ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Δεν γίνεται upload σε ότι γράφω. Είναι η 4η φορά. Δεν ήξερες, Δε ρώταγες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Για να δουμε τωρα!! :P :lol: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Καλως ηρθες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Ευχαριστώ Black hawk απο Κέρκυρα. Μιας και είσαι παλιός στο forum ίσως χρειαστώ τη βοήθεια του κοινού. προς το παρόν όλα o.k Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Kαλως ηρθες!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Ευχαριστώ κι εσένα tasouli. ¨Εχεις φοβερή μηχανή. (μη φοβάσαι δεν ματιάζω :) ) Ευχαριστώ κι εσένα Miyu. Δεν περίμανα τέτοια υποδοχή! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 :_hi: :_hi: Καλα posts.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Σ ευχαριστώ kleftokota666 αλλά πώ θα κόψω τους μεσάζοντες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Με το να σκεφετσαι και να πρατεις αυτο που πιστευεις και αυτο που σε εκφραζει χωρις να αφηνεις κανεναν να κανει το μυαλο σου κομποστα και να σε παρασερνει... easy to say but..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 ....καλωσηρθες φιλε στη παρεα!....θα τα λεμε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Γειά σου Γιάννη. Καλώς σας βρήκα! Με το να σκεφετσαι και να πρατεις αυτο που πιστευεις και αυτο που σε εκφραζει χωρις να αφηνεις κανεναν να κανει το μυαλο σου κομποστα και να σε παρασερνει... easy to say but..... Φίλε kleftokota666 αν έπρατα αυτά που πιστεύω δεν θα είχε μείνει κότα για κότα στο πλανήτη κι εσύ θα είχες άλλο όνομα :D (Πέρα από τη πλάκα σ ευχαριστώ για τη συμβουλή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ο.κ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Χαίρετε κύριε Μιλτιάδη!!! Καλωσήλθατε στο παρεάκι μας!!!! Άρπα φραπεδιά, τσιγαριά και άραξε να τα λέμε!!!! Καλά ποσταρίσματα και πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 φιλε Μιλτιαδη καλως ορισες!! μηπως το παρακατω τοπικ σου θυμιζει κατι? :P http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=17970&hl= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Έλα και που είσαι...Καλώς τον!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 φιλε Μιλτιαδη καλως ορισες!! μηπως το παρακατω τοπικ σου θυμιζει κατι? :P http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=17970&hl= Άγγελε ο Μιλτιάδης πήρε το Φειζεράκι σου?????? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Άγγελε ο Μιλτιάδης πήρε το Φειζεράκι σου?????? :) Παιζετε ;) Αλλιος δε θα ρωταγα αν του θυμιζει κατι Αλλα που μυαλο εσυ για τετοια ;) Αγορι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Χαιρετώ KARAFLODAIMON και Al_Bandy. Καλό να μπορεί κανείς πρωινιάτικα να πίνει καφέ και να επικοινωνεί στο foroum αλλά για με, τα πρωϊναδικα είναι κλειστα λόγω δουλειάς. Φίλε Al_Bandy το στο τοπικ είδα το μηχανάκι που έχω!!! Μήπως είσαι μάντης ή γκουρού ή κάτι τέτοιο ή μήπως είμαι τρελός κι εγώ τα ‘χω χαμένα; Μιας και φόρουμ άρχισα να κοιτάω μετά την αγορά. Τον προηγούμενο κάτοχο πάντως τον ξέρω από πρίν και το story της μηχανής ξέρω. Πάντως ομολογώ πως μου κίνησες τη περιέργεια. Σίγουρα δεν είσαι μάντης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Χαιρετώ KARAFLODAIMON και Al_Bandy. Καλό να μπορεί κανείς πρωινιάτικα να πίνει καφέ και να επικοινωνεί στο foroum αλλά για με, τα πρωϊναδικα είναι κλειστα λόγω δουλειάς. Φίλε Al_Bandy το στο τοπικ είδα το μηχανάκι που έχω!!! Μήπως είσαι μάντης ή γκουρού ή κάτι τέτοιο ή μήπως είμαι τρελός κι εγώ τα ‘χω χαμένα; Μιας και φόρουμ άρχισα να κοιτάω μετά την αγορά. Τον προηγούμενο κάτοχο πάντως τον ξέρω από πρίν και το story της μηχανής ξέρω. Πάντως ομολογώ πως μου κίνησες τη περιέργεια. Σίγουρα δεν είσαι μάντης; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 καλως ορισες man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Μερικές φορές η έκφραση ‘τα ζώα μου αργά’ είναι πολύ προχωρημένη για μένα. (τουλάχιστον το παραδέχομαι). Μέχρι να καταλάβω ‘ποιος και τι’ περνάει κανας αιώνας. Γειά σου Άγγελε!!! Ελπίζω όταν πάρεις το 1000 να με καλέσεις στα εγκαίνια (βόλτας, όχι τούμπας). Χαιρετώ και τον ouzokola! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Καλως ηλθες στη παρεα μας και καλα να περνας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Γειά σου ορε συντεκνε andriwts. σ ευχαριστώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες