Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 τον τελευταιο καιρο επειδη ψαχνομαι για να αλλαξω το παπι κοιταζω γενικα τιμες απο διαφορα μηχανακια.Χτες λοιπον πετυχα σε ενα μαγαζι ενα GSXR 750 μοντελο 2002 σε καλη κατασταση φανηκε με μια γρηγορη ματια οχι πολυ σχολαστικη,με 7000 ευρω. λιγα μου φανηκαν σε συγκριση με ενα CBR 600 F μοντελο 98 που ειχε διπλα και εκανε 6000 ευρω,4 χρονια πιο παλιο,πιο λιγα κυβικα και μονο 1000 ευρω διαφορα...; δε ξερω κατι μου φανηκε οτι δε κολαγε και ειπα να το συζητησω εδω μαζι σας,κατι παραπανω θα ξερετε εδω οι παλιοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 6000 για CBR '98 είναι ΠΟΛΛΑ Με τόσα παίρνεις άνετα από Χρυσή Ευκαιρία μοντέλο 2000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 ειλικρινα δεν ξερω ... gdev για μεσιτη, μηπως ειναι καλη τιμη τα 6000; ασε απο ιδιωτες... Για το 750, αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει οτι δεν το εισαγει η αντιπροσωπεια στην ελλαδα. (?) αν οντως ισχυει αυτο το μηχανακι μπορει να ερθει απο εξω και ισως γι αυτο η σχετικα χαμηλη τιμη ... :/ (παντως αφου ψαχνεσαι για 2ο χερι, να διαβασεις καλα τον οδηγο του ALX για την αγορα μεταχειρισμενων ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 6000? είναι πολύ ακριβά για CBR600 '98, κάτω από οποιουσδήποτε όρους. Έχω δεί εκατοντάδες αγγελίες για τέτοια μηχανάκια, έχω πλέον αίσθηση της "σωστής" τιμής. Εξάλλου το μοντέλο '98 δείχνει τα χρόνια του πολύ, ενώ το 99 είναι κουκλί. Ο οδηγός του ALX είναι καλός, αλλά θέλει και μάτι για να εφαρμοστεί. Άσε που αν είναι να τσεκάρω τόσα πράγματα, θα θέλω τουλάχιστον 30 λεπτά να κοιτάζω τη μηχανή. Προσωπικά θα πάω στο μηχανικό μου ό,τι μηχανάκι επιλέξω να το κοιτάξει, τον εμπιστεύομαι και για την πείρα του και για τον χαρακτήρα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Ακυρο, αυτο για τον οδηγο το απευθινα στον Αγγελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Έλα που ψάχνομαι κι εγώ για CBR600F4... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 (τροποποιήθηκε) Από Χρυσή Ευκαιρία HONDA CBR 600 cc F4, μοντ. '00, μαύρο, άριστη κατάσταση, εξάτμιση Acrapovic, πωλείται 4.500 ευρώ ή ανταλλάσσεται με παπάκι HONDA CBR 600 cc F4, μοντ. '00, μαύρο, άριστη κατάσταση, εξάτμιση Akrapovic, τιμή 4.500 ευρώ ή ανταλλάσσεται με παπάκι HONDA CBR 600 cc, μοντ. '00, 12.000 χλμ., σαν καινούριο, σε γκαράζ, δεκτά δάνεια, τιμή 5.300 ευρώ HONDA CBR 600 cc, μοντ. '00, 25.000 χλμ., άριστη κατάσταση, τιμή 5.900 ευρώ HONDA CBR 600 cc, μοντ. '00, άριστη κατάσταση, 31.000 χλμ., με έξτρα, 5.000 ευρώ HONDA CBR 600 cc, μοντ. '00, άριστη κατάσταση, 38.000 χλμ., σε γκαράζ, τιμή 5.500 ευρώ HONDA CBR 600 cc, μοντ. '00, μαύρο - κίτρινο, πολλά αξεσουάρ, μπαγκαζιέρα, bagster, τιμή 5.000 ευρώ ΗΟΝDA CBR 600 cc, μοντ. '01, 15.000 χλμ., μαύρο - κόκκινο, εξάτμιση Remus, συναγερμός, full extra, αγρατσούνιστο, τιμή 6.200 ευρώ HONDA CBR 600 cc, μοντ. '02, ασημί, 25.000 χλμ., 1ο χέρι, ασφάλεια κλοπής, άριστη κατάσταση, full service, πωλείται 6.000 ευρώ, ευκολίες, ιδιώτης ...και δύο μοντέλα 98: HONDA CBR 600 cc, F3, μοντ. '98, μαύρο - μπορντό, 50.000 χλμ., γρανάζια - αλυσίδα, λάστιχα καινούρια, εξάτμιση Remus, μπαγκαζιέρα, bagster, 4.000 ευρώ HONDA CBR 600 μοντ. '98, Repsol χρώματα, άριστη κατάσταση, 3.800 ευρώ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2005 από τον gdevelek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2005 Ψάξτο φίλε μου καλά μέχρι να αποφασίσεις .... Και πρώτα απο όλα τί θα ήθελες να πάρεις? GSXR 750?CBR 600 F? Κοίταξε να μην πέσεις σε κανέναν απατεώνα που δίνει μεταχειρισμένα και σου πιάσουν και ποπό... Τώρα με το να ρίξεις μια απλή γρήγορη ματιά σε μια μεταχειρισμένη μότο ... τί να πώ?απλά δες ποια θέλεις...παρτην οδήγησε την.. πάνε την σε εναν γνωστό φίλο μηχανικό να σου πεί την γνώμη του για την κατασταση που είναι η μότο και γενικός ψάξου πρίν την πάρεις.. Μεταχειρισμένη είναι μεγάλη υπόθεση..δεν ξέρεις τί τις έκανε ο ιδιοκτήτης... μπορεί να της έβγαλε τον αδόξαστο... :P Φιλικά Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2006 μεταφερθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2006 Σε μαγαζί ακριβώς δίπλα απο την δουλειά μου έχει το GSXR 750 7000€.Δεν ξέρω χιλιόμετρα και τέτοια αλλά το μηχανάκι είναι υπεργαμηστερό!Σόρρυ για το βρισίδι παιδιά αλλά δεν αντέχω!Πρέπει να το πώ όπως ακριβώς είναι!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ +15ΗΡ ΤΡΟΧΟ!!!!!!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2006 τον τελευταιο καιρο επειδη ψαχνομαι για να αλλαξω το παπι κοιταζω γενικα τιμες απο διαφορα μηχανακια.Χτες λοιπον πετυχα σε ενα μαγαζι ενα GSXR 750 μοντελο 2002 σε καλη κατασταση φανηκε με μια γρηγορη ματια οχι πολυ σχολαστικη,με 7000 ευρω. λιγα μου φανηκαν σε συγκριση με ενα CBR 600 F μοντελο 98 που ειχε διπλα και εκανε 6000 ευρω,4 χρονια πιο παλιο,πιο λιγα κυβικα και μονο 1000 ευρω διαφορα...; δε ξερω κατι μου φανηκε οτι δε κολαγε και ειπα να το συζητησω εδω μαζι σας,κατι παραπανω θα ξερετε εδω οι παλιοι... <{POST_SNAPBACK}> πως και δεν ψάχνεις για κανένα 748 μεταχείρα?επειδή κοιτάω το dream bike σου γι' αυτό το λεω.. επίσης μετά απο παπί μήπως είναι λίγο υπερβολή να πάρεις gsx-r 750? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2006 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ +15ΗΡ ΤΡΟΧΟ!!!!!!!1 <{POST_SNAPBACK}> ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, είσαι θεός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες