ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Η Aprilia έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Shiver GT. Πρόκειται για μία μοτοσικλέτα βασισμένη εξ ολοκλήρου στο «γυμνό» Shiver με προσθήκή μισού fairing που αυξάνει τις τουριστικές της δυνατότητες, ενώ θα διατίθεται και σε έκδοση με ABS. Το Shiver GT έχει πανομοιότυπα τεχνικά χαρακτηριστικά με το naked μοντέλο, δηλαδή απόδοση 95 ίππων από τον δικύλινδρο κινητήρα των 750 κ.εκ., υβριδικό πλαίσιο δύο τμημάτων (χαλύβδινό χωροδικτύωμα και αλουμινένιες χυτές βάσεις), ride by wire γκάζι και τρεις διαφορετικές επιλογές χαρτογράφησης του ψεκασμού (sport-touring, rain). Όπως ήδη αναφέρθηκε, θα διατίθεται και σε έκδοση με ABS, η οποία φυσικά αναμένεται να ζυγίζει λίγο παραπάνω από τα 189 κιλά του «γυμνού» Shiver. Για το 2009, ABS κατ΄ επιλογή του αγοραστή θα φέρουν και τα Dorsoduro, Shiver 750 και 850 Mana, ενώ το τελευταίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσης με μισό fairing σε έκδοση GT, στην έκθεση του Μιλάνου τον Νοέμβριο. (Από mototriti.gr) Να και η φωτογραφία του Shiver GT Πώς το βλέπετε; Όσους πάντως στο δρόμο έχω δει με Shiver (και αρχίζουν να γίνονται αρκετοί) και τους έχω ρωτήσει αν είναι ευχαριστημένοι, λένε τα καλύτερα λόγια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Όσους πάντως στο δρόμο έχω δει με Shiver (και αρχίζουν να γίνονται αρκετοί) και τους έχω ρωτήσει αν είναι ευχαριστημένοι, λένε τα καλύτερα λόγια! Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karlos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πραγματικα ωραια μηχανη...αλλα δυσκολα να αγοραζα ιταλο... Αυτα να τα βλεπουν κατι Honda κλπ....για να περνουν μαθηματα πως σχεδιαζονται οι μηχανες τον 21ο αιωνα... Μονο το Versys μπορει να πει καποιος οτι πλησιαζει σχεδιαστικα...ειναι περιπου δυο μηχανες που κανουν τα ιδια πραγματα... Μονο που το ενα ειναι V και το αλλο 2κυλινδρο σε σειρα... Ωραιο ψαλιδι, ωραιο πλαισιο, πισω και εμπρος αναρτηση φυσανε...ωραιες εξατμισεις, υγροψυκτο ΚΟΥΚΛΑ το Shiver.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2008 από τον karlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Ειναι απλά γαματο........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Δεν με ενθουσιάζει... Γιασπανίζει... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 πανεμορφω .... νομιζω πως χτυπησαν διανα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposbouz 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Πολύ καλό φαίνεται , με τη προσθήκη των πλαστικών αποκτά και τουριστικές αρετές , αλλά τι παίζει με αυτό το " drive by wire " και πόσα άλογα από τα 95 ανφερόμενα φτάνουν τελικά στο τροχό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 με αφηνει αδιαφορο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madrugada 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 αν και τα ιταλικά γενικά είναι πολύ όμορφα (ειδικά μετά 2000 είναι όλα πανέμορφα ) το συγκεκριμένο ειναι το μοναδικό που δε μου πολυαρέσει :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Το ειδα απο κοντα στην Κολωνια ...σχεδιαστικά ειναι απιστευτα ομορφο!...μιλαμε για πολυ λεπτομερια ! ...φυσικα αν δεν το οδηγησεις δεν μπορεις να εχεις πλήρη εικονα!...εμενα παντως τουλαχιστον εξωτερικά μου αρεσε! ...τωρα για το NA 850 Mana ειμαι ακομα περισσοτερο περιεργος να το οδηγουσα μια βολτα για να δω την αισθηση που δινει να χεις V κινητηρα, με 76 αλογα αλλα αυτόματο σασμαν!!!! ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 εμενα παντως μου αρεσει και το γυμνο που εχω δει αλλα και αυτο τωρα που ειδα με εκανε να το ερωτευτω μιας και τα γυμνα δεν θα τα προτιμουσα για μενα.....παρα μονο με fairing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Μοιάζει με VERSUS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karlos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Η μουρη ειναι σαν made in Japan.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Έχει αυτο το κάτι η Απρίλια και τα μοτο της πάντα είχαν να πούν κάτι παραπάνω. Κάποτε είχα φάει τρελλό σκάλωμα στο Φάλκο. Αυτό, Το Φουτούρα, το παλιό Τουόνο, μοτο για σεμινάρια. Τώρα χωρίς παρεξήγηση, το Μάνα και το πρόσφατο Τουόνο δεν είναι και τα καλύτερα παραδείγματα που έβγαλαν. Κατ'εμέ έκανε (μικρή) κοιλιά η ομάδα για ένα διάστημα. Και πάλι όμως το χειρότερο Ιταλικό είναι το καλύτερο Ιαπωνικό, αυτό πιστεύω εγώ. Σχεδιαστικά πάντα. Αλλά το Σίβερ σκίζει. Και η καρίνα στο φαιρινγκάτο είναι κουκλί και δίνει άλλο αέρα. Και το αδελφάκι Ντορσοντούρο επίσης κούκλα είναι (είδα και ένα εδώ στο Ναύπλιο χθές το πρωί). Τώρα για αυτά τα ηλκτρόγκαζα (drive-by-wire), δουλειά δεν είχε ο διάολος... Και όσον αφορά την απόδοση, φαίνεται να υπάρχει θέμα με το κατα πόσον η πραγματική απόδοση στο δρόμο μετριάζεται απο το ηλεκτρόγκαζο, ή όντως όλα αυτά τα άλογα είναι απροπόνητα. Για το Σίβερ δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Έχει αρκετό ενδιαφέρον πάντως .... http://www.aprilia.com.gr/index.asp?pathID=1_2_12_15_19_450 Βάρος κενό 227 Kg ! Ίσως αναμενόμενο με όλα τα συστήματα που έχει (κιβώτιο, abs) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Έχω το shiver όχι το gt. Πολυ ευχαριστημένος και δεν καταλαβενω αυτούς που λένε πως βγάζουν προβλήματα 15600 km και δεν Έχει κάτι τσουφ ούτε καμενοι λαμπα. Το θαβαιτε αδηκως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bballer1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 μπααα...θελουν κατι παραπανω απο αυτο για να χτυπησουν ανταγωνισμο...το μανα που το εχει ενας γειτονας ειναι δυστυχως αρκετα ασχημουλικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αναρωτιέμαι ποιο από τα δύο για κίνηση μέσα στην πόλη κυρίως. Τα γλυκοκοιτάζω(περισσότερο το mana), αλλά δεν ξέρω πάλι. Νομίζετε ότι είναι ακριβά; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2011 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Αναρωτιέμαι ποιο από τα δύο για κίνηση μέσα στην πόλη κυρίως. Τα γλυκοκοιτάζω(περισσότερο το mana), αλλά δεν ξέρω πάλι. Νομίζετε ότι είναι ακριβά; V-Stromας και κοιτάς Ιταλό... Χμμμ...!!! Mana ναι μεν για εντός πόλεως λόγω του αυτόματου σασμάν, αλλά 900cc δέ... Εμένα πάντως το shiver εμφανησιακά ...! Απο καταναλώσεις ξέρουμε τί παίζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Φαίνεται, αγαπητέ, ότι ήλθε η ώρα να αποχωριστώ το στόμα μου. Δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά θα ήθελα και κάτι άλλο. Οι καταναλώσεις τους είναι πέριξ των έξι λίτρων, από ότι έχω διαβάσει και δεν είναι πρόβλημα. Το mana είναι πολύ βολικό στην πόλη αλλά το άλλο είναι καταπληκτικό σαν εικόνα και ταυτόχρονα η θέση του δεν είναι τόσο σκυφτή όσο στα πιο σπορ μηχανάκια. Ψάχνομαι πάντως και γι αυτό ρωτάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Σκέψου βέβαια μην φάς ξενέρα χοντρή που απο μηχανή, πάς σε ένα αυτόματο ουσιαστικά και κατ' εμέ, άσχημο κιόλας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Αμ αυτό που το βάζεις; Αυτό κι αν φοβάμαι... Με τον συμπλέκτη δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αντίθετα τον απολαμβάνω κιόλας. Μεγάλο μπέρδεμα. Αισθητικά πάντως μου αρέσουν οι ιταλιάνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 απο τις πιο ομορφες μηχανες, ιταλικο αλλωστε. μαζι με το βερσης (της καβα) πραγματικα κουκλιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Να είχε και γιαπονέζικο μοτέρ θα ταν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Έχει πέσει στα χέρια μου τυχαία ένα MANA GT, το οποίο πήγα να το οδηγήσω, και δεν μπορούσα να το ξεκινήσω θυμάμαι... Και λέω, τί κάνω στραβά ρε γαμώτο... Με φώναζε το φιλαράκι που μου το είχε δώσει... "Βγάλε το χειρόφρενο ρε!!!" φυσικά η απάντηση μου ήταν η γνωστή "Αι χέσε μας ρε Καραμήτρο!!!", αλλά όντως είχε χειρόφρενο !!! Απλά δεν έχει γενικά εκρηκτικότητα την οποία έχεις με τον συμπλέκτη...!!! Το shiver απο την άλλη και μηχανή ουσιαστική είναι, και πανέμορφη...!!! Αν έχει κανένας ας μας κάνει ένα review... Υ.Γ. Γιατί οι Ιταλοί για λίγες μηχανές έχουν βγάλει μοτέρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες