CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Εκτός ότι γράφεις greeglish τα γράφεις και μισά. Σε μερικά χρόνια θα χαθεί η Ελληνική γραφή και η Ελληνική γλώσσα,και θα φταίει η νέα γενιά του 90s και μετά.Αμερικανάκια με τα όλα τους οι πιτσιρικάδες μας πλέον! Και σ' ανώτερα παλικάρια μου! Όσο για την όλη φάση είσαι παράνομος 100% + 1000 CBF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ox αμάν ! με πινακίδα τα έκανες όλα αυτά ? Α?μα την είδε την π*******ς :( p.s Νομίζω απαγορεύεται η καταδίωξη δικυκλου από ζητα... Είχα ακούσει πως στην Kύπρο πέθανε ένας πιτσιρικας k ο ζητάς που τον κυνηγούσε σε τρακάρισμα την ώρα τις καταδιωξης.. απαγορεύεται από Ζ-ητά? πώς και έτσι? τότε τι ρόλο έχουνε? πάντως φίλε, έκανες βλακιούλα... αν σε έπιανε, τότε την είχες κάτσει για τα καλά Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ορέστη μου έδωσες κουράγιο.. Χααχαχαχα.. ! Δεν προτεινω να ξεφευγουμε απο τους Ζ αλλα αμα μας παιρνει και δεν υπαρχει κοσμος κοντα ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ!!!!!!!! ΥΓ:Αμα ειναι περιπολικο στο χαλαρο το γκαζι, αστον να χτυπιεται... ΥΓ2:Την αστυνομια την συμπαθω δεν εχω προβλημα εχω και φιλους στο σωμα που σκεφτονται φυσιολογικα και δεν ειναι στιλ "σεριφηδες", απλα δεν εχω λεφτα για πέταμα (δεν σταματαω σε μπλοκα οταν μπορω). Παιδια του μεροκαματου ειναι και οι Ζ αλλα μερικοι με εκνευριζουν που το παιζουν "σεριφηδες",οι συγκεκριμενοι αντι να κυνηγανε παιδακια χωρις κρανος ας πιασουν τα πρεζακια που μαχαιρωνουν στην ομονοια καμια περιπτερού η κλεβουν τσαντες και πετανε γυναικες κατω,εκει η "μαγκια" τους,ας πιασουν αυτους που μας κλεβουν τις μηχανες και ληστευουν δικους μας,ας πιασουν πρωτα αυτους και αφου τους πιασουν ολους ας κυνηγησουν και τον μικρο χωρις κρανος. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
†яєŁøš 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2008 καλα φιλε σταυρο πες τους να ερθουνε πειραια σε μενα να τους βολταρω λιγο με το Z μου... οπως παντα καθε σαββατο κ κυριακη βγαζω πινακιδες απο το μιχανακη για λογους γτ τρεχω+ζιταδων κ αλλες @@μλκς@@..! εδω πειραια μου κανουν σιχνα σιμα για στοπ γιατι εχει πλ βατσιλικι.. τους βολταρω απο στενα σε στενα με το Ζ κ απο τα νευρα τους π δεν με πιανουν η φεβγουν αλαζουν δρομο η κριβονται μεχρι να με δουν... ασε π το Ζ μου ειναι κ πιραγμενο!! τελος παντων...εαν δν εχετε πινακιδεσ μιν σταματατε σε περιπολικο σε ζιτα ναι γτ εαν δν εχετε γρηγορο μιχανακι κ δν ειστε πιλοτακι καλητερα στοπ..!εαν φορατε πινακιδουλεσ στοπ κ στους 2 γτ την κατσατε τν βαρκουλα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Καγκουρέισον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 όλοι ξέρουμε οτι αν δεν φοράμε κράνος είμαστε παράνομοι, αλλα αυτό είναι το λιγότερο. Απλά είμαστε γυμνοί αν δεν φοράμε και σε περιπτωση πτώσης ακόμα και σε 1 μέτρο μπορεί να γίνει ζημιά. Και όσο για το να μπαίνεις σε διαδικασία να ξεφύγεις απο την αστυνομία είναι καλύτερα να σταματήσεις και να παραδεχτείς το λάθος σου. θα το εκτιμήσει περισσοτερο και ισως την γλυτωσεις (προσωπικα την γλύτωσα μια φορα ετσι!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Φιλαρακι, οκ, μ@λ@κια να την κανεις απο Ζητα, αλλα απο τη στιγμη που εισαι παλικαρακι συνειδητοποιημενος και φορας κρανος, το μηχανακι το εχεις για αγωνιστικη χρηση και ησουν μετρα απο το σπιτι σου, εγω τουλαχιστον σε δικαιολογω. Ειπαμε, να πληρωνουμε τις μαλ... που κανουμε αλλα στην προκειμενη θα ηταν αμαρτια απο το θεο. Παντως νομιζω οτι εισαι οκ αυτη τη φορα. Ομως ΠΑΝΤΑ κρανος/εξοπλισμο αδερφε απο δω και περα ακομα και για το περιπτερο να πας! Οι περισσοτερες στραβες γινονται γυρω απο τα σπιτια μας εξακριβωμενα! ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ: Ρε γαμωτο γραφετε σαν ανθρωποι να παρει!! :/ Ελεος με αυτες τις κωλοσυντομευσεις γτ πλ πψ χσ φσ και δεν ξερω γω τι αλλο!!! Θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε! Δεν θελω να το παιξω δασκαλος αλλα η γλωσσα μας ειναι ωραιοτατη και οσο την γ@μ@με τοσο κανουμε το χατηρι σε αυτους που μας θελουν αμορφωτους και προβατακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 ............................................................ ............................................................ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ: Ρε γαμωτο γραφετε σαν ανθρωποι να παρει!! :/ Ελεος με αυτες τις κωλοσυντομευσεις γτ πλ πψ χσ φσ και δεν ξερω γω τι αλλο!!! Θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε! Δεν θελω να το παιξω δασκαλος αλλα η γλωσσα μας ειναι ωραιοτατη και οσο την γ@μ@με τοσο κανουμε το χατηρι σε αυτους που μας θελουν αμορφωτους και προβατακια! Ναι ρε παιδιά, είναι κρίμα να καταντήσετε Αμερικανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Ναι ρε παιδιά, είναι κρίμα να καταντήσετε Αμερικανάκια. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 +1 Άσε που δεν ξέρουμe τι σhμαίνουν εμείς οι άνω των 16 και δε καταλαβαίνουμε γρι απ'τα post! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosRs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Μαλιστα...ενταξει ολοι καναμε μαλακιες στην ηλικια σου αλλα εσυ ξεπερασες καθε οριο καγκουρα.Πολυ σωστος ο ALX. Και τελος γιατι τα γραφεις ολα αυτα?μηπως για να σου πουμε μπραβο? Μαθε να σεβεσαι μικρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 εγώ παιδιά δεν θα μπορούσα ούτε κατά διάνοια να προσπαθήσω να την κάνω από ζητά, δεν είναι στο DNA μου τέτοιες συγκινήσεις. θα συμφωνήσω με κάποιον που είπε ότι καλύτερα να σταματάς και να αναγνωρίζεις την γκάφα σου, το οποίο μερικές φορές το εκτιμάνε κάποιοι αστυνομικοί, αν είναι σε καλή μέρα, και σου την χαρίζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 εγώ παιδιά δεν θα μπορούσα ούτε κατά διάνοια να προσπαθήσω να την κάνω από ζητά, δεν είναι στο DNA μου τέτοιες συγκινήσεις. θα συμφωνήσω με κάποιον που είπε ότι καλύτερα να σταματάς και να αναγνωρίζεις την γκάφα σου, το οποίο μερικές φορές το εκτιμάνε κάποιοι αστυνομικοί, αν είναι σε καλή μέρα, και σου την χαρίζουν. έτσι είναι κάτσε να σε γράψουν και ο,τι γίνει ... πάντος καλήτερα μια κλήση παρά να φας το κεφάλι σου .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Παιδια χθες περνουσα απο Αγ.Αναργυρους (εκει στο κεντρο με τα μαγαζια) και ειδα αρκετα πιτσιρικια μαζεμενα εξω απο ενα σχολειο το απογευμα και ενα παιδακι οδηγουσε παπι και ισα ισα το εφτανε, πανω απο 13 χρονων δεν ηταν,και ειχε και ενα αλλο μαζι του,ειχα μεινει μ@λ@κ@ς,(φυσικα χωρις κρανος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Παιδια χθες περνουσα απο Αγ.Αναργυρους (εκει στο κεντρο με τα μαγαζια) και ειδα αρκετα πιτσιρικια μαζεμενα εξω απο ενα σχολειο το απογευμα και ενα παιδακι οδηγουσε παπι και ισα ισα το εφτανε, πανω απο 13 χρονων δεν ηταν,και ειχε και ενα αλλο μαζι του,ειχα μεινει μ@λ@κ@ς,(φυσικα χωρις κρανος). Ορεστη μακαρι να 'ταν το μονο... και 'δω κυκλοφορουν δυο "χαροι" κανα χρονο τωρα , παποκατασταση , πανε λες και τους κυνηγα μπουλντοζα χωρις φρενα , ακρανοτα κτλ κτλ.. Δε πρεπει να 'ναι πανω απο 16 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Με αυτα που εχουν συμβει δεν βλεπω και πολυ αστυνομια στον δρομο (ασφαλιτες ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ολοι εξω),και κανουν τα πιτσιρικια οτι θελουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Ναι δεν εχεις αδικο , ημουνα 3 μερες χωρις ταπα στην εξατμιση , περναγα μπροστα απο Ζηταδες , τιποτα , λες και δεν υπηρχα..! Καλο απο τη μια που κανουν λιγο τη παλαβη αλλα. καποιοι ξεφευγουν αρκετα παραπανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναύτης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 THN ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ(2008) ΚΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ) ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΖΕΤΑΣ......! ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝ , ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΧΤΟΥΜΕ...! ΤΕΛΙΚΑ ,ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 THN ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ(2008) ΚΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ) ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΖΕΤΑΣ......! ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝ , ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΧΤΟΥΜΕ...! ΤΕΛΙΚΑ ,ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ! για καντο πιο λιανο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 ακούστε φάση. πριν από λίγο που γυρνούσα από την δουλειά, μεταξύ Λαμπράκη και Βουλιαγμένης... εκει που οδηγάω την μηχανούλα μου, βλέπω από δίπλα μου ένα χέρι να πετάει ένα τσιγάρο ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!! γυρίζω έκπληκτος και βλέπω ότι ήταν αστυνομική κλούβα, και ένας μ@λ@κας 40άρης να με κοιτάζει επίσης έκπληκτος ο βλάκας το είχε ρίξει από το ένα μέτρο ακριβώς πανω στο μπουφάν μου. μεσολάβησε 1 δευτερόλεπτο για να αναλογιστούμε και οι δύο την κατάσταση των ημερών. μιλάμε ήταν σαν χεζμένος ο τύπος, συνολικά τέσσερα άτομα μέσα στην κλούβα. εγώ ενώ συνέχισα να οδηγώ, γύριζα κάθε λίγο και τον κοιτούσα σαν να ήθελα να του ζητήσω τον λόγο μέχρι που βρίκαμε φανάρι και γύρισα να τους κοιτάξω παρατεταμένα για να λάβουν το μύνημα. Αυτοί μου κουνούσαν τα χέρια, και καλά "sorry φίλε, λάθος μας" λόγω των ημερών, δεν ένιωθα κανένα φόβο να σταματήσω μπροστά τους και να τους κάνω ρόμπα μέσα στον δρόμο όλους, και σίγουρα θα είχα πολύ συμπαράσταση. άλλα μετά το σκέφτηκα ως νοήμων και λέω τι μαλακίες, απλά άσχημη συγκιρία γι'αυτούς. δεν πρέπει να το τραβήξω επειδή είναι αστυνομικοί και μόνο. στην τελική και εγώ έχω ρίξει τσιγάρο από παράθυρο αυτοκινήτου, ...και όλοι οι Ελληνες. :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 καλα φιλε σταυρο πες τους να ερθουνε πειραια σε μενα να τους βολταρω λιγο με το Z μου... οπως παντα καθε σαββατο κ κυριακη βγαζω πινακιδες απο το μιχανακη για λογους γτ τρεχω+ζιταδων κ αλλες @@μλκς@@..! εδω πειραια μου κανουν σιχνα σιμα για στοπ γιατι εχει πλ βατσιλικι.. τους βολταρω απο στενα σε στενα με το Ζ κ απο τα νευρα τους π δεν με πιανουν η φεβγουν αλαζουν δρομο η κριβονται μεχρι να με δουν... ασε π το Ζ μου ειναι κ πιραγμενο!! τελος παντων...εαν δν εχετε πινακιδεσ μιν σταματατε σε περιπολικο σε ζιτα ναι γτ εαν δν εχετε γρηγορο μιχανακι κ δν ειστε πιλοτακι καλητερα στοπ..!εαν φορατε πινακιδουλεσ στοπ κ στους 2 γτ την κατσατε τν βαρκουλα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες