Jump to content
topmar

Μια πάπια μα ποια πάπια;

Recommended Posts

πλαινο σταντ θα βγει σε λιγες μερες γι το κρυπτον

:D

τωρα εσει αποφασιζεις τι θελεις και τι σου αρεσει

μονο που πρεπει ακομα πριν το βγαλεις απ την εκθεση να αλλαξεις λαστιχα γιατι τα μανισια ειναι για τον φουτσο

εχθες κι ολας εφαγα και μια μικρη σουπιτσα εξαιτιας των κολολαστιχων και θα τα αλλαξω οποσδηποτε !!!!!!!

post-2365-1192098235_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πλαινο σταντ θα βγει σε λιγες μερες γι το κρυπτον

:D

τωρα εσει αποφασιζεις τι θελεις και τι σου αρεσει

μονο που πρεπει ακομα πριν το βγαλεις απ την εκθεση να αλλαξεις λαστιχα γιατι τα μανισια ειναι για τον φουτσο

εχθες κι ολας εφαγα και μια μικρη σουπιτσα εξαιτιας των κολολαστιχων και θα τα αλλαξω οποσδηποτε !!!!!!!

μη μου πεις οτι εχει και εσενα τα απολοιτα ελαστικα TCS με ενδειξη naylon!!?? :lol: :lol:

εχω παιξει πολλες παρτιδες ταβλι με τον αγιο πετρο πανω σε αυτα τα λαστιχα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφού γουστάρεις το crypton X εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή, να μαζέψεις κασέρι και να το πάρεις αργότερα! Καλύτερα να πάρεις κάτι και να το γουστάρεις πολύ, παρά να πάρεις κάτι που δεν σε τρελαίνει ιδιαίτερα και μετά να ξενερώνεις και να το μετανοιώσεις! ;)

αυτο λεω κ γω!!! η αλλιωσ λοιτα το αλλο crypton!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

YAMAHA Crypton X: Το τεστ του περιοδικού Power Bikes ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ !!!! σε συγκριτικό με άλλα τρία παπιά (Suzuki Adress, Kawasaki Joy R, Kymco Straight). Και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν και άρχισαν τις υποθέσεις ότι ήταν ακόμα άστρωτο κλπ, η ουσία όμως είναι ότι ακόμα και να βελτιωθεί λίγο με το στρώσιμο, η διαφορά δεν είναι μεγάλη.

Από εμφάνιση, ΟΚ, ωραίο και δυναμικό είναι, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, καθώς σχεδόν την ίδια εμφάνιση έχουν και άλλα παπιά, δηλαδή κάποια κινέζικα (εννοείται ότι δεν τα συγκρίνω μαζί του κατά τα άλλα) και το πιο αξιόπιστο (απ' ότι τα άγνωστα κινέζικα) και πολύ πιο φτηνό DAYTONA Sprinter 125 (τιμή 1.360 ευρώ), αλλά και το δίχρονο MODENAS Dinamik (τιμή 2.295 ευρώ, πολύ κοντά στο ΥΑΜΑΗΑ).

Το μονό πίσω αμορτισέρ είναι θετικό στοιχείο, αλλά και πάλι δεν είναι το μοναδικό που το έχει. Υπάρχει και το φτηνότερο (1.895 ευρώ) KYMCO Spike-R 125, το οποίο είναι και "πολυφορεμένο", βλέπω πολλά στους δρόμους.

Βάλε και το γεγονός ότι τα λάστιχά του είναι της πλάκας και θέλουν άμεση αλλαγή. Και επίσης ότι δεν έχει πλαϊνό σταντ. Για ένα παπί των 1.500 ευρώ αυτά θα ήταν φυσιολογικά, όχι όμως για ένα τόσο ακριβό.

Όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για προϊόν του μάρκετινγκ, προορισμένο να τραβήξει κόσμο μόνο με την εμφάνισή του, ενώ υπάρχουν ΠΟΛΛΑ καλύτερα στην πραγματικότητα και πιο value for money παπιά. Και στο κάτω-κάτω, για παπί μιλάμε. Για να κάνεις τη δουλειά σου το παίρνεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
YAMAHA Crypton X: Το τεστ του περιοδικού Power Bikes ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ !!!! σε συγκριτικό με άλλα τρία παπιά (Suzuki Adress, Kawasaki Joy R, Kymco Straight). Και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν και άρχισαν τις υποθέσεις ότι ήταν ακόμα άστρωτο κλπ, η ουσία όμως είναι ότι ακόμα και να βελτιωθεί λίγο με το στρώσιμο, η διαφορά δεν είναι μεγάλη.

Από εμφάνιση, ΟΚ, ωραίο και δυναμικό είναι, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, καθώς σχεδόν την ίδια εμφάνιση έχουν και άλλα παπιά, δηλαδή κάποια κινέζικα (εννοείται ότι δεν τα συγκρίνω μαζί του κατά τα άλλα) και το πιο αξιόπιστο (απ' ότι τα άγνωστα κινέζικα) και πολύ πιο φτηνό DAYTONA Sprinter 125 (τιμή 1.360 ευρώ), αλλά και το δίχρονο MODENAS Dinamik (τιμή 2.295 ευρώ, πολύ κοντά στο ΥΑΜΑΗΑ).

Το μονό πίσω αμορτισέρ είναι θετικό στοιχείο, αλλά και πάλι δεν είναι το μοναδικό που το έχει. Υπάρχει και το φτηνότερο (1.895 ευρώ) KYMCO Spike-R 125, το οποίο είναι και "πολυφορεμένο", βλέπω πολλά στους δρόμους.

Βάλε και το γεγονός ότι τα λάστιχά του είναι της πλάκας και θέλουν άμεση αλλαγή. Και επίσης ότι δεν έχει πλαϊνό σταντ. Για ένα παπί των 1.500 ευρώ αυτά θα ήταν φυσιολογικά, όχι όμως για ένα τόσο ακριβό.

Όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για προϊόν του μάρκετινγκ, προορισμένο να τραβήξει κόσμο μόνο με την εμφάνισή του, ενώ υπάρχουν ΠΟΛΛΑ καλύτερα στην πραγματικότητα και πιο value for money παπιά. Και στο κάτω-κάτω, για παπί μιλάμε. Για να κάνεις τη δουλειά σου το παίρνεις...

+111111

Ωρέος γιατι ακούμε yamaha και μας τρέχουν τα σαλια...ενω έχει τόσα ωρέα παπιά να πάρεις και φτηνα και ποιοτηκά ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha Crypton X :_rock-on:

Κανε υπομονη και μαζεψε λεφτα, πιστευω σε λιγο θα γεμισουν οι δρομοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μη μου πεις οτι εχει και εσενα τα απολοιτα ελαστικα TCS με ενδειξη naylon!!?? :lol: :lol:

εχω παιξει πολλες παρτιδες ταβλι με τον αγιο πετρο πανω σε αυτα τα λαστιχα!!

Μιτσο ναι αυτα τα λαστιχα εχει

ειναι πραγματικα ΑΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οσο δεν παει αλλο

εχθες επεσα εξαιτιας τους

προτεινω σε οποιον παρει το κρυπτον να τα αλλαξι πριν καν το παραλαβη απ την εκθσεση

τις προαλλες που εβρεχε πραγματικο ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ σε ολο του το μεγαλειο

τα πρωτα μου 70-80 ευρω τις επομενες μερες θα πανε σε λαστιχα ,

θα θυσιασω τα λεφτα που μαζευω για λαστιχα στο BANDIT αλλα με το παπι κυκλοφωρω καθημερινα και δεν παει αλλο να κρατιεμαι στον αερα

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μιτσο ναι αυτα τα λαστιχα εχει

ειναι πραγματικα ΑΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οσο δεν παει αλλο

εχθες επεσα εξαιτιας τους

προτεινω σε οποιον παρει το κρυπτον να τα αλλαξι πριν καν το παραλαβη απ την εκθσεση

τις προαλλες που εβρεχε πραγματικο ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ σε ολο του το μεγαλειο

τα πρωτα μου 70-80 ευρω τις επομενες μερες θα πανε σε λαστιχα ,

θα θυσιασω τα λεφτα που μαζευω για λαστιχα στο BANDIT αλλα με το παπι κυκλοφωρω καθημερινα και δεν παει αλλο να κρατιεμαι στον αερα

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

πριν 2-3 μερες εριξε μια ελαχιστη ψιχαλα και εδω στην αθηνα..οποτε μετα απο τοσους μηνες

χωρις βροχη καταλαβενεις γιατι γλιτσα μιλαμε...

βγηκα το βραδι βολτα και με το ενα χερι κρατουσα γκαζι κε με το αλλο εκανα σταυρους...!!

δε μιλαω για γλιστριμα σε στροφες!!! εδινα γκαζι 4-5 χιλ στροφες και το μιχανακι εμενε ακινιτο!!!

:shock: :shock: :shock:

και φυσικα κανεις απο τη γιαμαχα δε λεει για τι χρονικο διαστημα διατσημα η αριθμο χλμ προοριζονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε τι διατημα και χιλιομετρα

το λεω ξεκαθαρα και πιστευω συμφωνεις

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ

:o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε τι διατημα και χιλιομετρα

το λεω ξεκαθαρα και πιστευω συμφωνεις

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ

:o

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Geia sas paides...eimai kainourgios sto forum...na sistithoume me lene stelio eimai 16 xronwn:) ap oti fainetai ki ap to nick...kai skeftomai na parw ena 50ari papi oxi parapanw...thelw na nai omorfo p.x san to z ...mou aresei para poli to lifan alla exw akousei diafora...kai thelw kai ti dikia sas gnwmi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Geia sas paides...eimai kainourgios sto forum...na sistithoume me lene stelio eimai 16 xronwn:) ap oti fainetai ki ap to nick...kai skeftomai na parw ena 50ari papi oxi parapanw...thelw na nai omorfo p.x san to z ...mou aresei para poli to lifan alla exw akousei diafora...kai thelw kai ti dikia sas gnwmi

Δε ριχνεις μια ματια και ΕΔΩ? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δε ριχνεις μια ματια και ΕΔΩ? :)
xmmm....pira mia idea ap oti kikloforei se 50ari...eida kai merika pou dn eixa xanadei oute eixa akousei s euxaristw...filoi mou sistinane na parw ena glx i c50...dn lew einai eggyhsh alla dn m aresoun...kati allo>dn exw idea apo times kai thelw na diathesw girw sta 1500 oxi parapanw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι και εγω ενας ευτηχισμενος κατοχος daytona καιμετα απο 32.000 χλμ σε αυτο μην εχωντας αντιμετοπισει προβλημα θα σου ελεγα και εγω τα ιδια με τον Αχιλεα ...Μα ακριβος τα ιδια και στο θεμα μοτερ ειναι taiwan και οχι china και συν οτι απο το 1990 και μετα παπι στην Ιαπωνια δεν εχει ξαναβγει ...Τα ιδια μαγαζια λεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε το glxακι κατα την γνωμη μου ειναι πολυ πιο αξιοπιστο

και θα εισαι και νομιμος για λιγο καιρο τουλαχιστον

μετα του πετας και ενα μοτερακι 100cc :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

aha από ότι διάβασα κάπου εδώ εσύ πρέπει να το είχες γράψει έλεγες ότι με έναν εκκεντροφόρο από αστραία(?)γίνετε 100cc ας το πάρω και βλέπουμε μετά από κάνα χρόνο :P

επίσης άκουσα ότι το 50cc diploma 'λέμε τώρα' φτάνει και για 125 αρκεί να έχεις κρανάκη και να είσαι προσεκτικός!

Τροποποιήθηκε από τον ThaN0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω εχω ενα townmate T50 στα 80cc (το εχω και στην υπογραφη μου) αλλα επειδη πηρα καινουρια κουκλα ψαχνω να το δωσω. Μάυτο παντως εμαθα να κυκλοφορω στην πολη και το αγαπησα. Επλιζω ο επομενος να μην το ρημαξει μονο. Καλη διαμονη στο φορουμ φιλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας και απο μένα είμαι καινούριος εδώ , εχω και γω ενα Modenaw Kristar 125 αγορά 1 2007 μια χαρά είναι το παπί του εχώ βάλει και 15 γρανάζι μπροστά νομιζω πάει καλύτερα τώρα πιο στρωτά και πιο ομοιομορφα, η αλυσιδα δεν συντονίζει αυξηθηκε και η τελική λιγάκι το προτίνω ανεπιφυλαχτα, tωρα οσον αφορα για τα πίσω εσωτερικά φλας αν αλλάξεις τα ψευτικα λαμπάκια που εχει πάνω με αληθινα τελείωσες θα δουλεψουν και αυτα thats all. Το έχω κάνει ηδη στο δικο μου. Καλά χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γεια σας και απο μένα είμαι καινούριος εδώ , εχω και γω ενα Modenaw Kristar 125 αγορά 1 2007 μια χαρά είναι το παπί του εχώ βάλει και 15 γρανάζι μπροστά νομιζω πάει καλύτερα τώρα πιο στρωτά και πιο ομοιομορφα, η αλυσιδα δεν συντονίζει αυξηθηκε και η τελική λιγάκι το προτίνω ανεπιφυλαχτα, tωρα οσον αφορα για τα πίσω εσωτερικά φλας αν αλλάξεις τα ψευτικα λαμπάκια που εχει πάνω με αληθινα τελείωσες θα δουλεψουν και αυτα thats all. Το έχω κάνει ηδη στο δικο μου. Καλά χιλιόμετρα.

Καλημέρα.

Μπορείς να εξηγήσεις τι είναι αυτό το "15 γρανάζι μπροστά"?

Τί προσφέρει στο μηχανάκι? Αρνητικά έχει? Πόσο κόστισε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

koita βαζοντας μπροστα μεγαλυτερο γραναζι αλυσιδας κερδιζεις...

σε τελικη ταχυτητα, σε στροφες κινητηρα πάει πιο ανετα πορεια, χανεις επιταχυνση

Αρκει να μην το παρακανεις και να βαζεις πάντα γραναζωμα που να το σηκώνει το μοτερ ώστε να γεμιζει τις ταχυτητες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 20 ΕURO ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟ 14 ΜΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 110 ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤΑΡΟ, ΠΑΝΤΩΣ Η 1η 2η ΚΑΙ 3η ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤAΧΥΝΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥΓΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΑ 90

ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΣΤΡΩΤΑ ΤΩΡΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΤΟ KRISTAR ΕΙΔΟΜΕΝ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα