moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές. Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.Απο τότε που φοράω το κράνος ανελλιπώς έχω παρατηρήσει μια αραίωση στα μαλλιά μου και αναρωτιέμαι αν φταίει το κράνος για αυτό . Βέβαια προτιμώ να χάσω τα μαλλιά μου παρά το κεφάλι μου αλλά ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει το ίδιο και σε σας ή συντρέχουν άλλοι λόγοι που μετατρέπομαι σιγά-σιγά σε Γκουσγκούνη. Τι πιστεύετε εσείς?προκαλεί το κράνος τριχόπτωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Κι εγω φιλε χανω μαλλια το τελευταιο διαστημα (το βλεπω αυτο σε καθε λουσιμο) Παει κανα χρονο τωρα βεβαια που εχει αυξηθει αυτη η πτωση.Βεβαια παντα εχανα αλλα ισως τις λογικες τριχες οπως χανει καθημερινα καθε ανθρωπος. Ισως αυτο το λιγο λιγο να εφερε την σημερινη αραιωση. Το μαλλι μου ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο βεβαια.Απο τα 15 μου εως τα 20 και απο τα 22 εως τα 26 μου τα ειχα πολυ μακρυα (κατω απο τον ωμο πριν παω φανταρος) Το κρανος δε φοριεται ανελειπως εδω και 17 χρονια.(Τα δυο πρωτα χρονια μου με μηχανακι ...(με το παπακι)...το φοραγα μονο οταν εκανε κρυο ...ευτηχως ομως το καταλαβα σχετικα νωρις οτι εκανα μαλακια κι ετσι απο το 125αρι μου και μετα δεν το ξαναβγαλα απο το κεφαλι. Παντως δεν νομιζω να φταιει το κρανος για την τριχοπτωση(Για μια εξτρα ταλαιπωρεια των μαλλιων....ναι...αλλα οχι σε σημειο να μεινεις καραφλος) Αν ηταν ετσι οποιοι ειχαμε μηχανακια καποια χρονια επρεπε να ειμαστε ηδη Γιουλ Μπρινερ/Τελης Σαβαλας/Γιωργος Γκουσγκουνης κτλ :D :D :D Κανα συμπληρωμα διατροφης με μαγιά μπυρας και ειδικα σιδηρου ισως βοηθουσε.Αυτο κανω εγω και καπως εχουν βελτιωθει τα πραγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Δεν πιστεύω πως το κράνος προκαλεί ή ακόμη και ενισχύει την τριχόπτωση. Το μόνο που κάνει είναι, όταν το φοράς, να σου τραβάει αρκετά τα μαλλιά πάνω από το μέτωπο. Αυτό μπορείς να το μετριάσεις σημαντικά αν φοράς το κράνος με διαφορετικό τρόπο (πρώτα να κάτσει μπροστά και μετά πίσω αντί για το αντίστροφο). Ωστόσο, η σωστή αντιμετώπιση του θέματος είναι να πας να μιλήσεις με ένα δερματολόγο, ο οποίος αφενός θα σου δώσει μια πιο υπεύθυνη απάντηση και αφετέρου, αν έχεις το γνωστό "αρσενικό" πρόβλημα, θα σου προτείνει τρόπους αντιμετώπισης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Ούτε εγώ πιστεύω ότι το κράνος συντελεί στην τριχόπτωση Συνήθως έντονη τριχόπτωση παρατηρώ κάποιες συγκεκριμένες χρονικές περιόδους το έτους. Ξέρω συναδέλφους στον Στρατό που ήταν σε Κόσοβο ή στο Αφγανιστάν και το κράνος το βγάζανε μόνο για να κοιμηθούνε και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Βέβαια το ένα κράνος με το άλλο δεν έχουνε καμία σχέση, αλλά από την άλλη και τα 2 είναι κράνη. :/ Άμα το κεφάλι το λούζουμε τακτικά η τρίχα δυναμώνει και δεν μειώνεται η τριχόπτωση. Τώρα άμα το λούζουμε 1-2 φορές την εβδομάδα...του βάζουμε και ζελέ, φοράμε και κράνος...λογικό και επόμενο είναι το μόνο πράγμα που σταματαεί την τριχόπτωση να είναι...το πάτωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Τριανταπέντε χρόνια που το φοράω δεν έχω πρόβλημα εκτός από τη φυσιολογική αραίωση στις τρίχες λόγω.... ηλικίας :) Αν επηρέαζε τις τρίχες του κεφαλιού μου τώρα δεν θα υπήρχε τρίχα ούτε για δείγμα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Ίσως να φτιάχναμε ένα αμιγώς και αυστηρά ανδρικό υπό-φόρουμ όπου να συζητάμε τέτοια ευαίσθητα θέματα, π.χ. -- η πίεση των καρυδιών στο τεπόζιτο σας προκαλεί πρόβλημα (ιδιαίτερα όταν φρενάρετε και έχετε και τη συμβία από πίσω να σας πιέζει) και πώς το αντιμετωπίζετε; -- τι ατάκες-καμάκι έχουν πέραση στα πιπίνια με γοβάκι και φουστίτσα που βρίσκουμε πάνω σε σκούτερ στα φανάρια; -- τι ατάκες, αντίθετα, οδηγούν σε "κρανιά" (χτύπημα με το κράνος που κρέμεται χαριτωμένα από τον αγκώνα). -- ποιο τζάκετ-κορντούρα κάνει πιο φαρδιές πλάτες; --- και λοιπά. Ευελπιστώ σε θετική αντιμετώπιση από τους - άρρενες, ευτυχώς - διαχειριστές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 -- τι ατάκες-καμάκι έχουν πέραση στα πιπίνια με γοβάκι και φουστίτσα που βρίσκουμε πάνω σε σκούτερ στα φανάρια; <{POST_SNAPBACK}> ανοιξε νεο τοπικ :D :D :D και να βαλουμε τις γυναικες να μας πουνε τι τους αρεσει και τι δεν ......στα πειραγματα του δρομου :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ? Βρε δε πανα προκαλει και ψωριαση... δε το βγαζω λεμε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ? Βρε δε πανα προκαλει και ψωριαση... δε το βγαζω λεμε! :P <{POST_SNAPBACK}> Μην ανησυχείς και δεν προκαλεί τίποτε, τουλάχιστον έχω περάσει το τεστ με επιτυχία.... Ιδού η απόδειξη. Τα μαλάκια μου στη θέση τους :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2005 (τροποποιήθηκε) Τίποτα δεν προκαλεί το κράνος ούτε τριχόπτωση ούτε πιτιρίδα ψωρίαση :P Είναι απλά αναλόγως τί τρίχα έχει ο καθένας... Τί να κάνουμε? Όλοι τις ίδιες τρίχες θα είχαμε? :P Άλλοι έχουν αδύναμα μαλλάκια και άλλοι δυνατά.. :P Τες πα ..καμία κομμώτρια υπάρχει να μας βοηθήσει? Μην σας αγχώνει το θέμα... Δεν έχει να κάνει με το κράνος...και να μην το φορούσες αν είναι να αραιώσουν θα αραιώσουν ...τί σε 2 χρόνια τι σε 3? ;) Σε όποια αρέσετε...σε όποια δεν αρέσετε.....το κρανάκι σας και φύγατε... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2005 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 καλη ερωτηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ΛΟΥΣΤΡΕΞ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΕΝΙΖΕΖΑΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Το κρανος δεν δημιουργει τριχοπτωση. Απλα την βοηθαει σε καποιο ποσοστο. Οπως και οτιδηποτε καταπονει τα μαλλια (πιστολακι, ζελε κλπ). Το συχνο λουσιμο επισης. Βεβαια σε καποιες περιπτωσεις που το μαλλι 'λαδωνει' ευκολα το λουσιμο καθε δευτερη μερα ειναι μονοδρομος. Το ποσο λοιπον το κρανος και τα υπολοιπα βοηθουν την τριχοπτωση ειναι θεμα γονιδιακο. Αν εχεις ταση να χανεις μαλλια θα τα χασεις ουτως η αλλως απλα ισως λιγο γρηγοροτερα. Αν εχεις γερο μαλλι, δε πα να του ριχνεις και χλωρινη, δε παιρνει χαμπαρι. Να ξανατονισω εδω οτι πολυ σημαντικο βασικοτερα για την υγεια του δερματος του κεφαλιου ειναι το κρανος μας μεσα να ειναι καθαρο. Και οταν λεω καθαρο δεν εννοω να το πλενουμε συνεχεια, αλλα να προσεχουμε μερικα βασικα πραγματα. Βασικοτατο λαθος πχ ειναι τα γαντια μεσα στο κρανος. Επισης να αφηνουμε σε εξωτερικους χωρους το κρανος αναποδα (πεφτει οτι μπορει κανεις να φανταστει μεσα φυλλα, γυρη, κουτσουλιες, σκατονερα απ την κυρα-μαρια που πλενει το μπακλονι, ροχαλες κλπ) αλλα κανονικα και με τη ζελατινα κλειστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές. Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.Απο τότε που φοράω το κράνος ανελλιπώς έχω παρατηρήσει μια αραίωση στα μαλλιά μου και αναρωτιέμαι αν φταίει το κράνος για αυτό . Βέβαια προτιμώ να χάσω τα μαλλιά μου παρά το κεφάλι μου αλλά ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει το ίδιο και σε σας ή συντρέχουν άλλοι λόγοι που μετατρέπομαι σιγά-σιγά σε Γκουσγκούνη. Τι πιστεύετε εσείς?προκαλεί το κράνος τριχόπτωση? αν δε πλύνεις το κράνος συχνά ή δε φοράς μπαλακλάβα την οποία πλύνεις συχνα αντί για το κράνος, τότε αναπτύσσονται βακτήρια απο το λίπος του ιδρώτα και μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση. φυσικά η όποια γενετική προδιάθεση (καλή ώρα όπως σε εμένα) επιτείνει το φαινόμενο. εγω θα σου πρότεινα να φοράς μπαλακλάβα και να την πλύνεις κάθε τόσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Τριχόπτωση δεν προκαλεί, σίγουρα όμως επιτείνει την ήδη υπάρχουσα. Ασε που σου χαλάει τη χωρίστρα... Δεν έχω ιδέα τί είναι η μπαλακλάβα (έχει σχέση με μπακλαβά? ) υποθέτω όμως ότι ένας έβδομαδιαίος εσωτερικός καθαρισμός-ψεκασμός με απολυμαντικό σπρέι Dettol το κάνει "λαμπίκο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τριχόπτωση δεν προκαλεί, σίγουρα όμως επιτείνει την ήδη υπάρχουσα. Ασε που σου χαλάει τη χωρίστρα... Δεν έχω ιδέα τί είναι η μπαλακλάβα (έχει σχέση με μπακλαβά? ) υποθέτω όμως ότι ένας έβδομαδιαίος εσωτερικός καθαρισμός-ψεκασμός με απολυμαντικό σπρέι Dettol το κάνει "λαμπίκο". μπαλακλάβα είναι η ισοθερμική κουκούλα που χρησιμοποιούμε μέσα απο το κράνος για λόγους θερμομόνωσης και υγιεινής. ψάξτο λίγο θα βρεις άπειρες αναφορές. (όχι δεν έχει σχέση με το μπακλαβά :P) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2010 από τον nickapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Albatros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Ο Νόμος του Μέρφυ... Αν είναι να πέσουν θα πέσουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Απο οτι εχω διαβασει κατακαιρους, ισως και απο εδω τα μαλλια μας πεφτουν απο ηλικια η κληρονομικοτητα. Το κρανος δεν τα καταστρεφει. Απλα απο το βαλε βγαλε μπορει να πεσουν προσωρινα./ Ο θυλακας της τριχας παραμενει και παραγει νεα τριχα πιο δυνατη. Ισως λοιπον να βλεπουμε αραιωση και απωλεια αλλα δεν τα "χανουμε". Προβληματα αντιμετωπιζουν κυριως οι μπατσοι που τα φορανε για ωρες. Για νορμαλ χρηση τα περισσοτερα κεφαλια μενουν ντυμενα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desdemona 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Ο Νόμος του Μέρφυ... Αν είναι να πέσουν θα πέσουν... Και η προέκταση του νόμου: ...κι αν ΔΕΝ πέσουν τελικά, σίγουρα θα γίνει κάτι που θα σε κάνει να εύχεσαι να είχαν πέσει. Φορέστε τα κράνη σας, αγόρια, για εμάς (τα κορίτσια με τα σκουτεράκια) είναι πολύ πιο σέξυ ένας φουλ εξοπλισμένος μηχανόβιος στα φανάρια ;) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 ..... Φορέστε τα κράνη σας, αγόρια, για εμάς (τα κορίτσια με τα σκουτεράκια) είναι πολύ πιο σέξυ ένας φουλ εξοπλισμένος μηχανόβιος στα φανάρια Άσε δε που άμα είναι και σκατόφατσα καλύτερα να βλέπεις το κράνος ...... Πάντως σχετικά με τα μαλιά από όσο γνωρίζω μια βασική εφαρμογή καθαριότητας και προσοχής (π.χ. αυτό που πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος Messer για τα γάντια μέσα στο κράνος) ελαχιστοποιεί το όποιο πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Και η προέκταση του νόμου: ...κι αν ΔΕΝ πέσουν τελικά, σίγουρα θα γίνει κάτι που θα σε κάνει να εύχεσαι να είχαν πέσει. ΑΑ+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το κρανος δεν δημιουργει τριχοπτωση. Απλα την βοηθαει σε καποιο ποσοστο. Οπως και οτιδηποτε καταπονει τα μαλλια (πιστολακι, ζελε κλπ). Το συχνο λουσιμο επισης. Βεβαια σε καποιες περιπτωσεις που το μαλλι 'λαδωνει' ευκολα το λουσιμο καθε δευτερη μερα ειναι μονοδρομος. Το ποσο λοιπον το κρανος και τα υπολοιπα βοηθουν την τριχοπτωση ειναι θεμα γονιδιακο. Αν εχεις ταση να χανεις μαλλια θα τα χασεις ουτως η αλλως απλα ισως λιγο γρηγοροτερα. Αν εχεις γερο μαλλι, δε πα να του ριχνεις και χλωρινη, δε παιρνει χαμπαρι. Να ξανατονισω εδω οτι πολυ σημαντικο βασικοτερα για την υγεια του δερματος του κεφαλιου ειναι το κρανος μας μεσα να ειναι καθαρο. Και οταν λεω καθαρο δεν εννοω να το πλενουμε συνεχεια, αλλα να προσεχουμε μερικα βασικα πραγματα. Βασικοτατο λαθος πχ ειναι τα γαντια μεσα στο κρανος. Επισης να αφηνουμε σε εξωτερικους χωρους το κρανος αναποδα (πεφτει οτι μπορει κανεις να φανταστει μεσα φυλλα, γυρη, κουτσουλιες, σκατονερα απ την κυρα-μαρια που πλενει το μπακλονι, ροχαλες κλπ) αλλα κανονικα και με τη ζελατινα κλειστη. Σωστά τα λες, αλλά αυτό το πως τοποθετούμε το κράνος όταν είμαστε έξω, δηλαδή ανάποδα ή κανονικά είναι το ίδιο σκ@τά. Εσύ λες, να μην το τοποθετήσουμε ανάποδα για να μην πουν φύλλα ή ότι άλλο από το εξωτερικό περιβάλλον. Το να το βάζουμε όμως κανονικά κάτω σε μια καρέκλα, ή στο τραπέζι, ή ακόμα που έχω δει και κάτω στο δάπεδο! μπορείς να καταλάβεις πόσα μικρόβια και τι σύφιλη μπορεί να μαζέψει στο από κάτω μέρος του κράνους στο ύφασμα που έχει, και ακουμπάει όταν το βάζεις κάτω από το πηγούνι και περιφερειακά στο σβέρκο, αφού έχει περάσει το σημείο βάζοντάς το, από όλο το κεφάλι;;; ΛΑΘΟΣ και αυτό, το πιο σωστό και από θέμα υγιεινής και από θέμα προστασίας του κράνους, είναι ΚΟΥΚΟΥΛΑ που την βάζουμε όταν το βγάζουμε από την κεφαλή μας! και μετά ακούμπα το όπου σε βολεύει! (καλά, δεν είπαμε να το πετάξεις και μέσα στη λάσπη μετά! απλά το ακουμπάμε ευγενικά σε ένα καθαρό σημείο) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2010 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpogiakis 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 ρε παιδεια ο καλαφλος ειναι και ο σεξυ ανδρας .... :victory: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Σωστά τα λες, αλλά αυτό το πως τοποθετούμε το κράνος όταν είμαστε έξω, δηλαδή ανάποδα ή κανονικά είναι το ίδιο σκ@τά. Εσύ λες, να μην το τοποθετήσουμε ανάποδα για να μην πουν φύλλα ή ότι άλλο από το εξωτερικό περιβάλλον. Το να το βάζουμε όμως κανονικά κάτω σε μια καρέκλα, ή στο τραπέζι, ή ακόμα που έχω δει και κάτω στο δάπεδο! μπορείς να καταλάβεις πόσα μικρόβια και τι σύφιλη μπορεί να μαζέψει στο από κάτω μέρος του κράνους στο ύφασμα που έχει, και ακουμπάει όταν το βάζεις κάτω από το πηγούνι και περιφερειακά στο σβέρκο, αφού έχει περάσει το σημείο βάζοντάς το, από όλο το κεφάλι;;; ΛΑΘΟΣ και αυτό, το πιο σωστό και από θέμα υγιεινής και από θέμα προστασίας του κράνους, είναι ΚΟΥΚΟΥΛΑ που την βάζουμε όταν το βγάζουμε από την κεφαλή μας! και μετά ακούμπα το όπου σε βολεύει! (καλά, δεν είπαμε να το πετάξεις και μέσα στη λάσπη μετά! απλά το ακουμπάμε ευγενικά σε ένα καθαρό σημείο) Σιγουρα ενεχει κινδυνο και αυτος ο τροπος, αλλα απο κει και περα ειναι και λιγο θεμα εξυπναδας. Παρεπιπτοντως το δικο μου οταν το ακουμπαω δεν ακουμπουν τα μαξιλαρακια κατω, ειναι μεσα και δεν εξεχουν απο το κελυφος, εκτος ελαχιστα του πισω μερους. Anyway φυσικα ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος που ειπες. Κουκουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Τελικά τι είναι καλύτερο για την τριχόπτωση? Να οδηγάς χωρίς κράνος αλλά με ζελέ? Ή κράνος? :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες