benakos20 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 5ος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 4os .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 ...να σου πω την αληθεια ειμαι και γω απ τους υπεραισιόδοξους αλλα... ...καλα εκανες και το εβαλες το θεμα στα ανεκδοτα!!! Μπαοκ οΛε-οοΛεεε-οοοοοΛεεεεεεεεεεεεεε Λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! ................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ.Πιστεύω πως θα βγούμε τρίτοι με τέταρτοι,θα παιχτεί εκεί δηλαδή.Εκτός αν μας βοηθήσουν και τα αποτελέσματα των άλλων και κλέψουμε καμια θέση προς τα πάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 3os Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 ΕΓΩ ΛΕΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΘΛΙΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Γαιτί δεν το βάλατε στα ανέκδοατα? 5ος με 6ος το πολύ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Ε οχι και 6 η ΠΑΟΚΑΡΑ...Το πουλι εχει λαο ρε !!!!!!!!!!!!!!3-4 ανετα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ben 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Τριτος Το πρωταθλημα θα το αγορασει και φετος ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ..... στο ταφο του...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 ΕΓΩ ΛΕΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΘΛΙΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Εγώ λέω ότι θα αγοράσω το φεγγάρι............... :P Έλα τώρα που θα πάρει και το πρωτάθλημα......... Με τίποτε λέμεεε!!!!!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Εγώ λέω ότι θα αγοράσω το φεγγάρι............... :P Έλα τώρα που θα πάρει και το πρωτάθλημα......... Με τίποτε λέμεεε!!!!!!! :D :D :D Για το 1ο που ειπες σου προτεινω http://www.moonestates.com/shop-moonestates.php Εφοσων θελεις το φεγγαρι,,Λεφτα να εχεις για πεταμα και μπορεις να αγορασεις μεχρι και προνομιουχο οικοπεδο στον Ηλιο!! Και ναι πρωταθλημα μπορει να μην παρει εφοσων ειναι κατοχυρωμενο στον ΘΕΙΟ!! Αλλα εχουν πλακα και οι βαζελοι και οι αεκτζηδες που ελπιζουν!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Για το 1ο που ειπες σου προτεινω http://www.moonestates.com/shop-moonestates.php Εφοσων θελεις το φεγγαρι,,Λεφτα να εχεις για πεταμα και μπορεις να αγορασεις μεχρι και προνομιουχο οικοπεδο στον Ηλιο!! Και ναι πρωταθλημα μπορει να μην παρει εφοσων ειναι κατοχυρωμενο στον ΘΕΙΟ!! Αλλα εχουν πλακα και οι βαζελοι και οι αεκτζηδες που ελπιζουν!!!! [spam] μα καλά, έλεος, αγοράζουν πραγματικά οικόπεδα στο φεγγάρι??? :blink: [/spam] καλά, το ξέρω οτι το έκλεισε και φέτως ο "ΘΕΙΟΣ", αλλά ως βαζελάκι και εγώ, ελπίζω......!!!!!!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 1oς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 1oς... χαχαα!!....μηπως ειναι ο Domus διπλα σου και κραταει κανα πιστόλι? .............. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 χαχαα!!....μηπως ειναι ο Domus διπλα σου και κραταει κανα πιστόλι? .............. :D χααχχαχαα αυτο τωρα το ειδα!!! DOMUS δωστουυυυυυυυυυ εστω και καθυστερημενα βαρα μεχρι να βγαλει αιμα απο την ελια που εχει στην πλατη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Πρωτάθλημα είπε ο benakos κι όπως έκανε να γυρίσει πλευρό, έπεσε από το κρεβάτι Aυτά μια φορά γίνονται...όπως το πανευρωπαϊκό της Ελλάδας :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Πρωτάθλημα είπε ο benakos κι όπως έκανε να γυρίσει πλευρό, έπεσε από το κρεβάτι Aυτά μια φορά γίνονται...όπως το πανευρωπαϊκό της Ελλάδας :lol: και που ξερεις οτι δεν ηρθε και η σειρα του παοκ να κανει το θαυμα/? Δηλαδη τα γαυρακια που αποκλειστηκαν απο την ανορθωση δεν ηταν εκπληξη?? Ολα γινονται σε αυτην την ζωη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Το έκαναν το θαύμα ρε σύ! Δεν το έκαναν εκεί πίσω στην δεκαετία του '80? Πάλι θες? Δεν σου φτάνει ένα θαύμα τον αιώνα? :lol: Tώρα θα μου πεις...δεν αλλάξαμε μόνο αιώνα αλλά και χιλιετία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Το έκαναν το θαύμα ρε σύ! Δεν το έκαναν εκεί πίσω στην δεκαετία του '80? Πάλι θες? Δεν σου φτάνει ένα θαύμα τον αιώνα? :lol: Θαύμα το πρωτάθλημα του 85? Μάλιστα..Το ακούσαμε κ αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Αν δεν ήταν θαύμα θα είχε ξαναγίνει ή τουλάχιστον στο περίπου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Στην κατηγορία που βρίσκεται το θέμα μόνο 1ο περιμένω τον πάοκ Γιάνναρε! Καλημέρα Ηλία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Βρε κολλημα με τον ΠΑΟΚ φετος...καναμε 3 ματς καλουτσικα και βγαζουν ολοι κομπλεξ και χολη...δηλαδη αν μια χρονιά κανουμε καμια πλακα και παρουμε πρωταθλημα τι θα γινει??? Βεβαια εδω που τα λεμε το τοπικ ειναι προκλητικο για δουλεμα :lol: Θα εβαζα τα λεφτα μου στην 4η θεση για φετος αν δεν μας φανε οι τραυματισμοι...γιατι δυστυχως δεν υπαρχει back up στον παγκο. Και 2 φωτογραφιες χαρακτηριστικες της καταστασης που επικρατει φετος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2008 ρε τι θα ακουσουμε ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες