Jump to content
Sign in to follow this  
charmander

Νεος οδηγος / 125..

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους μιας και παω κ γω για διπλωμα σιγα σιγα να θεσω τις αποριες μου...

Δεν εχω καθολου εμπειρια ουτε απο μηχανη, ουτε καν απο παπι.. (μονο ενα τσαλι στα 15 οδηγουσα!) και μιας και μου τη σπανε γενικα τα παπακια λεω να παω σε καμια cbr / yzf 125... μην αρχισουμε παλι τα δεν ειναι καν μηχανη κ τετοια, το ξερω, αλλα καθε αρχη για καλο.. μεχρι να βαρεθω το πρωτο.. θα μπορω να σταθω στο δρομο δεδομενου οτι δεν εχω καν εμπειρια απο παπι; δε λεω οτι θα το παταω οσο παει, σιγα σιγα, με προσοχη και συνεση στην αρχη, μεχρι να εξοικιωθω με τα 2κυκλα... (περα απο το ποδηλατο που το χω λιωσει)

Κ αλλη μια ερωτηση... μιας κ το yzf μαρεσει πολυ περισσοτερο.. μπορω να το βρω καπου μεταχειρισμενο; εχω ψαξει παντου αλλα μαλλον γιατι ειναι καινουργιο δεν παιζει να το βρω.. παραειναι πολλα τα 4 χιλιαρικα για 125 μηχανακι..δε νομιζω να αξιζει τον κοπο..

ευχαριστω προκαταβολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοιτα θα αναφερθω μονο στο R125 που λες...μεταχειρισμενο πολυ δυσκολο να βρεις...Εως απιθανο θα ελεγα...Αλλα και πες οτι βρισκεις, ουτε χρονο δεν εχει κλεισει στην ελλαδα η τιμη δεν θα πεσει με τιποτα κατω απο 3.000...Τα τρια(χιλιαρικα εννοω ντε!) δηλαδη αξιζουν???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοιτα θα αναφερθω μονο στο R125 που λες...μεταχειρισμενο πολυ δυσκολο να βρεις...Εως απιθανο θα ελεγα...Αλλα και πες οτι βρισκεις, ουτε χρονο δεν εχει κλεισει στην ελλαδα η τιμη δεν θα πεσει με τιποτα κατω απο 3.000...Τα τρια(χιλιαρικα εννοω ντε!) δηλαδη αξιζουν???

με τιποτα... για 125.. οποτε μαλλον αναγκαστικα στο CBR.. μιας και την aprilia rs τη φοβαμαι για πρωτη... δεν εχω κ εμπειρια απο παπι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε, επειδή πρώτη μηχανή και πολλά πλαστικά δεν μου ακουγόταν ποτέ καλός συνδυασμός, κοίτα και καμιά άλλη κατηγορία σε 125/250cc. Πχ ένα cbf250/ybr250 (ίδιο πράμα) ώστε τα 2-4 χιλιάρικα που θα δώσεις να τα αξιοποιήσεις και για να μάθεις και για να έχεις μια μηχανή για 1-2+ χρόνια (το 125 το βαριέσαι γρήγορα :P ).

Μια άλλη καλή ιδέα είναι τα supermoto/enduro 125/250 (αν και λίγο ακριβά τα καινούρια -για μικρά κυβικά-) τα οποία τα θεωρώ σχολείο.

Καλή επιτυχία στο δίπλωμα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μου πολυαρεσουν τα supermoto/enduro.. δεν ξερω.. ουτε cbf/ybr εμφανισιακα... μια ερωτηση. για τη ninja 250r δε με πιανουν για το μικρο διπλωμα οι kW απο οτι καταλαβα αλλα μονο ο λογος... μπορω να την παρω ετσι; ας το κοιταξει καποιος εμπειρος κ να μου πει μην την παρω κ τσαμπα. αν κ τη φοβαμαι για αρχη γιατι δεν οδηγουσα ουτε παπι. ασε που τσιμπαει αρκετα η τιμη.. μια fazer μπορεις να τη βρεις στην ιδια τιμη μεταχειρισμενη.

κ κατι τελευταιο... μου παν οτι η aprilia rs 125 εχει δυσκολοτερη οδηγηση απο την νιντζα 250 κ να την αποφυγω για πρωτη μηχανη. ισχυει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα