Jump to content
Dark_kronos

Κρανος και μαλλι

Recommended Posts

Λοιπόν, είχα μια κοτσίδα ως τη μέση και είχα πρόβλημα γιατί μπλέκονταν ακόμα και μέσα στο τζάκετ.

Τα κούρεψα αγορέ και πατηκώνονται άσχημα.

Καταλήγω ότι μόνο τα λοκατζίδικα βολεύουν με κράνος! a la Roxette !

Συμβουλές για τους μαλλιάδες εδώ:

μαλλιοσυμβουλή-> βαλτα στο μπουφάν μεσα.

αν δεν εχεις μπουφαν κανε το κουρεμα κρανος. Βαλε το κρανος και κοψε ότι περισσευει.

Πέρνάω λαστιχάκι μία φορά,δεύτερη φορά και στην τρίτη διπλώνω την κοτσίδα στη μέση και βάζω το λαστιχάκι απο πάνω.Εναλλακτικά,μέσα απο το μπουφάν είναι καλύτερα.Και που 'σαι...στις άκρες βάζε πάντα μετάξι ή σιλικόνη.Μπερδεύονται λιγότερο.

Αυτά.

Πάω να κάνω copy paste τα γραφόμενά μου στο cosmopolitan.gr :_rock-on:

Για τα μαλλια πλεξτα κοτσιδα και βαλτα μεσα απο το κρανος η το μπουφαν

Η φορα μπαλακλαβα(δυσκολη λιγο το καλοκαιρι...)δεν παθαινουν τιποτα ειναι τσεκαρισμενο :bye:

Πιάσε την rockοκοτσίδα σου κατά μηκος με πολλά λαστιχάκια ή κάντην πλεξούδαααα!!!

:lol:

ase to malli einai zorikh katastash..... anagkastika to pianeis alla mporei na se enoxlei h kotsida mesa apo to kranos, opote ta pianeis xalarh kotrsida akribws ekei pou 'teleiwnei'' to kranos sto sberko kai ta upoloipa mesa sto mpoufan. pantws to ladwma den to glutwneis...

Μόνη κάπως αξιόπιστη λύση η μπαλακλάβα.

2η λύση μέσα στο μπουφάν αν και πάλι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα αλλά λιγότερο

3η λύση και ίσως η καλύτερη: Μετά την βόλτα, σπίτι για ντουζάκι και καμιά κρεμούλα ή κοντίσιονερ στα μαλιά.

Όλα κι όλα δηλαδή. Θέλουμε και την βόλτα μας αλλά θέλουμε και τα μαλιά; Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή πως να το κάνουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και σε κερνώ μιά συμβουλή,

και μία Haägen βάφλα,

πως τα καλύτερα μωρά

γουστάρουν την καράφλα!!!!

B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μία Haägen βάφλα,

πως τα καλύτερα μωρά

B)

χεχε , εισαι δροσερο αγορι , που λες και εσυ :) :serenade:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μία Haägen βάφλα,

πως τα καλύτερα μωρά

B)

Haagen βάφλα εννοούσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανασταινω αυτο το (αρχαιο) θεμα γιατι πλεον η κεφαλα μου εχει μια λωριδα στην μεση, κοινως αλλαξα κουρεμα και πηγα σε μοικανα.

Το ερωτημα μου ειναι το ιδιο με τον δημιουργο του θεματος, ποιο ζελε/κερι/πηλο/δεν-ξερω-και-γω-πως-τα-λενε ειναι το καλυτερο και συνδιαζεται με κρανος;;;;

Το πατικωμα ειναι δεδομενο, το θεμα ειναι να μπορουμε να τα επαναφερουμε.

Θα ηθελα να μην αναλωθουμε σε σχολια του τυπου "κουρεψε τα οπως πριν", "ασε το κρανος σπιτι", "βαλε το ζελε κατω απο την σελα" κλπ γιατι το θεμα ειναι σοβαρο :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντα έχω ζελέ, είτε μοικάνα είτε άλλα κουρέματα, αν και τώρα πλέον τοχω αρκετά κοντό, γύρω στους 3-4 πόντους, αν και πάλι βάζω ζελέ, εγώ αυτό που κανα άμα πήγαινω κάπου κοντά το φοράω στο γυρισμό το κράνος :whistling:, και στο πηγαιμό το φοράει η κοπέλα μου ή κάνα φιλαράκι άμα έχω μαζί, έχω ένα κράνος γιαυτή τη δουλειά, είναι φτηνιάρικο και x-large έτσι δεν πονάει το μαλλί με ζελέ το πατάει λίγο.

Έχει 1-2 ζελέ ελαστικά, το λένε πάνω, άμα πας σε σουπερ μάρκετ θα τα βρεις, άμα τα ξέρει κανένας να τα αναφέρει, εγώ χρησιμοποιώ της taft ένα τώρα.

Πάντως εννοείται άμα πάω κάπου ψιλομακρυά ή ταξιδάκι φυσικά και δεν έχω ζελέ στο μαλλί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά εγώ που ανήκω και στο άλλο φύλο και έχω μακρύ και σγουρό μαλλί έχω βρει την υγειά μου με την μπαλακλάβα.

Ξέρεις εμείς οι γυναίκες είμαστε τίγκα στα προιόντα περιποίησης σε μαλλιά/πρόσωπο, αν βάλεις μέσα και το μακιγιάζ... πάει το κράνος...!

Οπότε από την πρωτη μέρα που αγόρασα το κράνος αγόρασα και την "κουκούλα" και ξέγνοιασα. Το κράνος δεν λερώνεται με τίποτα και την κουκούλα την πλένεις το προηγούμενο βράδυ και το επόμενο πρωί μοσχοβολάει!

Τώρα το θέμα του πατικώματος... είναι αναπόφευκτο... απλά κάθε φορά που θα βγάζεις το κράνος θα φτιάχνεις και το μαλλί!

Ε ρε... και που νόμιζα πως μόνον εμείς είχαμε τέτοια προβλήματα cool.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει 1-2 ζελέ ελαστικά, το λένε πάνω, άμα πας σε σουπερ μάρκετ θα τα βρεις, άμα τα ξέρει κανένας να τα αναφέρει, εγώ χρησιμοποιώ της taft ένα τώρα.

Ωπα!

ψαχνω ζελε με "ελαστικοτητα" ή να ειναι πολυ δυνατο;;; :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.................

ξυρισε το πουλι μου σαν τον Δαιμωνα και τον Bloody να βρεις την ησυχια σου... ασε που ειναι και πολυ brutal και αρεσει στις γκομενες...

2funny.gif

Ρε κοπελιά, μου χρωστάς μιά οθόνη................

Υ.Γ. Αυτά παθαίνουμε όταν πετσοκόβουμε την γλώσσα μας...... ενώ αν έγραφες "Ξύρισέ το, πουλί μου, σαν τον ......" , δεν θα σε παρεξηγούσα (αλλά και δεν θα έσκαγα στο γέλιο)..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχχαχαχα......... αυτα ειναι προβληματα

ξυρισε το πουλι μου σαν τον Δαιμωνα και τον Bloody να βρεις την ησυχια σου... ασε που ειναι και πολυ brutal και αρεσει στις γκομενες...

δεν υπαρχει παντως λυση

και το μαλλι θα πατικωνεται και το κρανος θα θελει πλυσιμο καθε εβδομαδα εσωτερικα...

και γω παντως που νομιζα οτι μονο εμεις οι γυναικες σκαμε για το μαλλι μας...

:think::yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν γυναικα με πολυ μακρυ μαλλι εχω να δηλωσω πως εγω προσωπικα τα δενω και την ουρα μεσα απο το μπουφαν.Εμεις βεβαια,οπως πολυ σωστα ειπε και η vaelsod,εχουμε και θεματα μακιγιαζ οποτε μια ανησυχια παραπανω την εχουμε.

sakis_the_fraud : ενας φιλος μου βαζει σαπουνι,ναι καλα διαβασες,οχι υγρο,την πλακα.Σαπουνιζει τα χερια του και περναει αργα τις παλαμες του στα μαλλια του δινοντας το σχημα που θελει.Το αφηνει να ξεραθει και ειναι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας φιλος μου βαζει σαπουνι,ναι καλα διαβασες,οχι υγρο,την πλακα.Σαπουνιζει τα χερια του και περναει αργα τις παλαμες του στα μαλλια του δινοντας το σχημα που θελει.Το αφηνει να ξεραθει και ειναι οκ.

Αυτο το κολπο πρωτη φορα το ακουω...και το καλοκαιρι που ιδρωνει τι γινεται ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι κουλο η αληθεια ειναι!Τον ιδρωτα λες εσυ?Αν βρεξει???Λουσιμο-ξεβγαλμα κατ'ευθειαν :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι κουλο η αληθεια ειναι!Τον ιδρωτα λες εσυ?Αν βρεξει???Λουσιμο-ξεβγαλμα κατ'ευθειαν :tooth: :tooth: :tooth:

μαλακτικη και βουρτσα θα εχει σιγουρα...:rotfl: εγω εχω ακουσει οτι βαζουν μπυρα η λεμονι αν δεν εχουν ζελε..:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω χρησιμοποιω πηλο βγαζω κρανος 2 κινησεις με τα χερια αφου κοιταχτεις πρωτα στο καθρεφτακι κι ετοιμος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκευτικα την λυση του να την σηκωνω στο σπιτι της κοπελας μου πριν βγουμε,

Ως εδώ καλά τα πήγαινες :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχες και μαλλια καποτε? Εγω νομιζα οτι ησουν ετσι εκ γενετης...Δε μπορω να σε φανταστω με μαλλια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα