LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 θα εδινα και την μηχανη μου αλλα και την γουρουνα του ben-ten του γιου μου, και την vespa της κορης μου, για να πατσισουμε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Δε ξερω . 5 χρονων θεμα που το ξεθαψατε??? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 oxi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 αποκλειεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Δε ξερω . 5 χρονων θεμα που το ξεθαψατε??? :P Να προσθεσω κατι ακομα , αν ηταν παιδι που το ηξερα , δικου μου ανθρωπου κτλ τοτε ναι αλλα αν δε ξερεις καποιον δυσκολα αποχωριζεσαι κατι δικο σου , ακουγεται λιγο καπως αλλα ετσι ειναι νομιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Welcome to the Jungle Εαν ειχα την οικονομικη ευχερεια να εδινα μια μηχανη στα παιδακια σιγουρα δεν θα καβαλουσα ακομα ΧΤ του 95. Περαν τουτου να σου πω δεν ειμαι ατομο που θα παρει 2 και 3 μηχανες ετσι 'για να εχω' οποτε να μπορω να δωσω τη 2η καπου. Ειμαι γενικα κατα της σπαταλης. Πες ομως οτι εχω 2 μηχανες και τις αγαπαω και τις 2. Θα τις εδινα για 'καλο σκοπο'? Οχι. Ο μονος τροπος να δωσεις κατι που θα παει για καλο σκοπο ειναι να πας να το κανεις μονος σου. Οπως λεει και η Καλλι, Δε γουσταρεις τον γιατρο? Τραβα στην αφρικη δεν εχει κανεναν. Θες να βοηθησεις τα παιδακια? Δεν το κανεις δινοντας 5-10-1000 χαρτια στους διαφορους ομηλους, το κανεις πηγαινοντας εκει και μαθαινοντας τι παιζει, και ΜΕΤΑ αν σε παιρνει δινεις και λεφτα. Οκ. Για αυτους που δεν εχουν χρονο να κανουν τιποτα τετιο και τα 5 ευρω στη UNICEF κατι κανουν, αλλα η ερωτηση ειναι, ποσα αραγε απ αυτα τα χρηματα φτανουν οντως στον 'καλο σκοπο' και ποσα μενουν στα λεγομενα sticky fingers μεχρι να φτασουν εκει? Τρεχα ψαρευε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosKK 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Όλοι εσείς που λέτε "ναι σίγουρα" "χωρίς δεύτερη σκέψη" κτλ κτλ γιατί δε το έχετε κάνει ήδη λοιπόν?Τα ευράκια από τη μηχανή σας μπορούν την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμή να βοηθήσουν-σώσουν τη ζωή ενός παιδιού.Τραβάτε αύριο πρωί να τις δώσετε όλοι εσείς οι φιλάνθρωποι του πληκτρολογίου για να σώσετε παιδιά και μετά ελάτε να ποστάρετε "Σήμερα έστειλα το τούμπανο για να σώσω ένα παιδί" και τότε τα λέμε... Ξέρω οτι είναι αρκετά επιθετικός ο τόνος μου αλλά μου μοιάζουν πολύ υποκριτικά αυτά που λένε μερικοί... Υ.Γ Τώρα είδα οτι το θέμα είναι λίιιιιγο παλιό αλλά...τι σημασία έχει Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2010 από τον NikosKK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες