Jump to content
Sign in to follow this  
billzolo

ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ.......................

Recommended Posts

Ειναι σε καλη τιμη (2.350 καινουριο)

Την τιμή τη έμαθα και εγώ....Απο χαρακτηριστικά τί λέει???Είναι καλό κατα την γνώμη σου???Και αν θες να το αγοράσεις υπαρχει κάνα μαγαζί στην Ελλάδα που να έχει ιστοσελίδα για να μπώ και να την δω???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλωςηρθες man! καταρχας σε κοβω ανγχωμενο....χαλαρωσε και η δικη μου συμβουλη στην φαση που εισαι ειναι να παρεις αυτο που σαρεσει με τα χρηματα που σηκωνει η τσεπη σου. εδω ο καθενας μας θα σου λεει την γνωμη του που εσυ τωρα εισαι πανω στην τρελα σου και δικαιολογημενα στο μυαλο σου θα γινουν ολα αυτα που διαβαζεις μακαροναδα! :_zeppelin:

δευτερο κατ'εμέ να παρεις κατι σε μεταχειρισμενο. νεος οδηγος θασαι εστω και με 50αρι. με πιανεις? ;) τωρα εγω κατατυχη βρηκα ετσι ενα 50αρι XRACE μεταχειρισμενο...εβαλα και το λινκ. μπανικο φαινετε.

δες εδω

Υ.Γ. Πολλα ερωτηματικα ριχνεις! κούλαρε man!

peace :_thumbsup:

Y.Γ.2 Παντα κρανος τύπε.....μην κανεις το λαθος και ανεβεις σε μοτο χωρις κρανος!

Τροποποιήθηκε από τον mr.marino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλωςηρθες man! καταρχας σε κοβω ανγχωμενο....χαλαρωσε και η δικη μου συμβουλη στην φαση που εισαι ειναι να παρεις αυτο που σαρεσει με τα χρηματα που σηκωνει η τσεπη σου. εδω ο καθενας μας θα σου λεει την γνωμη του που εσυ τωρα εισαι πανω στην τρελα σου και δικαιολογημενα στο μυαλο σου θα γινουν ολα αυτα που διαβαζεις μακαροναδα! :_zeppelin:

δευτερο κατ'εμέ να παρεις κατι σε μεταχειρισμενο. νεος οδηγος θασαι εστω και με 50αρι. με πιανεις? ;) τωρα εγω κατατυχη βρηκα ετσι ενα 50αρι XRACE μεταχειρισμενο...εβαλα και το λινκ. μπανικο φαινετε.

δες εδω

Υ.Γ. Πολλα ερωτηματικα ριχνεις! κούλαρε man!

peace :_thumbsup:

Y.Γ.2 Παντα κρανος τύπε.....μην κανεις το λαθος και ανεβεις σε μοτο χωρις κρανος!

1ον)Εννοείται κράνος...

2ον)Ενδιαφέρομαι για καινουργιο μοντέλο απο του 2006 και μετά...Αλλά δεν μπορώ να βρώ κανένα ελληνικό site που να το έχει και να λέει και τιμές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις μου έστειλες το λινκ ποιό πρίν το μεσημέρι-απόγευμα αμέσως άνοιξα το google να το βρω και βρήκα αυτό που βρήκες και εσυ...Αλλα το συγκεκριμένο είναι πολύ ανοιχτό χρώμα....Εγω προτιμώ ένα μαυρο......με ασπρο......η με γκρί....Και.....υπάρχει ένα site της προκοπής που να εχει το μοτόρι....σε αρκετά σχέδια και χρώματα η αγοράζουμε απο εξωτερικό και μας κόβουν τα οπίσθια..???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί να κάνω...Μια ζωή ψάχνω........Αλλα στο συγκεκριμένο θέμα στο ιντερνετ έχει συνέχεια την ιστοσελίδα απο bikez....κατι τέτοιο και έχει μόνο χαρακτηριστικά και φώτος,οπότε αν μου βρεί κανέις ένα site με cross μηχανες 50αρες θα του είμαι ευγνωμων........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑι εγω ψΑΧΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΙΝΚ που εχετε βαλει απο επανω δν μ τα ανοιγει...

Θελω πολυ ενα cross η ενα enduro μα δεν μπορω να δωσω 1.000 ευρω ισως ζηταω πολλα μα δεν υπαρχει κατι ποιο οικονομικο...?

Κατι αλλο εγινα μελος στο σιτε αλλα δν βρισκω ποθ μπορω να ανοιξω θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα ειδα ποτε εγινε αυτο το τοπικ..

Τροποποιήθηκε από τον Andreasf2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον αυτουνου του αρέσει?καλοπαιρνάει η δεν????πριν ειπες 75.....το κοντέρ πόσα λέει και ποια νομίζεις εσυ πως ειναι η τελίκή του???

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα ειδα ποτε εγινε αυτο το τοπικ..

Χαχαχαχαχα... Έχει λίγα χρονάκια εεε...

Τυχαία χάζευα τα email μου και ήρθα μια βόλτα να πω ένα γειά.. Ευχαριστώ πολύ τα άτομα που με βοήθησαν το 2008 με τα μηχανάκια.. Τελικώς δεν πήρα ποτέ μηχανάκι.. Πήγα κατευθείαν στο αυτοκίνητο για λόγους ασφάλειας περισσότερο και άνεσης....

Χεραιτώ... billzolo

Για να δωσεις σηματα και εξετασεις πρεπει να εχεις ΚΛΕΙΣΕΙ! τα 16 (και να εχουν υπογραψει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! γονεις σου!)

Τωρα, οσο αναφορα τις επιλογες σου, μπορεις να ριξες και μια ματια ΕΔΩ! (Το εχει ο γιος μου)

Α! Και καλως ηρθες! :D

Χεραιτώ το άτομο που με πρωτοβοήθησε στο φόρουμ πριν από 3 χρόνια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή ρε φίλε τόσες ερωτήσεις, τόσο ψάξιμο και ... μηχανάκι δεν πήρες προτίμησες, το κουτί για λόγους "ασφαλείας" ? Μήπως τελικά μας δούλευες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα