Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Από ότι είχα διαβάσει, στο xj6 έχουν κάνει αλλαγές στον κινητήρα για να έχει καλύτερες μικρομεσαίες. Και τα δύο φοράνε τα ίδια λάστιχα (κάποιος είπε για φαρδύτερο στο xj6 αλλά και τα 2 160άρια έχουν πίσω.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Από ότι είχα διαβάσει, στο xj6 έχουν κάνει αλλαγές στον κινητήρα για να έχει καλύτερες μικρομεσαίες. Και τα δύο φοράνε τα ίδια λάστιχα (κάποιος είπε για φαρδύτερο στο xj6 αλλά και τα 2 160άρια έχουν πίσω.) Παιδια εγω στις αρχες απριλιου πηρα την πρωτη μου μηχανη το yamaha xj6 naked,προλαβα να κανω μωλις 500 χλμ καθως επρεπε να γυρισω ξανα στο ηρακλειο οπου ειναι και η σχολη μου.φιλε sygletos δεν προκειτε να βρεις την μηχανη αυτη εδω στο ηρακλειο εφαγα τα παντα και δεν την βρηκα πουθενα.Τωρα στο 8εμα μας οπως ειπα πηρα το yamaha παιδια δεν χερο τι να σας πω ειναι η πρωτη μου μηχανη και ετσι δεν εχω μετρο συγκρισης,αλλα απο αυτα τα 500 χλμ που εκανα και σε τι δρομους(κερκυρας)σε χωρια οπιος ειναι απο εκει 8α με καταλαβει,οι αναρτισεις δουλεουαν ασταματητα δεν εχο παραπονο κανενα,τα ελαστικα το ιδιο,σε 8εμα τελικης επιασα τα 170 παραπανω δεν μπορουσα γιατι με επερνε και ο αερας πισω,βεβεα ειμαι και 1.85 οποτε ο αερας με καλιπτει μεχρι εκει.Η επιταχινση της μηχανης μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη.Παρατηρησα κατι που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε.Αισθανομαι καλητερα την μηχανη οταν ειναι μισογεματη,δεν με βολευει ουτε γεματη αλλα ουτε και αδια,αλλα ενταξει το δικαιολογο απο την οδικη ικανοτητα του κα8ενος.εμπειριες πολλες δεν ειχα πανω στην μηχανη δλδ αποτομα φρεναρισματα μονο ενα και οφειλο να πω οτι τα φρενα ειναι αρκετα καλα.Εμενα παντως μου φενετε πολι καλη μηχανη σχεδον ιδανικη σε κα8ε περιπτωση ισως λιγο βαρια για την κατηγορια της νομιζω 220 κιλα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν το καταλαβαινεις.Τωρα ενας φιλος μου εχει και αυτος το ΕR-6N ε και οπος ειναι φυσικο καναμε ανταλαγη για μερικα χλμ(130) και το kawasaki ειναι πολι αξιολογο,εμενα εφανισιακα μου αρεσουν πολι και τα 2,διαφορες παρατηρισα:1.ο συμπλεκτης μαζι με τις ταχηττιτες του kawa ειναι πιο σκλιρες,2. το kawa το ενιωσα λιγο καλητερα στης στροφες3.καναμε και μια κοντρα σε ενα φαναρι αλλα ηταν αδειος ο δρομος πλαι-πλαι τερματισαμε με το kawa να κοβει το νιμα πρωτο αυτο μπορει να μην λεει και πολλα γτ εξαρτιετε και απο τον αναβατη οποτε διαφορες μεγαλες στην τελικη δεν 8α δειτε.Για μενα οποιο και αν ειναι ι τελικη επιλογη σας αναμεσα σε αυτα τα δυο να καταλιξετε,πρωσοπικα δεν μου αρεσει κα8ολου το hornet.Με το yamaha παντως ειμαι εξερετικα ευχαριστημενος....τα συμπερασματα και η τελικη επιλογη δικια σας Y.Γ επισης 8α ηθελα να πω και ενα-δυο πραγματακια στα μηχανολογικα 1 μωλις τελειωσαμε την βολτα μας ελεξαμε καπια πραγαματα επανω στης μηχανες το πρωτο που ειδαμε ηταν η καταναλωση την μετρησαμε πρην και αμεσως μετα παιδια ειχανε διαφορα περιπου 0,4 λιτρα δεν 8ιμαμαι ακριβως τα νουμερα!sοz 2 δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα η εξατμιση απο το kawa βγαζει μια μαυρη δεν χερο και πως να το περιγραψω 8α ελεγα μια μαυεη κυλιδα και δεν εννοω κυλιδα λαδιου ι κατι τετιο,απλα βγαζει στο κατω μερος της εξατμισεις κατι που μια σαν μια μαυρη βουλα 3 ανεση και ι 2 μηχανες ειναι πολι καλες τοσο για τον οδηγο οσο και για τον επιβατη 4.τα δισκοφρενο εμπρος αριστερο απο το yamaha παρατιρισα οτι ιταν περισσοτερο ζεστο απο το δεξη αυτα!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 φιλε μου αρκει μονο αυτο για να επιλεξεισ αναμεσα στα 2 αυτα μηχανακια?! τοσο καλυτεροσ ειναι ο 4κυλινδρος εναντι του 2κυλινδρου που ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα τα κανεις στην ακρη?! δεν ξερω,απλα ρωταω! Δεν είπα πως είναι καλύτερος, προσωπικά εμένα μου αρέσουν οι τετρακύλινδροι γιατί έχουν πιο στρωτό δούλεμα, λιγότερους κραδασμούς, ανεβάζουν περισσότερες στροφές και μου αρέσει ο ήχος τους περισσότερο! Αυτά όμως είναι γούστα, άλλος γουστάρει τον ήχο και τη ζωντάνια του δικύλινδρου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Παιδια εγω στις αρχες απριλιου πηρα την πρωτη μου μηχανη το yamaha xj6 naked,προλαβα να κανω μωλις 500 χλμ καθως επρεπε να γυρισω ξανα στο ηρακλειο οπου ειναι και η σχολη μου.φιλε sygletos δεν προκειτε να βρεις την μηχανη αυτη εδω στο ηρακλειο εφαγα τα παντα και δεν την βρηκα πουθενα.Τωρα στο 8εμα μας οπως ειπα πηρα το yamaha παιδια δεν χερο τι να σας πω ειναι η πρωτη μου μηχανη και ετσι δεν εχω μετρο συγκρισης,αλλα απο αυτα τα 500 χλμ που εκανα και σε τι δρομους(κερκυρας)σε χωρια οπιος ειναι απο εκει 8α με καταλαβει,οι αναρτισεις δουλεουαν ασταματητα δεν εχο παραπονο κανενα,τα ελαστικα το ιδιο,σε 8εμα τελικης επιασα τα 170 παραπανω δεν μπορουσα γιατι με επερνε και ο αερας πισω,βεβεα ειμαι και 1.85 οποτε ο αερας με καλιπτει μεχρι εκει.Η επιταχινση της μηχανης μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη.Παρατηρησα κατι που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε.Αισθανομαι καλητερα την μηχανη οταν ειναι μισογεματη,δεν με βολευει ουτε γεματη αλλα ουτε και αδια,αλλα ενταξει το δικαιολογο απο την οδικη ικανοτητα του κα8ενος.εμπειριες πολλες δεν ειχα πανω στην μηχανη δλδ αποτομα φρεναρισματα μονο ενα και οφειλο να πω οτι τα φρενα ειναι αρκετα καλα.Εμενα παντως μου φενετε πολι καλη μηχανη σχεδον ιδανικη σε κα8ε περιπτωση ισως λιγο βαρια για την κατηγορια της νομιζω 220 κιλα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν το καταλαβαινεις.Τωρα ενας φιλος μου εχει και αυτος το ΕR-6N ε και οπος ειναι φυσικο καναμε ανταλαγη για μερικα χλμ(130) και το kawasaki ειναι πολι αξιολογο,εμενα εφανισιακα μου αρεσουν πολι και τα 2,διαφορες παρατηρισα:1.ο συμπλεκτης μαζι με τις ταχηττιτες του kawa ειναι πιο σκλιρες,2. το kawa το ενιωσα λιγο καλητερα στης στροφες3.καναμε και μια κοντρα σε ενα φαναρι αλλα ηταν αδειος ο δρομος πλαι-πλαι τερματισαμε με το kawa να κοβει το νιμα πρωτο αυτο μπορει να μην λεει και πολλα γτ εξαρτιετε και απο τον αναβατη οποτε διαφορες μεγαλες στην τελικη δεν 8α δειτε.Για μενα οποιο και αν ειναι ι τελικη επιλογη σας αναμεσα σε αυτα τα δυο να καταλιξετε,πρωσοπικα δεν μου αρεσει κα8ολου το hornet.Με το yamaha παντως ειμαι εξερετικα ευχαριστημενος....τα συμπερασματα και η τελικη επιλογη δικια σας Y.Γ επισης 8α ηθελα να πω και ενα-δυο πραγματακια στα μηχανολογικα 1 μωλις τελειωσαμε την βολτα μας ελεξαμε καπια πραγαματα επανω στης μηχανες το πρωτο που ειδαμε ηταν η καταναλωση την μετρησαμε πρην και αμεσως μετα παιδια ειχανε διαφορα περιπου 0,4 λιτρα δεν 8ιμαμαι ακριβως τα νουμερα!sοz 2 δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα η εξατμιση απο το kawa βγαζει μια μαυρη δεν χερο και πως να το περιγραψω 8α ελεγα μια μαυεη κυλιδα και δεν εννοω κυλιδα λαδιου ι κατι τετιο,απλα βγαζει στο κατω μερος της εξατμισεις κατι που μια σαν μια μαυρη βουλα 3 ανεση και ι 2 μηχανες ειναι πολι καλες τοσο για τον οδηγο οσο και για τον επιβατη 4.τα δισκοφρενο εμπρος αριστερο απο το yamaha παρατιρισα οτι ιταν περισσοτερο ζεστο απο το δεξη αυτα!!! μπραβο ρε μαγκα ωραιο Post!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinacos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 gladius pistevo oti tha einai to idanikotero,v2 dokimasmeno me peripoy 75 alogakia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Δεν είπα πως είναι καλύτερος, προσωπικά εμένα μου αρέσουν οι τετρακύλινδροι γιατί έχουν πιο στρωτό δούλεμα, λιγότερους κραδασμούς, ανεβάζουν περισσότερες στροφές και μου αρέσει ο ήχος τους περισσότερο! Αυτά όμως είναι γούστα, άλλος γουστάρει τον ήχο και τη ζωντάνια του δικύλινδρου... το θεμα ειναι οτι δεν εχω οδηγησει ουτε 4κυλινδρο,ουτε 2κυλινδρο για να ξερω πωσ συμπεριφερονται.οπωσ ειπα θα ειναι η πρωτη μηχανη γι αυτο κ δυσκολευομαι να σχηματισω αποψη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 gladius pistevo oti tha einai to idanikotero,v2 dokimasmeno me peripoy 75 alogakia μπορει να ειναι καλο αλλα ασχημο για μενα σε σχεση με τα 2 του θεματοσ μας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 φιλε για να σε διευκολινω λιγο περισσοτερο μερικοι αξονες κατα την γνωμη μου 8α πρεπει να σκευτεις: 1-ομορφια,πια σου αρεσει περισσοτερο εγω εχω φτασει σε σημειο που κα8ε φορα οταν κατεβαινω απο την μηχανη μου (χj6) να την χτηπαω στο ντεποζιτο οπως ο αναβατης στο αλογο του 2-ηχος,σε αλλον αρεσει ο δικυλινδρος σε αλλους ο τετρακιλυνδρος 3-γιατι την 8ελεις την μηχανη?χαλαρει βολτουρα?παρε yamaha πιο speedato? παρε kawa.βεβαια δεν προκειτε να δεις και μεγαλες διαφορες στην τελικη. εμενα πρσωπικα δεν μου αρεσε η σελα του σινεπιβατη στην ερ-6ν το χj6 δειχνει οταν το δεις απο τον κωλο οτι ειναι πιο αγωνιστικο,αλλα και πιο ευρηχωρο δεν με βολευε κα8ολου ι σελα του καβα,αποψη μετα κοιτας τα μηχανολογικα εκει εγω τι να πω?το ενα ειναι καβασακι και το αλλο γιαμαχα και τα 2 σκυλια 8α βγουν(ελπιζω) γιατι ειναι νωρις να τα κρινουμε αλλα μονο και μονο απο την μαρκα το καταλαβαινεις,οποτε θεμα αξιοπιστιας δεν τιθετε! τωρα η καταναλωση ελα και εκει τι να πουμε σε 130 χλμ ρουφιξαν ακριβως την ιδια βενζινη(98 οκτανια) και οι 2,αυτο μπορει να λεει πολλα αλλα και παλι τπτ!μπορει να ετυχε αλλα τι τετοια διαολαιμενη συμπτωση το βρισκω χλωμω πρωτου κανεις την επιλογη σου κανε και μια αλλη το απου που αγοραζεις την μηχανη σου,εγω κοιταξα και ενω αλλα μου ελεγαν στην αρχη αλλο εγιναν μετα απο λιγες μερες. π.χ μου ειπαν με την αγορα 8α μου εκαναν δωρο μπαγαζερια,κρανος και γαντια μετα απο 10 μερες που ξαναρωτησα μονο μπουφαν,οποτε ψαχτω καλητερα.εγω το μηχανακη το πηρα απο μαγαζι που ηταν η κυρια αντιπροσωπια της καβασακι στην κεκρυρα χαχα γελασανε ολοι αταν τους το ειπα μου λεγαν <<πειρες γιαμαχα απο την επισημη αντιπροσωπια της καβασακι?χαχαχα>> οταν τους ειπα τι μου εκανε δωρο το γελιο κοπικε μπουφαν,γαντια,κρανος,κουκουλα και 2 σερβις στα 1000χλμ και στα 5000χλμ και ολα αυτα μονο με 6300? σκεψου κατι τετιο ολα μαγαζια ειναι και 8ελουν χρημα!!ελπιζω να βοη8ησα καπως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) φιλε για να σε διευκολινω λιγο περισσοτερο μερικοι αξονες κατα την γνωμη μου 8α πρεπει να σκευτεις: 1-ομορφια,πια σου αρεσει περισσοτερο εγω εχω φτασει σε σημειο που κα8ε φορα οταν κατεβαινω απο την μηχανη μου (χj6) να την χτηπαω στο ντεποζιτο οπως ο αναβατης στο αλογο του 2-ηχος,σε αλλον αρεσει ο δικυλινδρος σε αλλους ο τετρακιλυνδρος 3-γιατι την 8ελεις την μηχανη?χαλαρει βολτουρα?παρε yamaha πιο speedato? παρε kawa.βεβαια δεν προκειτε να δεις και μεγαλες διαφορες στην τελικη. εμενα πρσωπικα δεν μου αρεσε η σελα του σινεπιβατη στην ερ-6ν το χj6 δειχνει οταν το δεις απο τον κωλο οτι ειναι πιο αγωνιστικο,αλλα και πιο ευρηχωρο δεν με βολευε κα8ολου ι σελα του καβα,αποψη μετα κοιτας τα μηχανολογικα εκει εγω τι να πω?το ενα ειναι καβασακι και το αλλο γιαμαχα και τα 2 σκυλια 8α βγουν(ελπιζω) γιατι ειναι νωρις να τα κρινουμε αλλα μονο και μονο απο την μαρκα το καταλαβαινεις,οποτε θεμα αξιοπιστιας δεν τιθετε! τωρα η καταναλωση ελα και εκει τι να πουμε σε 130 χλμ ρουφιξαν ακριβως την ιδια βενζινη(98 οκτανια) και οι 2,αυτο μπορει να λεει πολλα αλλα και παλι τπτ!μπορει να ετυχε αλλα τι τετοια διαολαιμενη συμπτωση το βρισκω χλωμω πρωτου κανεις την επιλογη σου κανε και μια αλλη το απου που αγοραζεις την μηχανη σου,εγω κοιταξα και ενω αλλα μου ελεγαν στην αρχη αλλο εγιναν μετα απο λιγες μερες. π.χ μου ειπαν με την αγορα 8α μου εκαναν δωρο μπαγαζερια,κρανος και γαντια μετα απο 10 μερες που ξαναρωτησα μονο μπουφαν,οποτε ψαχτω καλητερα.εγω το μηχανακη το πηρα απο μαγαζι που ηταν η κυρια αντιπροσωπια της καβασακι στην κεκρυρα χαχα γελασανε ολοι αταν τους το ειπα μου λεγαν <<πειρες γιαμαχα απο την επισημη αντιπροσωπια της καβασακι?χαχαχα>> οταν τους ειπα τι μου εκανε δωρο το γελιο κοπικε μπουφαν,γαντια,κρανος,κουκουλα και 2 σερβις στα 1000χλμ και στα 5000χλμ και ολα αυτα μονο με 6300? σκεψου κατι τετιο ολα μαγαζια ειναι και 8ελουν χρημα!!ελπιζω να βοη8ησα καπως το θεμα ειναι οτι ηρακλειο δεν υπαρχει το xj6 πουθενα!το er το χει η kawasaki κ ειναι τρομερο! τωρα απο δουλεμα,παλι δεν ξερω γιατι δεν τα εχω ακουσει! εν τω μεταξυ δεν εχω πετυχει κ κανενα φορουμ τησ yamaha που να ασχολουνται με το xj6... Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2009 από τον sygletos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 σε καταλαβαινω και εγω εψαχνα το χj6 στο ηρακλειο αλλα που...μονο σε φυλαδιο το βρηκα,αν θες μπορεις να μπεις και στο youtube εκει εχει μερικα βιντεακια και για τα 2 για να ακουσεις τον ηχο τους.δεν θα βρεις πολλα,θα αναιβαζα και εγω βιντεο αλλα ειχα τοσο πολυ το μυαλο μου στην μηχανη που περιμενε στην κερκυρα ωστε να με κανει να ξεχασω την καμερα μου στο ηρακλειο :P .παντως ο ηχος που βγαζει το γιαμαχα ειναι χαρακτηριστικος αφου το ακουει ο σκυλος μου και αμμεσος με πιανει :lol: και ωραιως ειναι δεν λεω,κλασσικος 'βαρυς' ηχος γιαμαχα.του καβασακι ειναι πιο 'οξυς' επισης δεν ξερω αν σου αρεσει και η μουρη απο το γιαμαχα,τι εννοω ολα ωραια αλλα αυτην την ανα8εματισμενη την κορνα ηταν αναγκη να την κανουν αισθητη?μπορει να το εχεις δει σε καποια φοτο ειναι λιγο κατω απο το φαναρι ενας μαυρος κυκλος στο βαθος.επισης θα ηθελα να σου τονισω ενα πραγμα:το ντεποζιτο της γιαμαχα ειναι μαυρη μεταλλικη περλα ναι καλα ακουσες το εβγαλα στον ηλιο και ηταν ολα τα λεφτα καμμια σχεση με της φοτο που μπορει να εχεις δει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 σε καταλαβαινω και εγω εψαχνα το χj6 στο ηρακλειο αλλα που...μονο σε φυλαδιο το βρηκα,αν θες μπορεις να μπεις και στο youtube εκει εχει μερικα βιντεακια και για τα 2 για να ακουσεις τον ηχο τους.δεν θα βρεις πολλα,θα αναιβαζα και εγω βιντεο αλλα ειχα τοσο πολυ το μυαλο μου στην μηχανη που περιμενε στην κερκυρα ωστε να με κανει να ξεχασω την καμερα μου στο ηρακλειο :P .παντως ο ηχος που βγαζει το γιαμαχα ειναι χαρακτηριστικος αφου το ακουει ο σκυλος μου και αμμεσος με πιανει :lol: και ωραιως ειναι δεν λεω,κλασσικος 'βαρυς' ηχος γιαμαχα.του καβασακι ειναι πιο 'οξυς' επισης δεν ξερω αν σου αρεσει και η μουρη απο το γιαμαχα,τι εννοω ολα ωραια αλλα αυτην την ανα8εματισμενη την κορνα ηταν αναγκη να την κανουν αισθητη?μπορει να το εχεις δει σε καποια φοτο ειναι λιγο κατω απο το φαναρι ενας μαυρος κυκλος στο βαθος.επισης θα ηθελα να σου τονισω ενα πραγμα:το ντεποζιτο της γιαμαχα ειναι μαυρη μεταλλικη περλα ναι καλα ακουσες το εβγαλα στον ηλιο και ηταν ολα τα λεφτα καμμια σχεση με της φοτο που μπορει να εχεις δει το προβλημα ειναι οτι μαρεσουν κ τα 2 γι αυτο δεν μπορω να διαλεξω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) εε παντως πρεπει να διαλεξεις,ποτε σκευτεσαι να την παρεις? σου ηρ8ε το πμ που σου εστειλα γτ δεν το εμφανιζει στα απεσταλμενα... Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2009 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 στις χαμηλές στροφές για χαλαρή βόλτα ποιό "σκορτσάρει" λιγότερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) καμμια απο τις 2 δεν σκορτσαρει,εεε λιγο τελος παντων βασικα με πιανεις και απροετοιμαστω γτ το ερ-6ν το οδηγησα για 130χλμ μονο,το γιαμαχα παντως σχεδον δεν σκορτσαρει Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2009 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Να ποστάρω και εγώ τις εντυπώσεις μου ως οδηγός και συνοδηγός από τα 2 μηχανάκια... 1) Το ER-6N σκορτσάρει περισσότερο χαμηλά (ή τουλάχιστον σκορτσάρει πιο δυσάρεστα.) Το yamaha καθόλου σχεδόν. 2) Η ανάρτηση του ερ είναι αρκετά σκληρότερη. Στη θέση του συνεπιβάτη "ακούς" το οδόστρωμα. 3) Ο θόρυβος του 4κύλινδρου πολύ πιό ωραίος στα δικά μου αυτιά! Νομίζω το yamaha κερδίζει. Βρήκα σε φίλο και το γυμνό fazer με τους 78 στα 6700 και προβληματίζομαι. Μήπως είναι καλύτερη αγορά από το γυμνό diversion στα 7000+. Μιλάω πάντα με ABS όλα. Αλλος κολλητός υποστηρίζει ότι το mt-03 που έχει οδηγήσει είναι πολύ προτιμότερο από τα δύο που συζητάμε για αστική χρήση και κοντινές βόλτες (χωρίς ABS 6800 αυτό). Αλλος πάλι μου λέει ότι στο mt-03 ο συνεπιβάτης δεν την παλεύει με τίποτα! Εγώ λοιπόν περιορίστηκα σε επιλογές μόνο yamaha: MT-03 vs XJ6 vs Fazer 78hp Ξέρω ότι είναι ετερόκλητα αλλά είναι στα ίδια χρήματα και όλα μου κάνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εγω σου προτινω το xj6,το συγκεκριμενο μηχανακι και θα βολεψει τοσο εσενα οσο και τον συνεπιβατη.Η τιμη ειναι παραπλισια.Σκεψου μονο οτι κυκλοφορισε στις αρχες μαρτιου οσο να πεις ειναι φρεσκο,μουρατο.Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το mt-03 .Οσο για το φαζερ οκ τι να πω απο οτι εχω ακουσει ειναι παρα πολυ καλο και δεν 8α παρουσιασει ιδιαιτερα προβληματα.Παρε το Xj6 με κλειστα ματια,δεν κυκλοφορουν και πολλα ακομα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εγω σου προτινω το xj6,το συγκεκριμενο μηχανακι και θα βολεψει τοσο εσενα οσο και τον συνεπιβατη.Η τιμη ειναι παραπλισια.Σκεψου μονο οτι κυκλοφορισε στις αρχες μαρτιου οσο να πεις ειναι φρεσκο,μουρατο.Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το mt-03 .Οσο για το φαζερ οκ τι να πω απο οτι εχω ακουσει ειναι παρα πολυ καλο και δεν 8α παρουσιασει ιδιαιτερα προβληματα.Παρε το Xj6 με κλειστα ματια,δεν κυκλοφορουν και πολλα ακομα :P Yamaha XJ6 naked 2009 VS Kawasaki ER-6n 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 To xj6 με την καινούργια termignoni είναι οτι πρέπει!!! Αλλιώς street triple r...τα ενδιάμεσα δε λένε ρε παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 gilles μηπως εχεις καποια φωτο με την termignoni? δεν βρισκω κατι στο google. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 http://www.termignoni.it/pages/foto.php?ma...nto=4x2x1%20STR !!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 thnx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 210κιλά το xj6 με abs είναι πολλά για την κατηγορία του κατα τ΄αλλα είναι αξιοπρεπές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 http://www.termignoni.it/pages/foto.php?ma...nto=4x2x1%20STR !!!!!!!!!!! Μπλιαξ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 με την devil παντος μ αρεσει πιο πολυ http://moto.caradisiac.com/Devil-propose-u...-Yamaha-XJ6-370 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) τιμες που εψαξα και βρηκα για καινουργια μοντελα >>> kawasaki er-6n 2009 >>> 5870ευρω yamaha xj6 2009>>6050 ευρω YAMAHA FAZER 600 S2 NAKED >>> 6.390ευρω Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2009 από τον arkas2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες