ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Να ένα ερώτημα που δεν έχει τεθεί ποτέ :D Όλοι λένε τους bmwδάκηδες φλώρους, δήθεν, ΙΧήδες με δίτροχο, παππούδες κτλ Άραγε υπάρχουν καγκούρια ανάμεσά τους? Έχετε δει κανέναν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 ελα ρε συ γιατι εισαι υπερβολικος τα παιδια δεν ειναι καγκουρες απλα ειναι λιγο ψωνια αντε και λιγο φλωροι............. απο οτι εχω ακουσει.........ετσι και απο οτι βλεπουν τα ματακια μου..... (μιλαω παντα για εκεινους που τις αγοραζουν για φαινεσθε οχι το ειναι) παντως μπραβο σου αν και bmwδακιας δεν εχεις κολληματα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) υπαρχουν ναι,αποδειξη ο παναγιωτης με GS1200,ενα παιδι που ειχαμε γνωριστει οταν ειχα το 748 και επεμενε να τα παμε κιολας... καλος κοντρακιας,επισης το λαμπαδωνε καλα και το στηνε αρκετη πορεια.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2008 από τον BLOODY64 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Ναι βεβαίως και υπάρχει.. και έχω δει κ πολλούς.. :) :) Και μην σας φανεί περίεργο... Και κίλυνδρους κάτω έχω δει.. και το περίεργο??? από όργανο της τάξης :) :) Και σούζες ατελίωτες.... Όλα στο παιχνίδι.. Είπαμε, όπως ρ1 είναι για το περίπτερο.. ή 848 ας πούμε.. είναι κ bmw για το κολωνάκι :lol: :lol: Απλά στο bmw πάει περισσότερο το κολωνάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 οι μπεμπεδακηδες κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι μοτοσυκλετιστές, είναι επιδειξίες. Οι μπεμπεδάκηδες όμως που είναι μοτοσυκλετιστές είναι γαμώ τα παιδιά και πραγματικά αλάνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Σίγουρα θα υπάρχει...αν και δεν έχω δει.Αλλά αποκλείεται,του πο@@@η!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Δεν υπαρχουν καγκουρες με BMW... και μετα που λετε παιδια,γυρναω στην αρκουδα της τραβαω εναν....γιουτσο που θα τον θυμαται παντα... :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 www.youtube.com/watch?v=AZ2ZrMde5Lg&feature=related και ολα αυτα στο κολωνακι... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) οι μπεμπεδακηδες κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι μοτοσυκλετιστές, είναι επιδειξίες. Οι μπεμπεδάκηδες όμως που είναι μοτοσυκλετιστές είναι γαμώ τα παιδιά και πραγματικά αλάνια Ξέρω πάρα πολλά παιδιά, με την εν λογο φίρμα...και φυσικά.. χωρις να πειράζομαι απαντάω, πολλοί, αλλά δεν θα έλεγα οι περισσότεροι όπως είπες Λέανδρε, θα έλεγα ένα ποσοστό 50% είναι όπως τα λες... την αγοράζουν, την βάζουν στο σαλόνι τους.. την βλέπουν, σκέφτονται την καλή εποχή πώλησης της, :) κάνουν 1000 κλμ σε ένα χρόνο και δύο.. και γράφουν σε κάποιο φόρουμ τις απόψεις τους.. (μέχρι εδώ δεν κάνουν κακό) αλλά το κακό είναι ότι κ κάπποιοι προτήνουν.. ξέρουν, (έχουν άποψη για το αβς π.χ., ενώ δεν το έχουν χρησημοποιήσει ποτέ) και έιναι κ λίγο ξερώλες :) ΑΑΑΑ ξέχασα.. πουλάνε και το 07 κ αγοράζουν το 08, γιατί το 08, ``μπαίνει`` καλύτερα :) ΑΑΑ ξέχασα :) ``κόβουν`` και από παρέα, αυτούς που πάνε λίγο.. γιατί λέει είναι επικίνδυνοι :) Αλλά και πόσα (από την άλλη ντουκάτια, κ8, ή ζ10 δεν ``πάνε`` μόνο μέχρι την καφετέρια????????? Και πολλές φορές με ξύστρες :lol: :lol: και πόσοι δεν έχουν ξύσει (ξέρω 2) με τροχό τις ξύστρες.. και τις φέρνουν στην καφετέρια???????? Αλλά είναι και παιδιά.. πραγματικοί παοδαράδες (με όλη την ένοια..) που χαίρονται την μοτο τους.. την πάνε, την λιώνουν, έχουν άποψη σωστή, λένε τα καλά της, τα κακά της.. και φυσικά, τους κάνουμε παρέα :lol: :lol: Ελπίζω να μην σας κούρασα, και να σας απάντησα... Κώστας Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2008 από τον kostas_1100gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 το πιο τραγικό με τους μπεμπεδάκηδες ειναι ότι δεν φοράνε κράνος. Πάντως επιδειξίες πχ. με Transalp δεν υπάρχουν κι όσοι τις οδηγάνε, ξέρουν γιατί τις έχουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 ...παρων!!! .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Σίγουρα θα υπάρχει...αν και δεν έχω δει.Αλλά αποκλείεται,του πο@@@η!!! Και ομως, ειδες, στη Βοβουσα.. (Τα τρια παιδια απο την Κερκυρα, με τα τρια GS, που τα λεγαμε κοντα στο παραθυρο.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 αν o καγκουρας δωσει 15χιλιαρικα να παρει μοτοσυκλέτα θα θελει να ειναι με 180-200 άλογα όχι με 100 εκτός και αν ο υπαρχουν και εδώ διαφορα είδη κάγκουρω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 το πιο τραγικό με τους μπεμπεδάκηδες ειναι ότι δεν φοράνε κράνος. Μην το κανουμε ΠΑΛΙ θεμα...Δεν ειναι ολοι ετσι...Πολλοι ναι,αλλά δεν ειναι μονο απο BMW...Εχεις δει πολλους ΚαΤεΜαδες πχ να ΜΗΝ σουζαρουν;Εχεις δει πολλους SSαδες να πηγαινουν τάπα και οχι να εχουν το πισω λαστιχο φαγωμενο στη μεση και στα πλαγια απατητο;...Και παει λεγοντας !Δεν εχει να κανει με τη μοτοσυκλετα.Ο στόκος ειναι στόκος οτι κι αν οδηγει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 και υπαρχουν και εχω δει τυπο ξεκρανωτο,με 1150gs adv,εξατμιασονι να κανει περισσοτερο θορυβο και απο παπι 50αρι τουμπανο :D και να κανει στο κεντρο σουζες παντιλικια κλπ. οποτε θα μεινω σε αυτο που ειπε ο mathosalas,και ειναι το μονο σωστο:o στοκος ειναι στοκος οτι και αν οδηγει!και πραγματι,το τι μπορει να οδηγει ειναι πραγματι ασχετο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Μην το κανουμε ΠΑΛΙ θεμα...Δεν ειναι ολοι ετσι...Πολλοι ναι,αλλά δεν ειναι μονο απο BMW...Εχεις δει πολλους ΚαΤεΜαδες πχ να ΜΗΝ σουζαρουν;Εχεις δει πολλους SSαδες να πηγαινουν τάπα και οχι να εχουν το πισω λαστιχο φαγωμενο στη μεση και στα πλαγια απατητο;...Και παει λεγοντας !Δεν εχει να κανει με τη μοτοσυκλετα.Ο στόκος ειναι στόκος οτι κι αν οδηγει... +1000 Εχει καταντησει κουραστικο αυτο το θεμα...εγω εχω βαρεθει να βλεπω στις καφετεριες busa και r1 με τετραγωνα λαστιχα...εχω βαρεθει να βλεπω κουστουματους ξεκρανωτους με VStrom και Varadero και TDM και GS.. νομιζω οσοι ταμπελιαζετε συγκεκριμενα τους "BMWακιδες" το κανετε για δυο λογους...ή γιατι δεν εχετε δει ποτε εξω σε μοτοβολτες ποσοι "καγκουρες" υπαρχουν με GS που κερνανε τσαγακια κατι SS ή γιατι πολυ απλα οτι ακουτε λετε, χωρις να ειστε σιγουροι για την αποψη που εχετε σχηματισει και ισως μιας μερα αλλαξετε γνωμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 πφφφφ εχει καταντησει κουραση πια το θεμα,εντελως ομως.Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.Δε βαρεθηκατε να ασχολειστε και ανοιγετε ολο τα ιδια και τα ιδια θεματα γυρω απο τα bmw? Γενικως πρηξιμο με τα bmw,ΤΟΥΜΠΑΝΑ ομως. :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Βασικα οσοι εχουν BMW την μονικη καγκουρια που κανουνε ειναι απο αποψη χωρις κρανος τουλαχιστον (για να φαινονται) Σε βαθμο εντυπωσιακο θα λεγα αμα αρχισεις και τα καταγραφεις καθε μερα ποσους ειδες χωρις κρανος και με BMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 πφφφφ εχει καταντησει κουραση πια το θεμα,εντελως ομως.Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.Δε βαρεθηκατε να ασχολειστε και ανοιγετε ολο τα ιδια και τα ιδια θεματα γυρω απο τα bmw? Γενικως πρηξιμο με τα bmw,ΤΟΥΜΠΑΝΑ ομως. :pray: Γιατί το λες αυτό ρε Γιάννη? Που έχεις ξαναδεί εσύ θέματα με BMW στο mybike? :o :P Α... δεν μου λες, μια και το 'φερε η κουβέντα, το πήρες τελικά το GS που είχες βρει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Βασικά ο μεγαλύτερος κάγκουρας με GS είναι ο Παναγιωτήδης Να μάθεις να μας κάνεις να ζηλέυουμε με τις εκδρομές σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Μέχρι τώρα έναν έχω δει να ξήνει κύλινδρα έναν τύπο από το Λουτράκι ,μιλάμε για τον "μουρλό" επί εποχής FZR τον κυνηγούσα από τα Διόδια της Ελευσίνας μέχρι τη διασταύρωση με το ποτάμι, το άτομο έστριβε ανάμεσα στα αυτοκίνητα λες και είχε παπί ,αργότερα έμαθα πως κέρναγε τσαγάκια κάτι ss στον ανηφορικό και στριφτερό δρόμο για το San Marino σε ένα motogp Αλλά πιστεύω πως αυτός είναι η εξαίρεση ,άλλο να πηγαίνεις γρήγορα και άλλο να πηγαίνεις σαν τρελός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Γιατί το λες αυτό ρε Γιάννη? Που έχεις ξαναδεί εσύ θέματα με BMW στο mybike? :o :P Α... δεν μου λες, μια και το 'φερε η κουβέντα, το πήρες τελικά το GS που είχες βρει? Νωρις ρωτησες αλλα δε σου κραταω κακια Ηταν απο τις μοτο που στολιζαν το μαγαζι του -το καμαρι του ,ειπε και κατεβηκα ο μαλακας (σε μενα το φασκελο),δεν εστειλα εσενα να γλυτωσω και το πανε ελα μια μερα. (σε μενα παλι ) Κατα τα αλλα αφου εψαξα με τον Κωστα (mAthosalas(ηρθε βολτουλα (σε εσενα αυτο ) πως βαζουμε ομπρος καταφερα εβαλα και την πρωτη και στην δευτερα κοντεψα να πεσω κατω απο τα γραγκ γκρουγκ.χαχαχαχαχα φαντασου πως την οδηγησα καπακι απο το ταξιδι με την δικια μου.Μεγλη πλακα.Απορω πως δε την εριξα κατω.Η μοτο ηταν οντως το καμαρι στην....αποθηκη Ολα καλα παντως ευχαριστήθηκα τον γυρισμο με την καταπληκτικη μου μηχανη. edit soter ολα οκ στα μερη μας? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2008 από τον salcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Demonk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εχω δεί κάποιους με τον εξοπλισμο τους (βλέπε φωτο ALX) και τους χάρηκα, αλλα περισότερους με σακάκι γυαλί ηλίου,χωρίς κράνος και δερμάτινη τσάντα στον ώμο μες το φόρτωμα. -_- Για μένα αυτοί είναι οι πραγματικοί κάγκουρες Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2008 από τον Demonk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
more 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 εχω γνωστο στο κεφαλαρι που εχει gs φτιαγμενο snintzer apo ioko germanias με φαιρινγκ και ακραπο δεν εχει παει ποτε ταξιδι μονο γκομενιλικια στη κιφισια για φιγουρα με καπελακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 τι να πει κανεις ε!φανταζομαι για νοτια Ελλαδα μηλατε σωστα? Ισως ο Ζουδινος εχει δει κανεναν καγκουρα! ξερω κι εγω ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες