Jump to content
Sign in to follow this  
dizaia

SUZUKI 1300 B KING ΣΧΟΛΙΑ

Recommended Posts

... και απο φουλ αδειασε το μισο ντεποζιτο, δηλαδη 132 χιλιομετρα με 8,5 λιτρα.

καλα ειναι?

:_thumbsup: ...μια χαρα ειναι !

...με αυτες τις καταναλωσεις με 20 λιτρα θα εκανες 310 χιλιομετρα ......δηλαδη καμια 25ρια χιλιομετρα λιγοτερα απο οτι κανω εγω με την δικια μου που εχει και 80φευγα αλογατα λιγοτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το untertray ή undertail είναι το κομμάτι πλαστικού που βρίσκεται κάτω από την ουρά.

Έχω βρει μερικά γαμάτα αλλά με τσουχτερή τιμή όπως αυτό

gxi73Ur.jpg

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΤC-DRIFT ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΗ? ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΟΥΖΑ?

Ναι ρε συ.. :D

Πλάκα κάνω φυσικά, είναι σοβαρό πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις.. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παραειναι αχαλινωτο θηριο!ωραιο σε αλλους αλλα για εμενα δεν κανει...καλοταξιδο και προσοχη φιλε!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα... πως ειναι δυνατον? ολα τα sport του λιτρου τα τρωω γαι πρωινο. εσυ βεβαια εισαι γυμνος 1000αρης βεβαια απο οτι βλεπω. με

τιποτα το μηχανακι σου δεν βγαζει 195 bhp, φιλε KARAFLODAIMON.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μα... πως ειναι δυνατον? ολα τα sport του λιτρου τα τρωω γαι πρωινο. εσυ βεβαια εισαι γυμνος 1000αρης βεβαια απο οτι βλεπω. με

τιποτα το μηχανακι σου δεν βγαζει 195 bhp, φιλε KARAFLODAIMON.

Τα 195 είναι στρόφαλο κατ αρχάς! Οπότε τροχό θα βγάζει κάτι τίς λιγότερο! Απο κεί και πέρα ΣΙΓΟΥΡΑ το μοτόρι σου είναι πολύ δυνατότερο απο το δικό μου! Αυτό σημαίνει οτι σε μία μεγάλη ευθεία , άν έχεις τα κότσια και το σβέρκο να το ανοίξεις , με περνάς απο πάνω και με χαρακτηριστική άνεση κιόλας!!!! Άν όμως λές οτι δεν αντέχεις πάνω απο 226 τότε σε πατάω εκεί!

Απο κεί και πέρα, σε στροφιλίκι σίγουρα σε έχω μιάς και είμαι ελαφρύτερος και πιό μικροκαμωμένος! Επίσης το γκάζι του Βασιλιά σου είναι πολύ βίαιο και όχι τόσο φιλικό, πράμα που το κάνει ψιλοδύσχρηστο σε κλειστό στροφιλίκι!

Στην πόλη τώρα, λόγω του όγκου -βάρους , δεν μου φαίνεται τόσο άνετο να κάνει σφήνες και γρήγορες αλλαγές πορείας ! Απο φανάρι σε φανάρι βέβαια λυσσάει αλλά 2 φορές που έχω ανοιξει με B-KING απο φανάρι σε φανάρι, ο πίσω τροχός λόγω της περίσσειας δύναμης ''γράφει'' πολύ με αποτέλεσμα να μένει πίσω!!!!

Δεν θέλω να σε στενοχορήσω, μιάς και το μηχάνημα που έχεις μ'αρέσει πολύ!!! Με πορώνει άσχημα και όποτε το βλέπω στο δρόμο το θαυμάζω και ξερογλύφομαι!!!! Αλλά είναι too much ! To έβγαλε η Suzuki απλώς για να δείξει οτι μπορεί!!!!

Είναι ένα τουμπανιασμένο και πολύ δυνατό μοτόρι αλλά είναι δύσχρηστο δυστυχώς! Εδώ είναι τα 150bhp του δικού μου στα 1000 κυβικά, δεν θα είναι τα 195 στα 1300 ?????

Εχε υπ όψιν σου φίλτατε οτι καβαλάς τον ΒΑΣΙΛΙΑ των γυμνών!!!! Απο κεί και πέρα άν σε περνάει κόσμος ή άν περνάς κόσμο είναι τελείως περιττό!!! Εχεις ένα πανέμορφο μοτόρι που στο πέρασμά του διμιουργεί ρίγη!!!! Αυτό και μόνο είναι αρκετό! :_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ KARAFLODAIMON συμφωνω μαζι σου σε οτι λες και ευχαριστω

α... προχθες εφτασα 232 για ενα second :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Τροποποιήθηκε από τον dizaia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οκ KARAFLODAIMON συμφωνω μαζι σου σε οτι λες και ευχαριστω

α... προχθες εφτασα 232 για ενα second :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

Με ένα 10άρι τρυπανάκι ανοίγεις 2 τρύπες αριστερά και δεξιά στο κράνος (αν δε φοράς απευθείας στο κεφάλι σου..)

Περνάς μέσα ούπατ και βιδώνεις 2 κρίκους ικανοποιητικού μεγέθους..

Μετά χρησιμοποιοντας 2 βίδες απο την τάπα του ρεζερβουάρ στηρίζεις 2 ιμάντες του οποίους περνάς και στηρίζεις με προσοχή στους κρίκους τoυ κράνους..

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ..

Απευθείας μπορείς να ανοίξεις χωρίς κανένα πρόβλημα με το σβέρκο μέχρι και 300+km/h..

:P :P :P :P

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

Με ένα 10άρι τρυπανάκι ανοίγεις 2 τρύπες αριστερά και δεξιά στο κράνος (αν δε φοράς απευθείας στο κεφάλι σου..)

Περνάς μέσα ούπατ και βιδώνεις 2 κρίκους ικανοποιητικού μεγέθους..

Μετά χρησιμοποιοντας 2 βίδες απο την τάπα του ρεζερβουάρ στηρίζεις 2 ιμάντες του οποίους περνάς και στηρίζεις με προσοχή στους κρίκους τoυ κράνους..

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ..

Απευθείας μπορείς να ανοίξεις χωρίς κανένα πρόβλημα με το σβέρκο μέχρι και 300+km/h..

:P :P :P :P

...Αν αφησει και τα χερια μπορει να ανεμιζει και σαν ελληνικη σημαια... :greece:

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε φίλε,καλά έκανες κ την πήρες.Λίγοι είναι αυτοί που την έχουν κ σίγουρα δεν παιρνούν απαρατήρητοι..

Ακριβό ΘΗΡΙΟ με περιορισμένη χρήση (για μένα )

Αλλά από τα λίγα εργαλεία..Οπότε χαλάλι σου!!!!!!Να την χαρείς κ φυσικά προσοχή!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμ...μάλλον δέν σε ακούει..... :D

Αααααααααχαχαχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!! Με πέθανες!!!!!!!!!!!!! Πολύ καλό!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααααααααχαχαχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!! Με πέθανες!!!!!!!!!!!!! Πολύ καλό!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Σιγά πια τόοοοοοοοοοσο θόρυβο??????.................Ωραίο πάντως :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλαξε ο ηχος στα χαμηλα, και στις ξερογκαζιες λυωνεις οταν τις ακους. Πολυ θορυβος στα ψηλα μετα τις 4000 στροφες.

Τροποποιήθηκε από τον dizaia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oταν το είδα πρώτη φορά αμέσως το μάτι έπεσε στα κουμπιά στο τεπόζιτο.....ψαρωτικό!!!!!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα