SAVVAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 είπα λοιπόν να πάρω δώρο ένα κρανάκι στην μικρή αδερφή, που καβαλάει την vespa της με μια κατσαρόλα στο κεφάλι!!!! Με λίγη interneτική έρευνα & μια επίσκεψη στα μαγαζιά, κατέληξα στα παρακάτω υποψήφια κράνη: 1) NOLAN N1003 170€ Με δυνατότητα έξτρα εξωτερικής φιμέ ζελατίνας & αντιθαμβωτικό σύστημα pinlock (το γράφω σωστά??). 2) GREX RF2 (μοντέλο 2008, της Nolan & αυτό) 150€ Με εσωτερική φιμέ ζελατίνα & αντιθαμβωτικό σύστημα pinlock. 3) AIROH MATHISSE RS 189€ Με εσωτερική φιμέ ζελατίνα. Το Nolan το απέρριψε λόγο μούρης. Δεν της άρεσε που είναι σαν αυγό. Οπότε παίζουμε σε Grex & Airoh. Εδώ είναι που θέλω & την βοήθεια σας. :D :D Ποιο από τα 2 είναι πιο αξιόλογο για τα χρήματά του?? Το Grex λες το βγάζει η Nolan, άρα κάποια αξιοπιστία παραπάνω ίσως να την έχει. Ξέρει κάποιος τι λένε τα κρανάκια της Airoh??Το συγκεκριμένο το έχει δοκιμάσει κάποιος?? Όποια βοήθεια πραγματικά καλοδεχούμενη!!!!! (να της πάρω της μικρής ένα κρανάκι να είμαι & εγώ λίγο ήσυχος) :/ Ευχαριστώ για τον χρόνο & καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Εγώ ψηφίζω NOLAN :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Εγώ ψηφίζω NOLAN :D Me too! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 οπιο και να επιλεξεις απο αυτα τα κρανη νομιζω πως ειναι τα ιδια ποιοτικα ... ομως μην ξεχνας οτι ενα ανοιγωμενο κρανος ειναι λιγοτερο ασφαλες απο ενα κλειστου τυπου και οτι ειναι πολυ πιο βαρη και ισως κουραζη τον αυχενα μιας κοπελας B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Αισθητικα το AIROH (που δεν ειναι αγνωστη φιρμα) ειναι πιο καλο απο το NOLAN τωρα αναμεσα στα 2 σιγουρα καπου στα *σημεια* θα εχει καποια προτερηματα το ενα απο το αλλο..Οποιο και να διαλεξεις θα ειναι καλη επιλογη! http://www.louis.de/_3092fe4b2b6b0712e86ad...artnr_gr=204133 δες και εδω αν σε ενδιαφερει ιντερνετικη αγορα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 αφου δεν θελει το nolan τοτε παρτησ το airoh ειναι και ωραιο και φαινεται πολυ καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAVVAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 οπιο και να επιλεξεις απο αυτα τα κρανη νομιζω πως ειναι τα ιδια ποιοτικα ... ομως μην ξεχνας οτι ενα ανοιγωμενο κρανος ειναι λιγοτερο ασφαλες απο ενα κλειστου τυπου και οτι ειναι πολυ πιο βαρη και ισως κουραζη τον αυχενα μιας κοπελας B) Kiriako έχεις απόλυτο δίκιο για το full face.'Ελα όμως που η μικρή δεν θέλει.Θα την δυσκολεύει στο συνεχές βάλε-βγάλε λέει. Όσο για τα βάρος, το ξέρω, αλλά θα το έχει για μέσα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) όπου η πιο μακρινή διαδρομή που κάνει είναι της τάξεως των 10 λεπτών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 ε τοτε σιγουρα απο την ''κατσαρολα '' που φοραει τωρα θα ειναι πολυ πολυ καλυτερα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Ανοιγομενο συνηθως το φορανε ολοι ανοιχτο γιατι ετσι βολευει.... οποτε το ιδιο θα κανει κ η αδερφη σου... πες της ομως πως οταν το κρανος ειναι ανοιχτο κ φαει χτυπα ξυλο καμια σαβουρα, την μουρη της να την "ξεχασει".... προσπαθησε να την πισεις να παρει full face........ αποψη μου!!! φιλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Savva pou to vrikes re to Nolan me 170 eurw? Pes kai se mena.... Asxeto, to oti ta anoigomena krani einai ligotero asfali, kai idiws autis tis poiotitas, einai pantelws lanthasmeni apopsi.... To N100 pou exw egw to exw testarei me toumpa.........xexexe :lol: Wstoso, baria kai ogkwdi einai alitheia pws einai. Kapou omws pire kai to mati mou ena AGV anoigomeno, to Longway an den kanw lathos, oxi poly akribo kai arketa elafry kai me normal diastaseis. Bgainoun kai ta eswterika tou... Tsekare to. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Εγώ θα πρότεινα ενα full face κράνος της HJC στα ίδια περίπου χρήματα. Το ανοιγόμενο κράνος, πολύ πιθανώς θα το έχει πάντα σχεδόν, ανοικτό... Δεν έχει πολύ νόημα αυτό ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAVVAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Αισθητικα το AIROH (που δεν ειναι αγνωστη φιρμα) ειναι πιο καλο απο το NOLAN τωρα αναμεσα στα 2 σιγουρα καπου στα *σημεια* θα εχει καποια προτερηματα το ενα απο το αλλο..Οποιο και να διαλεξεις θα ειναι καλη επιλογη! http://www.louis.de/_3092fe4b2b6b0712e86ad...artnr_gr=204133 δες και εδω αν σε ενδιαφερει ιντερνετικη αγορα! ;) Φίλε george, είδα και τον Louis.de αλλά η τιμή που έχει στα 149,95€ είναι για το τρικολόρε κράνος που έχει(μαύρο-περτικαλί-άσπρο).Εγώ το θέλω σε μονόχρωμο. Τώρα για τα +&- μεταξύ των 2, αυτό που δεν μου άρεσε στο Airoh είναι ότι η μικρή δυσκολευόταν να το “σπάσει” με το σύστημα που έχει. Έπρεπε να βάλει πολύ δύναμη στο εσωτερικό κουμπί απασφάλισης που έχει. Επίσης η ζελατίνα τέρμα κλειστή δεν κουμπώνει, δεν κάνει κάποιο “κλικ”. Απλά την κατεβάζεις μέχρι να τερματίσει και να ακουμπήσει στην τσιμούχα & τέλος οι αεραγωγοί στο πιγούνι, είναι μόνιμα ανοιχτοί.ΔΕΝ κλείνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAVVAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Savva pou to vrikes re to Nolan me 170 eurw? Pes kai se mena.... Asxeto, to oti ta anoigomena krani einai ligotero asfali, kai idiws autis tis poiotitas, einai pantelws lanthasmeni apopsi.... To N100 pou exw egw to exw testarei me toumpa.........xexexe :lol: Wstoso, baria kai ogkwdi einai alitheia pws einai. Kapou omws pire kai to mati mou ena AGV anoigomeno, to Longway an den kanw lathos, oxi poly akribo kai arketa elafry kai me normal diastaseis. Bgainoun kai ta eswterika tou... Tsekare to. www.anavatis.gr Μικρό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη. Αρχική τιμή 199€,αν θυμάμαι καλά. Τελική 175€-5€ (λόγω γνωστού)=170€ Εγώ θα πρότεινα ενα full face κράνος της HJC στα ίδια περίπου χρήματα. Το ανοιγόμενο κράνος, πολύ πιθανώς θα το έχει πάντα σχεδόν, ανοικτό... Δεν έχει πολύ νόημα αυτό ;) Το ξέρω ρε γμτ και της το έχω πει. Από εκεί και πέρα με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Αν δεν το καταλάβει- συνειδητοποιήσει η ίδια ότι μιλάμε για την ασφάλεια της, δεν έχει νόημα. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Φίλε george, είδα και τον Louis.de αλλά η τιμή που έχει στα 149,95? είναι για το τρικολόρε κράνος που έχει(μαύρο-περτικαλί-άσπρο).Εγώ το θέλω σε μονόχρωμο. Τώρα για τα +&- μεταξύ των 2, αυτό που δεν μου άρεσε στο Airoh είναι ότι η μικρή δυσκολευόταν να το “σπάσει” με το σύστημα που έχει. Έπρεπε να βάλει πολύ δύναμη στο εσωτερικό κουμπί απασφάλισης που έχει. Επίσης η ζελατίνα τέρμα κλειστή δεν κουμπώνει, δεν κάνει κάποιο “κλικ”. Απλά την κατεβάζεις μέχρι να τερματίσει και να ακουμπήσει στην τσιμούχα & τέλος οι αεραγωγοί στο πιγούνι, είναι μόνιμα ανοιχτοί.ΔΕΝ κλείνουν. Εεεπ αυτα δεν μας τα ειπες!Τοτε δεν χρειαζετε ρωτημα ποιο να της παρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Ότι ανοιγόμενο και να πάρει να το έχει καλά στο μυαλό της πως πρέπει να το έχει πάντα κλειστό αλλιώς είναι άχρηστο και μπορεί να πάθει και χειρότερη ζημιά. Να το ανοίγει μόνο σε κάνα φανάρι και στο βάλε βγάλε. Κατα τα άλλα όποιο και να πάρει απο αυτά που λες καλό είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Το ξέρω ρε γμτ και της το έχω πει. Από εκεί και πέρα με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Αν δεν το καταλάβει- συνειδητοποιήσει η ίδια ότι μιλάμε για την ασφάλεια της, δεν έχει νόημα. :/ Εννοείται οτι ΕΧΕΙ νόημα. Άν η ίδια δεν είναι σε θέση να προστατέψει σωστά τον εαυτό της, ΠΡΕΠΕΙ εσύ που γνωρίζεις να την προστατέψεις. Αφού εσύ θα της το πάρεις, παρ'της κάτι που να της παρέχει όση ασφάλεια μπορείς να αγοράσεις! Δεν σου λέω τί να κάνεις φυσικά, αλλά στην κοπέλα μου εγώ δεν τη ρώτησα τί κράνος θα της πάρω. Λόγο είχε μόνο στο νούμερο και το χρώμα ;) αλλά η επιλογή ήταν δική μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Full face Αν θελει να κρατησει το προσωπακι της η αδερφουλα σου και αν θελεις να την προστατεψεις τοτε ΞΕΧΑΣΤΕ τα ηλιθια ανοιγομενα! Θα το εχει ανοιχτο (προφανως) και ετσι ουσιαστικα ακυρωνει την οποια ασφαλεια σου προσφερει ενα κρανος. Ειμαι ΚΑΘΕΤΟΣ σε αυτο γιατι εχω δει τι ζημια κανει ενα ανοιχτο κρανος σε πτωση, οπως επισης ποσο βοηθαει ενα ΚΛΕΙΣΤΟ κρανος οταν περασεις ΜΕΣΑ απο το πισω παρμπριζ αυτοκινητου που αποφασισε να κανει χαροντικο ελιγμο! Full face φιλε! Και αν δεν της αρεσει θα το συνηθισει. Η ασφαλεια αυτη παει πακετο με τη μηχανη και τελος. Επισης μπουφανακι, γαντακια, μποτακια. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Oτι και να πάρει απο αυτά τα 3 καλό είναι.Αρκεί να μην το ανοίγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγω πηρα στην γυναικα αυτο..... μου ταπρηξε λιγο βεβαια γιατι για αρχη την σφιγγει κ οταν το βαζει-βγαζει νομιζει πως θα της φυγουν τα αυτια... αλλα καταταλλα ησυχασα!!!! Παρτο στην αδερφη σου κ θα τα ξεχασει τα ανοιγομενα pink_202.bmp Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2008 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 AIROH ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Επειδη όλα ειναιθ στην ιδια κατηγορία.. ρώτα και αυτήν τι της αρεσει και έπειτα, κατά την γνωμη μου, πιάστα όλα, κοιταξετα καλα, και όποιο σου φανεί πιο καλο-προσεγμενο-καλοφτιαγμενο, αγορασε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 αν δεν θελει το nolan η αμεσως καλυτερη επιλογη απο τα τρια ειναι το airoh. και εγω συμφωνω οτι καλυτερο θα ηταν να της παρεις ενα κρανος κλειστου τυπου.στη θεση σου (γιατι αδερφος της εισαι και λογικο ειναι να μην σε ακουσει πανω στο θεμα επιλογη κρανους) θα την εβαζα μπροστα απο τον υπολογιστη και θα της εδειχνα το θεμα αυτο που ανοιξες για παρτυ της για το διαβασει.ΔΙΑΟΛΕ!!!πιστευω οτι σιγουρα θα καταλαβει οτι το fullface ειναι το καλυτερο για εκεινη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Εγω πηρα στην γυναικα αυτο..... μου ταπρηξε λιγο βεβαια γιατι για αρχη την σφιγγει κ οταν το βαζει-βγαζει νομιζει πως θα της φυγουν τα αυτια... αλλα καταταλλα ησυχασα!!!! Παρτο στην αδερφη σου κ θα τα ξεχασει τα ανοιγομενα Πολυ καλη επιλογη!! (Το βλεπω, φορεμενο, καθε μερα! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 AIROH εχω και εγω και οταν χρειαστηκε μια χαρα με εσωσε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες