grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2008 Δεν γράφεις κανα θέμα με εντυπώσεις απο το Dorsoduro .....??? Καλά-Κακά ας πούμε... Δεν το έχουν πολλοί και δεν εχω ακούσει και πολλά πράγματα ... για γράψε τίποτα για το κ@υλ@κι σου γιατί ειναι στη λίστα μου..! Νομιζω ότι έχουν γραφτεί πάρα πολλα για αυτό το μηχανάκι. Παντως εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μονο που θα έλεγα είναι ότι έχει μικρό ντεπόζιτο πράγμα που σε κάνει να έχεις το νούσου όταν πας κάποιο ταξιδάκι. Η τιμή του είναι τέλεια και είναι το μοναδικό στην κατηγορία του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2008 Παρα πολυ ωραιο! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2008 Κ@ΒΛΕΣ me aprilia !!!!!! :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2008 Κουκλι !!!!! Ακρως ερωτευσιμο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Επι την ευκαιρία είχα κάτι ζάντες από το παλιό μου ΧΤΧ 660 και είπα να κάνω κάτι με αυτές. Ιδού μερικές φωτος: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Επι την ευκαιρία είχα κάτι ζάντες από το παλιό μου ΧΤΧ 660 και είπα να κάνω κάτι με αυτές. Ιδού μερικές φωτος: Δε παιζεσαι , εισαι θεος της δημιουργιας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αφού έκανες έτσι το ποδήλατο πούλα το dorsoduro! Τι να το κάνεις όταν έχεις τέτοιο εργαλείο!!! Πάντως είσαι απίστευτος και για το dorso αλλά..................κυρίως για το ποδήλατο :lol: :D :lol: Αλήθεια κουνιέται καθόλου με αυτές τις ρόδες? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 από τον Ghostakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Καγκουρας ποδηλατης!!!!κορυφη...χαχαχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 μεγάλε πολύ μα πολύ κακό το μοτέρ και πάλη μπράβο που έχεις ωρεξει να μαστορεύεις χωρίς να κανιβαλιζεις Επι την ευκαιρία είχα κάτι ζάντες από το παλιό μου ΧΤΧ 660 και είπα να κάνω κάτι με αυτές. Ιδού μερικές φωτος: εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ενταξι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Ξυνεις με το ποδηλατο? Βαλε φωτο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Ιδού μερικές ακόμα πινελιές στο Dorso όπως καπάκι κινητήρος από Carbon Aramid: και φυσικά η νέα μου σέλα: MOOOOYAAAAXXXAAAXXXAAA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 καλα οτι και να πω ειναι λιγο,να το χαιρεσαι το υπερ-οπλο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Που να δεις το τι μου ερχεται σε λιγες μερες αποκλειστικά από την Aprilia Racing. Στην Ελλάδα θα το έχω μόνον εγώ, ειδική παραγγελία για ακριβα γούστα. Να αναφέρω 1?? hp. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 από τον grat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 εισαι πολυ μερακλης κ με πολυ μερακι κανεις τις μοτοσυκλετες κουκλια!!!!! :wub: για ανεφερε τι μοντελο θα φερεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 πολυ ωραιος!!! :D το συνολικο κοστος ολων αυτων των extra εξαρτηματων ποσο φτανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Όσο δεν φτάνουν και πολλοί μάλλον :D Koρυφή πάντως το Dorso. Είσαι φοβερός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Τρομερό φίλε μ..! Να το χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Πολύ ωραίο! Μπράβο για το μεράκι σου... ;) Τα κάρμπον κομμάτια τα φτιάχνεις εσύ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Το οτι εχεις το πιο υπεροχο Dorso πρεπει να στο 'χουν πολλοι , ε στο ξαναλεω και 'γω , ειναι μουρλια !!! Που να δεις το τι μου ερχεται σε λιγες μερες αποκλειστικά από την Aprilia Racing. Στην Ελλάδα θα το έχω μόνον εγώ, ειδική παραγγελία για ακριβα γούστα. Να αναφέρω 1?? hp. Για λεγ'-για λεγ' ????? Ελα υποψηφιος μελλοντικος αγοραστης Dorsoduro εδω , για λεγε να ξερω τι γινεται ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Πολύ ωραίο! Μπράβο για το μεράκι σου... ;) Τα κάρμπον κομμάτια τα φτιάχνεις εσύ? OOOO ναι, ασχολούμαι εδώ και 3.5 χρονια τωρα. Το οτι εχεις το πιο υπεροχο Dorso πρεπει να στο 'χουν πολλοι , ε στο ξαναλεω και 'γω , ειναι μουρλια !!! Για λεγ'-για λεγ' ????? Ελα υποψηφιος μελλοντικος αγοραστης Dorsoduro εδω , για λεγε να ξερω τι γινεται ! Το κιτ ερχεται απο την Αprilia racing και θα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα. Μου το κάνουν δώρο μιας και είμαι χορηγός στο παγκόσμιο πρωταθλημα των Supermotard στην Ιταλια για τα Dorsoduro RR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Το κιτ ερχεται απο την Αprilia racing και θα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα. Μου το κάνουν δώρο μιας και είμαι χορηγός στο παγκόσμιο πρωταθλημα των Supermotard στην Ιταλια για τα Dorsoduro RR. Ααα , 'σαι καλος εσυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 πολυ ωραιος!!! :D το συνολικο κοστος ολων αυτων των extra εξαρτηματων ποσο φτανει? Μέχρι τώρα έχει φτάσει μόλις τα 1000€ χωρίς βέβαια το κουστούμι μιας και έχω το βύσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 δωσε γιωργοοοοοο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2009 Πολυ ομορφο Μπραβο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες