acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Για τα απολυτως απαραιτητα (Χρημα - Τσιγαρα -Κινητο) SUPER...ωραία φάση snatch ..πόσο κάνει αυτή η ιστορία ?? το θέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 πορτοφολι, κλειδια, κινιτο παντα σε καπια τσεπη, ειτε παντελονιου ειτε μπουφαν. Τωρα αμα χρειαστει να κουβαλισω κατι αλλο αναγκαστικα σακηδιο πλατης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 εχω αυτο ...εναλλακτικα παιρνω το αμαξι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 νομίζω η μπαγκαζιέρα είναι πάντα πιο βολική, τα ρίχνεις όλα εκεί και ησυχάζεις. Και εγώ το ίδιο... κουδουνάνε λιγάκι αλλά βολεύει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Τσαντακι μεσης κι εγω ακομα και στον υπνο μου ( και οχι μεταφορικα κατι φορες... ) , το τσαντακι μου εχει μεσα ολη μου τη προικα , χρειαζομαι αρκετα πραγματα μαζι μου και στις παντελονοτσεπες δε παιζει να χωρεσουν ! Επισης εχω και μια τσαντα πλατης για καθημερινη , εχω μεσα μερικα εργαλιακα , μια φωτο-μοτο , διαφορα πραγματακια γενικα και εχω και τη καβατζα του χωρου αν χρειαστει να μεταφερω κατι . Σιχενομαι τις μπαγκαζιερες , ειναι πρακτικες κατι ωρες και στιγμες αλλα δε ξερω δε μπορω να να εχω μπαγκαζιερα ... Οταν εβαλα τη σχαριτσα πισω μου εδωσε ο ξαδερφο-αφεντικος μια βαση για μπαγκαζιερα να βαλω να την εχω αμα χρειαστει να μεταφερουμε κατι ( εχουμε 6 nonfago .. ) , το δοκιμασα μερικες φορες αλλα την ξηλωσα μετα απο 8 μηνες , δε με βολευε ! Καποιοι συναδερφοι , οπως ο τυπος κατω , ομως το παρακανουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Αυτό χρησημοποιώ και ένα τσαντάκι χιαστή.. όταν θέλω να βάλω τα κραγιόν μου, την λακ μου καταλαβαίνετε.. :lol: :lol: πιο μεγάλες μετακινήσεις βαλίτσα πίσω.. και 2-3 φορές τις πλαϊνές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkapet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) οταν θελεται να παρετε ενα καφε απο το δρομο για την δουλεια που τον βαζεται πανω στην μοτο? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2008 από τον jkapet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 μια μπανανα για ολη μερα με η χωρις την μηχανη.αλλιως το αυτοκινητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 των καφε που τον βαζεται πανω στην μοτο? χωραει και αυτος στο τσαντακι Στο παλιο μου KLX250es εμπαινε μια χαρα αναμεσα στο κοντερ και τη μασκα ! Επινα λιγο φραπε/ατελιωτη ευχαριστιση και τον εβαζα στη θεση του καθε πρωι που εβγαινα απο το σπιτι ! Σε μεγαλουτσικες αποστασεις απλα στο καπακι εβαζα λιγη ταινια περιμετρικα γιατι με κατι αερακια εκτοξευοταν το καπακι+καλαμακι... Θα βρω και φωτο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Τσαντουλα πλατης που περνιετε διαγωνια και χωραει μπολικο πραμα...χτες το βραδυ συμπτωματικα με σταματησαν για ελενχο με το μηχανακι και αφου εδωσα διπλωμα/ασφαλεια/ταυτοτηα εψαχνα την αδεια μεσα στο χαρτομανι που κουβαλαω (οτι μπορειτε να φανταστειτε απο παλιους λογαριασμους μεχρι αδεια πακετα απο τσιγαρα :D ) και καποια φαση με ολο το χαρτομανι στα χερια ψαχνοντας την αδεια μου λεει ο αστυνομικος *ενα πρασινο χαρτι ειναι*....χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Τσαντακι μεσης κι εγω ακομα και στον υπνο μου ( και οχι μεταφορικα κατι φορες... ) , το τσαντακι μου εχει μεσα ολη μου τη προικα , χρειαζομαι αρκετα πραγματα μαζι μου και στις παντελονοτσεπες δε παιζει να χωρεσουν ! Επισης εχω και μια τσαντα πλατης για καθημερινη , εχω μεσα μερικα εργαλιακα , μια φωτο-μοτο , διαφορα πραγματακια γενικα και εχω και τη καβατζα του χωρου αν χρειαστει να μεταφερω κατι . Σιχενομαι τις μπαγκαζιερες , ειναι πρακτικες κατι ωρες και στιγμες αλλα δε ξερω δε μπορω να να εχω μπαγκαζιερα ... Οταν εβαλα τη σχαριτσα πισω μου εδωσε ο ξαδερφο-αφεντικος μια βαση για μπαγκαζιερα να βαλω να την εχω αμα χρειαστει να μεταφερουμε κατι ( εχουμε 6 nonfago .. ) , το δοκιμασα μερικες φορες αλλα την ξηλωσα μετα απο 8 μηνες , δε με βολευε ! Καποιοι συναδερφοι , οπως ο τυπος κατω , ομως το παρακανουν... εχει και ανατροπη?? :P εγω παντως εχω σωθει με την μπανανα,την βαζω και χιαστι στην πλατη και ολα οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 O Καφές δυστηχώς, δεν ``κάθετε`` καπου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 μπανανα φιλε ειναι το καλυτερο και αν σε ενοχλει πολυ την καθαριζεις και την τρως........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 μπανανα φιλε ειναι το καλυτερο και αν σε ενοχλει πολυ την καθαριζεις και την τρως........ :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chocoperfeto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 to kalitero kai pio voliko gia emena :D :D :D me magnites gia to rezervouar kai louri gia na to pernao ston omo mou 40 euro alla axizei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Kαλά ρε παιδιά. Το τόπικ λέει προσωπικά αντικείμενα! Κλειδιά, κινητό, τσιγάρα, διπλώματα κτλ. Δεν λέει με τι κουβαλάτε την προίκα σας καθημερινά ή σε βόλτες! Δηλαδή όταν θα πάτε σε μια καφετέρια να πιείτε ένα καφέ, ή πάτε για μια μπυρίτσα κάπου, κουβαλάτε μαζί σας το tank bag που έχει μέσα μόνο τα κλειδιά σας το κινητό σας και τα τσιγάρα σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Μαγνητικο μικρουλι tank bag της IXS,(σαν τσαντακι μεσης) και ολα εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Kαλά ρε παιδιά. Το τόπικ λέει προσωπικά αντικείμενα! Κλειδιά, κινητό, τσιγάρα, διπλώματα κτλ. Δεν λέει με τι κουβαλάτε την προίκα σας καθημερινά ή σε βόλτες! Δηλαδή όταν θα πάτε σε μια καφετέρια να πιείτε ένα καφέ, ή πάτε για μια μπυρίτσα κάπου, κουβαλάτε μαζί σας το tank bag που έχει μέσα μόνο τα κλειδιά σας το κινητό σας και τα τσιγάρα σας? Σωστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2008 Μια κανονική τσάντα και όταν θα ανέβω πάνω στο μηχανάκι θα την βάλω κάτω απο την σέλα :P :P ή θα την κρεμάσω στην μέση του τιμονιού στο ειδικό κρεμαστάρι που έχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2008 με αυτο εγω ειμαι μια χαρα. κ δεν ενοχλει οταν φοραω δερματινο μπουφανακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Μπαγκαζιέρα και τα μυαλά στα κάγκελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 KAPPA zippy46lt και μεσα σακιδιο πλατης :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrish69 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Τίποτα απολύτως,μόνο το μπουφάν αρκεί να έχει τσέπες ασφαλείας(φερμουάρ ή χράτς).Τα υπόλοιπα θεωρούνται περιττά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Plagiasto arni 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 τσαντάκι μέσης colori πάντα δεν υπάρχει καλύτερη λύση (δίπλωμα - πορτοφόλι - κλειδιά - τσιγάρα - άδειες ) όλα σε ένα εύκολα και νοικοκυρεμένα. ;) και όταν χρειαστεί να πάρω κανα σουβλάκι ή να κουβαλήσω φάκελο/σημειώσεις τσάντα Caterpillar που κουμπώνει χιαστί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Τίποτα απολύτως,μόνο το μπουφάν αρκεί να έχει τσέπες ασφαλείας(φερμουάρ ή χράτς).Τα υπόλοιπα θεωρούνται περιττά... τσαντάκι μέσης colori πάντα δεν υπάρχει καλύτερη λύση (δίπλωμα - πορτοφόλι - κλειδιά - τσιγάρα - άδειες ) όλα σε ένα εύκολα και νοικοκυρεμένα. ;) και όταν χρειαστεί να πάρω κανα σουβλάκι ή να κουβαλήσω φάκελο/σημειώσεις τσάντα Caterpillar που κουμπώνει χιαστί. Έτσι ρε!!! ΓΥΜΝΟΙ ψυχή τε και σώματι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες