Jump to content
μάθο...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Θέλεις να πάρεις κάτι; Μήπως να μαζευτούμε πολλοί να πάρουμε... και καλύτερη προσφορά;;;  

64 ψήφοι

1. 1.

• ???? ???????? ??? ?? ????... (?????, ??????????, ???????, ?????????,... ???)
      10
    • ???? ???????? ??? ????... (??????, ??????, ???????, ??????... ???)
      25
    • ???? ??? ?? ??? ????????... ??? ??? ?? ???? ??? ??? ????
      16
    • ???? ???? ???? (??? ??......)
      2
    • ??? ???? ??????? ?????. ??? ?? ??????????. ???????? ?????.
      2
    • ??? ?????????? ??????. ?? ??? ???.
      3

Recommended Posts

Ωχ...μην μιλας για τεοια τωρα :cry:

Εγω εχω 77000χιλ με τα μαμα...ποσο πια να αντεξουν ακομα?(Προς το παρων βεβαια δουλευουν αψογα αλλα ως ποτε?)

Και τοτε θελω πολλα ? για να επανελθω (Μαμα γυρω στα 900? - WP γυρω στα 1000-1100 και Ohlins γυρω στα 1500) :plaf:

<{POST_SNAPBACK}>

Καιεγω για ohlins θελω γυρω στα 700 μου ειπαν.Αν μαζευτουμε αρκετοι δεν θα μας κανουν καλυτερη τιμη?προτεινω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...(με μια μικρή καθυστέρηση... :blush: )

Απο τις απαντήσεις των συμφορουμιτών (!) βλέπω πως υπάρχει ενδιαφέρον για ομαδικές αγορές.

Το λοιπόν, θα κάνουμε καμια κίνηση ή θα περιμένουμε να γίνει από μόνο του ???

Λυγκέας, μιας και το πρότεινες (κι ο κλήρος πέφτει στον Λυγκέα..κι οκλήρος πέφτει στον Λυγκέα... :_innocent: ) δεν το οργανώνεις κιόλας..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λυγκέας, μιας και το πρότεινες (κι ο κλήρος πέφτει στον Λυγκέα..κι οκλήρος πέφτει στον Λυγκέα... :_innocent: ) δεν το οργανώνεις κιόλας..?

<{POST_SNAPBACK}>

χα χα...

Τον έρμο... άραγε πόσες φορές θα τον έχεις χώσει τα τελευταία 24 χρόνια... η καρδιά του το ξέρει...

:this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπομονή παιδιά,τώρα είχαν πέσει και οι γιορτές, οπότε είχαμε αδρανήσει λίγο λόγω γενικότερου κλίματος.Κάτι θα παίξει...Όταν υπάρχουν νέα θα τα πούμε.Stay in touch!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...προτεινω....15 Γεναρη αρχιζουν και ΕΚΠΤΩΣΕΙς...οπότε ειναι καλή εποχή για ομαδικες αγορές...ταχυτητα και ενημερωση χρειαζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

Δεν το προτεινα εγω..η ιδεα επηλθε συλλογικα...

Επισης, ισως μπορεσω να συμμετασχω σε οργανωτικη επιτροπη αλλα οχι ομως και να το οργανωσω, καθως δεν δυναμαι και επιπροσθετα δεν εκπροσωπω το εν λογω φορουμ, ουτε ως διαχειριστης και ουτε ως συντακτης....

Πιστευω οτι, τα προαναφερομενα ατομα εχουν τον πρωτο λογο τα οποια σε συνεργασια με μελη που εργαζονται στο χωρο της μοτοσυκλετας, μπορουν να οργανωσουν αριστα το συγκεκριμενο εγχειρημα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν το προτεινα εγω..η ιδεα επηλθε συλλογικα...

Πιστευω οτι, τα προαναφερομενα ατομα εχουν τον πρωτο λογο τα οποια σε συνεργασια με μελη που εργαζονται στο χωρο της μοτοσυκλετας, μπορουν να οργανωσουν αριστα το συγκεκριμενο εγχειρημα....

<{POST_SNAPBACK}>

...ίβεν μπέτερ!! ;)

Το κοινό αποφάσισε!

Η απόφαση βγήκε!

Αν θέλουν οι mods. να προχωρήσουν στην υλοποίηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...τα εχω ολα...και δεν νομιζω, οτι η συγκεκριμενη προταση βοηθαει..

...δεν ειμαστε .."λεσχη"!!!(και καλα κανουμε!!! ;) ) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

Speak for your self...

...ειναι αλλοι που πιστευουν οτι βοηθαει. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Speak for your self...

...ειναι αλλοι που πιστευουν οτι βοηθαει. :)

<{POST_SNAPBACK}>

...σοφον το σαφες!(ο καθεις, "εξ'ιδιων κρινεται" εξ'αλλου!! :grin: :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

Απο τη στιγμη που δηλωνεις πως τα εχεις ΟΛΑ , δε βλεπω τον λογο να συμμετασχεις στο συγκεκριμενο εγχειρημα. Επισης, δοθεντος παντα τους κανονες που ισχυουν, κρινω οτι δεν υφισταται και θεμα απαντησης εκ μερους σου!

Χωρις παρεξηγηση, αλλα για ακομα μια φορα, διδεις μια ΑΣΧΕΤΗ απαντηση σε ενα θεμα το οποιο -απο οσο ΕΣΥ ο ιδιος δηλωνεις- ΔΕΝ σε ενδιαφερει!

Επιπροσθετα, φροντιζεις να μην επιχειρηματολογησεις σχετικα και παραμενεις σε μια τηλεγραφικη προταση 17 λεξεων, 13 τελειων, 6 θαυμαστικων και 1 ερωτηματικου!

Τελος, επειδη απεχθανομαι στο να δημιουργω εντυπωσεις, δηλωνω ετοιμος να επισυναψω ΟΛΕΣ τις ασχετες απαντησεις (με βαση προσωπικα και ισως μεροληπτικα κριτηρια) που εχεις φροντισει να δωσει κατα καιρους, σε διαφορα ποστ μελων.

Γενικη ερωτηση - τροφη για σκεψη προς ολους μας:

Μηπως, επιτελους, πρεπει να εκλειψουν οι απαντησεις-φωτοβολιδες οι οποιες αποσκοπουν μοναχα στο να δημιουργουν εντυπωσεις;

Μηπως, επιτελους, οι αποψεις μας δεν πρεπει να ειναι τηλεγραφικες αλλα να στηριζονται απο αναλογα επιχειρηματα;

Μηπως, σε θεματα που δεν μας ενδιαφερουν, πρεπει να αποφευγουμε να αναγραφουμε ασχετα ζητηματα, σεβομενοι το γεγονος οτι το εκαστοτε τοπικ μπορει να ενδιαφερει καποια αλλα ατομα;

Ευχαριστω για τον χρονο σας, καλημερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εγω ειμαι μεσα για λαστιχα και μποτες.Κατα τ αλλα ειμαι καλυμενος προς το παρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν γίνεται ρε παιδιά να ψάξουμε για κράνη με bluetooth ενδοεπικοινωνία.

Ούτε καλώδια όυτε τίποτα , μιλάνε μεταξύ τους δύο κράνη στην ίδια ή σε διαφορετική μηχανή και επιπλέον συνδέεται με κινητό mp3 ράδιο klp.

Επίσης το θέλω και ανοιγώμενο

Εψαξα γενικά και βρήκα τα κράνη της BMW system5  με εγκατάσταση απο το εργαστάσιο στα 800 ? περίπου (μπορεί να είναι και πιο φτηνό)

της Shuberth το C2 αντίστοιχο του Concept με εγκατάστασησ το εργοστάσιο γύρω στα 600 ? .

Είδα πρόσσφατα σε διαφήμιση της Dainise με 385 ? .

Από ότι κατάλαβα πληρώνεις πολύ παραπάνω λόγο φίρμας αλλά και επειδή είναι νέα τεχνολογία.

Μήπως να βρίσκαμε καμμιά άκρη από Γερμανία ώστε να πάρουμε κρανάκια με έτοιμη την εγκατάσταση φτηνά και καλά ? Εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι για δύο κρανάκια Shuberth C2 με bluetoth αλλά τα θέλω το πολύ στα 800 - 1000 ? και τα δύο .

Πέτρος

<{POST_SNAPBACK}>

Ψάχνω και εγώ για κάτι τέτοιο άλλα όχι ανοιγώμενο. Αν έχεις βρει καμιά άκρη ενδιαφέρομαι να κάνουμε μαζί παραγγελία.

Επίσης ψάχνομαι για γάντια και σιγά σιγά για μπότες, ισοθερμικά και ίσως συνθετικό μπουφάν.

Καλή ιδέα θεωρώ και τα λάστιχα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Τροποποιήθηκε από τον mesastou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τη στιγμη που δηλωνεις πως τα εχεις ΟΛΑ , δε βλεπω τον λογο να συμμετασχεις στο συγκεκριμενο εγχειρημα. Επισης, δοθεντος παντα τους κανονες που ισχυουν, κρινω οτι δεν υφισταται και θεμα απαντησης εκ μερους σου!

+1 :_thumbsup:

Ωστόσο, πιστός στο ρόλο του Μπαμπινιώτη του φόρουμ...

δοθέντων πάντα των κανόνων που ισχύουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις παρεξηγηση, αλλα για ακομα μια φορα, διδεις μια ΑΣΧΕΤΗ απαντηση σε ενα θεμα το οποιο -απο οσο ΕΣΥ ο ιδιος δηλωνεις- ΔΕΝ σε ενδιαφερει!

Επιπροσθετα, φροντιζεις να μην επιχειρηματολογησεις σχετικα και παραμενεις σε μια τηλεγραφικη προταση 17 λεξεων, 13 τελειων, 6 θαυμαστικων και 1 ερωτηματικου!

Τελος, επειδη απεχθανομαι στο να δημιουργω εντυπωσεις, δηλωνω ετοιμος να επισυναψω ΟΛΕΣ τις ασχετες απαντησεις (με βαση προσωπικα και ισως μεροληπτικα κριτηρια) που εχεις φροντισει να δωσει κατα καιρους, σε διαφορα ποστ μελων.

Γενικη ερωτηση - τροφη για σκεψη προς ολους μας:

Μηπως, επιτελους, πρεπει να εκλειψουν οι απαντησεις-φωτοβολιδες οι οποιες αποσκοπουν μοναχα στο να δημιουργουν εντυπωσεις;

Μηπως, επιτελους, οι αποψεις μας δεν πρεπει να ειναι τηλεγραφικες αλλα να στηριζονται απο αναλογα επιχειρηματα;

Μηπως, σε θεματα που δεν μας ενδιαφερουν, πρεπει να αποφευγουμε να αναγραφουμε ασχετα ζητηματα, σεβομενοι το γεγονος οτι το εκαστοτε τοπικ μπορει να ενδιαφερει καποια αλλα ατομα;

Ευχαριστω για τον χρονο σας, καλημερα

<{POST_SNAPBACK}>

οχι απλα +1

αλλα... +5000000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Ασφαλως,γνωριζετε το "ρητο" για τις γνωμες..ο καθενας απο μια.. :)

Ετσι λοιπον,και εγω,οπως και σεις, τη δικια μου..

..τωρα,για το που,τι,ποσο και γιατι γραφω,(και σε ποιους, με ποιον τροπο ,απευθυνομαι)μαλλον,υποθετω, ειναι δικια μου δουλεια!..

Επιπροσθετα,εγω τουλαχιστον,δεν δηλωνω νοσταλγος, κανενος ειδους λογοκρισιας...

..Και αλοιμονο μας δλδ,σ'ενα forum,να προκαθοριζεται ποιος γραφει που,πως,τι και ποσο!(Μια χαρα ανταλλαγη αποψεων!,σε..σταση προσοχης!!) :blink:

(...παρεπιπτοντως..το.."τα εχω ολα", ειναι μια απο τις επιλογες,η τελευταια,του ερωτηματολογιου..αν εσφαλα λοιπον που την επελεξα...sorry...,ας ψηφιζετε εσεις και για τους υπολοιπους!!!.. :bye::bye: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχηγέ, δεν αρκέστηκες στην ψήφο σου...

αν απλώς ψήφιζες, κανείς δεν θα ασχολείτο, ούτε καν θα έπαιρνε χαμπάρι...

αλλά αφού πέταξες και την επίκρισή σου... σε ένα θέμα που προφανώς δεν σε αφορούσε... έλαβες και την κατάλληλη απάντηση... έτσι είναι η ζωή... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..."ψηφιζε και σκασε" ε?? :lol: :lol: Ωραιοοοοοοοοοοςς!!! :clapping::clapping: :P

(...πια "επικριση" μου? :o ...επιλογη του ερωτηματολογιου σχολιασα... :what: Απαγορευεται? :plaf: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, δεν πειράζει, δεν θα αποτελέσει το μήνυμά σου θέμα περαιτέρω κουβέντας, ειδικά εδώ όπου το ζητούμενο είναι τι θέλουν όσοι ψήφισαν ΝΑΙ και πώς θα προχωρήσει η ιδέα, και όχι γιατί κάποιοι ψήφισαν όχι

θα σου πω μόνο πως, για δικούς μου λόγους, δεν θα συμμετάσχω στην ομαδική αγορά, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ το λόγο δεν ανακατεύτηκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
tha me endiefere ena GPS  an uparxoun ala paidia pou simfonoun gia kati tetio as to poun

<{POST_SNAPBACK}>

+1 υπάρχει και ενα καλό ποστ σχετικά αν δε κάνω λάθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρεεεεεεεεε....φριιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζ.Πουτ δε gps νταουν...και γω θελω...αν παιξει κατι... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Athos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρεεεεεεεεε....φριιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζ.Πουτ δε gps νταουν...και γω θελω...αν παιξει κατι... :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbsup:

απίστευτος λέμε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα