Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ok ρε μεγάλε, θα αποσυρθώ εγώ! Αλλά θα ενημερώσω και τα φιλαράκια μου σε Πολύκαστρο και Αθήνα να σε περιποιηθούν αναλόγως με τους νόμους της αγοράς!! Φίλτατε Xarris_X. Νομίζω ότι με τα γραφόμενά σας, κατεβάζετε κατά πολύ το επίπεδο της συζήτησης. Οι απειλές σας κύριε δεν περνάν. δεν εζήτησα από εσάς να αποσύρετε το ενδιαφέρον σας από το εν λόγο, σπάνιο ομολογουμένως, όχημα. Απλά σας ζητώ να συνδιαλλαγείτε, βάση των διεθνών εμπορικών κανόνων και ας κερδίσει ο καλύτερος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Παίδες θα συμφωνήσω με τον φίλο mixalaki γιατί όντως το μαμήσατε το ποστ του ανθρώπου..... Για την ακρίβεια εγώ θα νευρίαζα κι όλας..... αστυνόμευση και στα ποσταρίσματα ΈΛΕΟΣ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Μάλλον έχετε δίκιο (που σίγουρα έχετε, αλλά...) Τέλος λοιπόν, τουλάχιστον από εμένα, οι σαχλαμάρες. Συγνώμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Sorry κι από ‘μενα παίδες, έχετε δίκιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 etsi, etsi, kafrila 4 ever παιδες...!!!! :D λιγο καλο χιουμορ δεν εβλαψε κανεναν... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 etsi, etsi, kafrila 4 ever παιδες...!!!! :D λιγο καλο χιουμορ δεν εβλαψε κανεναν... :D +600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) azyx κατ αρχήν να σε +χαρώ για το κουράγιο σού... μακάρι να μην έχεις τίποτα απο αυτά που αναφέρω παρακάτω.... αλλα.... για μένα ο δικυκλιστής είναι πάνω απο όλα τα υπόλοιπα άνθρωπος... κατι που το έχουν ξεχάσει κάποιο.... ποιος ο λόγος να χαιρετιόμαστε στον δρόμο εάν δεν νιώθουμε τον αλλο.... ΠΧ... να ήταν κάποιος στην θέση του Σπύρου και να είχε πραγματικά οικονομική ανάγκη... για να πουλήσει κάποιος used παντελόνι.... και μπλουζάκι που ίσως είναι απο κάποιο δώρο.. ίσως δεν έχει χρήματα ούτε για βενζίνη !!! και μετα ξεκινάνε οι λιάπηδες με τα Βαβαρικά τους κουβαδάκια να χλευάζουν...... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...30&start=30 παραθέτω το link.... ποίος ο λόγος να πίνουμε καφέδες σε μια ωραία παρέα... και να αισθανόμαστε πολύ οικεία μεταξί μας... όταν στην ενδεχόμενη ανάγκη κάποιου να τον δουλεύουμε !!! αυτή είναι η συμπαράσταση μάς ??? ο σκοπός ειναι ο άνθρωπος ..... τα μηχανάκια ειναι απλά το μέσον !! ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον ALEXANDER! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Εχω και μεταχηρισμενα σλιπακια και μποξερακια (απλυτα παρακαλω μετα απο μεγαλη καταναλωση φασολαδας νουμερο Small-Medium) *Μαρινο για σενα εχω και στριγκακια μιας πρων μου με λιγα λεφτα (παρτ ναμπερ 600Τ32565) *δεν τα στελνω εκτος θεσσαλονικης... παραδοση χερι χερι μονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Tης πρώην στο avatar?? Δε τα βγάζουμε κάνα ebay καλύτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Oxi του αβαταρ! Μιας χοντρης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Προφανως και δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιου ειδους αγγελιες, αλλα επισης μεχρι τωρα το site δεν εχει δωσει εικονα ebay ή 123sold.gr ετσι ωστε ο καθενας να μπορει να πουλησει τα προσωπικα του ειδη. Η πρωτοβουλια του φιλου azyx δεν κατακρινεται σκοπιμα και κακοβουλα απο κανεναν απ οτι ειδα και το χιουμορ δινει και παιρνει στο thread ακομη και ο ιδιος δεν το παρεξηγησε καν. Γι αυτο οι κριτες ας ηρεμησουνε και ας διασκεδασουνε με τους υπολοιπους. Παντως αν υπαρξει αναγκη για δημιουργια κατηγοριας αγγελιων για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το μηχανοκινητο τομεα, θα περασει απο ψηφοφορια. Οσοι πιστοι ζητηστε το λοιπον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δηλαδή κύριε Ladau μπορούμε να ξαναρχήσουμε; xarris_x, πάμε πάλι από την αρχή παιδί μου γιατί το αφήσαμε στην μέση... @azyx: καρντάση, τουλάχιστον στα γραφόμενά μου, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό και ειρωνικό απέναντί σου. αν έστω και κάτι από αυτά που έγραψα σε ενόχλησε σου ζητώ συγνώμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν γνωριζω φυσικα την οικονομικη κατασταση του συγγραφεα αλλα...... ξερετε ποσο κανουν τα lacoste ? Δεν νομιζω οτι καποιος που τα αγοραζει ,δεν εχει, ωστε να μπει στη διαδικασια να τα πουλησει Οποτε η καποιος μας κανει πλακα Η καποιος μαυρος-κινεζος ειναι απο πισω και πουλαει μαϊμουδες Φιλικα :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δεν ειχα ιδεα οτι μπαινουν μοτο αγκελιες μονο! Oποιος θελει εχω και ενα RR κοκκινο για πουλημα:P Αγαπη και ειρηνη! Η μιζερια και τα μικροαστικα κομπλεξ χαλανε την ποιοτητα της καθημερινοτητας μας! Χαμογελατε! Ειμαι αρκετα μαυρος θα ελεγα:) Δεν γνωριζω φυσικα την οικονομικη κατασταση του συγγραφεα αλλα...... ξερετε ποσο κανουν τα lacoste ? Δεν νομιζω οτι καποιος που τα αγοραζει ,δεν εχει, ωστε να μπει στη διαδικασια να τα πουλησει Οποτε η καποιος μας κανει πλακα Η καποιος μαυρος-κινεζος ειναι απο πισω και πουλαει μαϊμουδες Φιλικα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Πολύ πλάκα έχει το topic και μπράβο στο παιδί με την αγγελία που δεν παρεξηγήθηκε γιατί όντως το χιούμορ που κάνανε κάποια παιδιά ήταν ωραίο.. ;) Το παιδί δεν νομίζω να έχει θέμα οικονομικό και να το ρίξουμε πάλι στις δακρύβρεχτες ιστορίες γιά άπορους με βέσπες και παντελόνια Lacoste.. Απλά έδωσε καμια κατοστάρα για το Lacoste, το φόρεσε μια φορά, το πλυνε οπότε δεν το παίρνει το μαγαζί πίσω και κοιτάζει μήπως πάρει πίσω κάνα 50άρικο και δεν πάνε τσάμπα τα λεφτά, αυτό είναι πιστεύω. Το χιούμορ ωραίο όμως, χρειάζεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaZyFoX 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Tι να τον κάνουμε τον τάφο ρε άγορι μου? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πάρε τα κουβαδάκια σου και άντε σε άλλη παραλία! και ότι έχει να κάνει με κιλότες και ιστορίες......Ξες εσυ!! θα σου πω αύριο στη δουλεία κόπρε! που τόλμας να εκμεταλεύεσαι την καλοσύνη μας! εμείς ρε φταίμε που δε σε κράζουμε ακόμα!!!!Αντε συμφορουμίτες ΟΡΜΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟΝ!(τον κερατα καθε μερα το τρωω στη δουλεια!ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Azyx χαρά στην υπομονή σου! Πάντως δεν μπορείς να πεις από χαβαλέ άλλο τίποτα! Καλοπούλητα φίλε, αλλά δεν περνας καμιά βόλτα από "Αμερικάνικη αγορά" μπάς και τα σκοτώσεις? Μιας και δεν θα βρεις προκοπή εδώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Θα το έπαιρνα αλλά είναι φτιαγμένο στο Περού ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φίλτατε Xarris_X. Νομίζω ότι με τα γραφόμενά σας, κατεβάζετε κατά πολύ το επίπεδο της συζήτησης. Οι απειλές σας κύριε δεν περνάν. δεν εζήτησα από εσάς να αποσύρετε το ενδιαφέρον σας από το εν λόγο, σπάνιο ομολογουμένως, όχημα. Απλά σας ζητώ να συνδιαλλαγείτε, βάση των διεθνών εμπορικών κανόνων και ας κερδίσει ο καλύτερος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση Όχι τπτ άλλο, αλλα θα έσκαγα αν δεν απαντούσα στον φίλτατο Thetreeoflife! Λοιπών: Αγαπητέ Thetreeoflife, λόγω της πολιτισμένης απάντησής σας στις απειλές που σας εξαπέλυσα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να αποσυρθώ από την διεκδίκηση αυτού του στροβιλοϋπερπληρούμενου οχήματος. Έχω όμως να σας ευχηθώ το εξής: Να σου κάψει φλάντζα ρεεεεεεεεεεε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Θα το έπαιρνα αλλά είναι φτιαγμένο στο Περού ..... ............που παραπέμπει σε περούκα.........και , όπως καταλαβαίνεις, άλλο καραφλοδαίμων , και άλλο περουκοδαίμων............ :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Κοίτα που θα γίνει η πιο δημοφιλής αγγελία στο mybike!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ............που παραπέμπει σε περούκα.........και , όπως καταλαβαίνεις, άλλο καραφλοδαίμων , και άλλο περουκοδαίμων............ :D :D :D Exactement :lol: :D :lol: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Tι να τον κάνουμε τον τάφο ρε άγορι μου? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πάρε τα κουβαδάκια σου και άντε σε άλλη παραλία! και ότι έχει να κάνει με κιλότες και ιστορίες......Ξες εσυ!! θα σου πω αύριο στη δουλεία κόπρε! που τόλμας να εκμεταλεύεσαι την καλοσύνη μας! εμείς ρε φταίμε που δε σε κράζουμε ακόμα!!!!Αντε συμφορουμίτες ΟΡΜΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟΝ!(τον κερατα καθε μερα το τρωω στη δουλεια!ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ Χαχα Αληθεια λεει.... Καθε μερα τον τρωει απο μενα στη δουλεια!!!:) Κοίτα που θα γίνει η πιο δημοφιλής αγγελία στο mybike!... Ας μπει off topic καλητερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Ανταλασσω το μπλουζακι με μια κατουρημενη ποδια για φιλημα, συν την διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Θα το έπαιρνα αλλά είναι φτιαγμένο στο Περού ..... και αυτες απο το περου ειναι:) Ανταλασσω το μπλουζακι με μια κατουρημενη ποδια για φιλημα, συν την διαφορα Εξαρτατε ποιος την εχει κατουρισει φιλε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες