Jump to content
xt660x_2006

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!ERROR CODE ΣΕ XT660

Recommended Posts

Μπορεί άραγε να κατεβάσει το service manual, για να δει πως μπορεί να μηδενίσει τα σφάλματα από τον εγκέφαλο;

*Επίσης στο service manual λέει ποια ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί για την αποκατάσταση του λάθους...

Ρε Βασιλη, αμα εχει κολλησει ο διακοπτης, τι να μηδενισεiς απο τον εγκεφαλο? :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

loipon thn parasjeyh to vrady hr8an apo synerfeio kai phran to xt.shmera pou tous phra thl mou eipan oti ekei doueluei kanonika xoris na kanoun to otidhpote.....8a trella8oooooooooo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλάκα κάνεις???? Μην μηλάς μηλιά αφού εφτιάξε και δεν σου ζήτησαν τίποτα πάλι καλά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nai alla tora den mporo na exo empistosynh sto hxanaki m .... den eimai sigouros oti an pao mia makryni diadromh den 8a to ksanakanei ekei kai 8a m afhsei sth mesh tou pou8ena...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
loipon thn parasjeyh to vrady hr8an apo synerfeio kai phran to xt.shmera pou tous phra thl mou eipan oti ekei doueluei kanonika xoris na kanoun to otidhpote.....8a trella8oooooooooo

ερώτηση: όταν ήρθαν να το πάρουν, προσπάθησαν καθόλου να το βάλουν μπρός;

και, ναι, όντος είναι να τρελαίνεσαι...

και σε παρακαλώ, κάντο για μένα, προσπάθησε να γράφεις στα ελληνικά... είμαι που είμαι στραβός, θα με αποστραβώσετε! παλιόπαιδα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

telika thn esteila a8hna meso tou tupou pou thn eixa agorasei edo sthn zakyn8o.Thn esteile o tupos pou thn agorasa se kapoion ΔΕΛΑΜΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ sta petralona.Mou eipe oti tou pe oti telika 8elei hlektronikh kai gia to malli gia olh thn istoria 8a pei 600 euros...

sas fenete ok h timh? kserei kaneis ayton ton delamani stayro??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν πρέπει να είναι ηλεκτρονική!!!! 600 ευρώ είναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ !!!! Μίλα με Yamaha !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα ηλεκτρονικα μας φαγανε οντως... Καποτε ειχες απλα τη μανιβελα σου αντε και τη μιζα στο ΧΤ και τα 2 κοντερ, αντε και ενα λαμπακι για το φλας κ τη νεκρα.

Τωρα βγαζουν και error code ...

Τελος παντων, συλληπητηρια για τη λυπητερη φιλε, τουλαχιστον τωρα δεν εχεις να ξαναανησυχησεις για εγκεφαλο για αρκετο κερο - μονο να θυμασαι ο εγκεφαλος σε πολλα οχηματα ειναι ευαλωτος σε περιεργες καταστασεις οταν βαζεις μπροστα με τα φωτα αναμενα η οταν το αφηνεις για ωρα στο standby. Δε ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια αυτο και στο ΧΤ σου, αλλα you can never be too careful.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

450 ennoo mono to antalaktiko+100 ergasia+100 metaforika+150 o mastoras edo sthn zakyn8o(pou to xe kana 2 mhnes alla den ekane tipota).Telos panton,pantos skeftomoun oti h8ela na paro kairnourio mhxanaki kai eidika XT pou hksera oti einai skylia kai sta 2 xronia ta ftuse o egkefalos...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα και αγυριστα φιλε.

γενικα οταν το βαζεις μπρος ανοιγε τον διακοπτη και περιμενε γυρω στα 3 δευτερολεπτα και μετα πατα μιζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry που ξεθάβω, δηλαδή ο τύπος έδωσε 800 ευρώ? 100 μεταφορικά?!?!?!?!? 100 εργασία??!?!?!! και άλλα 150 μάστορας???!!?! κάτι δεν κατάλαβα ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Sorry που ξεθάβω, δηλαδή ο τύπος έδωσε 800 ευρώ? 100 μεταφορικά?!?!?!?!? 100 εργασία??!?!?!! και άλλα 150 μάστορας???!!?! κάτι δεν κατάλαβα ε?

ego meno zakyn8o kai sthn arxh to eixe analavei gia 2 mhnes enas topikos mastoras o opoios to epsaxne kai aytos ,to etrexe se hlektrologous edo sthn zakyn8o kai hr8e 2 fores kai phre thn mhxanh pou me eixe afhsei sto dromo aytos phre 150 eyro ato telos gia ola ayta +150 o a8hnaios mastoras pou telika to ftiakse +metafora + antalaktiko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια εμενα 5 συνεργεια της γιαμαχα μου λενε οτι θελουν για αυτο το προβλημα 3συνεργεια μου λενε οτι δεν ειναι ηλεκτρονικη 1 μου λει ηλεκτρονικη και το αλλο μου ειπε 3 διαφορετικους λογους με το error 19;0 απο τι διαβασα στο μανιουαλ πρεπει να γινει reset στον εγκεφαλο να σβησει τελιως απο την μνημη! ρεσετ μπορουυμε να κανουμε μονη μας η πρεπει να το παω σε yamaha center

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πρεπει να γινει reset στον εγκεφαλο να σβησει τελιως απο την μνημη! ρεσετ μπορουυμε να κανουμε μονη μας η πρεπει να το παω σε yamaha center

Προφανως το δευτερο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδια εμενα 5 συνεργεια της γιαμαχα μου λενε οτι θελουν για αυτο το προβλημα 3συνεργεια μου λενε οτι δεν ειναι ηλεκτρονικη 1 μου λει ηλεκτρονικη και το αλλο μου ειπε 3 διαφορετικους λογους με το error 19;0 απο τι διαβασα στο μανιουαλ πρεπει να γινει reset στον εγκεφαλο να σβησει τελιως απο την μνημη! ρεσετ μπορουυμε να κανουμε μονη μας η πρεπει να το παω σε yamaha center

Αν σε βοηθάει σε ένα YAMAHA FZ6 FAZER που είχα reset ο εγκέφαλος έκανε με κλειστο διακόπτη πατώντας συνεχώς ταυτόχρονα τα δυο κουμπιά του κοντερ άνοιγες τον διακόπτη για 30 δευετερόλεπτα και πάντα παντώντας συνεχώς τα κουμπιά έκλεινες τον διακόπτη.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω το θέμα μετά από αρκετά χρόνια γιατί πολύ απλά τώρα μου έκατσε .....έχω ένα xt660x μοντέλο 2004 από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και εχτές θα το σύστηνα (και το έχω κάνει πολλές φορές) χωρίς δεύτερη κουβέντα .....δεν μου είχε έβγαλε κανένα πρόβλημα. 46.000 χλμ απροβλημάτιστα ...ταξίδια ...λιώσιμο ...κυριλέ ....όπως και να το ήθελα με πήγαινε μια χαρά ....μέχρι πριν από 2 ημέρες ξεκίνησε να μου κάνει νερά... μου έσβησε σε 2 φανάρια και δεν έπαιρνε εύκολα μπροστά ...αρκετές μιζιές μέχρι να πάρει αλλά εκεί που άρχιζε να με προβληματίζει πήρε και τις 2 φορές και έφτασα στον προορισμό μου. Σήμερα όμως σταματάω στο περίπτερο , ευτυχώς δίπλα στο σπίτι μου, και μόλις πάω να φύγω ....error 19 αναμμένο το λαμπάκι της μηχανής στο καντράν και ο αριθμός 19 στη θέση των χιλιομέτρων. όπως είχε αναφέρει και το παλικάρι πριν ότι και να έκανα δεν ....πριν 10 ημέρες ισως και λιγότερες έκανα full service και έβαλα λάστιχα 600€ το μαλί. Παίρνω τηλ το συνεργείο (Στάθης Σταθόπουλος) ο οποίος έχει το μηχανάκι από την πρώτη μέρα και από τον οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και του λέω τι συμβαίνει ....η απάντηση ήταν ΩΧ! δεν είναι καλό αυτό...99% ηλεκτρονική 1% διακόπτης πλαϊνού σταντ αλλά δεν νομίζω μου λέει ρίξε λίγο αντισκοριακό στο διακόπτη μπας και είσαι τυχερός αλλά δεν το πιστεύω μου λέει .....όπως και έγινε. Το πρόβλημα δεν λύθηκε και μια πρώτη τιμή που μου είπε για ηλεκτρονική ήταν 400-450 ευρώ περίπου ....ένας φίλος που ρώτησε στο δικό του συνεργείο του είπε ότι μπορεί να βρει μεταχειρισμένη με κάνα 200 αρι και με ένα πρόχειρο search που έκανα βρήκα http://www.car.gr/parts/view/1179283/ με 150€. Βασικά αυτό που με προβληματίζει είναι το αν είναι όντως ηλεκτρονική ή εγκέφαλος όπως αναφέρει ο φίλος που ξεκίνησε το topic και εγκέφαλος παίζει εδώ http://www.car.gr/parts/view/1137682/ αλλά τι κάνω?.... καμιά ιδέα?

Thanks

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα