Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Γράψε ότι θέλεις, αλλά αν δεν υπήρχε ο πιτσιρικάς, εσύ σήμερα θα ήσουν άδειος... Αυτό είναι το μόνο που συμφωνώ! Δε θα γέλαγα τόσο στους αγώνες φέτος άμα δεν υπήρχε η απόλυτη ξεφτίλα του Δόντια που προσπαθούσε να σταθεί όρθιος. Πέρα απο την πλάκα όμως, όποιο και να είναι το μέλλον του Ρόσι, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποιος κάπου κάποτε που θα τον αντικαταστήσει μόλις εκείνος αποσυρθεί. Κατα τα άλλα όσο και να τραντάσει τον θρόνο (τουλάχιστον ο πυροτέχνημας) τα @ρκίδια του Γιατρού θα βλέπει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Εκει πισω απο τους καπνους φαινεται τιποτα;... Μπα...8 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ειναι πολλα για να φανει ο δευτερος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Και μετά ήρθαν οι μέλισσες... Άντε παλικάρια καλό βράδυ.... Και καλό 2Δ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 μέχρι και για enduro τον πηγε φετος στην laguna, τί άλλο να κάνει και αυτός ο Rossi... καλό βραδυ dessert Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Κυριολεκτικά τον ταίσε σκόνη ε?! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Κυριολεκτικά τον ταίσε σκόνη ε?! Ναι, αλλά μετά ο Δόντιας του είπε: "Τώρα θα δείς........." Και είδαμε όλοι μας......... :stunned: :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έτσι ακριβώς φίλε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 dessert εισαι φαουλ. πρωταθλητης ηταν φετος ο στονερ, ο ροσσι ηταν που κουνουσε το θρονο. εγω παραδεχομαι κ αναγνωριζω την αξια του στονερ. εχασε φετος, μπορει να ξανακερδισει του χρονου. η διαφορα ειναι οτι φετος εχασε με ιδια λαστιχα, με ιδια τελικη, με την ιδια σχεδον διαφορα που κερδισε περυσι εχοντας καλυτερα λαστιχα, κ ταχυτερη μοτοσυκλετα. η καλυτερη μοτοσυκλετα φαινεται ποια ειναι. περυσι η d16 πηρε 11 νικες, φετος η m1 10 μεχρι στιγμης.(κ 17 βαθρα) κ ο στονερ δν ειναι πιτσιρικας εδω κ πολλα χρονια. ειναι 23 χρονων, 3 χρονια στη μεγαλη κατηγορια κ εχει τρεξει κ με 990, κ πρωην πρωταθλητης. ο μονος πιτσιρικας (με τα στανταρ της μεγαλης κατηγοριας) μπορει να θεωρηθει μονο ο νικολο κανεπα πια. ο στονερ παρεπιπτοντως, παραδεχθηκε κ οτι ελεγε μλκιες mid season, για επικινδυνες προσπερασεις κλπ, κ οτι αξιζε το πρωταθλημα ο ροσσι, γι αυτο κ ανεβηκε παρα πολυ στα ματια μου. οπως κ ο ροσσι μετα τη μεγαλη ηττα 100+βαθμους, εμαθε να χανει κ ο στονερ. επισης δν καταλαβαινω τι σχεση εχουν οι αναφορες στο ΔΔ. το οτι πεταει καποιες μλκιες καθε φορα, δν πιστευω να ειναι αρκετο για να επηρεαστει κανεις. τωρα οσο αφορα την τυχη. παγκοσμιο πρωταθλημα δν κερδιζεις απο τυχη τελος. ακομα κ του χευντεν του αξιζε. ας μην μαλακιζονταν οι υπολοιποι. δν εχει σημασια, ειτε πεσεις ειτε σπασει το μηχανακι το ιδιο αποτελεσμα ειναι. 0 βαθμοι. απλα αν πεσεις ειναι αποκλειστικα κ μονο δικο σου λαθος. αν φευγουν κομματια ελαστικου κ σπαει το μοτερ τοτε μονο ο αναβατης δν φταιει. κ το "ο γιατρος τελος" ειναι επισης ακυρο. τελος ο παγκοσμιος πρωταθλητης δλδ? τα ιδια ακουγα 2 χρονια τωρα κ σχεδον κοντευα να το πιστεψω. αλλα δν εκανα λαθος, τελικα, γιατι φετος απεδειξε ξανα ποιος ειναι. οσο για το θεμα του οπαδισμου, τα gp κ τα μηχανοκινητα γενικοτερα δν ειναι γκολφ κ προκαλουν εντονα συναισθηματα κ συγκινησεις εξ ου κ οι απουσια ουδετερων παρατηρητων. ολοι διαλεγουν για τον α β λογο καποιον να υποστηριζουν. ολοι ειμαστε οπαδοι αμα διαλεξουμε πλευρα. κ δν συμβαινει μονο στην ελλαδα οπως λεει ο ΔΔ. ελεος σε τοσα gp παει καθε χρονο, δν βλεπει τι χαμος γινεται απ τον κοσμο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 dessert εισαι φαουλ. πρωταθλητης ηταν φετος ο στονερ, ο ροσσι ηταν που κουνουσε το θρονο. εγω παραδεχομαι κ αναγνωριζω την αξια του στονερ. εχασε φετος, μπορει να ξανακερδισει του χρονου. η διαφορα ειναι οτι φετος εχασε με ιδια λαστιχα, με ιδια τελικη, με την ιδια σχεδον διαφορα που κερδισε περυσι εχοντας καλυτερα λαστιχα, κ ταχυτερη μοτοσυκλετα. η καλυτερη μοτοσυκλετα φαινεται ποια ειναι. περυσι η d16 πηρε 11 νικες, φετος η m1 10 μεχρι στιγμης.(κ 17 βαθρα) Φέτος Billάρα είχε και πολλές στιγμές με λάθη. Λάθη που τα έκανε είτε από εγωισμό, είτε επειδή κάτι δεν του καθότανε… Το θέμα με τα ελαστικά, δεν ισχύει πιστεύω στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η άλλη εταιρία έκανε ελαστικά για τον Γιατρό, όχι για τον οποιοδήποτε. Δεν νομίζω να του έδωσαν τόσο μεγάλο πλεονέκτημα. Θυμάμαι στους πρώτους αγώνες, δεν του πολύ έκατσε καλά η αλλαγή… Αλλά και φέτος, αυτοί που ακόμα έχουν την «απέναντι όχθη», δεν τα πάνε άσχημα και μερικές φορές, τα είπανε και από κοντά με τον Γιατρό… Η GP8 παραμένει κατʼ εμε η καλύτερη μοτοσικλέτα. Μετά την διόρθωση που έγινε στα ηλεκτρονικά (άλλη μια από τις «ατυχίες») …. Δεν μου λέει κάτι το φετινό 10 των yamapa. Θα μου πει όντως το 10 του Γιατρού για φέτος κάτι, αν γίνει, μιας και πέρυσι 10 είχε και ο μικρός… Ούτε τα 17 βάθρα μου λένε κάτι, από την στιγμή που έχουν τον Μάρκο στην ομάδα ο οποίος ακόμα κοιμάται… κ ο στονερ δν ειναι πιτσιρικας εδω κ πολλα χρονια. ειναι 23 χρονων, 3 χρονια στη μεγαλη κατηγορια κ εχει τρεξει κ με 990, κ πρωην πρωταθλητης. ο μονος πιτσιρικας (με τα στανταρ της μεγαλης κατηγοριας) μπορει να θεωρηθει μονο ο νικολο κανεπα πια. ο στονερ παρεπιπτοντως, παραδεχθηκε κ οτι ελεγε μλκιες mid season, για επικινδυνες προσπερασεις κλπ, κ οτι αξιζε το πρωταθλημα ο ροσσι, γι αυτο κ ανεβηκε παρα πολυ στα ματια μου. οπως κ ο ροσσι μετα τη μεγαλη ηττα 100+βαθμους, εμαθε να χανει κ ο στονερ. Είναι πιτσιρικάς, από εμπειρία μπροστά στον Κτηνη… Δεν μιλάμε για τον καθένα, μιλάμε για τον Γιατρό ο οποίος είναι «θρύλος» από μόνος του. Γιʼ αυτό τον λόγω τον λέω μικρό. Για τις δηλώσεις του μικρού και του καθένα εκεί πέρα, μην δίνεις βάση… Λένε αυτά που πρέπει ή όταν διαφωνούν με το να τα πούνε, δεν λένε τίποτα… επισης δν καταλαβαινω τι σχεση εχουν οι αναφορες στο ΔΔ. το οτι πεταει καποιες μλκιες καθε φορα, δν πιστευω να ειναι αρκετο για να επηρεαστει κανεις. τωρα οσο αφορα την τυχη. παγκοσμιο πρωταθλημα δν κερδιζεις απο τυχη τελος. ακομα κ του χευντεν του αξιζε. ας μην μαλακιζονταν οι υπολοιποι. δν εχει σημασια, ειτε πεσεις ειτε σπασει το μηχανακι το ιδιο αποτελεσμα ειναι. 0 βαθμοι. απλα αν πεσεις ειναι αποκλειστικα κ μονο δικο σου λαθος. αν φευγουν κομματια ελαστικου κ σπαει το μοτερ τοτε μονο ο αναβατης δν φταιει. κ το "ο γιατρος τελος" ειναι επισης ακυρο. τελος ο παγκοσμιος πρωταθλητης δλδ? τα ιδια ακουγα 2 χρονια τωρα κ σχεδον κοντευα να το πιστεψω. αλλα δν εκανα λαθος, τελικα, γιατι φετος απεδειξε ξανα ποιος ειναι. οσο για το θεμα του οπαδισμου, τα gp κ τα μηχανοκινητα γενικοτερα δν ειναι γκολφ κ προκαλουν εντονα συναισθηματα κ συγκινησεις εξ ου κ οι απουσια ουδετερων παρατηρητων. ολοι διαλεγουν για τον α β λογο καποιον να υποστηριζουν. ολοι ειμαστε οπαδοι αμα διαλεξουμε πλευρα. κ δν συμβαινει μονο στην ελλαδα οπως λεει ο ΔΔ. ελεος σε τοσα gp παει καθε χρονο, δν βλεπει τι χαμος γινεται απ τον κοσμο? Κοιτα, με τον 2Δ δεν έχω κάτι. Τον εκτιμώ, μιας και είναι από τους καλύτερους οδηγούς στην Ελλάδα και μέχρι τώρα τρέχει και προσπαθεί για την μοτοσικλέτα…. Αλλά…. Όταν ανοίγω τον «μπερντέ» να δω τον αγώνα που περιμένω 2 εβδομάδες, βγαίνει πρώτος ο Stoner και ακούω συνεχώς για την σουπερουάου επίδοση του Γιατρού που ήρθε δεύτερος… Δεν τον θεωρώ αντικειμενικό…. Ακόμα και το όνομα Stoner το αποφεύγει και όποτε το λέει αν προσέχεις κολλάει… Με τέτοιο βήμα λοιπόν και με τέτοιες δηλώσεις, ακόμα και να μην θέλεις να τον ακούσεις και να μην θέλεις να συμμετέχεις , σου περνάει την άποψη του… Σου ξαναγράφω ότι η τύχη είναι στραβή. Φέτος πήγε με το Γιατρό και καλά έκανε. Το αν σου φεύγουν κομμάτια από το ελαστικό μπορεί να σημαίνει ότι έκανες λάθος επιλογή ελαστικού. Το να σου σπάει το μοτέρ είναι όντως ατυχία, αλλά, χαλάνε μωρέ τα yamapa;;;? Το Γιατρός τέλος ισχύει από το 2006 και θα το δεις, δεν θα αναφερθώ περεταίρω… Billάρα, τα gp δεν είναι γκολφ, αλλά όποιο άθλημα και να δεις, καταλαβαίνεις και εκτιμάς τις δυνατότητες των ανθρώπων. Παραπάνω σε ρώτησα, αν βλέπεις κανένα άλλο παλικάρι ικανό για να χτυπήσει τον Γιατρό και μου απάντησες. Θεωρείς ταγμένο τον εαυτό σου στο Γιατρό και το δηλώνεις, αλλά κάνεις κάτι που ΔΕΝ το κάνουν οι υπόλοιποι οπαδοί. Βλέπεις τους αγώνες. Δεν βλέπεις τον Κτηνη να τρέχει… Δεν είπα και δεν πρόκειται να πω ότι ο Γιατρός δεν είναι πιλοτάρα και φαινόμενο. Θα έλεγα ψέματα και θα κορόιδευα τον εαυτό μου… Φέτος όμως, ΔΕΝ του άξιζε. Υπήρχαν καλύτεροι τροχοί στον τάπητα και δεν ήταν μόνο 2…. Τέλος Billάρα, θέλω να σου πω ΜΠΡΑΒΟ που είσαι ένα 20χρονο παλικάρι και με βγάζεις ΦΑΟΥΛ με επιχειρήματα και όχι με ανόητες, κοφτές και ανούσιες γραμμές! Να είσαι καλά παλικάρι μου και να αγαπάς την μοτοσικλέτα όπως το κάνεις. Α! Και το νου σου εκεί έξω !!!! Καλές βόλτες με την 7! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Ο Rossi είναι ικανός να πάρει άλλα 2 πρωταθλήματα. Όσο για τον στόνερ...νομίζω πως θα χαθεί κάπου στην 4η με 5η θέση στο πρωτάθλημα του 2009,γιατί ανεβαίνει η HONDA και έρχονται, είτε σε εργοστασιακές,είτε σε δορυφορικές ομάδες,πιτσιρικάδες διψασμένοι για νίκες. Φυσικά οι φίλοι του Στόνερ,θα δικαιολογούνται για το πρόβλημα που έχει στο σκαφοϊδές του. O λόγος που ο Casey Stoner καθυστερεί να υποβληθεί σε εγχείρηση στον τραυματισμένο αριστερό του καρπό είναι γιατί πρώτα θέλει να δοκιμάσει την GP9 ώστε να διαπιστώσει σε ποιο σημείο βρίσκεται η εξέλιξη της μοτοσικλέτας μιας και από την στιγμή που θα κάνει την επέμβαση, θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα σχετικά με το κατά πόσο απαραίτητη είναι αυτή η επέμβαση στο σκαφοειδές του αριστερού του καρπού. Τρεις διαφορετικοί ορθοπεδικοί που τον εξέτασαν ξεκαθάρισαν πως η εγχείρηση είναι επιβεβλημένη, όμως ο Dr. Claudio Costa, της Clinica Mobile, έχει άλλη άποψη. Συγκεκριμένα, ο γιατρός των αναβατών των motoGP τόνισε ότι η εγχείρηση εμπεριέχει ρίσκο. «Αν ο Stoner καταφέρνει να οδηγεί τόσο καλά όπως έκανε την Κυριακή στο Phillip Island, τότε ίσως είναι ρίσκο να κάνει την επέμβαση», είπε ο Dr. Costa στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport και εξήγησε: «Υπάρχει ρίσκο γιατί είναι μια περιοχή όπου η παροχή αίματος είναι ελάχιστη και υπάρχει η πιθανότητα το κόκαλο να μην ανοικοδομηθεί μόνο του. Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Kevin Schwantz και του Doriano Romboni που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν». Ο Stoner πάντως έχει πάρει την απόφασή του και δεν την αλλάζει. «Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να κάνω την εγχείρηση γιατί σε άλλη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος για την καριέρα μου. Ο Dr. Costa έχει άλλη άποψη. Τον σέβομαι για όλα όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για μας τους αναβάτες, αλλά έχω ήδη πάρει την απόφασή μου. Θα κάνω την εγχείρηση στην Ιταλία, μετά τις δοκιμές της Valencia», είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος Αυστραλός. motograndprix.gr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Να τα - να τα... Όπως οι προτηγανισμένες πατάτες, οι προ-ξεφουρνισμένες δηλώσεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Λοιπον, επειδη το μεγαλειο του νικητη αυξανεται αναλογα της αξιας του ηττημενου, εγω εχω να πω οτι καλυτερος οδηγος απο τον Stoner δεν εχει περασει ποτε απο το motoGP... :P Περα απο την πλακα τωρα, προσωπικα συμφωνω οτι εισαι λιγος ακυρος φιλε dessert. Θυμιζεις λιγο οσους ηταν εναντια στο Σουμαχερ που το προβλημα τους ηταν οτι κερδιζε τους αγωνες με "προσπερασεις" μεσω των πιτ, λες και δε μετρουσε η διαφορα σοτ χρονο που γυριζε εκεινος και οι αλλοι... Τεσπα, ontopic τωρα, ο γιατρος ειναι σαφες οτι φετος που επαιξε με το 100% των δυνατοτητων του και με το 100% της μοτο του σκουπισε το πρωταθλημα νωρις-νωρις. Θες λογω εμπειριας (σιγουρα παιζει και αυτο το ρολο του) θες λογω του οτι δουλεψαν στη yamaha περισσοτερο την εξελιξη της μοτο, θες γιατι ο Θεος αγαπαει το Rossi, ο Stoner παιδευε το εργαλειο και παιδευοταν μονος του. Ασε να δουμε πως θα εξελιχθει σε ενα βαθος χρονου 3-4 ετων ακομα, εχει σιγουρα ταλεντο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 ΟΚ! Είμαι άκυρος... Γράψε μου ένα όνομα που μπορεί να κοντράρει τον Γιατρό... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 ΟΚ! Είμαι άκυρος... Γράψε μου ένα όνομα που μπορεί να κοντράρει τον Γιατρό... dessert :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 dessert :P :P :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Μα ο Stoner σαφως και πιεζει το γιατρο, δεν ειπα το αντιθετο. Αλλα αλλο το πιεζει και αλλο το "τον κοιταει καταματα" και φυσικα ακυρη η υποτιθεμενη κωλοφαρδια του. Κωλοφαρδος σε ποσους αγωνες μπορει να ειναι? σε εναν? σε δυο? σε τρεις? ε του φουστη, μετα σπαει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Μα για αυτούς τους αριθμούς μιλάω... Έκανε και ο μικρός ένα λαθάκι και τέλος... Τέσπα... Άντε και του χρόνου... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Μα ειναι βεβαιο οτι και του χρονου παλι ο γιατρος θα κανει κουμαντο, εχει κανει συμφωνια με το διαολο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Έτσι - έτσι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Σε επαναφέρω στην τάξη... Σε ποιον μιλάς ρε πτηνό;;; Πρόσεχε τις εκφράσεις σου φιλάρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) ...Για ποιο επίπεδο μιλάς τότε? Με τις κόκκινες παρωπίδες μιας εταιρίας? Να αποζητάς προσοχή στις εκφράσεις όταν εκτιμάς τον συνομιλητή σου, πτηνό! -_- Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2008 από τον dessert Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ρε Νικο, εχουμε πιει και ενα κρασι παρεα, αλλα ΕΛΕΟΣ ρε πστ μου!!!! Δεν μπορω! Ειπα να ΜΗΝ γραψω αλλα πραγματικα με δαιμονιζεις με αυτα που γραφεις!!! Λες τους αλλους οπαδους και κολλημενους και χωρις ΙΧΝΟΣ επιχειρηματος βγαζεις τον Rossi τελειωμενο, τυχερο και τον Stoner και την GP8 καλυτερους! Σου ζητανε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ρε φιλε για αυτα τα ΤΡΑΓΙΚΑ που το μονο που ξερεις ειναι να βριζεις βγαζοντας τον Rossi αδερφη, να απαντας με ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να ειρωνευεσαι: Και τους ντιγκιντάγκες όμως, μιας και "αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια"... Η τύχη είναι στραβή! Θεόγκαβη η καημένη... Όπως το 2006 τάχτηκε σε κοτόπουλο, φέτος πήρε τα γραφεία με τις σφραγίδες... Δεν βλέπω γενναιότητα στην κωλοφαρδία, μήτε κανέναν άλλον άξιο να καβαλάει τον κτηνίατρο, πέραν του πιτσιρικά... -_- Το άλλο με τον Τοτό, στο είπα, ή πρόλαβε ο 2Δ; Είσαι οπαδός... Μικρός , ταπεινός και με παρωπίδες... Σε πανε αυτοί που θέλουνε, όπου σου διατάξουν... Δεν πειράζει... Καλά κάνεις, γιατί έτσι νιώθεις γεμάτος.. Ο Stoner το πήρε περσι απο κωλοφαρδία;;;;;;; Για θυμήσου... Αν δεν θυμάσε να σου στείλω μερικά βίντεο με πμ... Απο αυτό που κοιτούσε το λάστιχο ο Κτηνη, απο αυτά που δάγκωνε τον κώλο του ο κτηνή... Τεσπά, στο επίπεδό σου δεν θα έρθω, γιατί είσαι ταγμένος... Δεν πειράζει, ρε που υπάρχει Ducati. Ούτε και Stoner... Εσύ και ο 2Δ θα ξέρετε πως υπάρχει Γιατρός... Και πάντα πρώτοι θα είστε..... Και που 'σαι.... Μπράβο ρε το άξιζε φέτος...... Πας καλα ρε Νικο;;; Με τετοια ΛΥΣΣΑ που εχεις να βγαλεις τον Rossi τελειωμενο και αδερφη και λες τους αλλους οπαδους και μικρους;; Στο φορουμ των κολλημενων ψωνιων (aka Ducatisti) απο το οποιο ακομα και εσυ εφυγες γιατι δεν αντεχες τετοιου επιπεδου σχολια γινονταν δεκτα με χαρα! Εδω ομως ειμαστε ΟΛΟΙ σκεπτομενοι μηχανοβιοι που αγαπαμε ΚΑΙ την Ducati αλλα ΚΑΙ ΟΛΕΣ τις αλλες μαρκες ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ! Α και που σαι; Επειδη τα πηρα τωρα, στους αλλους ισως νομιζεις οτι σε παιρνει να κουνιεσαι αλλα ξερεις ΚΑΛΑ οτι σε εμενα δεν σε παιρνει! Σε ποιον μιλάς ρε πτηνό;;; Όταν έκανα την κοινότητα των ducatisti είχα άλλες βλέψεις και πολύ σύντομα την άφησα διότι δεν είμαι Κατίνα.. Τουλάχιστο στο βαθμό που είναι και στα standards που θέλουν να έχουν... Ποιος ηρθε;;; Να σου θυμησω ΜΗΠΩΣ οτι αν ΔΕΝ εφτιαχνα ΕΓΩ Ο-Λ-Ο-Μ-Ο-Ν-Α-Χ-Ο-Σ το αρχικο φορουμ των Ducatisti θα ησουν ακομα στο moto.gr να σε κραζει το συμπαν, ενω ολοι οι αλλοι ψωνισμενοι Ducataκιδες θα παρακαλουσαν ΑΚΟΜΑ για ενα forum;;; Ποια κοινοτητα εκανες εσυ ρε; Θα μας τρελλανεις; Τους αλλους που ΔΕΝ ξερουν μπορεις να τους κοροιδευεις, αλλα μην τα λες και σε μας! Αν δεν σε ειχα κανει ΕΓΩ admin ακομα ενας κολλημενος Ducatακιας θα ησουν! ΜΑΖΕΨΟΥ! ΥΓ. Και στην τελικη με ποιο δικαιωμα βριζεις προσωπικα μελη που εκτιμαμε ολοι εδω, οπως ο Αλεξανδρος; Τον ξερεις και απο χθες;; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2008 από τον Ταξιδευτής Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Ενδιαφέρων... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ρε Νικο, εχουμε πιει και ενα κρασι παρεα, αλλα ΕΛΕΟΣ ρε πστ μου!!!! Δεν μπορω! Ειπα να ΜΗΝ γραψω αλλα πραγματικα με δαιμονιζεις με αυτα που γραφεις!!! Λες τους αλλους οπαδους και κολλημενους και χωρις ΙΧΝΟΣ επιχειρηματος βγαζεις τον Rossi τελειωμενο, τυχερο και τον Stoner και την GP8 καλυτερους! Σου ζητανε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ρε φιλε για αυτα τα ΤΡΑΓΙΚΑ που το μονο που ξερεις ειναι να βριζεις βγαζοντας τον Rossi αδερφη, να απαντας με ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να ειρωνευεσαι: Σου το είπα και στο τηλέφωνο, οτι αυτή είναι η άποψή μου για το πρωτάθλημα. Το κρασί δεν παίζει ρόλο και να το ξαναπιούμε όποτε θέλεις. Αν δεν βλέπεις επιχειρήματα στα γραπτά μου, τότε να τα ξαναδιαβάσεις ή να σου τα κάνω και πιο φραγκοδίφραγκα... Το αν απαντάω με ΜΑΛΑΚΙΕΣ φαίνεται πιο πάνω. Βέβαια ο καθένας αλλιώς θεωρεί τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ............. Πας καλα ρε Νικο;;; mad.gif Με τετοια ΛΥΣΣΑ που εχεις να βγαλεις τον Rossi τελειωμενο και αδερφη και λες τους αλλους οπαδους και μικρους;; mad.gif Και στην τελικη με ποιο δικαιωμα βριζεις προσωπικα μελη που εκτιμαμε ολοι εδω, οπως ο Αλεξανδρος; Τον ξερεις και απο χθες;; mad.gif Στο φορουμ των κολλημενων ψωνιων (aka Ducatisti) απο το οποιο ακομα και εσυ εφυγες γιατι δεν αντεχες τετοιου επιπεδου σχολια γινονταν δεκτα με χαρα! Εδω ομως ειμαστε ΟΛΟΙ σκεπτομενοι μηχανοβιοι που αγαπαμε ΚΑΙ την Ducati αλλα ΚΑΙ ΟΛΕΣ τις αλλες μαρκες ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ! Α και που σαι; Επειδη τα πηρα τωρα, στους αλλους ισως νομιζεις οτι σε παιρνει να κουνιεσαι αλλα ξερεις ΚΑΛΑ οτι σε εμενα δεν σε παιρνει! Δεν ξέρω κανέναν Αλέξανδρο απο χθές και δεν με ξέρει κανένας Αλέξανδρος απο χθές. Απο την πρώτη στιγμή που είπα να γράψω εδω μέσα, ήταν ο μοναδικός εριστικός στις απαντήσεις μου και μάλιστα, έγινε θέμα με άλλο συντονιστικό μέλος και του εξήγησα. Ποια λύσσα; Με γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις αν αυτό είναι λύσσα........ 'Οταν κάποιος απαντάει με ( ) τι γνώμη να σχηματίσω για αυτόν; Οτι είναι κάργα στο επιχείρημα;;; Όσο για τον χώρο που αναφέρεσαι, ξέρεις γιατί έφυγα και έχουμε μιλήσει γι αυτό.... Σε τι δεν με παίρνει ρε Νικόλα; Σου φέρθηκα καμιά φορά πούστικα, ή μήπως σου έδωσα την εντύπωση του κωλόπαιδου; Αν έχεις παράπονο απο την συμπεριφορά μου να το γράψεις δημόσια..... Ποιος ηρθε;;; mad.gif Να σου θυμησω ΜΗΠΩΣ οτι αν ΔΕΝ εφτιαχνα ΕΓΩ το αρχικο φορουμ των Ducatisti θα ησουν ακομα στο moto.gr να σε κραζει το συμπαν, ενω ολοι οι αλλοι ψωνισμενοι Ducataκιδες θα παρακαλουσαν ΑΚΟΜΑ για ενα forum;;; mad.gif (Χωρια που το νεο φορουμ των Ducatisti.gr ειναι δουλεια μιας κοπελας IT admin που ουδεμια σχεση ειχε με Ducati... ) ΜΑΖΕΨΟΥ! mad.gif Ένας φίλος απο τα παλιά... Γνωρίζεις καλά το πόσο με ενδιαφέρει η άποψη αγνώστων, προς το άτομό μου... Με "κράζαν" στο moto.gr;;; Μάλλον κάποιος άλλος τους έκραζε, μέχρι τελευταία στιγμή. Μην τα γυρίζεις τούμπα, ακόμα έχω κρατημένα τα γραπτά... Αυτή η κοπέλα, αυτή την στιγμή, διαβάζει τα μηνύματα μας. Όποτε θέλεις ρώτα την, θα σου πει..... Μαζεμένος είμαι, αλλά όπως προέγραψα, όταν μπλέκεις με τα πίτουρα, σε τρώνε οι κότες... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2008 από τον dessert Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Καταλαβα, παμε για αλλο ενα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες