Jump to content
arkas2004

Yamaha XJ6 naked 2009 VS Kawasaki ER-6n 2009

Recommended Posts

μιλαω με βαση οτι εχεις εναν οδηγο ιδιο ι εστω ισαξιο

αν ο ενας ειναι 20χρονια οδηγος και ο αλλος ενα χρονο μην περιμενεις να ισχυσουν αυτα που λεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χμμμμμ πες οτι εχουμε τον ιδιο οδηγο και τον χρονομετραμε εεε τοτε ναι η ροπη παιζει πρωταγωνιστικο ρολο :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χμμμμμ πες οτι εχουμε τον ιδιο οδηγο και τον χρονομετραμε εεε τοτε ναι η ροπη παιζει πρωταγωνιστικο ρολο :worthy:

Ε μιλαμε για αυτο, γιατι οταν θες να δεις αντικειμενικα ενα μηχανακι πρεπει να ειναι ετσι..Ιδιος οδηγος ιδιες συνθηκες και καταλληλα ελαστικα...Οχι οτι αυτο ακυρωνει το XJ6 απλα γινεται κατανοητη η λειτουργια του καθενος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια επειδη εγω χθες ολο το βραδυ χαζευα το gladius,να κανω μια ακυρη ερωτηση?

ειναι καλυτερος ο v-twin του gladius απο τον σε σειρα 2κυλινδρο του er-6n?

ποια αρχιτεκτονικη ειναι καλυτερη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Noμίζω οτι αυτά έχουν χωροταξικό χαρακτήρα...Ας πούμε οι τεχνικοί της aprilia στο RSV4 δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τοις μοίρες του V για να χωράει όσο το δυνατόν καλύτερα στο πλαίσιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το gladius φίλε είναι σχετικά φτηνή κατασκευή με μέτρια περιφερειακά για να κατεβεί το κόστος.Το μόνο καλό είναι ο V2 του v-strom

φιλε πως το εννοεις αυτο?

που φαινονται αυτες οι λεπτομερειες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδια επειδη εγω χθες ολο το βραδυ χαζευα το gladius,να κανω μια ακυρη ερωτηση?

ειναι καλυτερος ο v-twin του gladius απο τον σε σειρα 2κυλινδρο του er-6n?

ποια αρχιτεκτονικη ειναι καλυτερη?

Λενε οτι η εν σειρα κινητηρες ειναι πιο αξιοπιστοι σε βαθος χρονου... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λενε οτι η εν σειρα κινητηρες ειναι πιο αξιοπιστοι σε βαθος χρονου... :_thumbsup:

Ποιοι το λενε, αυτο? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την "παροιμια" για τις γνωμες, την ξερεις, ε? :grin:

(Οτι ειναι πιο απλο, ειναι και πιο μακροζωο, οποτε οτι και να λεμε εδω, ειναι μαλλον "off topic" ;) )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπα ρε παιδια, τι μου βαζετε λογια στο στομα που δεν ειπα?

Εγραψα απλα, οτι δυο μοτερ ιδιου κυβισμου και αλογων, λογικο ειναι το 2κυλινδρο να εχει πιο πολυ ροπη

Τωρα, ΜΑΚΑΡΙ και το XJ6 να εχει την ροπη που λενε

Τα γυμνα χρειαζονται ροπη, και οχι αλογα, ειδικα αν ειναι γυμνα ''ευκολα'' και καθημερινα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
(Οτι ειναι πιο απλο, ειναι και πιο μακροζωο, οποτε οτι και να λεμε εδω, ειναι μαλλον "off topic" ;) )

Ποιος το λεει αυτο?

Εχεις ακουσει για τα Ελβετικα ρολογια,πχ? :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος το λεει αυτο?

Η εξελικτικη βολογια, που ειναι ο μεγαλυτερος και "μακροβιοτερος" "μαστορας"! :rolleyes:

(edit: Περι "Ελβετικης ωρολογοποιιας..Ποιο μηχανικο Ελβετικο ρολοι ειναι πιο αξιοπιστο, ενα perpetual 'η ενα "απλο"?? :winking: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mονο που εδω μιλαμε για μηχανες και οχι για βιολογικους οργανισμους!!!Εχει καποια διαφορα ε?

Στην αξιοπιστια μιας μηχανης παιζει ρολο η ποιοτητα των υλικων των εξαρτηματων και η τεχνογνωσια στην κατασκευη της μηχανης.

Με αλλα λογια μπορει καποιος να χρησιμοποιησει τα ποιοτικοτερα υλικα αλλα αμα δεν εχει την τεχνογνωσια δεν καταφερει να φτιαζει απο αυτα ενα αξιοπιστο μηχανικο συνολο.

Ανεξαρτητα απο το ποσο πολυπλοκη ή απλη θα ειναι αυτη η μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες,οποιος ξερει τελευταιες τιμες για τα μηχανακια με η χωρισ abs,ας μου στειλει pm για να μου πει σε πιο μαγαζι τις βρηκε!απο αθήνα κυριως.σκεφτομαι να ανεβω βολτιτσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το kawasaki ER-6n 09 που εχω ψαξει χωρις ABS το βρισκεις απο 5800-6000 ευρω και με ABS οι τιμες που βρηκα ειναι 6500-6600ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
για το kawasaki ER-6n 09 που εχω ψαξει χωρις ABS το βρισκεις απο 5800-6000 ευρω και με ABS οι τιμες που βρηκα ειναι 6500-6600ευρω

είναι αντιπροσωπείας ή παραεισαγωγής;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι αντιπροσωπείας ή παραεισαγωγής;

παραεισαγωγη απο κινα...

ας ειμαστε σοβαροι λιγο και οχι μονιμως καχυποπτοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα ειδα πρωτη φορα το yamaha το γυμνο απο κοντα....................... :wub::wub::wub:

μαυρο,εξω απο το talos plaza στο ηρακλειο κατα τις 11

μηπως ειναι καπου εδω ο τυχερος????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σημερα ειδα πρωτη φορα το yamaha το γυμνο απο κοντα....................... :wub::wub::wub:

μαυρο,εξω απο το talos plaza στο ηρακλειο κατα τις 11

μηπως ειναι καπου εδω ο τυχερος????

που ρε φιλε?

εκει ημoυνα!

το xj6?

Τροποποιήθηκε από τον sygletos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμουν :P ,αφου εμφανιστηκε και το yamaha στο ηρακλειο μπορει να το εχει φερει και η αντιπροσωπια για κοιταχτε το!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω ειμουν :P ,αφου εμφανιστηκε και το yamaha στο ηρακλειο μπορει να το εχει φερει και η αντιπροσωπια για κοιταχτε το!!!!!!!

τπτ ρε φιλε ακομα!

χθεσ ημουν εκει,τπτ!

Τροποποιήθηκε από τον sygletos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ ελεος τι να πω ρε???!!!! ειναι για κλαματα η υποθεση στο ηρακλειο,και να φανταστεις οτι η μηχανη κυκλοφορησε την Ελλαδα απο την 1 Μαρτιου,τι να πωωω??απλα κουραγιο και υπομονη!!να ρωτησω ομως και κατι σε τπτ Ρεθυμνο,Χανια,Αγιο Νικολα δεν εχει καμια αντιπρωσοπια?Ενα ταξιδακι και μικρο ειναι και μπορει να σταθεις και τυχερος!αξιζει!αν εχεις παντα την δυνατοτητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα