Jump to content
topmar

Μια πάπια μα ποια πάπια;

Recommended Posts

Μα αφού είσαι 16 πας και βγάζεις κανονικά δίπλωμα για 50άρι. Δεν τρως πρόστιμο ;)

ups λαθος το διπλωμα ποσο θα μου κοστισει...(soz μπερδευτικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ups λαθος το διπλωμα ποσο θα μου κοστισει...(soz μπερδευτικα)

Πάρε ένα τηλ μία σχολή οδηγών αλλά νομίζω ότι πληρώνεις μόνο κάτι παράβολα, και δίνεις στην τροχαία της περιοχής σου. Διασταύρωσε το όμως. Μην σε πάρω στο λαιμό μου ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε το sprinter σε 50αρι και μετα απο 2 χρονακια που θα εχεις κανονικο διπλωμα το πουλας και παιρνεις το 125. Για μεγαλη σχετικα αποσταση με τετοια κυβικα θελεις σταση καθε 45 λεπτα περιπου. Να παρεις κρανος και να το φορας ΠΑΝΤΑ. και αν θες τη ζωη σου ΜΗΝ πας χαλκιδικη με το 50αρι εκτος και αν η τροχαια τον κλεισει ολον μονο για παρτυ σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και αν θες τη ζωη σου ΜΗΝ πας χαλκιδικη με το 50αρι εκτος και αν η τροχαια τον κλεισει ολον μονο για παρτυ σου...

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαγκιτες σκευτομαι και εγω να παρω ενα παπακι και ειμαι εναμεσα σε crypton x 135 και σε innova 125!

εσεις τι λετε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε μαγκιτες σκευτομαι και εγω να παρω ενα παπακι και ειμαι εναμεσα σε crypton x 135 και σε innova 125!

εσεις τι λετε??

ma fisikka to yamaha, to inova meta apo kana 3mhno tha kanei ssan koybaristra.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το νταιναμικ το καινουργιο εχει περιπου στα 2200 ευρο

αν και τορα που το σκευτομαι καλυτερα ενα νταιναμικ δεν ειναι και κακο με τον συμπλεκτι του

ειναι μπαμ αλλα θα καθε γκαζια και 2 ευρο (2χρονο 125)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι να δωσεις 2200? για ενα παπι δωσε αλλα 300? και παρε ενα ωραιο CBF250 μεταχειρα και θα εχεις περισσοτερα αλογα με χαμηλωτερη καταναλωση και με περισσοτερη ασφαλεια (και ποιο μουρατο αφου ειναι μηχανη και οχι παπι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν ειναι να δωσεις 2200? για ενα παπι δωσε αλλα 300? και παρε ενα ωραιο CBF250 μεταχειρα και θα εχεις περισσοτερα αλογα με χαμηλωτερη καταναλωση και με περισσοτερη ασφαλεια (και ποιο μουρατο αφου ειναι μηχανη και οχι παπι)

+650!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι να δώσεις 2500 δώσε άλλα 500 και παίρνεις ένα ΧΤ600 να καβαλάς τα πάντα.

Ρε σεις... το παιδί παπάκι θέλει.Μην ξεφεύγουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ ότι ξέρω σε πρόσφατη συζήτηση μου με εξουσιοδοτημένο της Modenas, ¨εχει σταματήσει η εισαγωγή των Dynamic επειδή δεν πληρούν Euro 3 προδιαγραφές ρύπων (αν κατάλαβα καλά).

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν υπάρχει καινούργιο πλέον, εκτός αν το βρεις stock σε κανα μαγαζί αλλά λίγο χλωμό γιατί τα κυνηγάνε με το τουφέκι!!

Πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για παπιά είναι όλα τα καινούργια 4Τ 135 κυβικά (Yamaha, Kawasaki, Modenas)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

file egw sti 8esi sou epidi to eixa kai exw to dynamic einai kalo mixanaki alla asimforo kiolas...oxi mono gia ti benzini...alla px se ka8e fora pou telioneis tesera tepozeta 8a 8es ladi...egw to eixa sixa8i auto to prama!!kai ase kai to allo bazis panw tin gkomena kana dio fores kai meta katalabenei oti bromai ladi..kai sou leei den 3ana anebenw!!giauto pare to yamaha kai bres ti xara sou!!!einai fobero ergalio!!!(gnomi mou)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προτων ειμαι πιτσιρικας δευτερον ειμαι μορλο και θα σκοτοθο την ιδια μερα και τριτον πιστευεις οτι επιδει θα παρω ενα παπι που με χιλια ζορια με αφισαν θα με αφισουν για CBF250??? η παπι η :scooter:

:scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις διπλωμα για 125 (το Α1 δηλαδη) τοτε μπορεις να οδηγησεις και το CBF250 ΝΟΜΙΜΑ. αν εχεις διπλωμα 50cc τοτε και με το dynamic που ειναι 125cc θα εισαι παρανομος. Θες να σε πεισω γιατι το CBF250 (και το YBR250 και τα λοιπα 250αρια street μηχανακια ) ειναι καλυτερα απο το dynamic και το οποιο αλλο παπι θες να παρεις?

1) Εχουν καλυτερο στησιμο, ποιο μελετημενη κατασκευη απο ενα παπι

2) Στριβουν ΠΟΛΥ καλητερα απο ενα παπι

3) Εχουν καλυτερα φρενα απο ενα παπι

4) Εχουν καλυτερο πλαισιο + αναρτησεις απο ενα παπι

5) Τα ΟΛΑ παραπανω συντελουν στη μεγαλυτερα ασφαλεια (αυτο που ενδιαφερει τους γονεις σου δηλαδη) της μοτοσυκλετας απο ενα παπι.

και αμα συνεχισω ή με συμπληρωσουν και οι υπολοιποι τοτε θα τελειωσουμε αυριο... ακομα και το YBR125 που εχει τα ιδια κυβικα με το innova που σκεφτεσαι να παρεις, στριβει πολυ καλυτερα και αυτο θα το καταλαβεις μονο οταν το καβαλησεις. Τελειωνοντας, οι μπουρδες που λενε οι μεγαλυτεροι "Παρε ενα παπακι γιατι με μια μηχανη θα σκοτωθεις" ειναι εξ'αιτιας της ασχετοσυνης τους και και του στενου μυαλου τους και δεν αναφερομαι στη συγκριση fazer με innova αλλα στη συγκριση YBR125 με innova ή ενος πειραγμενου dynamic με ενα CBF250.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

koita file.. ego etoimazomai gia to 50cc tis aprilia to crossaki... gia ta derby exo akousei oti einai gtp...

vsk koitazo kai gia kana beta.. xereis na m proteineis? alla milame mono gia 50cc crossaki

elaaa ligo boitheia paidesss !!:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gia sas ime kainoyrgios sto forum.ime .thelw na parw ena papi 50 lifan i daytona.

skeftomai lipon na parw to lifan gt ime 16 (bgazw diplwma ton noembrio gia 50ari )kai to thelw gia 2 xronia

gt 18 bgazw gia aytokinhto.etsi kai alliws dn m poli asresoun ta mixanakia.

lipon thelw na m pei kapios: na parw to lifan gia 3-4 xronia(p xriazomai to mixanaki) i to daytona?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
gia sas ime kainoyrgios sto forum.ime .thelw na parw ena papi 50 lifan i daytona.

skeftomai lipon na parw to lifan gt ime 16 (bgazw diplwma ton noembrio gia 50ari )kai to thelw gia 2 xronia

gt 18 bgazw gia aytokinhto.etsi kai alliws dn m poli asresoun ta mixanakia.

lipon thelw na m pei kapios: na parw to lifan gia 3-4 xronia(p xriazomai to mixanaki) i to daytona?

Κοίτα, αφού θα αλλαξοπιστήσεις και θα πάρεις αμάξι, το Lifan είναι και οικονομικό και αρκετά καλό. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SE POSA XILIOMETRA LES NA ARXISEI NA M BGAZEI PROVLIMATA?

ama einai na grapseis polla xiliometra mi perneis lifan giati tha dialisei.pare kalitera to daytona tha einai ligo kalitero.

SE POSA XILIOMETRA THA ARXISEI NA M BGAZEI PROBLHMATA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
SE POSA XILIOMETRA LES NA ARXISEI NA M BGAZEI PROVLIMATA?

Αν το σκιζεις και δεν το προσεχεις, στα 2, αν το προσεχεις, το φροντιζεις και το δουλευεις σωστα, τοσο αργα που δεν θα το καταλαβεις, εφοσων σκοπευεις να το παρατισεις μολις παρεις διπλωμα αυτοκινιτου.

Γνωμη μου, εφοσων δεν σου αρεσουν οι μηχανες μην παρεις μηχανακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα