SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 ΡΕ παιδι μου... σου ρχεται κατι να ρωτησεις... που τωρα να παρεις τηλεφωνα, ποιος θα το ξερε αυτο κλπ κλπ κλπ ή σαν νεος στη δουλεια νιωθεις ασχημα να ρωτας συνεχεια... ή το χεις παιξει ΞΕΡΟΛΑΣ και τωρα πια ΔΕ ΛΕΕΙ να ρωτησεις... αρα τι κανεις... ερχεσαι εδω... και γραφεις την ερωτησουλα σου ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ισως καποιος ΣΟΥ απαντησει! στο κατω κατω το ιδιο ειναι να ρωτας εναν και το ιδιο ειναι να ρωτας ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ταυτοχρονα; για ΛΕΤΣ ΓΚΟΟΥ ...ΝΑΟΥΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 τι είναι το χωροδυκτίωμα;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Οκ, αφου ρωταμε οτι θελουμε εχω της εξης απορια: για ποιο λογο τα χοντρα καλωδια αποτελουνται απο 7 συρματα και οχι απο 6 ή 8? ΑΚυρο τελειως αλλα κανεις δε μου εχει δωσει απαντηση που να με πεισει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 τι είναι το χωροδυκτίωμα;;;;; ...το δυκτίωμα που κάνεις σ'ένα χώρο. :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) τι είναι το χωροδυκτίωμα;;;;; χωροδυκτίωμα ειναι αυτη η κατασκευή (σκελετου) που βρισκει κανεις π.χ. στα ΝΤΟΥΚΑΤΙΑ. Εκει συγκεκριμενα το χωροδυκτίωμα αποτελειται απο σωλήνες χρωμομολυβδενιούχου χάλυβα. βασικα χωροδυκτίωμα ειναι γενικος ορος αν θελει να περιγραψει κανεις κατι που "αγκαλιαζει" τον χώρο και μοιαζει με δύχτι...! (ΤΙ ΕΙΠΑ ΡΕ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ) :D καπως ετσι ειναι τα πραματα παντως φιλαρακο ΝΑΟΥΜ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2008 από τον SONY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) ...το δυκτίωμα που κάνεις σ'ένα χώρο. :P :D έλα ρε, πεεεεεες αστο το είπε άλλος Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2008 από τον Thetreeoflife Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Οκ, αφου ρωταμε οτι θελουμε εχω της εξης απορια: για ποιο λογο τα χοντρα καλωδια αποτελουνται απο 7 συρματα και οχι απο 6 ή 8? ΑΚυρο τελειως αλλα κανεις δε μου εχει δωσει απαντηση που να με πεισει.. απλο...(ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ...) γιατι ρε φιλε... αν αποτελουνταν απο 6 θα ηταν απλα "γεματουτσικα" και αν ηταν απο 8 τοτε θα ηταν "ΠΟΛΥχοντρα" οποτε 7 και εισαι μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Wow... ακρως επιστημονικη απαντηση!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 που ειναι η δεσποινα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 που ειναι η δεσποινα? φιλε παντως απο δω δεν περασε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Για κοίτα κάτω απο το κρεβάτι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Χαχα....ωραίο τόπικ....Sony δέν παίζεσαι.... ΝΑΟΥΜ! που ειναι η δεσποινα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Για δεςπεινα που 'χω :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900kol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 τι γινόστεεεε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 τι γινόστεεεε??? ολα καλα... εσυ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900kol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 μια χαρα,την παλευουτε μπήτι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Για αμέρικα ποιος είναι το 2013; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 γιατι την Παρασκευη ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ενω ολη μερα ειμαι στην ιδια ρουτινα στην δουλεια;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) γιατι την Παρασκευη ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ενω ολη μερα ειμαι στην ιδια ρουτινα στην δουλεια;;; Γιατι ξερεις οτι απο την επομενη και για 2 μερες θα γουσταρεις και θα ξυπνας οτι ωρα θες!(και εγω ετσι με εξαιρεση το σαββατο πρωι) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2008 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 οταν παμε χωμα ποσο αερα αφαιρουμε απο τα λαστιχα? εχω 1.5 bar μπρος και 1.9 πισω..??????? για λιγη σοβαρη βοηθεια γιατι δεν θυμαμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Που είναι η μπάλα, ΟΕΟ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 οταν παμε χωμα ποσο αερα αφαιρουμε απο τα λαστιχα? εχω 1.5 bar μπρος και 1.9 πισω..??????? για λιγη σοβαρη βοηθεια γιατι δεν θυμαμε.... ε αφου εχεις 1.5bar μπρος και 1.9 πισω τοτε... λιγο απο μπρος (κανα δυο φσσσσσσσσσστ δηλαδη) και λιγο παραπανω απο πισω (3/4 φσσσσσσσσσστ) ελπιζω να βοηθησα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Για αμέρικα ποιος είναι το 2013; τί μέρα; γιατί τις Τρίτες δεν μπορώ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Γιατί το π δεν είναι ακέραιος αριθμός και γιατί λέγεται π και όχι ξ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 χαχα!!!...είμαστε για δέσιμο Λεμεεεε!!! ...ερωτηση !...γιατι συνεχιζουμε να πινουμε Κοκα-κολα, να τρωμε χαμπουργερ, να καπνιζουμε, να κοιμόμαστε με το κινητό αγκαλιά και να ψηφίζουμε τους ιδιους πολιτικους για να μας διοικούν...? ....οταν εχει επαληθεύει με μαθηματικη ακρίβεια οτι μας οδηγουν στον καρκινο! χαχα!!...εμεις οι ανθρωποι δεν παιζομαστε! ...χαχα!...δεν μασαμε ρεεεεε!...no pain Λεμεεεεε!!!! ...μαλλον γιατι δεν εχει φτασει το αυγο στο κωλο ε?...σωστα!...καλα το καταλαβα! ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες