georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 :P μαθηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Απίστευτοι τύποι!!... Ένα σκούτερ, μία στροφή, 5 γόνατα κάτω!... Νίκησε αυτός που είχε την πιο ανθεκτική στολή; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 πολυ καλο............ αν ειχε και πιο πολυ θεαμα θα ηταν απλα τελειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 αν ειναι δυνατον ! 5 ατομα στο σκουτερ και οι 5 γονατο! χαχαχαχαχαχα καλα το πλαγιαζουν τα τσακαλια :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 τι κανουν τα ατομα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Perastiki..! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Και έψαχνα να βρω που θα κάνω μαθήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Κάγκουρες ολικής αλέσεως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Τι έκαναν οι τύποι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Φοβερό βιντεάκι!! Οι τυπάδες είναι οδηγάρες και εγώ γέλασα με την ψυχή μου απ'τις καφρίλες!!.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Αστα να πάνε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Όλα τα λεύτα τα παλικάρια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλαμπούρι έχει λλά μέσα σε αυτό το βιντεάκι, φαίνεται ξεκάθαρα, ποιά είναι τα όρια οδηγού και ποιά των μοτοσυκλετών.Δυστυχώς όταν δε φοβάσε τον πόνο(το λεγόμενο όριο πανικού) όπως αυτοί οι τύποι μόνο τότε μπορείς να δείς τι πραγματικά μπορεί να κάνει μια μοτοσυκλέτα. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να το αψηφίσω όπως αυτοί(αλλά για άλλη χρήση) αλλά... Τέλος, οι τύποι κάνουν εντουτοπροσπέραση του Rossi στον Stoner στη λαηκούνα σέκα, να μοιάζει γελοία! :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2008 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Έριξα τρρρρρρρρρρελό γέλιο ειδικά στο σκηνικό με τον κουβά (τον μπλε) :lol: :lol: :lol: Οι τύποι δεν παίζονται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 μπλέ κουβάς rulz !!!! τέλειο βιντεάκι..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Εγραψε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 αμα εισαι σε ελεγχωμενη πιστα, δεν λυπασε την μηχανη σου, φορας και την πανοπλια πιστευω οτι πολλοι απο εμας θα τα δοκιμαζαμε ακομα και ας μην τα καταφερναμε με την πρωτη να τα καναμε αυτα ;) τωρα αμα εισαι σε δημοσιο δρομο και αυτο που καβαλας το πονας και εχεις ματωσει για να το αποκτησεις δεν πιστευω να ειναι κανεις τοσο τρελλος οσο οδηγαρα και να ειναι που να τα δοκιμαση. εγω προσωπικα μετα τα 4 που εδωσα για να το φτιαξω μετα την τελευταια πτωση οταν ειμαι σε δρομο με το που τα σκεφτομε ηρεμωωωωωωωω γιατι το ταμειο δεν σηκωνει πολλες αφεμαξεις ακομα και σε λιγο καιρο θα ειμαστε για πολλη μεγαλυτερα εξοδα (ελπιζω :)) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 αμα εισαι σε ελεγχωμενη πιστα, δεν λυπασε την μηχανη σου, φορας και την πανοπλια πιστευω οτι πολλοι απο εμας θα τα δοκιμαζαμε ακομα και ας μην τα καταφερναμε με την πρωτη να τα καναμε αυτα ;) τωρα αμα εισαι σε δημοσιο δρομο και αυτο που καβαλας το πονας και εχεις ματωσει για να το αποκτησεις δεν πιστευω να ειναι κανεις τοσο τρελλος οσο οδηγαρα και να ειναι που να τα δοκιμαση. εγω προσωπικα μετα τα 4 που εδωσα για να το φτιαξω μετα την τελευταια πτωση οταν ειμαι σε δρομο με το που τα σκεφτομε ηρεμωωωωωωωω γιατι το ταμειο δεν σηκωνει πολλες αφεμαξεις ακομα και σε λιγο καιρο θα ειμαστε για πολλη μεγαλυτερα εξοδα (ελπιζω :)) Καπως ετσι...πρωτα ποναει η ψυχη μου μη παθει κατι το μηχανακι και μετα ο εαυτος μου....πιτσιρικας παντος αυτο με τα 5 ατομα πανω στο αυτοματο το ειχα δοκιμασει αλλα μεχρι 3-4 μετρα παραπανω δεν πηγαινε το ρημαδι.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες