Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Όλοι έχουμε μία μοτοσικλέτα κάποιας μάρκας την οποία επιλέξαμε με βάση κάποια κριτήρια (τιμή, εμφάνιση, αξιοπιστία… κλπ). Υπάρχει κάποιος που μέσα στα κριτήρια του έβαλε και την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και τον χρόνο παράδοσής τους από τον επίσημο εισαγωγέα; Εγώ ας πούμε ενοχλήθηκα όταν έμαθα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda ότι χρειάζονται 10-12 ημέρες για να μου φέρουν μια βάση δαγκάνας. Άκουσα από γνωστό ότι για ψυγείο Kawasaki ER-6n θα έπρεπε να περιμένει πάνω από μήνα! Αν αυτό ισχύει είναι επιεικώς Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο και εκτός αυτού είναι ένας λόγος (για μένα πάντα) να μην πάρω ποτέ Kawasaki. Μήπως θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε και τον μέσο χρόνο παράδοσης ανταλλακτικών πριν την τελική μας επιλογή; Για πείτε… πόσο καιρό χρειάστηκε να περιμένετε μέχρι να έρθει το πολυπόθητο ανταλλακτικό που θα έβγαζε την "αγάπη" σας από το πάρκιν ή το συνεργείο; Η καθυστέρηση που φάγατε ήταν τέτοια ώστε να πείτε ότι δεν ξαναπαίρνετε αυτής της μάρκας μοτοσικλέτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 An k den xriastike na minei sthn aulh mou,perimenw edo k 1mish bdomada ena strofometro gia to Runner.. O xronos paralabhs ton adalaktikon den pisteyw na me epireasei se melodikes agores mou.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Το θέμα με τα ανταλλακτικά στην Ελλάδα είναι για λύπηση.....πάνε οι παλιοί καλοί καιροί που οι αντιπροσωπίες βαστάγανε στόκ και όταν ήθελες κάτι το έιχες την ίδια ημέρα (ή 2η ή 3η μέχρι να έρθει από Αθήνα). Εκεί που νόμιζα πως μόνο με την δική μου εταιρεία υπάρχει πρόβλημα (η Cagiva έχει γίνει εντελώς π.....α τελευταίως), συνεχώς ακούω τρελά παράπονα κι'από άλλους, για διάφορες μάρκες, όχι μόνο Ιταλικές, άρα το θέμα δεν είναι μιάς μόνο εταιρείας αλλά πιστεύω το θέμα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Μήπως τέλος τέλος μας ωθούν αυτοί να πάρουμε ό,τι μηχανάκι θέλουν ΑΥΤΟΙ και όχι αυτό που πραγματικά ονειρευόμασταν, μόνο και μόνο επειδή, και καλά, θα είναι πιο αξιόπιστο και θα έχει ανταλλακτικά και στα περίπτερα που λένε? (Βλέπε Funtuki δλδ). Είναι να μη σου τύχει γενικώς, κάτι σαν τα νοσοκομεία, αν μπείς μέσα δύσκολα θα βγείς έξω και σίγουρα θα σου βρούν περισσότερα από όσα είχες όταν μπήκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Μια εποχή που είχα CB Super Four περίμενα 6-7 μήνες να έρθει ενα ψυγείο. Βέβαια αυτό είναι παραεισαγωγή θα μου πείτε αλλά αφού το διάλεξα... Γνώμη μου είναι το μηχανάκι αν σ'αρέσει το παίρνεις, όλα έχουν κάποια μειον αλλά σχεδόν όλα είναι σχετικά αξιόπιστα. Βλέπω μηχανές να φυσάνε και στα περιοδικά: "εμ δε μ'άρεσε η αίσθηση" και κάτι τετοια. Είναι να μη σου κάτσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Οταν καικε το παλιο μου φαζερ (600) (ευτηχος εντος εγγυησης) εκαναν 3 μηνες για ανταλακτικα... παλι γιαμαχα πηρα παντος Γενικα πιστευω η γιαμαχα εχει το καλυτερο αφτερ σειλς ασχετου της περιπετιας μου. Επισης ποσο συχνο ειναι ενα ανταλακτικο εχει να κανει με το ποσο διαθεσημο ειναι πχ πιο ευκολα θα βρεις μια ζελατινα απο ενα στροφαλο ετιμοπαραδοτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Τι να πώ και εγώ για καθυστέρηση..... 1 ΜΗΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Τι να πώ και εγώ για καθυστέρηση..... 1 ΜΗΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ !!! Πίκρα ρε φίλε... ... για ποιο ανταλλακτικό περίμενες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Με σημαντικα ανταλλακτικα, δεν εχω αποψη, μιας και δεν χρειαστηκα (φτου! φτου! ακομα! :D) αλλα, δυο απιθανα! "ανταλλακτικα" που χρειαστηκα, γιατι καπου καποτε χαθηκαν στο δρομο (ενα ελαστικο βυσμα, που ακουμπαει η πλαινη μπαγκαζιερα επανω, κι ενα πλαστικο διακοσμητικο του αξονα, συνολικης αξιας 10 ευρω) ηταν ετοιμοπαραδοτα! (Aν αυτο λεει κατι, ενδεικτικα.. ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Έχοντας αλλάξει δέκα Honda από το 1986 μέχρι σήμερα, έχω να καταθέσω το εξής: κάποτε ο Σαρακάκης ήταν ΑΘΛΙΟΣ στο θέμα των ανταλλακτικών. Από το ʼ92 και μετά είχε παρουσιάσει σαφή βελτίωση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά μοντέλα δικής του εισαγωγής. Ποτέ δεν χρειάστηκα σπουδαία πράγματα πέρα από τα αναλώσιμα που πάντα υπήρχαν. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω δύο παραδείγματα: 1992. Έχω το CBR1000 F και χρειάζομαι ρεζερβουάρ. Δεν είχε ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα μου, αλλά μου το έφερε σε μια εβδομάδα. Η αποκάλυψη όμως ήρθε επτά χρόνια αργότερα, όταν περιέσωσα από μια μάντρα ένα CB 750 F bol dʼ or του ʼ83 ( http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...%ED%F4%EF%F1%E9 ). Εξατμίσεις, καθρέφτες, ντίζες, όλα ήρθαν σε τρείς μέρες. Τώρα, για το Varadero, εκτός από τα μαμά φίλτρα λαδιού που πάντα υπάρχουν, δεν έχω χρειαστεί τίποτε άλλο, αλλά η αίσθηση μου είναι πως δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2008 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Δηλαδή η Honda σε ανταλλακτικά που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα τα φέρνει σε περίπου 1 εβδομάδα. Οι άλλες εταιρίες; Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Triumph... ΄ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Για πείτε… πόσο καιρό χρειάστηκε να περιμένετε μέχρι να έρθει το πολυπόθητο ανταλλακτικό που θα έβγαζε την "αγάπη" σας από το πάρκιν ή το συνεργείο; Η καθυστέρηση που φάγατε ήταν τέτοια ώστε να πείτε ότι δεν ξαναπαίρνετε αυτής της μάρκας μοτοσικλέτα; Ειναι σαφες εκ των πραγματων οτι καμια αντιπροσωπεια δεν εχει διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων πανω απο το 50%, ανεξαρτητα απο ποια μαρκα ειναι. Γινεται αξιολογηση των ανταλλακτικων και γνωριζουν εκ των προτερων οτι καποια πραγματα θα τα εχεις στην αποθηκη σου 2-3 χρονια κι αν ποτε θα τα δωσεις. Αρα δεν παραγγελνουν "ενα απο ολα", ή πιο σωστα "εναν κωδικο απο ολους". Αν η κατασκευαστρια εταιρεια ειναι ευρωπαικη, εχεις το πλεονεκτημα οτι ο,τι χρειαστεις θα το εχεις το πολυ σε 10 μερες, διαφορετικα πολυ δυσκολα τα πραματα. Δικο μου παραδειγμα: εδω και εναμιση μηνα εχει κλειστει το μηχανακι στο συνεργειο γιατι περιμενουμε τις yoshimura που ειχα παραγγειλει, οι οποιες απο οσο εμαθα εχουν ερθει αλλα λογω της απεργιας των τελωνειακων εχει μεινει λεει πισω το container και δεν ξερουν ποτε θα εκτελωνιστει και εγω (και ποσοι αλλοι ακομα φανταζομαι) περιμενουμε σα......! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Θα πω γι'αυτα που ξερω. Υπο κανονικες συνθηκες παντα, εννουμε να μην εχει καμια απεργια, ελλειψη στης ευρωπαικες αποθηκες κτλ.. Yamaha, 1-2 μερες να ερθει απο αντιπροσωπεια στο καταστημα αν υπαρχει στοκ και την ωρα που το κανεις, 5 μερες τα αεροπορικα και περιπου στο μηνα η κανονικες παραγγελιες. Στα αεροπορικα βεβαια υπαρχει χρεωση προς το καταστημα που το κανει, μερικοι το βαζουνε στην τιμη και μερικοι οχι. Honda, 1-2 μερες (παλι αναλογα την ωρα αλλα γινεται και με courier με χρεωση), μια εβδομαδα τα αεροπορικα (παντα με χρεωση και αρκετα μεγαλη) και ενα μηνα περιπου για κανονικες παραγγελιες Απο'κει και περα αμα παραπεσει η ξεχαστει η παραγγελια τοτε μπορει να κανει και 7 μηνες :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2008 από τον Daemon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Δηλαδή η Honda σε ανταλλακτικά που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα τα φέρνει σε περίπου 1 εβδομάδα. Οι άλλες εταιρίες; Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Triumph... ΄ Suzuki...... 2,5 μήνες για ένα απλό πλαστικό κάλυμμα οργάνων στο Burgman είχα απελπιστεί και σκεφτόμουν να το κάνω μόνος μου εισαγωγή απο Αμερική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Suzuki...... 2,5 μήνες για ένα απλό πλαστικό κάλυμμα οργάνων στο Burgman είχα απελπιστεί και σκεφτόμουν να το κάνω μόνος μου εισαγωγή απο Αμερική :o ...καλά πάμε... ...και να σκεφτείτε ότι στην Scania κάνουμε παραγγελία Σουηδία, το έχουμε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι και άσχετα μʼ αυτό έχουμε και πολλά παράπονα!!! Βέβαια είναι επαγγελματικά τα οχήματα και πρέπει να είναι όσο το δυνατό ποιο άμεση η παράδοση. Δεν μπορώ, ρε παιδιά, να δικαιολογήσω καθυστέρηση στην παράδοση ανταλλακτικού για μοτοσικλέτα πάνω από εβδομάδα! Τι να πω, μάλλον είμαι υπερβολικός! Ήθελα να ήξερα αν στην αξιοπιστία μιας μοτοσικλέτας μετρούν και το uptime της. Μάλλον όμως το έχουν γραμμένο κανονικά! Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι πωλήσεις. ...δεν ξέρω... αλλά έχω την γνώμη ότι κάποιος που εξετάζει την αξιοπιστία ενός οχήματος πρέπει να εξετάζει και την ταχύτητα παράδοσης των ανταλλακτικών του. Τι να το κάνω το αξιόπιστο που αν για οποιοδήποτε λόγω χρειαστεί ένα ψυγείο θα πρέπει να περιμένω δυο μήνες μέχρι να το παραλάβω! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2008 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Οταν καικε το παλιο μου φαζερ (600) (ευτηχος εντος εγγυησης) εκαναν 3 μηνες για ανταλακτικα... παλι γιαμαχα πηρα παντος Γενικα πιστευω η γιαμαχα εχει το καλυτερο αφτερ σειλς ασχετου της περιπετιας μου. Επισης ποσο συχνο ειναι ενα ανταλακτικο εχει να κανει με το ποσο διαθεσημο ειναι πχ πιο ευκολα θα βρεις μια ζελατινα απο ενα στροφαλο ετιμοπαραδοτα :lol: :lol: Παλιοκάγκουρα ΜΟΝΟ εσύ και η λάβα θα καταφέρνατε να κάψετε 4κύλινδρο Yamahoμοτέρ !!!! :lol: Να προσθέσω οτι ο μηχανικός του 'Al_Bandy' ακόμα δεν έχει καταλάβει πώς τα κατάφερε και το καψε!!!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 :lol: :lol: Παλιοκάγκουρα ΜΟΝΟ εσύ και η λάβα θα καταφέρνατε να κάψετε 4κύλινδρο Yamahoμοτέρ !!!! :lol: Να προσθέσω οτι ο μηχανικός του 'Al_Bandy' ακόμα δεν έχει καταλάβει πώς τα κατάφερε και το καψε!!!!!! :lol: :lol: :lol: αστοχεια υλικου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 δηλαδει ΑΝ μια μερα παρω το buell ποσω θα περιμενο για ανταλακτικα???? ακου εκει 1 μηνα για τα γιαπονεζικα,ο ρε φιλε την κατσαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 αστοχεια υλικου :P Χααααχαχαχαχα πολύ καλό ανέκδοτο!!! Θα το στείλω στον Λαζόπουλο να το πεί στο Αλ Τσαντίρι!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 να πω κ εγώ κάτι; (μη με πάρετε με τις πέτρες) από τη στιγμή που οι εταιρίες αλλάζουν τα μοντέλα τους τόσο συχνά, γιατί να πάρει ο αντιπρόσωπος τόσο μεγάλο στοκ ανταλλακτικών από τη στιγμή που ξέρει ότι σε ένα χρόνο η μαμά εταιρία θα ανανεώσει το μοντέλο;;; εντάξει, δε λέω, τα βασικά πρέπει να τα έχει, γιατί δεν αλλάζουν κ τόσο ριζικά τα μοντέλα τους. παίρνει έναν μικρό αριθμό πλαστικών ή άλλων ανταλλακτικών, και αν του ζητηθεί από κάποιο πελάτη το παραγγέλνει και του το φέρνουν από το εργοστάσιο. δε τους συμφέρει να ΄τους πιάνουν χώρο' τα παραπανίσια ανταλλακτικά, γιατί ουσιαστικά είναι περιττά έξοδα για αυτούς. όταν έχουν περιττά έξοδα οι έμποροι, από πού νομίζετε ότι θα τα βγάλουν;; αν είναι έτσι, δε με πειράζει να μείνει η μηχανούλα μου λίγο παραπάνω στο συνεργείο. εξ'άλλου τα περισσότερα σου δίνουν μηχανή αντικατάστασης. όχι ότι καλύτερο να αποχωρίζεσαι την καλή σου, αλλά μπορείς λίγες μέρες να πας με άλλη χωρίς τύψεις ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 να πω κ εγώ κάτι; (μη με πάρετε με τις πέτρες) από τη στιγμή που οι εταιρίες αλλάζουν τα μοντέλα τους τόσο συχνά, γιατί να πάρει ο αντιπρόσωπος τόσο μεγάλο στοκ ανταλλακτικών από τη στιγμή που ξέρει ότι σε ένα χρόνο η μαμά εταιρία θα ανανεώσει το μοντέλο;;; εντάξει, δε λέω, τα βασικά πρέπει να τα έχει, γιατί δεν αλλάζουν κ τόσο ριζικά τα μοντέλα τους. παίρνει έναν μικρό αριθμό πλαστικών ή άλλων ανταλλακτικών, και αν του ζητηθεί από κάποιο πελάτη το παραγγέλνει και του το φέρνουν από το εργοστάσιο. δε τους συμφέρει να ΄τους πιάνουν χώρο' τα παραπανίσια ανταλλακτικά, γιατί ουσιαστικά είναι περιττά έξοδα για αυτούς. όταν έχουν περιττά έξοδα οι έμποροι, από πού νομίζετε ότι θα τα βγάλουν;; αν είναι έτσι, δε με πειράζει να μείνει η μηχανούλα μου λίγο παραπάνω στο συνεργείο. εξ'άλλου τα περισσότερα σου δίνουν μηχανή αντικατάστασης. όχι ότι καλύτερο να αποχωρίζεσαι την καλή σου, αλλά μπορείς λίγες μέρες να πας με άλλη χωρίς τύψεις ;) ;) Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο οτι μία μηχανή να την πουλήσουν όλη σε ανταλλακτικά μπορεί να τους αποφέρει περισσότερα κέρδη απο μία ''συναρμολογημένη του κουτιού'' ????? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο οτι μία μηχανή να την πουλήσουν όλη σε ανταλλακτικά μπορεί να τους αποφέρει περισσότερα κέρδη απο μία ''συναρμολογημένη του κουτιού'' ????? :/ να πω την αλήθεια μου όχι, δε το έχω σκεφτεί. πίκρα όμως. να βλέπει ο μηχανικός του αντιπροσώπου το μηχανάκι καινούριο και να σκέφτεται να το κάνει βίδες... με τι καρδιά το κάνει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 να πω κ εγώ κάτι; (μη με πάρετε με τις πέτρες) από τη στιγμή που οι εταιρίες αλλάζουν τα μοντέλα τους τόσο συχνά, γιατί να πάρει ο αντιπρόσωπος τόσο μεγάλο στοκ ανταλλακτικών από τη στιγμή που ξέρει ότι σε ένα χρόνο η μαμά εταιρία θα ανανεώσει το μοντέλο;;; εντάξει, δε λέω, τα βασικά πρέπει να τα έχει, γιατί δεν αλλάζουν κ τόσο ριζικά τα μοντέλα τους. παίρνει έναν μικρό αριθμό πλαστικών ή άλλων ανταλλακτικών, και αν του ζητηθεί από κάποιο πελάτη το παραγγέλνει και του το φέρνουν από το εργοστάσιο. δε τους συμφέρει να ΄τους πιάνουν χώρο' τα παραπανίσια ανταλλακτικά, γιατί ουσιαστικά είναι περιττά έξοδα για αυτούς. όταν έχουν περιττά έξοδα οι έμποροι, από πού νομίζετε ότι θα τα βγάλουν;; αν είναι έτσι, δε με πειράζει να μείνει η μηχανούλα μου λίγο παραπάνω στο συνεργείο. εξ'άλλου τα περισσότερα σου δίνουν μηχανή αντικατάστασης. όχι ότι καλύτερο να αποχωρίζεσαι την καλή σου, αλλά μπορείς λίγες μέρες να πας με άλλη χωρίς τύψεις ;) ;) Έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να κάνουν κάτι με τις διαδικασίες τους ώστε η παράδωση τις πλειοψηφίας των ανταλλακτικών να γίνεται συντομότερα. Το θεωρείς λογικό να περιμένεις για κάποιο ανταλλακτικό παραπάνω από μία ή δύο εβδομάδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 να πω την αλήθεια μου όχι, δε το έχω σκεφτεί. πίκρα όμως. να βλέπει ο μηχανικός του αντιπροσώπου το μηχανάκι καινούριο και να σκέφτεται να το κάνει βίδες... με τι καρδιά το κάνει;;; Με την ίδια καρδιά που θα σου πεί πόσο πάει η λυπητερή για το σέρβις σου!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 εγω αντιμετωπισα το εξης προβλημα με την αντιπροσωπια της honda στην λαρισα. οταν αγορασα το μηχανακι ηταν μισοσπασμενο το πλαστικο λεβιεδακι με το οποιο σηκωνεις την βαλβιδα για το τσοκ.ανοιγε βεβαια αμα εβρισκες το κολπο αλλα επρεπε να βαλεις το χερι σου κατω απο το τεποζιτο στο καρμπυρατερ.εννοειται χωρις γαντι.περυσι λοιπον τον χειμωνα εβαζα δεξι γαντι,με το αριστερο χερι ανοιγα το τσοκ, εβαζα μπρος περιμενα 5-6 δευτερολεπτα και ξεκινουσα μην κανω θορυβο στην γειτονια.μετα απο λιγο λοιπον αφου το χερι ειχε γινει παγακι σταματουσα,εκλεινα το τσοκ,εβαζα γαντι και συνεχιζα.ποτε δεν ασχοληθηκα να το φτιαξω και δεν ξερω γιατι. φετος το καλοκαιρι πηγα να κανω μια πατεντα αλλα τζιφος.αφου λοιπον ηρθα λαρισα για τον χειμωνα παω στην αντιπροσωπια στις 2/10 και παραγγελνω το ανταλλακτικο μαζι με την γλυστρα και την βαση της για την αλυσιδα.μου λενε δεν υπαρχει στον σαρακακη και θα κανει 15 μερες να ερθει απο japan,η γλυστρα σε 2-3 εργασιμες.κανενα προβλημα, καθως ακομα ζεστη ειχε και δεν ηθελε τσοκ για να παρει μπρος. μετα απο δυο βδομαδες κανενα τηλεφωνο,παω απο κει και μου λενε πως κανουν μετακομιση και δεν εχουν ιδεα που ειναι τα ανταλλακτικα και να παω απο τις νεες εγκαταστασεις την αλλη βδομαδα.οκ λεω και εγω,καταλαβαινω το προβλημα και θα κανω υπομονη.να σημειωσω πως για να ανοιξω το τσοκ πρεπει να τραβηξω εναν μεταλλικο πειρο με το νυχι απο μια πατουρα που εχει και δεν ειναι και οτι πιο ευκολο εκει που ειναι και θελει και καποια σχετικη δυναμη. αφηνω να περασουν δυο βδομαδες για να οργανωθουν και αυτοι και να μην τους ζαλιζω και περναω απο κει.μου λενε πως δεν εχουν ιδεα τι γινεται με τα ανταλλακτικα.ζηταω τον κυριο που εκανα την παραγγελια και δεν τον βρισκουν σε κανενα τηλεφωνο.εμφανως εκνευρισμενος ζηταω να τον ενημερωσουν και ξανααφηνω το τηλεφωνο μου λεγωντας τους να με καλεσει ο κυριος αυτος να δω και εγω τι θα κανω. δυο μερες (10/11) μετα παιρνω τηλεφωνο και αρχιζω το κραξιμο.μου δινουν καθε δικιο και μου λενε να παω απο κει να δουμε τι γινεται και μηπως χρειαστει να ξανακανω παραγγελια.παω απο κει (11/11) και βρισκω εναν αλλο κυριο στα ανταλλακτικα.εχει ερθει μονο η βαση της γλυστρας , οχι και η γλυστρα η ιδια και ουτε ο λεβιες του τσοκ. ξανααρχιζω το κραξιμο λεγωντας τους οτι ειναι απαραδεκτοι που δεν πηραν τηλεφωνο και με εχουν πανω απο ενα μηνα γραμμενο για ανταλλακτικα που θα εκαναν 2-3 το ενα και 15 μερες το αλλο.παραγγελνω και την γλυστρα και τον λεβιε ξανα και τους λεω να με παρουν τηλεφωνο να με ενημερωσουν.φανταζεστε ποσες φορες με εχουν παρει....σημερα τους πηρα τηλεφωνο και δεν μπορουσα με τιποτα να συνδεθω με τα ανταλλακτικα.αυριο θα παω απο κει μαζι με κατι γαλλικα που ξερω.ελεος πια 2/10 με 27/11 νομιζω εχει παραπαει το κακο.ειναι πολυ κουραστικη η διαδικασια με το τσοκ. γενικως κατι αλλα ψιλοπραγματακια που εχω χρειαστει τα εχω βρει ευκολα αλλα στην αθηνα,οχι μεσω αυτης της καταπληκτικης αντιπροσωπιας εδω στην λαρισα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Γενικώς απ’ότι καταλαβαίνω μας έχουν στο κλάσιμο… Όλη η διάθεση για καλή εξυπηρέτηση εξαντλείται με την πώληση της μοτοσικλέτας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες