ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Τεχνικό θέμα η κουτσουλιά? Αλλά που να το έβαζα. Μόνο εδώ μου κολλούσε :D Λοιπόν... τι προτείνετε καταρχήν για πρόληψη (κάποια αλοιφή ας πούμε προαιρετικά) πριν μας το χέσουν το μηχανάκι, και τι μετά το χέσιμο όταν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν όπως είπα παραπάνω. Ναι μεν όταν την πλύνεις φεύγει η κουτσουλιά, αλλά όταν το κοιτάξεις το χρώμα στην αντηλιά, θα δεις μια ωραιότατη στάμπα! (ειδικά στα μαύρα χρώματα είναι πολύ έντονο το φαινόμενο να καταστρέφεται το χρώμα από τις κουτσουλιές) Κι αν μείνει αυτή η στάμπα, υπάρχει τίποτα να την διώξει? Κι όπως πάντα το καλύτερο είναι η πρόληψη, θα με ενδιέφερε πολύ αν μάθαινα ότι υπάρχει κάποια ειδική αλοιφή που δεν αφήνει την κουτσουλιά να επιδράσει αρνητικά πάνω στο χρώμα. Κι επειδή κανενός η μοτό δεν έχει μείνει ακουτσούλιστη, πιστεύω κάτι θα έχετε σκεφτεί/βρει για προστασία! Δεν γίνεται να παρκάρεις πάντα σε υπόστεγα ή να βάζεις κουκούλα! Ειδικά στα πλαστικά βαμμένα μέρη η καταστροφή είναι μεγαλύτερη απ ότι στα μεταλλικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Ψηλε εγω ξερεις οτι το γυαλιζω με αλοιφη και κανει πολυ καλη δουλεια...αυριο στο καφε θα σου πω..εδω οχι για να μην κανω διαφημιση :lol: Η προληψη ειναι οτι καλυτερο..αν ομως γινει το μονο που σωζει την κατασταση ειναι εντος λιγων ωρων πλησυμο..αν μεινει..και περασουν και μερες.. τελος το χρωμα μετα..παπαλααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 παντως στο αμαξι μου εχει μεινει ανεξιτηλο σημαδι απο κουτσουλια περιστεριου,οσο κι αν το επλυνα τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Στο αυτοκίνητο πάντως εγώ χρησιμοποιώ κερί γυαλίσματος για προστασία. Και βγαίνουν εύκολα και δεν αφήνουν σημάδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Η κουτσουλια επειδη περιεχει διάφορα "σκατοσυστατικα"-οσο αστειο κι αν ακουγεται ετσι ειναι δυστυχως-που κανουν σταμπα οντως στο χρωμα,ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μην την αφηνεις πανω στο χρωμα για πολλη ωρα αλλά ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ να την καθαριζεις.Και ο καλυτερος τροπος ΕΓΚΑΙΡΟΥ καθαρισμου ειναι το...μωρομαντηλο.Αν μεινει πανω οντως κανει ζημια... Βεβαια με μια καλη αλοιφη γυαλισματος χρωματος και παλι θα δεις αριστο αποτελεσμα ακομα και ..αργα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 ΦΙΛΕ ALX ας κανουμε ειρηνη σε αυτο το τοπικ.( τα πουλια ξερουν που κουτσουλανε.χαχαχαχα)Εχωντας αντιμετωπισει το προβλημα,το μονο που βοηθαει ειναι η εγκαιρη απομακρυνση της κουτσουλιας γιατι περιεχει οξεα που τρωνε το βερνικι.Το να χρησιμοποιησεις ψιλη η και χοντρη αλοιφη δεν καταφερνεις τιποτα ιδιως στο μαυρο χρωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 χαχα!...καλη φαση! :D ...δεν εχω ακουσει κατι που να προστατευει απο τετοιο τύπου βομβαρδισμού!....απλα ενα ελαφρο πλυσιματακι συχνα-πυκνα και ολα καλα! ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 τελικά το μόνο που προστατεύει από τις κουτσουλιές είναι η...σφεντόνα! Για να επανέλθω ομως, νόμιζω ότι με μια αλοιφή γυαλιστική, θα κάνεις σούπερ δουλειά, αρκεί να είναι σχετικά έγκαιρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 νομιζω πως για πριν καλο θα ηταν καμια αλοιφη για προστασια, οσο για μετα αμεση απομακρυνση της γιατι τρωει το βερνικι. θανο πες την αλοιφη που λες και στους λοιπους γιατι μονο στον αλξ στον καφε, δεν ειναι διαφημηση κατι πρακτικο που θα βοηθησει τους αλλους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 H καλυτερη προστασια απο *χεσιμο* και για να μη σου *καψει* το χρωμα ειναι το οσο πιο αμεσο πλυσιμο η σκουπισμα καλο με ενα βρεμμενο πανι!Δεν θυμαμαι σε ποια χωρα (ινδια εχω την εντυπωση) στα βυρσοδεψια τους για την επεξεργασια του δερματος χρησιμοποιουν ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ για να μαλακωσει το δερμα!Γενικα τα αγαπητα μας πουλακια (μιλαω για αυτα που πετανε στα δεντρακια οχι τα αλλα) στο περιεχουν ενα παραξενο *καυστικο* συστατικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Πέραν του μωρομάντηλου για τον άμεσο καθαρισμό προτείνοτναι και τα πανάκια για de-makeup που χρησιμοποιούν οι κοπέλες.Δεν ξέρω τι χημικά έχει αυτό που το βάζουν μ' αρέσει και στο πρόσωπο τους, αλλά καθαρίζει, γυαλίζει, απολυμαίνει! Η κουτσουλιά πάντως είναι ευλογία! Πρώτα από όλα ξέρεις ότι καποιος σε πρόσεξε και επιπλέον είναι απίστευτη τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου(ποιος να το είπε άραγε αυτό?)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Πέραν του μωρομάντηλου για τον άμεσο καθαρισμό προτείνοτναι και τα πανάκια για de-makeup που χρησιμοποιούν οι κοπέλες.Δεν ξέρω τι χημικά έχει αυτό που το βάζουν μ' αρέσει και στο πρόσωπο τους, αλλά καθαρίζει, γυαλίζει, απολυμαίνει! Η κουτσουλιά πάντως είναι ευλογία! Πρώτα από όλα ξέρεις ότι καποιος σε πρόσεξε και επιπλέον είναι απίστευτη τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου(ποιος να το είπε άραγε αυτό?)... Aν ειναι ευλογια και του πουλιου το (καπως μου ακουγετε αυτο :P ) τοτε η πρωινη κεφαλια δεκαοχτουρας στην αγιου δημητριου τι ειναι??(ασε που πηγα με τα πουπουλα στο κρανος σαν ινδιανος φυλαρχος στον προορισμο μου...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Θα σε λέμε καθιστή δεκαοχτούρα από εδώ και πέρα! Ουγκ! :lol: Τώρα χάριν του τόπικ, καθάρισε το μισό κράνος με μωρομάντηλο και μισο με demakup! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Σβουριχτή δεκαοχτούρα καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bardull 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Αν μεινει πολυ ωρα το χρωμα αλλοιωνεται,αρα οσο ποιο γρηγορα μπορουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες