F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Με ιριδιου εν ολιγης δεν θα δειτε διαφορες εαν δεν εχετε πειραξει μιγμα, φιλτρα και εξατμισεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... στην παπια δεν το βαζω επειδη βγενει πολυ παραπανω τωρα που το ψαχνα και εχω αμεση προσβαση στο μπουζι οποτε γιατι? IX = ιριδιου να ξερετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 NOE 13 θα επρεπε να ντρεπεσαι που συγκρινεις high-tech με αρχαιολογιες!! .... σου αρεσε κουλαδοVFRi ε;...βουτηρο το ψωμι σου! .... :D την αλλη φορα που θα παρακαλας να κανεις βολτα ... θα σε αφησω εκει στα γονατα να πονεσουν τα ποζαρακια σου...κακο παιζακι ...που θα πεις το ʽαργαλειο μουʽ αρχαιολογια! ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 .... σου αρεσε κουλαδοVFRi ε;...βουτηρο το ψωμι σου! .... :D την αλλη φορα που θα παρακαλας να κανεις βολτα ... θα σε αφησω εκει στα γονατα να πονεσουν τα ποζαρακια σου...κακο παιζακι ...που θα πεις το ʽαργαλειο μουʽ αρχαιολογια! ......... Τωρα το ποιος πεφτει στα γονατα και γιατι, θα αφησω να μιλησουν τα ντοκουμεντα και οχι οι συκοφαντιες..... :D Για πες μου ποιος ειναι αυτος που πεφτει στα γονατα και υποκλινεται στην μεγαλιοτητα της τεχνολογιας? Αντε καλα βρε την Κυριακη θα σε αφησω να ανεβεις επανω και αμα εισαι καλο παιζακι θα σε αφησω να το κανεις βολτα γυρω απο το τετραγωνο........ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 .... αμαν !...μας την ειπε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 εμενα μ αρεσε αυτο με την παπουδιερα που λεγαν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 .... αμαν !...μας την ειπε! Οχι απλά στην είπε αλλά σου πέταξε τρίποντο λέμε! :lol: :lol: :lol: Με τις υγείες σου! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Ερώτηση τώρα, εγώ που έχω το S2, βλέπω στο manual ότι το μηχανάκι φοράει μπουζί CR9EK , τα οποία είναι "Multi-ground" δλδ, 2 ακίδων! Στην παλιά μου μηχανή είχα βάλει ιριδίου και η διαφορά, σε όλους τους τομείς, ήταν εμφανέστατη, εδώ όμως αξίζει να αλλάξεις από μπουζί 2 ακίδων και να πας σε ιριδίου 1ας ακίδας? Βλέπω επίσης πως τα CR9EK είναι και πιο ακριβά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πλησιαζει το σερβις των 60.000. Σκεφτομαι μιας και θα αλλαξω μπουζι στην μηχανη να δοκιμασω μπουζακια Ιριδιου. Να το κανω; Αξιζει τον ολο κοπο; ή να ξαναβαλω τα απλα; Για πειτε ρε παιδες:) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2011 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Εάν βάλεις τώρα το σίγουρο είναι οτι και να κλατάρει το TDM στα 120.000 χλμ, ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ! Χαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Πλησιαζει το σερβις των 60.000. Σκεφτομαι μιας και θα αλλαξω μπουζι στην μηχανη να δοκιμασω μπουζακια Ιριδιου. Να το κανω; Αξιζει τον ολο κοπο; ή να ξαναβαλω τα απλα; Για πειτε ρε παιδες:) Από τη στιγμή που σκέφτεσαι να το δώσεις το μηχανάκι, τι σε τρώει τώρα να του βάλεις μπουζί ιριδίου?? Πάντως, απλά ενημερωτικά, να πω ότι όταν έβγαλα τα δικά μου, μετά από 30.000 χλμ, ήταν σε τέτοια κατάσταση που σκέφτηκα πως έκανα χαζομάρα και θα την πάλευαν άνετα ακόμη και για πάνω από 10.000χλμ. Ευτυχώς τα πήρα σε πολύ χαμηλή τιμή από το ebay. Άσχετο κιόλας αλλά το ξέρατε ότι το ιρίδιο, σαν μετάλλευμα, δεν είναι γήινο?....... το βρίσκουμε στην Γη χάρη στους μετεωρίτες που έχουν συγκρουστεί με τη Γη μέσα στα 4-5 δις χρόνια ζωής της...φυσικά βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες σε μετεωρίτες και αστεροειδή στο διάστημα......ενδιαφέρον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Σε όλα μου τα αυτοκίνητ αέχω μπουζί ιριδίου, και η διαφορά απο τα απλά είναι όντως εμαφανεστατη. Η καλυτερη καύση που προσδίδουν είναι όντως αναγκαία στα άθλια μείγματα βενζίνης που μας πλασάρουν.. Σε Toyota Starlet που ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ, με μαμά πιστόνια, όλοι κόπτονταν οτι θα μου τα ρυπήσει λόγω ανάφλεξης. Απο το '99 μέχρι και το 2005, φόραγε τα ίδια, χωρίς κανένα πρόβλημα.. Σε Toyota Avensis, απο το 2002 μέχρι και ΦΕΒ 2010, απο τις 10.000 χλμ μέχρι και τις 120.000 που το πούλησα, άλλαξα δυό φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα. Θεωρώ οι κινητήρες των μοτό είναι πιό ανθεκτικοί, άρα δεν θα υπάρχει και πρόβλημα να τα χρησιμοποιείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik356 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 ωραια να βαλουμε μπουζι ιριδιου.....και που βρισκουμε την αναλογια για να δουμε αν υπαρχει και για μας?... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Πας σε ένα μαγαζί, και ρωτάς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Έλα ρε αρχηγέ, κάνε και λίγο γοούγλινγκ! Δες εδώ. Στα αριστερά έχει NGK και DENSO, διαλέγεις όχημα και βγάζει ψαχτήρι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Εγω προχθες που ρωτησα στην αντ/πεια της ΥΑΜΑΗΑ μου ειπαν ΟΧΙ . θελεις να τρυπησεις το πιστονι? Ετσι μου ειπαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Εγω προχθες που ρωτησα στην αντ/πεια της ΥΑΜΑΗΑ μου ειπαν ΟΧΙ . θελεις να τρυπησεις το πιστονι? Ετσι μου ειπαν. απο ενα μπουζι θα τρυπησει το πιστονι??????????? :wallbash: παρτα απο ebay...βγαζει κ για xt η ngk http://www.ngkpartfinder.co.uk/mc_extra.php?id=2715 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Μπες στη σελίδα της ngk...σου λέει ανάλογα με τη μηχανή σου (μοντέλο,χρονολογία, υπάρχον τύπο μπουζί) ποιο σου κάνει. Μπορεί να μην εχει συμβαρό ιριδίου και να έχει πλατίνα.... Στο επόμενο σερβις και εγώ για ιριδιου παω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Μπες στη σελίδα της ngk...σου λέει ανάλογα με τη μηχανή σου (μοντέλο,χρονολογία, υπάρχον τύπο μπουζί) ποιο σου κάνει. Μπορεί να μην εχει συμβαρό ιριδίου και να έχει πλατίνα.... Στο επόμενο σερβις και εγώ για ιριδιου παω κυριε λαβα σε προλαβαμε του εβαλα ηδη την σελιδα της ngk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 κυριε λαβα σε προλαβαμε του εβαλα ηδη την σελιδα της ngk Nten to da kirious min baras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΟΥΖΟΥΡΑΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 εγω φοραω μπουζι ιριδιου τα εβγαλα να τα αλλαξω στις 12000χλμ και ητανε καινουργια,τα εβγαλα στις 24000χλμ καινουργια ,απλα δεν εχω βαλει καμια φορα ειναι λιγο ακριβα αλλα βγαζουν τα λεφτα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Ρε παιδια τα ξερω αυτα CR7E=CR7EIX ιριδιου.Εγω λεω τι μου ειπαν στην ΥΑΜΑΗΑ και συγκεκριμενα μαστορας με εμπειρεια 30 χρονων στο αθλημα. Τωρα τη να πω μπορει να λεει και π@Π@ριες!!!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι απίθανο αυτό που σου λέει. Πρέπει να προσέξεις τί θα βάλεις. Όπως ξέρουμε οι περισσότεροι, υπάρχουν ψυχρά και θερμά μπουζί. Εαν βάλεις λάθος τύπο τότε Ισως έχεις πρόβλημα. Και κάτι άλλο, τον μάστορη τον συμφέρει να πηγαίνεις κάθε και τρείς και λίγο στο συνεργείο, μία λάδια, μία μπουζί, μία φρένα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2011 από τον Manalishi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δεν είναι απίθανο αυτό που σου λέει. Πρέπει να προσέξεις τί θα βάλεις. Όπως ξέρουμε οι περισσότεροι, υπάρχουν ψυχρά και θερμά μπουζί. Εαν βάλεις λάθος τύπο τότε Ισως έχεις πρόβλημα. αυτο δεν το καταλαβα.....θα βαλει αυτα που γραφει η ngk στο site της κ αναφερει οτι ειναι για xt x/r σωστα? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik356 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Αυτο ειναι..!!!! Αμεσες απαντησεις...... Ευχαριστω παιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 @Κyko: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες