Jump to content
mak

Suzuki GSX650F 2008

Recommended Posts

Ρε συνονοματε Κωστα....δε τσακωνομαστε, ποσο μαλλον για πεντε ψωριαρικα αλογα... :lol: :lol:

Κουκλι ειναι το ρημαδι, και το προγραμματιζω για ανοιξη, αλλα ειδα το 10αρι με το ABS και σκεφτομαι ποσο περισσοτερο θα ματωσω. Λες να το φερουμε απο Γερμανια???

Άμα μπλέξεις Κωστή με Ελληνικά τελωνεία και Έλληνες τελώνες και φαρισαίους, μία η άλλη θα σου έρθει το μοτόρι. :angry:

Και θα στο λένε και "μπάσταρδο" (παραεισαγωγής) οι μαστόροαντιπρόσωποι για να στη σπάσουνε. :katana:

Που να τους χώσουνε παραεισαγωγής κ@υλί στο ποπουδ@κι τους. :ranting: Α στα διάλα. :mB_faskelo:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι τί εννοούμε όταν λέμε "κοινή ευρωπαϊκή αγορά" και "ενωμένη ευρώπη" και κουραφέξαλα για να μην πω τίποτα άλλο.

Ελληνική λαμογιά είναι η μη αναγνώριση των από ευρώπη ερχόμενων μοντέλων στα εντός συνόρων "μαγαζά". Καθαρή εκδίκηση, δηλ: "γιατί το αγόρασες απ' όξω και όχι από μας? Θα σε σκίσουμε".

Αν έχω λάθος, θα χαρώ να το μάθω (με αποδείξεις όμως). :blush:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδιά, που μπορώ να βρώ τηλέφωνα εμπόρων που κάνουν εισαγωγές δικές τους; (είχα ένα δυο τηλέφωνα, αλλά δεν τα βρίσκω...)

αν θεωρείται διαφήμιση, όποιος μπορεί ας στείλει ένα pm please!

(ψήνομαι για GSX650F ABS !!! - για το οποίο ο επίσημος λέει πως θα το φέρει το 2010, χωρίς να μπορεί να πεί τιμή, αλλά - κυρίως! - νομίζω πως λέει παραμύθια πως αυτό που θα φέρει θα είναι μοντέλο 2010... τι λέτε; )

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδιά, που μπορώ να βρώ τηλέφωνα εμπόρων που κάνουν εισαγωγές δικές τους;

http://www.imported-bikes.com/ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks black_hawk!

Στη δική μας Suzuki πάντως αυτό : http://www.equipmentsearch.com/ads/details/id/352463 δεν το έχουν δεί!!!

(αλλά το νέο έτος θα φέρουν το μοντέλο του 2010 κατευθείαν!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι τί εννοούμε όταν λέμε "κοινή ευρωπαϊκή αγορά" και "ενωμένη ευρώπη" και κουραφέξαλα για να μην πω τίποτα άλλο.

Ελληνική λαμογιά είναι η μη αναγνώριση των από ευρώπη ερχόμενων μοντέλων στα εντός συνόρων "μαγαζά". Καθαρή εκδίκηση, δηλ: "γιατί το αγόρασες απ' όξω και όχι από μας? Θα σε σκίσουμε".

Aς υπογραφει αυτη η ρημαδα η συνθηκη της Λισσαβωνας και που θα παει θα τους κοπουν οι μαγκιες. Ασχετο, ψαχνω μποτακι ορειβατικο επωνυμο και συγκεκριμενο, ο Αγγλος μου το φερνει σπιτι με 80ευρωπια, και ο Ελληνας θελει να παω να το παρω απο το μαγαζι με 168ε!!!!!!!!!!!

Ενωμενη Ευρωπη.....γ@μω τα λαμογια τους.... :_rock-on:

Whatever....αν βρει κανας αδερφος πληροφορια για παραεισαγωγη το εν λογω μηχανημα gsx650f ας μας φωτισει.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα