Jump to content
Sign in to follow this  
Oblivia

Χελλλλλλλλλπ...

Recommended Posts

Το θέμα των κυβικών (και της εμπειρίας με αυτά) δεν είναι απλό. Οι διαφορές στις μοτο είναι μεγάλες, τεράστιες, δεν τις συναντάς σε άλλα οχήματα έτσι εύκολα!...

Όταν πας από 50 κυβικά σε 250, πρακτικά οδηγάς 5πλάσιο κινητήρα!.... Άλλος κόσμος είναι το ένα με το άλλο σε όλα (μηχανή, πλαίσιο, φρένα κλπ)!... Σκέψου την αναλογία σε αυτοκίνητο.... από 1000αράκι σε 5000 κυβικά!.... Από 250 κυβικά σε 650 κυβικά είναι 2,5 φορές μεγαλύτερος κινητήρας!!!....

Οι διαφορές στις μοτό είναι σημαντικές και θέλει το χέρι που πιάνει τα χειριστήρια (γκάζι, φρένο αλλά και τιμόνι) να εξοικειωθεί. Η εξοικείωση γίνεται σταδιακά και είναι απαραίτητη ώστε σε μία επικίνδυνη στιγμή που το ένστικτο λέει "τέρμα δύναμη στα χειριστήρια τώρα", το χέρι από μόνο του να ξέρει τι θα κάνει για να μην γίνει το κακό.

Συμφωνώ στο να ξανασκεφτείς την σταδιακή μετάβαση από μία μικρή μηχανή - σχολείο σε μία που ποθείς σήμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

με λιγα χρηματα 3-4 χιλιαρικα παιρνεις εμενα και θα σε πηγαινω οπου θες οποτε θες και πανω απο ολα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου ζηταω συγνωμη εκ των προτερων, αλλα επειδη ουτε εγω μπορω να " πιασω το πνευμα σου"

θα προσπαθησω να απαντησω σε οτι καταλαβαινω.

Για να φθασεις στην νομικη, πηγες δημοτικο, γυμνασιο, λυκειο κλπ.

Ακριβως ετσι κατα την γνωμη μου φθανεις και στα μεγαλα κυβικα.

Ουτως η αλλως ομως, ενα on-off μηχανακι εως 250cc ειναι ιδανικο για Αθηνα, προσφεροντας

ταυτοχρονα περιθωρια γνωσης και διασκεδασης

Καλη επιτυχια στην επιλογη σου !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τους προλαλησαντες.

Παρε για αρχη ενα ελαφρυ μηχανακι, για να μπορεις να το κουμανταρεις.

Μαθε,η ζητα να σου μαθουν να στριβεις να φρεναρεις και να επιταγχυνεις.

Κρατα τη μοτο σου λιγο καιρο και μετα πας σε κατι πιο μεγαλο,

και τοτε θα δεις τη διαφορα.Οτι δηλαδη θα μπορεις να την οδηγεις και να την χαιρεσαι γιατι θα εχεις αποκτησει εμπειρια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Sorry,δεν το ειδα.

Λοιπον,το θελω για την πολη,Αθηνα. ταξιδια δεν σκοπευω να παω με μηχανη.Κι εγω μεταχειρισμενη λεω απλα φοβαμαι μηπως παρω κατι εντελως σκαρτο και δεν θα παρω χαμπαρι..για χρηματα τωρα,τι να πω. δεν θελω να δωσω 8000 για πρωτη μηχανη αφου εισοδημα μικρο. γυρω στα 3-4 χιλιαρικα; (μην γελατε αν με τοσα παιρνω μονο κρανος...δεν εχω ιδεα απο αυτα)

ευχαριστω

Υγ:καλα,καταλαβα....ευχαριστ ωοσους προτειναν και με καθοδηγησαν .πιο μεγαλος κινδυνος στο δρομο ειναι αυτος που το παιζει γνωστης υποτιμωντας τους γυρω για ασχετους. χαιρετω και παλι ευχαριστω οσους πιασανε εστω κ λιγο το πνευμα μου.

το πόσα κυβικά είναι ένα μηχανάκι δεν έχει σχέση με την αίσθηση που σου δίνει, είναι αρκετά μηχανάκια 250αρια που χτυπάνε 500αρια και αρκετά 600αρία που χτυπάνε 1000άρια. το θέμα είναι το στήσιμο.

όπως σου λένε και τα παιδιά πάρε ένα μηχανάκι ελαφρύ κάπου 400-600 κυβικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η "Εβελίνα" μας δουλεύει, λέω εγώ...

Σίγουρα σου αρέσει η ταχύτητα, γι 'αυτό θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτοκίνητο, 1.6-1.8lt με καμιά 200αριά άλογα.Αλλά επειδή δεν θα συμβιβαστείς, με τα ίδια λεφτά αγοράζεις αυτό και ξεμπερδεύεις.

post-4371-1224407040_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω οτι έχω αυτό που θες ! Buell_Blast

ένα Buell δεν θα ήταν κακή επιλογή για τις απαιτήσεις σου.. και σε κιτρινάκι είναι οτι πρεπει.

Περιμένω αυτό το κέικ σοκολάτα :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΧ-1..Τo Enduraki αυτό..250cc..Άνετο..Πάρε το μεταχειρισμένο και μετά από ένα δυό χρόνια, μαζέψεις και κανένα ευρώ, πάρε ό,τι σου καυλώσει τότε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ νομίζω οτι η 29χρονη φοιτήτρια νομικής μας δουλευει ε??η νομικη νομικη το μυαλο μυαλο αλλα ουτε το ονομα σου δεν ξερεις να γραφεις...

τεσπα σαν προταση θα ελεγα να παρειw μια scania που και όγκο εχει και αρκετα κυβικα ε??Scania_R470_topline.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ νομίζω οτι η 29χρονη φοιτήτρια νομικής μας δουλευει ε??η νομικη νομικη το μυαλο μυαλο αλλα ουτε το ονομα σου δεν ξερεις να γραφεις...

τεσπα σαν προταση θα ελεγα να παρειw μια scania που και όγκο εχει και αρκετα κυβικα ε??Scania_R470_topline.JPG

Αυτό με το όνομα που το πας!!!!!!!Τώρα που το σημείωσες το είδα :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το είδα από την αρχή, και με δεδομένο και τον τρόπο γραφής........

...αλλά είπα να μη μιλήσω.

Ωραίο αυτό το Scania....ξύνει μαρσπιέ χαλαρά ...... :P :P

Τροποποιήθηκε από τον deadhead_pirate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου προτεινα το FMX της HONDA ειναι μια πολυ φιλικη μηχανη για αρχαριους!Καλη τυχη σε αυτο που ψαχνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντω μονο στον γνωστη της Ελληνικης γλωσσας. βαφτιστηκα Ευαγγελια και η νονα μου ειναι Αγγλιδα και με φωναζε Evelyn. το Ευελυνα προερχεται λοιπον απο εκει. Τραβα κανε αντιστοιχιση σωστη των γραμματων στα Ελληνικα και μετα πες μου οτι λαλακια μπορει να κατεβασει ο σκαταπληκτικος εγκεφαλος σου. Και ναι ειμαι επι πτυχιω στη νομικη Αθηνων και αν καποιοι τραβατε ζορι, πηγαινετε για ψυχοθεραπεια και μαθετε τροπους. Οι τροποι σας ξεχωριζουν απο τη σαβουρα...Ευτυχως βλεπω οτι υπαρχουν αρκετοι που δεν εχουν ξεχασει κ τα καλα του να φορατε παντελονι και ολοκληρο σωβρακο.

Επισης, βρε παιδια, εκανα ταμα στην Παναγια να βρω το θεντ μου. πολυ μου το κουνησατε και εκανα μαυρα ματια να το βρω. Επιπλεον, ευχαριστω οσους μου εδειξαν το μεγεθος του χιουμορ τους κ της καλης τους ακομπλεξαριστης συμπεριφορας. Οσοι λοιπον μου προτεινετε απο τρεις ροδες κ περα, σας ευχαριστω θερμα αλλα πραγματικα, δεν υπαρχει λογος να αποχωριστειτε κατι που ταιριαζει εσας των ιδιων τοσο μα τοσο πολυ... Οποτε,σας το αντιπροσφερω με την ευχη να αφησετε μια εκ των τεσσαρων ροδων και να εχετε 3. Σας ταιριαζει χρυσα μου.

Τελος, φορω το καλο μου χαμογελο και παλι και ευχαριστω εκ βαθεων οσους θελησαν να συμμετασχουν στο να βγω εγω η αγραμματη δολοφονισσα,η εντελως ασυνειδητη οδηγος, στο δρομο, να στειλω ολους εσας να κανετε ορθη γωνια με τα ραδικια και βεβαιως εγω αφου ζωστω με δεκα κιλα δυναμητη να τιναξω τα μυαλα μου στον αερα...Αιντε....αιντε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν θα κάτσω να κάνω παράθεση τα προηγούμενα ποστ σου αν και θα έπρεπε...

Ξεκινάς λέγοντας πως θέλεις τα φώτα μας , και τις γνώσεις μας ,καθότι παντελώς άσχετη με μηχανές και χωρίς δίπλωμα.

Επίσης πως έχεις μαύρα μεσάνυκτα και πως τα δικά σου κριτήρια είναι αισχρά...

...προσδιορίζεις τις μικρού κυβισμού μηχανές ως "κλανιέρες" και σε ποστ συμφορουμίτη που εν μέσω προτάσεων του παραθέτει την φράση "άπειρα χέρια" απαντάς με την φράση "προτιμώ τον θάνατο σε μηχανή μάτσο"...

Τα περί γνώσεων και εμπειρίας που ειρωνικά παραθέτεις τα προσπερνάω γιατί είναι κλαιν μαιν σχόλια...κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν και κανείς δεν υποτιμάει κανέναν...απλά εμείς σε κλανιέρες μάθαμε να οδηγάμε και πέσαμε ουκ ολίγες φορές...θέλεις να μάθεις the hard way?...be my guest.

.....

Είναι κρίμα για τον χρόνο που τρώμε να σου υποδείξουμε δύο-τρία πράγματα ΠΟΥ ΕΣΥ ΡΩΤΗΣΕΣ να γινόμαστε αποδέκτες ειρωνικών σχολίων.

Το οτι οι απαντήσεις δεν σου άρεσαν ψάξτο...μπας και έχουμε δίκιο....λέω εγω τώρα.....

εναν εναν γιατι δεν σας προλαβαινω. Λοιπον,παραιτουμαι με σενα και τους ομοιους στον εγκεφαλο. Απο χιουμορ τζιφος. Και δεν σνομπαρω κανεναν, εγω τις λεω ετσι χαρητολογωντας λεμε.Αν υπηρξα ειρωνας ψαξε πρωτος εσυ να δεις μηπως ηταν ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΜΟΙΑ στη δραση σας. εκτος αν εχετε εσεις δικαιωμα να ειρωνευεστε εμενα και εγω να πρεπει να κλεισω το στοματακι μου. Ουαου... Μια φορα ευχαριστω για τον κοπο και μην ξεχασετε να ειρωνευτειτε κ οσους απο εδω καταλαβαν με την πρωτη αυτα που εσυ και οι ομοιοι δεν θελετε να καταλαβετε ουτε τωρα :1) δεν σκοπευω να οδηγησω αυριο. Ειπα οτι παρακολουθω μαθηματα ακομα... 2) ρωτησα τι περιπου μηχανη για το υψος και μιας και ειμαι γυναικα,οχι για να μου δωσετε χιντ για ον οφ της Μπαρμπι αλλα επειδη αντιλαμβανομαι (σοκαρεστε ε;) οτι προφανως αυτα που μου αρεσει να χαζευω στους αντρες,δεν γινεται να το εχω εγω ειτε τωρα ειτε σε εκατο χρονια. γι αυτο ανεφερα οτι ειμαι γυναικα. οχι για να ξερνατε το νταηλικι σας σε μενα. 3) χρηματα πολλα δεν εχω. και κανενα μπαμπα να μου κανει πλατες εστω κ σε μια δοση. Αρα αναρωτιεμαι ποσοι απο εσας αγορασαν το πρωτο τους μηχανακι με τους ιδιους ορους οπως σκοπευω εγω. 4) αν εγω εχω προβλημα που απαντησα με το ιδιο υφος σε συγκεκριμενα ποστ, τι ζορι αραγε τραβανε εκεινοι που απο το πουθενα ειρωνευονται το οτι θελω να οδηγησω μηχανη αντι για μηχανακι;

Αυτα. Εαν κ παλι αρνεισαι εσυ και οι υπολοιποι να καταλαβετε οτι σας εδειξα το φεγγαρι και εσεις κραξατε το χρωμα του μανον μου, δεν μπορω να κανω κατι για εσας. Με στεναχωρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ομως που φερθηκατε ετσι. Ευχομαι να ειστε περιφανοι γι αυτο και οντως να εχω εγω το προβλημα τελικα. Καλυτερα να γλυτωσει το συμπαν κ ο δρομος απο μια τρελλη παρα απο δεκα ανεκδιηγητους ε;

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τελειωνω ρωτωντας: εγω ξερω οτι υπαρχουν οι μικρου κυβισμου σαν να λεμε μεχρι 150; εγω ειπα για διπλωμα μεγαλης γιατι θελω καποια στιγμη να οδηγησω μεγαλη. Οποτε για οσους θελουν να σκοτωσω η ανικανη ,που ειναι ηθικοι αυτουργοι μου μπλα πλα μπλα, πειτε μου σας παρακαλω: υπαρχει δυνατοτητα η πρωτη μου μηχανη να ΜΗΝ ειναι βεσπα κ παπακι; Αυτο μονο πειτε μου εστω να ξερω γιατι μαλλον ζηταω πολλα απο εδω μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω και μαστιγιο να γδερνω τις αδερφες.

ΥΓ: Λοιπον, ευχαριστω θερμα οσους με βοηθησαν.θα ψαξω,θα δοκιμασω και αν πεσω θα ασκησω αγωγη εναντιον σας :tease: Και παλι ειλικρινα ευχαριστω. Αντιο.

Ε-Υ-Ε-Λ-Υ-Ν-Α

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες τί σ'αρέσει, κάνε του ενα τεστ ντραιβ αν μπορείς και αν δεν σε ενοχλεί κάτι πολύ, πάρτο όσα κυβικά και αν είναι. Σιγά σιγα θα το συνηθίσεις. Εγώ πήρα αυτό που μου άρεσε περισσότερο χωρίς να ρωτήσω κανέναν.

Καλή αγορά και δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι τόσο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον αφου παρεις το διπλωμα...πηγαινε απο μερικες αντιπροσωπιες, καβαλησε μερικες μηχανες (ακινητες), δες αν μπορεις να προχωρησεις λιγο μπρος-πισω μονο με τα ποδια, και αν δεις οτι "παλευονται" σαν μεγεθος (μην ειναι πχ 200 κιλα) κανε τους ενα τεστ ντραιβ...

εσυ μονη σου πρεπει να αποφασισεις αν κρινεις οτι μπορεις να κουμανταρεις το ενα η το αλλο μηχανακι (υποψιν οτι μερικα μηχανακια βγαινουν κ με χαμηλοτερη σελα αν θες)....

και σε τελικη αναλυση δε χρειαζεται ρε κοπελια να δινεις λογαριασμο στον ενα και στον αλλο , αν εσυ πιστευεις οτι μια 600αρα θα παλευεται για πρωτη μηχανη τοτε παρε την... απλα το γκαζι θελει πολλη προσοχη στην αρχη, να τη μαθεις πως σταματα, και...να εχεις τα ματια σου 14

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:popcorn:

Ευελύνα, για ρίξε και 'συ καμιά ιδέα εδώ (με αφορμή την ιδιότητά σου)... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=18800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αληθεια να λεγεται. Ησασταν καπως αυστηροι με τον καινουριο χρηστη.

Αλλα σας δικαιολογω γιατι εχουν δει πολλα τα ματακια μας εδω μεσα.

Τι να κανουμε, δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας, οποιος δεν αντεχει, σηκωνεται και φευγει.

Cheers Evelyna.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...