kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Ενα ΚΤΜ 990 SMT Λατρείαααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 ducati s4r monster ή norton commando (αν την έβρισκα) ή agusta f3 (με εκαψε το πρόσφατο τοπικ) ή το νέο kawasaki z1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Ένα suzuki bandit 1250 ABS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Αν δεν πουλησω και αυτο που έχω για προληπτικους λόγους, δεν θα αγοραζα τιποτα σε αυτη την συγκυρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Θα περίμενα να υλοποιηθεί η παρακάτω φωτοσοπιά! Yamaha WR450F 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Ή μηπως ενα Yamaha RD 350, με πληρη ανακατασκευη, με Jim Lomas εξατμισεις, και τα ρεστα για βενζινες? Γιατι οχι και ενα μεταχειρισμενο Honda RS 250 για πιστα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 vfr 1200 λεμε με κλειστα τα ματια κ με τα λεφτα που θα περισαβανε ταξιαδκι με την μια χαχαχαχαχα VFR1200 με πολλά έξτρα... αν και νομίζω ότι δεν φτάνουν τα 20000! Δεν τα κάνεις 30000 να δώσω και ένα δάνειο που χρωστάω? να κ ενας δικος μου που θελει το ιδια μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Η πρωτη επιλογη μου ενα kTm RC8. Η δευτερη θα ταν aprilia rsv4. Aν περισευε κανενα ευρω απο τα 20 χιλιαρικα θα περνα και ενα ktm exc 525 η husaberg fe 450.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Ένα suzuki bandit 1250 ABS Νομίζω φίλε μου οτι με τα 20000 μπορεις να πάρεις 2 από αυτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Κατι touring! Δεν ξερω τι ακριβως γιατι δεν ημουν φαν της κατηγοριας. Μαλλον Tiger 1050 η Μoto Guzzi Stelvio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xpet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Κάποια μεταχειρισμενη INDIAN κι τα ρεστα για τα εξοδα μεταφοράς κι για συντήρηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Ναι ξέρω είμαι κολλημένος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpidiRacer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Honda CBR HRC Fireblade. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 ενα χωματινο turbo nitro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Ένα KTM 990SMT και τα μυαλά στα σιδηρά κιγκλιδώματα...!!!(και μια κούτα με ανταλλακτικά για να μην τρέχω Κάθε Τρίτη Μάστορα...).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony@ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 TIGER TRIUMPH 800 XC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 VFR 800 V-TEC Το σκεύτομαι πολύ σοβαρά τώρα τελευταία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Honda GLX 50cc μεταχειρισμένο. :_zeppelin: Πέρα απο την πλάκα θα έπαιρνα ένα cbr 125 για να μάθω συμπλέκτη και τα υπόλοιπα λεφτά θα τα κράταγα για την μελλοντική μηχανή. :_thumbsup: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον dimkorinthos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Μεταξυ gsxr 750 κ9- RC8 (μοντελο 09)και το tuono aprc του 2011 αν επαιζαν λιγα χρηματα παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 VFR 800 V-TEC Το σκεύτομαι πολύ σοβαρά τώρα τελευταία... έχω ακούσει ότι είναι ζημιάρικα... ισχύει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 ducatti streetfighter η multistrada...θα πήγαινα αντιπροσωπεία και όποιο μου καθόταν καλύτερα εκείνη τη στιγμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaMiKaZe 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι ξέρω είμαι κολλημένος! Καλα η Ακραπα ειναι πραγματικο διαμαντι... ΕΓω μαλλον θα επαιρνα το νεο Τουονο..Αυτος ο θορυβος του V4 με τρελαινει λεμε !! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον KaMiKaZe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Σήμερα θα αγόραζα ενα ninja 250cc και σε 2 - 3 χρονια ενα cbr 600RR!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Buell 1125 CR Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Aprilia SMXV 450 KTM SMR 450 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες