Jump to content
Sign in to follow this  
LINDOS_87

ΒΕΝΖΙΝΗ

Recommended Posts

Εγώ μια χαρά το βλέπω. :) Αφενός την καταβρίσκω να βλέπω κόσμο να παστώνεται στα βενζινάδικα, αφετέρου ορίστε μέρα (και με λίγη προσπάθεια και 'βδομάδα) χωρίς αυτοκίνητο (κι όχι οι φλωριές της 22ας). ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ηδη εχουν στερεψει τα μισα βενζιναδικα και ως το μεσημερι μαλλον και τα υπολοιπα οποτε μαλλον τα ιδια και χειροτερα θα δουμε σιγουρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνα αυτοκινητο, 3 μηχανακια και 3 μπιτονια ειναι ηδη γεματα!.. Δυο μηνες την βγαζουμε χαλαρα!

Ας πανε να κουρευτουν! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eνα αυτοκινητο, 3 μηχανακια και 3 μπιτονια ειναι ηδη γεματα!.. Δυο μηνες την βγαζουμε χαλαρα!

Ας πανε να κουρευτουν! :P

xaxaxaaxax ελεος ρεεεεεεεεεεεε αν ειναι δυνατον χαχαχαχαχα μονο τοσα γεμισες?παρεπιπτοντος να πω οι τελωνειακοι εχουν απεργεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα γίνει ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Πόσο ακόμα η κοροιδία? Μέχρι και ο Αυτιάς το κατάλαβε.....Ημαρτόν!!!Θα λιώσω στο commuting με τραμ, τραίνο, λεωφορείο.....

Αλλά πώς ρε π...η μου...μένω Μεταμόρφωση και δουλεύω Βούλα...με τί να πάωω..με υποβρύχιο?

Τροποποιήθηκε από τον Manalishi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι κλασικοι ελληναραδες χωρις τις ανολογες αναγκες θα πανε να περιμενουν ωρες στις ουρες και θα γυρνανε απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο για να βρουν βενζινη και να φουλαρουν χωρις να το εχουν αναγκη αλλα για να ειναι γεματο του αυτοκινητο τους.

και καποιος μπορει να εχει αναγκη και να μη βρισκει.

α ρε αθανατη ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!

αντε ζωα στην ουραααα.

χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα λέγαμε και εδώ κάνα δυο μήνες πριν αλλά λόγω διακοπών το αφήσαμε. μήπως τώρα που γυρίσαμε ο καθένας στον πάγκο του

να αρχίσουμε ξανά? είναι δύσκολο για τον καθένα με τις υποχρεώσεις που έχει αλλά αν τα καταφέρουμε αξίζει. θα ακολουθήσουν κι άλλοι. και το mybike θα έχει δείξει τον δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην γειτονιά μου, ο βενζινάς την έβαλε την απλή αμόλυβδη 0.99? και η ουρά έχει φτάσει μέχρι εκεί που δεν φτάνει το μάτι μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xaxaxaaxax ελεος ρεεεεεεεεεεεε αν ειναι δυνατον χαχαχαχαχα μονο τοσα γεμισες?

Eνταξει..Ξεχασα να πω οτι τα μπιτονια ειναι μικρα (5+5+2 λιτρα) και τα εχω μονιμα γεματα! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μάγκες του γλυκού νερού - τελωνειακοί - αφήνουν τα μηχανήματα της Madonna και όχι τη βενζίνη και τα τρόφιμα

Το παίζουν σκληρά αντράκια οι τελωνιακοί κι έχει μείνει η χώρα χωρίς πετρέλαιο.

Σήμερα το 80% της χώρας έχει μείνει χωρίς βενζίνη γιατί τα μαγκάκια θεώρησαν ότι πρέπει να γίνουμε ΟΛΟΙ θύματα του αγώνα τους.

Επειδή όμως είναι «αντράκια» και όχι ΜΑΓΚΕΣ, αν και δεν αφήνουν τη...

βενζίνη να φτάσει στα πρατήρια, ωστόσο τα μηχανήματα της MADONNA, πέρασαν χθες από τα τελωνεία κανονικά.

Οι τελωνιακοί μπορεί να αφήσουν τη χώρα να...πεινάσει (καθώς υπάρχουν ελλείψεις και στα σούπερ μάρκετ), όμως για τη MADONNA (και το χρήμα που τη συνοδεύει) κάνουν τα στραβά μάτια.

Αυτόν τον αγώνα θέλετε «κύριοι»; Εμείς είμαστε εναντίον σας! Χάσατε κάθε δίκιο που πιθανόν να είχατε"!

ΑΠΟ ΤΟ SIMOS.gr

:ranting::ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χέζω στα πιάτα τους ρε!!!! Το θέμα είναι να κάνουνε κάτι για να ενοχλήσουν την κυβέρνηση και όχι για να ταλαιπωρήσουν τον αθώο κοσμάκη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι μάγκες του γλυκού νερού - τελωνειακοί - αφήνουν τα μηχανήματα της Madonna και όχι τη βενζίνη και τα τρόφιμα

Το παίζουν σκληρά αντράκια οι τελωνιακοί κι έχει μείνει η χώρα χωρίς πετρέλαιο.

Σήμερα το 80% της χώρας έχει μείνει χωρίς βενζίνη γιατί τα μαγκάκια θεώρησαν ότι πρέπει να γίνουμε ΟΛΟΙ θύματα του αγώνα τους.

Επειδή όμως είναι «αντράκια» και όχι ΜΑΓΚΕΣ, αν και δεν αφήνουν τη...

βενζίνη να φτάσει στα πρατήρια, ωστόσο τα μηχανήματα της MADONNA, πέρασαν χθες από τα τελωνεία κανονικά.

Οι τελωνιακοί μπορεί να αφήσουν τη χώρα να...πεινάσει (καθώς υπάρχουν ελλείψεις και στα σούπερ μάρκετ), όμως για τη MADONNA (και το χρήμα που τη συνοδεύει) κάνουν τα στραβά μάτια.

Αυτόν τον αγώνα θέλετε «κύριοι»; Εμείς είμαστε εναντίον σας! Χάσατε κάθε δίκιο που πιθανόν να είχατε"!

ΑΠΟ ΤΟ SIMOS.gr

:ranting::ranting:

+ τα ρέστα μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια 2η εκδοχή που την βρήκα σε άρθρο από Site Οικονομικής εφημερίδας...

Είναι βέβαια απορίας άξιο, πως αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, ένας γαλάζιος συνδικαλιστής – «σκληρό» στέλεχος της ΔΑΚ - όπως ο πρόεδρος των τελωνειακών, επέλεξε να εναντιωθεί και να φθάσει στα άκρα την κόντρα με την ηγεσία του υπουργείου οικονομικών, με αποτέλεσμα ο απλός πολίτης να ασχολείται πλέον αποκλειστικά με το «μαρτύριο της σταγόνας» Βενζίνης.

Πηγή: express.gr

Συμπεράσματα δικά σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζητείται φτωχός τελωνειακός για να τον έχουμε ως δείγμα!

Αν βρείτε πείτε μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια τα γραφουμε... Κανει κανενας τιποτα ??

Υπαρχει αντιδραση αισθητη ? 'Η εχουμε ολοι βολευτει ριχνωντας μια ματια στα διαφορα blogs κουνωντας το κεφαλι μας σιωπηρα ... Τελικα το Internet ειναι πολυ καλη μπιζνα... Βγαζεις τα κακως κειμενα και τις διαμαρτυριες εκει, σε ενα εικονικο κοσμο και αφηνεις ησυχους τους πραγματικους δημιουργους των μπελαδων μας. Τι κι αν γραψουμε εδω 200.000 ατομα οτι ναι ειναι καραγκιοζηδες και τους σκιζουμε και δεν παει αλλο κτλ κτλ ? Ειδε κανενας τιποτα διαφορετικο, κατι που θα κανει αυτους τους ευρωφαγους να καταλαβουνε οτι δεν μπορουνε να "διαχειριζονται" εμας και τις τσεπες μας, οπως αυτοι νομιζουνε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πήγαινα να τους ανατινάξω χαλαρά με καμιά ντουζίνα γκαζάκια, αλλά.........δεν έχω βενζίνη για να πάω μέχρι εκεί ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φερτε μου εναν τελωνιακο να τον κανω φετες με τα dunlop μου....και να τον παω μεσα στην αλβανια να δει τους φιλους του ,που τους τα παιρνει τοσα χρονια ,,να τον περασουν και αυτοι ενα χερακι .οπως τους περναγε και αυτος !!!τις κουφαλες.....τις αλητρες.... :shoot::ranting3::burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ξένοι ούτε που θα καταλαβαίνουν τι συμβαίνει..800 χρόνια πίσω είμαστε..Μόνοι μας τρώμε τον τουρισμό, τη γη, την ομορφιά της χώρας για τον κάθε μαλάκα χαρτογιακά, με λερωμένη απο κρουασάν γραβάτα που δε ξέρει τι κάνει..Στο διάλο δηλαδή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ δεν βλέπω πια ουρές, άρα στέρεψαν... (Ευτυχώς αμάξι και μηχανή είναι γεμάτα...).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα