steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Με αφορμη μια βροχουλα που εφαγα τωρα καθως ερχομουν απο τα τει, μου ηρθε η εμπνευση αυτου του θεματος. Για παμε να δουμε πως τα πανε οι myBikers με το αθλημα την χειμωνιατικη περιοδο??? Δεν ξερω αν εχει παιξει αντιστοιχο θεμα στο παρελθον, αν ναι ας το τακτοποιησουν αναλογα οι moderators... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Oταν βρέχει όπως τώρα αυτοκίνητο....πλέον. Τώρα για το κρύο,επειδή μένω εκτός πόλης,αν είναι να το ξενυχτήσω παίρνω το αυτοκίνητο,δεν παλεύεται.Τα μπούτια θέλουν μια ωρα να ξεπαγώσουν μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Μωρε έχω φάει βροχηηηηηηή.....ουυυυ, και κρύο, αμέτρητες φορές, αντέχω. Για εμένα δέν έχει σημασία, αρκεί να μήν έχει χιόνια ή πάγους και φάμε καμιά σούπα για όσκαρ.... (Πάντα με σωστό εξοπλισμό και καλά λάστιχα,τα φώτα πάντα αναμένα, εννοείται) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Aμα βρεχει καρεπλοποδαρα η βλεπω οτι παει να βρεξει(οπως σημερα) Παιρνω τον κουβα! Ε,δεν ειμαι και μαζοχιστης :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Για μέσα στη πόλη δεν υπάρχει για μένα το αυτοκίνητο ότι καιρό και να έχει....εκτός αν προκειται για βραδυνή έξοδο ...ή αν πέζει κ το έτερον ήμισυ μαζί....... Τώρα στα ταξίδια αν είναιμε παρέα μοτοσυκλετιστική είμαι πάντα μέσα.......αν πρόκειται μόνος μου και ο καιρός είναι χάλια ..για ασφάλεια και μόνο θα προτιμήσω το αυτοκίνητο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Αμα δεν βρεχει εννοηται με το δικυκλο αν βρεχει το αυτοκινητο απαραιτητο πολυ γλιστρα ρε παιδακι ασε αυτους που δεν χερεις αν θα σταματησουν πισω σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 δεν εχω αυτοκίνητο καρντια μου (κατα επιλογη μου,το τελευταιο το πουλησα γιατι σκουριαζε στο γκαραζ...αρνουμε να υποστο κατι τετοιο) προτιμο το κρυο και την βροχη παντα με μοτοσυκλετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Λόγω νεότητος, δεν θα παίρνω μηχανή με την βροχή στην αρχή, για μετά βλέπουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koyot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 στη βροχη με μηχανη, και στον ηλιο με αυτοκινητο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Πάντα μηχανή χρησιμοποιώ, εκτός απο κάποιες βραδυνές ίσως εξόδους και κάποια μακρυνά χειμερινά ταξίδια.. Απλά έχω αποφασίσει να μην το παίζω μάγκας όσο αναφορά τις αντοχές μου στο κρύο.. Έχω γνωρίσει μοτοσυκλετιστή 55 χρονών που παράτησε την μοτοσαυκλέτα επειδή είχε φάει πολλά κρύα και κουτσαινε πια στα γόνατα!! ΄ Οπότε επειδή εγώ γουστάρω να καβαλάω μέχρι όσο πάει, για τα καθημερινά έχω το σκουτεράκι με ζελατίνα ψηλή και τώρα για τον χειμώνα λέω να του βάλω και κανα tucano urbano να ησυχάσω τελείως απ το κρύο. Δεν είναι οτι δεν το αντέχω αλλά η ζημιά που παθαίνουμε ειδικά στις αρθρώσεις μας είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνουμε τώρα αλλά δεν θέλει πολύ να σου μείνει κουσούρι.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Καλοκαιρια και χειμωνες....καβαλαω τη μηχανη!!!!!!Ειμαι νεος ακομα και δεν καταλαβαινω αργοτερα δεν ξερω...αλλα προς το παρον παντος καιρου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αναγκαστικά μέσα στην πόλη λόγω δουλειάς πάντα μηχανή . Η βροχή και το κρύο δεν μου είναι ευχάριστα αλλα δεν γίνεται διαφορετικά. Με αυτοκίνητο θα είχα σκοτώσει κανέναν δεν το αντέχω μέσα στην πόλη με τίποτα. Για τις άλλες ώρες της ημέρας σε βροχή και κρύο και ειδικά για βόλτες μόνο αυτοκίνητο. Θεωρώ βάσανο το να πάω να πιω ένα καφέ και να μαι σαν αστροναύτης. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2008 από τον ATHA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 παλιοτερα χρησιμοποιουσα μοτοσυκλετα χειμωνα καλοκαιρι,πλεον αμαξι φανατικα,τη μηχανη μονο για καμια βολτα,ταξιδι και πολεμικες.παντα με καλο καιρο,ειπαμε ειναι κι ευαισθητα τα ιταλικα στη βροχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Το αμάξι το έχει η γυναίκα μου για να πηγαίνει στη δουλειά, συνεπώς χρησιμοποιώ τον Burger King κανονικά χειμώνα - καλοκαίρι. ΑΝ τύχει να μην πάει στη δουλειά και ΑΝ ταυτόχρονα έχω ταξίδι (Κατερίνη, Λάρισα, Καβάλα) και ΑΝ ταυτόχρονα βρέχει, τότε θα πάρω το αμάξι... (ποτέ δηλαδή γιατί είναι πολλά τα αν...). :lol: Όσο για το κρύο, πάντα βάζω σωστό εξοπλισμό και έτσι αντέχω. Έχει ούτως ή άλλως φοβερή κάλυψη από τα στοιχεία της φύσης το Burgman, οπότε μαζί με σωστό εξοπλισμό οδηγώ και με παγωνιά. Δεν χρησιμοποιώ τη μηχανή μόνο όταν χιονίζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΛΕΜΕΕΕ!!! Ούτε το κρύο ούτε η βροχή δεν σβήνουν την πυρηνη λαίλαπα της κολάσεως που σπέρνει στον διάβα του ο Δαίμωνας!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
παπί 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Προς τα κορίτσια του φόρουμ: Πώς κανονίζετε το θέμα των ρούχων με τη μηχανή? Πάτε για παράδειγμα στη δουλειά το πρωί με βροχούλα φορώντας αδιάβροχο και μπότες. Αλλά δε θέλετε να είστε όλη μέρα σαν αστακός! Τι κάνετε? Κουβαλάτε μαζί ρουχαλάκια-παπουτσάκια και αλλάζετε στη δουλειά? Λίγο μανίκι δεν είναι το βάλε-βγάλε? Για δώστε τα φώτα σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 μεχρι πριν λιγους μηνες (δηλαδη πριν την κατοχη του αυτοκινητου) κυκλοφορουσα παντου με μηχανη, ασχετως τις καιρικες συνθηκες. αφου λοιπον υπαρχει τωρα πια κουβας, θα ημουν λιγο βλακας να παρω μηχανη.ψηφισα ομως οτι ειμαι παντως καιρου με τη μηχανη... ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!! σκεφτειτε οτι επειδη πια (εξαιτιας της δουλειας και της ταυτοχρονης χορηγησης κουβα) δεν οδηγαω τοσο τη μηχανη, μολις σχολασω, αλλαζω και βουρ για βολτα στο πουθενα και χωρις σκοπο.ετσι για να κανω την βολτα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Προς τα κορίτσια του φόρουμ: Πώς κανονίζετε το θέμα των ρούχων με τη μηχανή? Πάτε για παράδειγμα στη δουλειά το πρωί με βροχούλα φορώντας αδιάβροχο και μπότες. Αλλά δε θέλετε να είστε όλη μέρα σαν αστακός! Τι κάνετε? Κουβαλάτε μαζί ρουχαλάκια-παπουτσάκια και αλλάζετε στη δουλειά? Λίγο μανίκι δεν είναι το βάλε-βγάλε? Για δώστε τα φώτα σας! Και πείτε πού αλλάζετε ρούχα για να φάλω κάμερες!!!! Μουυυυχαχαχαχαααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Την προηγούμενη εβδομάδα με τις βροχές, συνέχεια με μηχανή. Τώρα που έφτιαξε ο καιρός αυτοκίνητο. (η μηχανή είναι σε έκθεση). Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα! Θα χτυπήσω και ένα αδιάβροχο για πάνω από παντελόνι - -μπουφάν, και όλα σούπερ! Να μην σου πω ότι γουστάρω κι όλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Για μέσα στη πόλη δεν υπάρχει για μένα το αυτοκίνητο ότι καιρό και να έχει....εκτός αν προκειται για βραδυνή έξοδο ...ή αν πέζει κ το έτερον ήμισυ μαζί....... Τώρα στα ταξίδια αν είναιμε παρέα μοτοσυκλετιστική είμαι πάντα μέσα.......αν πρόκειται μόνος μου και ο καιρός είναι χάλια ..για ασφάλεια και μόνο θα προτιμήσω το αυτοκίνητο! +1000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Προς τα κορίτσια του φόρουμ: Πώς κανονίζετε το θέμα των ρούχων με τη μηχανή? Πάτε για παράδειγμα στη δουλειά το πρωί με βροχούλα φορώντας αδιάβροχο και μπότες. Αλλά δε θέλετε να είστε όλη μέρα σαν αστακός! Τι κάνετε? Κουβαλάτε μαζί ρουχαλάκια-παπουτσάκια και αλλάζετε στη δουλειά? Λίγο μανίκι δεν είναι το βάλε-βγάλε? Για δώστε τα φώτα σας! χα χα καλο λοιπον εγω τι κανω... λογο τις δουλειας μου (γυμναστης αεροβιας γυμναστικης) φοραω την φορμα μου, τα αθλητικα μου(τα καλα των σκουτερ) παπουτσακια το μπουφαν της μοτοσυκλετας και απο πανω αδιαβροχα και κρανος... οταν φτασω στο γυμναστιριο που εχω μαθημα βαζω τα αδιαβροχα κατω απο την σελα και βουρ... παντως λογο της φυσης τις δουλειας μου το αυτοκινητο ουτος η αλλως δεν με βολευει καθολου διοτη σε μια μερα μπορει να παω και σε τεσσερα διαφορετικα γυμναστιρια και ο χρονος τον μετακινησεων ειναι περιορισμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Προς τα κορίτσια του φόρουμ: Πώς κανονίζετε το θέμα των ρούχων με τη μηχανή? Πάτε για παράδειγμα στη δουλειά το πρωί με βροχούλα φορώντας αδιάβροχο και μπότες. Αλλά δε θέλετε να είστε όλη μέρα σαν αστακός! Τι κάνετε? Κουβαλάτε μαζί ρουχαλάκια-παπουτσάκια και αλλάζετε στη δουλειά? Λίγο μανίκι δεν είναι το βάλε-βγάλε? Για δώστε τα φώτα σας! Μπουφάν μηχανής αδιάβροχο πεντελόνι και μπότες. Τις μπότες δεν τις βγάζω και να σου πω και κάτι καλά είναι γιατι όταν κάνει πολύ κρύο οι πατούσες δεν κρυώνουν. Το βάλε βγάλε με ενοχλεί αλλα ? Σιγά μην κουβαλάω και παπούτσια.. Εξαρτάται όμως και σε τι θέση είσαι.. Δηλαδή άμα είσαι πχ σε ρεσεψιόν ε δεν κυκλοφορείς με τις μπότες της μηχανής :lol: Αμα μπορείς το κάνεις... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2008 από τον ATHA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 ....καθοτι δεν χρησιμοποιω την μηχανη "εντος των τοιχίων" (...εντος πολης)...βγαινω παντα διαβασμένος για τον καιρο! Η βροχη δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι αυτη απλα πέφτει...μεσα απ τα μοτο-ρουχα δεν περνάει τιποτα! ...ουτε σταγονα! ...ουτε κρυο! ...απλα στο βρεγμενο (...λογο ολισθηρότητας)δεν ευχαριστειεμαι την οδηγηση αυτη καθ αυτη ...παρα μονο την βολτα! ....ειμαι καθε Κυριακη "ενεργός" ....με οποιοδήποτε καιρο!... αν δεν παρω την Κυριακατικη "δοση μου" ....στραβώνω ολη την βδομαδα! ...και οπως λενε και οι Γερμανοι ....."...δεν υπαρχει κρυο ...αλλα μονο λαθος ένδυση" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Με το Dainese και το Shoei ??? ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΙΠΟΤΑ !!!!! :lol: :lol: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Η αληθεια ειναι οτι οι σκουτεραδες ειναι σε πλεονεκτηκοτερη θεση εναντι των μηχανοβιων οσο αφορα τη βροχη.... ποδια μεσα και φυγαμε, και να βραχουν λιγο σιγουρα δεν λερωνοντε. <_< Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2008 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες