Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 γιατί όταν πληκτρολογούμε κάτι στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή στο τέλος κοπανάμε το enter; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 γιατί όταν πληκτρολογούμε κάτι στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή στο τέλος κοπανάμε το enter; Διοτι enter σημαινει Μπήκα...και το κανουμε αυτο γιατι εμεις πληκτρολογουμε κατι με νοημα (που το πιανουμε)και πρεπει να "μπει" στο νοημα κι ο αλλος που θα μας διαβασει... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Διοτι enter σημαινει Μπήκα...και το κανουμε αυτο γιατι εμεις πληκτρολογουμε κατι με νοημα (που το πιανουμε)και πρεπει να "μπει" στο νοημα κι ο αλλος που θα μας διαβασει... B) σωστό κι αυτό αλλά μάλλον ή δεν έγινα κατανοητός ή είμαι στόκος και δεν καταλαβαίνω.... παράδειγμα: πληκτρολογούμε κάτι στην ανεύρεση του γούγλι, πατώντας τα πλήκτρα με μια φυσιολογική πίεση αυτών και όταν έρχεται η ώρα να πατήσουμε το enter εξασκούμε την διπλάσια ή και τριπλάσια πίεση στο πλήκτρο με αποτέλεσμα σε όσα πληκτρολόγια και να έχω δει το συγκεκριμένο πλήκτρο να είναι ξεχαρβαλωμένο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) σωστό κι αυτό αλλά μάλλον ή δεν έγινα κατανοητός ή είμαι στόκος και δεν καταλαβαίνω.... παράδειγμα: πληκτρολογούμε κάτι στην ανεύρεση του γούγλι, πατώντας τα πλήκτρα με μια φυσιολογική πίεση αυτών και όταν έρχεται η ώρα να πατήσουμε το enter εξασκούμε την διπλάσια ή και τριπλάσια πίεση στο πλήκτρο με αποτέλεσμα σε όσα πληκτρολόγια και να έχω δει το συγκεκριμένο πλήκτρο να είναι ξεχαρβαλωμένο!!! επειδή θέλουμε να δώσουμε έμφαση ότι ολοκληρώσαμε την σκέψη/πρόταση/ενέργεια μας ... και χαιρόμαστε γι αυτό ..οπότε ο εγκέφαλος στέλνει ερεθίσματα διαφορετικού τύπου που μας ωθούν να το "κοπανήσουμε" με χαρά ... είναι κάτι σαν το "τελεία και πάυλα" ή σαν το "μίλησα ...λέμε" ή σαν το νησιώτικο "Νετα" ή σαν το "να πούμε"!!! :D Και ερωτώ ...γιατί όταν οι άντρες έχουν πρόβλημα στη δουλειά τους γαμιέται όλη η διάθεση για πολλλλλλλλλλλλλλλές μέρες και "κουβαλάνε" τη δουλειά στο σπίτι, στο σινεμά, στο κρεβάτι, στον απογευματινό καφέ με μία φάτσα δυσκοιλιότητας ενώ αν η γυναίκα κάνει το ίδιο θεωρείται "ΓΚΡΙΝΙΑ" ??? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2008 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σοβαρή ερώτηση : (προς μηχανικούς ή τύπους με μηχανολογικές ανησυχίες) : Πως μπορώ να εξασφαλίσω ότι τα modular parts του παραπάνου προιόντος (από κάποιο πλαστικού υψηλής αντοχής που δεν έχω ορίσει ακόμα) θα μείνουν συναρμολογημένα στο παραπάνω assembly και δεν θα "ξεκουμπώσουν" απο από την βάση όταν δεχθούν μεγάλη F άξονα των Υ ... Προκειται για φανό ναυσιπλοίας ..οπότε δέχεται μεγάλες δυνάμεις από κύματα και από το ίδιο το πλοίο... έχει διάμετρο 8 εκατ. και βάρος μικρότερο από 200 gr. :/ helpppp me την ά-πτυχη μηχανικό !!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2008 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themistoclayser 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 ειμαι 18 και πραγματικα δεν γουσταρω καθολου τις καγκουργιες... επισης δεν με ενθουσιαζει η ταχυτητα.. θελω μηχανη για να πηγενω στη σχολη μου.. (η οποια βρισκεται στη χαλκιδα ;)) μηπως ειμαι ΑΝΟΜΑΛΟΣ?? ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Γιατι οι δεκαρες ειχαν τρυπες?? (Και γιατι ΔΕΝ! εχουν τα μονολεπτα?? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Και ερωτώ ...γιατί όταν οι άντρες έχουν πρόβλημα στη δουλειά τους γαμιέται όλη η διάθεση για πολλλλλλλλλλλλλλλές μέρες και "κουβαλάνε" τη δουλειά στο σπίτι, στο σινεμά, στο κρεβάτι, στον απογευματινό καφέ με μία φάτσα δυσκοιλιότητας ενώ αν η γυναίκα κάνει το ίδιο θεωρείται "ΓΚΡΙΝΙΑ" ??? Διοτι ο αντρας ειναι αντρας όπως και να το κανουμε... :lol: :lol: :lol: Γιατι οι δεκαρες ειχαν τρυπες?? (Και γιατι ΔΕΝ! εχουν τα μονολεπτα?? ) Διοτι ειχαν προφητικο νοημα για την αξια...του Ευρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Απο που κλανει ο κοκκορας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Απο το λειρί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Απο το λειρί... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Γιατι ολη μερα η γατα μου κοιματε??? ODIN ξυπνα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Γιατι ολη μερα η γατα μου κοιματε??? ODIN ξυπνα!!!!! Ξεκουραζει τα ματια της δεν κοιματε... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Ποιά είναι τα νούμερα του ΤΖΟΚΕΡ που θα πέσουν στην επόμενη κλήρωση;;; Παρακαλώ η απάντηση να είναι τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα από την κλήρωση..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Ποιά είναι τα νούμερα του ΤΖΟΚΕΡ που θα πέσουν στην επόμενη κλήρωση;;; Παρακαλώ η απάντηση να είναι τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα από την κλήρωση..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :D 5, 10, 18, 25, 6 με τζόκερ το 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 5, 10, 18, 25, 6 με τζόκερ το 20 Την επομένη πες μου και τι δώρο θες να σου κάνω με τα λεφτά που θα έχω κερδίσει :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Γιατι 3 απο τα ρεπο μου πεφτουν τις εξης ημερομηνιες: 28 Οκτωβριου 25 Δεκεμβριου 2 Γενάρη και κατα συνέπεια τα ....ΧΑΝΩ!!! ??? :angry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Γιατι 3 απο τα ρεπο μου πεφτουν τις εξης ημερομηνιες: 28 Οκτωβριου 25 Δεκεμβριου 2 Γενάρη και κατα συνέπεια τα ....ΧΑΝΩ!!! ??? :angry: Γινε Μουσουλμανα για να γιορταζεις αλλες μερες ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Ποιο ζώο της ζούγλας γυρνα από νησί σε νησί και τραγουδά νησιώτικα; Το λιονταρι νταρι νταρι νταρι, στον γυαλο πετουν οι Γλαροι Θα ερθω αποψε να σε παρω, για αυτο μην φας, θα φαμε γλαρο Ερωτηση Ποσες μ@λ@κιες ερωτησεις θα γραψουμε σε αυτο το θρεντ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Το λιονταρι νταρι νταρι νταρι, στον γυαλο πετουν οι Γλαροι Θα ερθω αποψε να σε παρω, για αυτο μην φας, θα φαμε γλαρο Ερωτηση Ποσες μ@λ@κιες ερωτησεις θα γραψουμε σε αυτο το θρεντ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: παραπολλεςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι το @ το λεμε παπακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Γιατί "ουρά μαϊμούς" το λένε ήδη οι Γερμανοί. Συν το γεγονός ότι αν δεις από πίσω, φαίνεται με παπάκι 50άρι κωλοφτιαγμένο με κομμένη Sebring!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Πώς θα είναι (από πλευράς βάρους) οι μοτοσυκλέτες σε 20 χρόνια από σήμερα; Πιό βαριές (λόγω των συστημάτων ασφαλείας, καταλυτών, αισθητήρων κλπ) ; ή Πιο ελαφριές (λόγω εξελιγμένων και πανάλαφρων υλικών) ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Πώς θα είναι (από πλευράς βάρους) οι μοτοσυκλέτες σε 20 χρόνια από σήμερα; Με τους ιδιους αναβατες,20 χρονια μεγαλυτερους ομως...οσο για το θεμα βαρους,μαλλον θα ειναι και κανα 10αρι κιλα παραπανω...(γεροντόπαχα τα λενε νομιζω...)λογω του αναβατη :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Γιατί στα σουτζουκάκια βάζουμε κύμινο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 που θα βρω λευτα για μηχανη? κανενας να με υιοθετισει?? ειμαι καλο παιδι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες