Jump to content
Sign in to follow this  
Bill_s3

Παλι Καινουργιο κρανος!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα στα παιδια του φορουμ...Ειχα ενα Kbc Vr-1 των 150 ευρω κρανος...Για τα λεφτα του αρκετα καλο χωρις να ειναι κορυφαιο αλλα δεν επασχε και πουθενα...Επειδη ομως στην αθηνα υπαρχουν πολλοι καλοθελητες το κρανος "πεταξε" μια μερα στο μοναστηρακι και πρεπει να ξαναμπω στην διαδικασια να ξαναπαρω...Οδηγω ενα σκουτερακι Kymco Xciting 300ri και το λεω μονο και μονο για να σας βοηθησω στο τι οδηγαω...Το ιδανικο κρανος για εμενα αυτη την στιγμη θα ηταν ενα Xr-1000 diabolic zero ομως δεν θελω να επενδυσω τοσα λεφτα σε τετοιο κρανος με το συγκεκριμενο μηχανακι που οδηγω...ΕΙμαι μεταξυ των παρακατω επιλογων...

1) AGV S4

2)AGV stealth

3) Shark s800

Τα παρακατω κρανη ειναι στα οικονομικα μου πλαισια και απο σειρα προτιμησης εμφανισης πρωτα που αρεσουν το shark kai to stealth και μετα το S4...Ποιο προτινετε εσεις???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και τα 3 ειναι μια χαρα. απλα διαλεξε αυτο που σ'αρεσει. Ψηφιζω το S4 για αισθητικους κυριως λογους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις τα χρήματα δώσε όσα πιο πολλά μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι σου..Μην το σκέφτεσαι έτσι..To stealth νομίζω είναι λίγο καλύτερο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι οτι τα εχω και δεν τα δινω για το SHOEI...Αν τα ειχα θα τα εδινα...Ισως το εθεσα λαθος...Σαφως και θα θελα το καλυτερο για το κεφαλι μου ( αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το αν το XR1000 πχ ειναι οντως καλυτερο ) αλλα αυτη την στιγμη δεν δυναμαι να κανω μια τετοια κινηση...Στο κατω κατω θεωρω οτι και αυτα που εγραψα δεν ειναι και κρανη του πεταματου...Και η αληθεια ειναι οτι η Shoei πουλαει και αρκετο ονομα και ειναι και λιγο θεμα μαρκετινγκ οι τιμες της....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε εχω το S800 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα....Θεωρω οτι ειναι τιμιο κρανακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως AGV Stealth να παρεις...και γω αυτο εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...βεβαια απο ομορφια δεν τιθεται συζητηση....SHARK ΔΑ-ΓΚΩ-ΤΟ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να κανω μια ερωτηση...Οποιος ξερει σιγουρα ας μου πει...Το Rf-1000 και το Xr1000 απο οτι ξερω ειναι το ιδιο κρανος μονο που το ενα προοριζεται για την αμερικανικη και το αλλο για την ευρωπαικη αγορα...Τα νουμερα τους ειναι ιδια...??Δηλαδη το M px του xr 1000 ειναι ιδιο με του Αμερικανικου??...θα θελα σιγουρη απαντηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα