Jump to content
μάθο...

Κάθε μερα "Μεταφοραι"

Recommended Posts

Για τα απολυτως απαραιτητα (Χρημα - Τσιγαρα -Κινητο)

SUPER...ωραία φάση snatch ..πόσο κάνει αυτή η ιστορία ?? το θέλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πορτοφολι, κλειδια, κινιτο παντα σε καπια τσεπη, ειτε παντελονιου ειτε μπουφαν. Τωρα αμα χρειαστει να κουβαλισω κατι αλλο αναγκαστικα σακηδιο πλατης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
νομίζω η μπαγκαζιέρα είναι πάντα πιο βολική, τα ρίχνεις όλα εκεί και ησυχάζεις.

Και εγώ το ίδιο...

κουδουνάνε λιγάκι αλλά βολεύει... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσαντακι μεσης κι εγω ακομα και στον υπνο μου ( και οχι μεταφορικα κατι φορες... ) , το τσαντακι μου εχει μεσα ολη μου τη προικα , χρειαζομαι αρκετα πραγματα μαζι μου και στις παντελονοτσεπες δε παιζει να χωρεσουν !

Επισης εχω και μια τσαντα πλατης για καθημερινη , εχω μεσα μερικα εργαλιακα , μια φωτο-μοτο , διαφορα πραγματακια γενικα και εχω και τη καβατζα του χωρου αν χρειαστει να μεταφερω κατι . Σιχενομαι τις μπαγκαζιερες , ειναι πρακτικες κατι ωρες και στιγμες αλλα δε ξερω δε μπορω να να εχω μπαγκαζιερα ... Οταν εβαλα τη σχαριτσα πισω μου εδωσε ο ξαδερφο-αφεντικος μια βαση για μπαγκαζιερα να βαλω να την εχω αμα χρειαστει να μεταφερουμε κατι ( εχουμε 6 nonfago .. ) , το δοκιμασα μερικες φορες αλλα την ξηλωσα μετα απο 8 μηνες , δε με βολευε !

Καποιοι συναδερφοι , οπως ο τυπος κατω , ομως το παρακανουν...

post-4101-1223561969.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1508.jpg

Αυτό χρησημοποιώ

και ένα τσαντάκι χιαστή.. όταν θέλω να βάλω τα κραγιόν μου, την λακ μου καταλαβαίνετε.. :lol: :lol:

πιο μεγάλες μετακινήσεις βαλίτσα πίσω.. και 2-3 φορές τις πλαϊνές..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν θελεται να παρετε ενα καφε απο το δρομο για την δουλεια που τον βαζεται πανω στην μοτο?

Τροποποιήθηκε από τον jkapet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
των καφε που τον βαζεται πανω στην μοτο? χωραει και αυτος στο τσαντακι

Στο παλιο μου KLX250es εμπαινε μια χαρα αναμεσα στο κοντερ και τη μασκα ! Επινα λιγο φραπε/ατελιωτη ευχαριστιση και τον εβαζα στη θεση του καθε πρωι που εβγαινα απο το σπιτι ! Σε μεγαλουτσικες αποστασεις απλα στο καπακι εβαζα λιγη ταινια περιμετρικα γιατι με κατι αερακια εκτοξευοταν το καπακι+καλαμακι...

Θα βρω και φωτο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσαντουλα πλατης που περνιετε διαγωνια και χωραει μπολικο πραμα...χτες το βραδυ συμπτωματικα με σταματησαν για ελενχο με το μηχανακι και αφου εδωσα διπλωμα/ασφαλεια/ταυτοτηα εψαχνα την αδεια μεσα στο χαρτομανι που κουβαλαω (οτι μπορειτε να φανταστειτε απο παλιους λογαριασμους μεχρι αδεια πακετα απο τσιγαρα :D ) και καποια φαση με ολο το χαρτομανι στα χερια ψαχνοντας την αδεια μου λεει ο αστυνομικος *ενα πρασινο χαρτι ειναι*....χαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τσαντακι μεσης κι εγω ακομα και στον υπνο μου ( και οχι μεταφορικα κατι φορες... ) , το τσαντακι μου εχει μεσα ολη μου τη προικα , χρειαζομαι αρκετα πραγματα μαζι μου και στις παντελονοτσεπες δε παιζει να χωρεσουν !

Επισης εχω και μια τσαντα πλατης για καθημερινη , εχω μεσα μερικα εργαλιακα , μια φωτο-μοτο , διαφορα πραγματακια γενικα και εχω και τη καβατζα του χωρου αν χρειαστει να μεταφερω κατι . Σιχενομαι τις μπαγκαζιερες , ειναι πρακτικες κατι ωρες και στιγμες αλλα δε ξερω δε μπορω να να εχω μπαγκαζιερα ... Οταν εβαλα τη σχαριτσα πισω μου εδωσε ο ξαδερφο-αφεντικος μια βαση για μπαγκαζιερα να βαλω να την εχω αμα χρειαστει να μεταφερουμε κατι ( εχουμε 6 nonfago .. ) , το δοκιμασα μερικες φορες αλλα την ξηλωσα μετα απο 8 μηνες , δε με βολευε !

Καποιοι συναδερφοι , οπως ο τυπος κατω , ομως το παρακανουν...

εχει και ανατροπη?? :P

εγω παντως εχω σωθει με την μπανανα,την βαζω και χιαστι στην πλατη και ολα οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπανανα φιλε ειναι το καλυτερο και αν σε ενοχλει πολυ την καθαριζεις και την τρως........

:mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μπανανα φιλε ειναι το καλυτερο και αν σε ενοχλει πολυ την καθαριζεις και την τρως........

:D :D :D :D :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλά ρε παιδιά. Το τόπικ λέει προσωπικά αντικείμενα! Κλειδιά, κινητό, τσιγάρα, διπλώματα κτλ. Δεν λέει με τι κουβαλάτε την προίκα σας καθημερινά ή σε βόλτες!

Δηλαδή όταν θα πάτε σε μια καφετέρια να πιείτε ένα καφέ, ή πάτε για μια μπυρίτσα κάπου, κουβαλάτε μαζί σας το tank bag που έχει μέσα μόνο τα κλειδιά σας το κινητό σας και τα τσιγάρα σας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kαλά ρε παιδιά. Το τόπικ λέει προσωπικά αντικείμενα! Κλειδιά, κινητό, τσιγάρα, διπλώματα κτλ. Δεν λέει με τι κουβαλάτε την προίκα σας καθημερινά ή σε βόλτες!

Δηλαδή όταν θα πάτε σε μια καφετέρια να πιείτε ένα καφέ, ή πάτε για μια μπυρίτσα κάπου, κουβαλάτε μαζί σας το tank bag που έχει μέσα μόνο τα κλειδιά σας το κινητό σας και τα τσιγάρα σας?

Σωστο... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια κανονική τσάντα και όταν θα ανέβω πάνω στο μηχανάκι θα την βάλω κάτω απο την σέλα :P :P

ή θα την κρεμάσω στην μέση του τιμονιού στο ειδικό κρεμαστάρι που έχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αυτο εγω ειμαι μια χαρα. κ δεν ενοχλει οταν φοραω δερματινο μπουφανακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τίποτα απολύτως,μόνο το μπουφάν αρκεί να έχει τσέπες ασφαλείας(φερμουάρ ή χράτς).Τα υπόλοιπα θεωρούνται περιττά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσαντάκι μέσης colori πάντα

0724.jpg

δεν υπάρχει καλύτερη λύση (δίπλωμα - πορτοφόλι - κλειδιά - τσιγάρα - άδειες ) όλα σε ένα εύκολα και νοικοκυρεμένα.

;)

και όταν χρειαστεί να πάρω κανα σουβλάκι ή να κουβαλήσω φάκελο/σημειώσεις τσάντα Caterpillar που κουμπώνει χιαστί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τίποτα απολύτως,μόνο το μπουφάν αρκεί να έχει τσέπες ασφαλείας(φερμουάρ ή χράτς).Τα υπόλοιπα θεωρούνται περιττά...

τσαντάκι μέσης colori πάντα

0724.jpg

δεν υπάρχει καλύτερη λύση (δίπλωμα - πορτοφόλι - κλειδιά - τσιγάρα - άδειες ) όλα σε ένα εύκολα και νοικοκυρεμένα.

;)

και όταν χρειαστεί να πάρω κανα σουβλάκι ή να κουβαλήσω φάκελο/σημειώσεις τσάντα Caterpillar που κουμπώνει χιαστί.

Έτσι ρε!!! ΓΥΜΝΟΙ ψυχή τε και σώματι!!! :_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα