγγλίας. Μέχρι και upside down έφερα και απo USA. Δείτε πως ήταν πριν κάποιους μήνες, έχουν μπει και άλλα τότε

bikepics-1794464-full.jpg

bikepics-1794454-full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ττρ το έχω απο το 1997. Πότε δεν μου ζήτησε τίποτα και όλα τα σερβις τα έκανα μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια, επειδή δεν είχα χρόνο να το καβαλήσω, αλλά χρήματα για να αγοράζω(αντίθετα με τα φοιτητικά χρόνια), ψόδεψα αρκετά σε αγορές από ebay αμερικής και αγγλίας. Μέχρι και upside down έφερα και απo USA. Δείτε πως ήταν πριν κάποιους μήνες, έχουν μπει και άλλα τότε

bikepics-1794464-full.jpg

bikepics-1794454-full.jpg

Μαχιμοτατο το ttr σου !

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ρεζερβουαρ μπηκε κουτι ή χρειαστηκε καποιου ειδους πατεντα ?

To ρεζερβουαρ αυτο ειναι μαλλον το 22αλιτρο της ακερμπις. Κανει 300ε και κυκλοφορει για ολα τα εντουρα! Παρε κανα xr h ttr, πανε καμια χωματοβολτα και σιγα μη θες μετα να το κανεις sm!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα