dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ι.Χ. ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΩ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ (ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΠΟ Κ.Τ.Λ. ...), ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΩ ΤΟ MSN KAI OUTE EXΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΝΕPEELER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 Γεια σου dizaia.... Πίστα έχει στις Σέρρες...λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλα έχει πολλούς εδώ που πάνε για track-day νομίζω και θα σε βοηθήσουν... Οσο για την περίσσεια δύναμη του βασιλιά σου, πιστεύω δύσκολα θα την χαρέις... Σε δημόσιο δρόμο είναι πολύ επικύνδυνο....αλλα και σε πίστα τόσα άλογα.... δύσκολο να τα ανοίξεις σε συδυασμό με τον όγκο-βάρος του Βking. Μόνο σε εθνικές και αυτό με πολλές σφαλιάρες απο τον αέρα λόγω έλειψης αεροδυναμικής κάλυψης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 Πίστα μπορείς να πας στις Σέρρες οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Στα Μέγαρα διοργανώνονται κάποιες μέρες TrackDays.Για να μάθεις κάθε πότε,παρακολούθα το φόρουμ. Η τιμή απ'όσο ξέρω είναι 50-60 ευρώ την ημέρα. Στην πίστα δημιουργούνται γκρουπάκια αναλίγως των δυνατοτήτων και όχι της μηχανής. Το κάθε session διαρκεί 20 λεπτά. Για να μπεις πίστα πρέπει να έχεις μηχανή σε καλή κατάσταση και να έχεις δερμάτινη φόρμα,γάντια,κράνος και μπότες. Θα σου πρότεινα όταν μπεις στην πίστα να μην περιμένεις να είσαι γρήγορος. Θα σε περνάνε τα on-off και μικρά street αέρα πατέρα.(Όπως και εμένα δηλαδή) Θέλει υπομονή και σύνεση το γκάζι εκεί μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 οκ ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου που να πας στα ορια αυτο το μηχανακι ετσι γυμνο που ειναι μεχρι 200 και πολυ σου λεω για συνεχη χιλιομετρα θα σου σπασει ο σβερκος και θα πιαστουν τα χερια σου ...αυτο το μηχανακι ειναι μονο για τιποτα ταρζανιες στην πολη , για ταξιδι δεν κανει αλλα ουτε και για πιστα , δεν καταλαβα γιατι βγαλανε ενα τετοιο μηχανακι ..και τι επιδιώκουν οι κατοχοι τους να κανουν με αυτο...εχω μεγαλη απορια.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2008 από τον scottyfjr13_06 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 ...δεν καταλαβα γιατι βγαλανε ενα τετοιο μηχανακι ..και τι επιδιώκουν οι κατοχοι τους να κανουν με αυτο...εχω μεγαλη απορια.. To παίρνουν για να φτιάχνονται. Εγώ θα το πάρω επειδή μου αρέσει τρελά. Και ταξίδια θα κάνω. Και θα το τελικιάσω.(Μιά φορά) Και γενικά θα περνάω καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 (bonepeeler @ Mon 10 Nov 08 - 21:46) To παίρνουν για να φτιάχνονται. Εγώ θα το πάρω επειδή μου αρέσει τρελά. Και ταξίδια θα κάνω. Και θα το τελικιάσω.(Μιά φορά) Και γενικά θα περνάω καλά. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Εδω υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να ''πανε'' ουτε ενα XT600, οποτε αφηστε τους χαρακτηρισμους για το τι μπορεις ή οχι να κανεις με αυτο το μηχανακι Ροβερτο παρ'το αγορι μου, βαλτου και τις yoshi επανω να ελαφρυνει αισθητικα, αλλαξε του και το undertray και το απαισιο φαναρι που βαλανε(υπαρχει ενα που βαζει το φαναρι σαν του πρωτοτυπου, μαμαει), και ...........ΔΩΣ ΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 ε... παιδια, μην ξεχναμε!!! εδω γραφουμε μονο αν ξερει καποιος κατι, και θελει να μου πει για τις πιστες, το οποιο ειναι και το ερωτημα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 θα σου πω και εγω καποια πραγματα ορισμενα απο τα οποια εχουν επαναληφθει απο τα παιδια παραπανω. διοργανωνονται καθε τοσο track days (τωρα για χειμωνα δεν νομιζω να διοργανωσουν αλλο).απαραιτητη προϋποθεση για να λαβεις μερος ειναι ,οπως ειπαν τα παιδια προηγουμενως,δερματινη ολοσωμη (ή διαιρουμενη) στολη,γαντια,μποτες και φυσικα κρανος.επισης τα λαστιχα πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση για να μην γινει ζημια.καλο θα ηταν να παρακολουθησεις καποιο σχολειο (california & riding school) γιατι σε ορισμενα track days (προκειμενου να λαβεις μερος) σε ρωτανε αν εχεις ξανα οδηγησει σε πιστα ή αν εχεις παρακολουθησει καποιο μαθημα.σε συνεχεια λοιπον ολων των παραπανω πληρωνεις 15ε τα 20 λεπτα μεσα στη πιστα.τα μαθηματα εχουν 300ε (california) και 190ε(riding school) για μια ολοκληρη μερα και κανεις θεωρητικα (εκτος πιστας) και πρακτικα (εντος πιστας) μαθηματα.σου προτινω πριν μπεις στη πιστα να παρακολουθησεις πρωτα τα μαθηματα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 ok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Καλά είσαι, ενοήται ότι τα μαθήματα είναι must, εκτός από το ότι είσαι πιο ασφαλής αν τα έχεις κάνει (για σενα και για τους υπολοίπους) είσαι και πολύ πιο γρήγορος. Ψήνομαι τρελά να κάνω, δυστηχώς στην Κρήτη όμως τα πράματα είναι αλλιώς από τις Σέρρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Oταν αποφασισεις να πας trackday ποτε μην πας μονος σου και να εχεις καποιον εμπειρο ο οποιος θα σε βοηθησει και θα σου δωσει ρυθμο - στην πιστα μερικες φορες συμβαινουν πτωσεις που σημαινει οτι θα πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενος και να φορας καλο εξοπλισμο..... Πανω απο ολα η ψυχολογια και η σωστη προετοιμασια - εαν νιωθεις δισταγμο ή φοβο μην μπεις στην πιστα γιατι ετσι θα κανεις λαθη που δεν θα σε βοηθησουν στην οδηγηση σου.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγώ. θα σου πω φίλε μου μόνο για το γκάζι. Είτε εκτός είτε εντός πίστα, κράτα χαμηλά το γκάζι. 195 αλογάκια είναι ικανά να στείλουν ακόμη και πολύπειρο οδηγό. Κράτα το χαμηλά όπου έχει λιγότερα αλογάκια, κι όταν σιγά σιγά θα αρχίσεις να το χεις, τότε άνοιξε λίγο παραπάνω Όπως και να χει, σου εύχομαι, καλή τύχη και καλή διασκέδαση :) Υ.Γ. Ρε α να χαθείτε όλοι σας, ξεβράκωτοι τεντυμπόιδες επιδιξίες!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2008 από τον helonaracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Υ.Γ. Ρε α να χαθείτε όλοι σας, ξεβράκωτοι τεντυμπόιδες επιδιξίες!!! γιατι ετσι μας αρεσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 To παίρνουν για να φτιάχνονται. Εγώ θα το πάρω επειδή μου αρέσει τρελά. Και ταξίδια θα κάνω. Και θα το τελικιάσω.(Μιά φορά) Και γενικά θα περνάω καλά. :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Φιλε μου που να πας στα ορια αυτο το μηχανακι ετσι γυμνο που ειναι μεχρι 200 και πολυ σου λεω για συνεχη χιλιομετρα θα σου σπασει ο σβερκος και θα πιαστουν τα χερια σου ...αυτο το μηχανακι ειναι μονο για τιποτα ταρζανιες στην πολη , για ταξιδι δεν κανει αλλα ουτε και για πιστα , δεν καταλαβα γιατι βγαλανε ενα τετοιο μηχανακι ..και τι επιδιώκουν οι κατοχοι τους να κανουν με αυτο...εχω μεγαλη απορια.. α, οπότε να καταργηθούν τα γυμνά σαν κατηγορία επειδή ειναι άχρηστα κατά τη γνώμη σου... τι να πω...όπως εχει καλομάθει κανείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Εχθες εκανα 660 χιλιόμετρα με το μοτερ, σε 6,30 ωρες, με μέσο όρο 160χλμ περιπου, πρεπει να ειμαι πολύ κακομαθημένος….. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Εχθες εκανα 660 χιλιόμετρα με το μοτερ, σε 6,30 ωρες, με μέσο όρο 160χλμ περιπου, πρεπει να ειμαι πολύ κακομαθημένος….. καλά ρε φίλε πως το κανες αυτό??? αφού τα γυμνά δε ταξιδεύουν!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Απλα δεν μπορουσα να σταματησω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Παλίκαρε θα μου επιτρέψεις να είμαι επιφυλακτικός σε αυτά που λές. Βάλω κάτω αυτά τα νούμερα που λές και θα δείς ο ίδιος οτι ή λάθος κάνεις, ή τα φουσκώνεις προκειμένου αποδήξεις κάτι. Κανείς δε λέει οτι τα γυμνά δε ταξιδεύουν. Με ότι έχει ο καθένας ταξιδεύει, άλλος πιο άνετα άλλος πιο ζόρικα. Το θέμα είναι πως θα είσαι εσύ μετά απο πορεία με 160 επί 2 ώρες πχ και πως θα είμαι εγώ στις ίδιες συνθήκες όταν φτάσουμε στο προορισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Παλίκαρε θα μου επιτρέψεις να είμαι επιφυλακτικός σε αυτά που λές. Βάλω κάτω αυτά τα νούμερα που λές και θα δείς ο ίδιος οτι ή λάθος κάνεις, ή τα φουσκώνεις προκειμένου αποδήξεις κάτι. Κανείς δε λέει οτι τα γυμνά δε ταξιδεύουν. Με ότι έχει ο καθένας ταξιδεύει, άλλος πιο άνετα άλλος πιο ζόρικα. Το θέμα είναι πως θα είσαι εσύ μετά απο πορεία με 160 επί 2 ώρες πχ και πως θα είμαι εγώ στις ίδιες συνθήκες όταν φτάσουμε στο προορισμό. +1000 :) Oσο για το γυμνο τερας του συμπολιτη....φιλε πετα το πανω σ ενα τρειλερ πεταξου Σερρες,κατσε ενα 3ημερο πανω,βρες και καποιον να σου πει 5 πραγματα...και θα το καταευχριστηθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 γεια σας παιδια σε ολους, καλα ρε σεις, απο που το ξεχωσαμε αυτο το θεμα !!! αυτο ηταν δικο μου , εγω το ξεκινησα στις 8/11/08, ουτε που το θυμομουν πια χε,χε,χε. ειναι εντυπωσιακο, παντως τι τροπη παιρνουν τα ποστς στην πορεια τους μετα!!! συνηθως δυστυχως ξεφευγουν απο το αρχικο θεμα τους <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Οκ ρε παλικάρια δεν λεω ότι κανω το καλύτερο και ανετότερο ταξίδι , με το Hornetaki μου αλλα το θεμα είναι τι γουστάρεις να κανεις και πως το κανεις, τωρα αν δεν σας βγαίνουν τα νουμερα με τα χιλιόμετρα, να το πω πιο απλα, 17:00 εφυγα από Αθηνα και 23:30 εφτασα Καβαλα. Καλο Πασχα σε ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες