cyclops 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Γεια σας παιδιά είναι το πρώτο ποστ στο σιτε και κάλος σας βρήκα. Θα ήθελα να σας πω ένα μπράβο για την δουλειά που κάνετε.Τώρα στο θέμα μου όπως είναι λογικό έχω χτυπήσει την ηλικία που τα αγορακια τρελαίνονται για μηχανάκια (16).Όπως θα δείτε και στον τίτλο έχω ένα Super Cub 50cc που είναι πολλά χρονιά και τώρα αποφάσισα να του κάνω ριζική ανακαίνιση . Αλλά να διευκρινίσω κάτι όπως έχω διαβάσει στα ποστ πάνω στο θέμα που με ενδιαφέρει θα μου προτείνετε ένα νέο μηχανάκι αλλά το θέμα είναι πως δν υπάρχει η δυνατότητα να μου πάρουν καινούργιο ακόμα και να κάνει 1000 ευρο.Αρα μοναδική λύση για να βγάλω την τρελά μου είναι να κάνω το παπί μου καλύτερο και να σας πω τη θέλω και να μου πείτε πόσο είναι εφικτό , το κόστος , και βεβαία αν γίνονται αυτά που έχω στο μυαλό μου. Ας αρχίσω 1ο αλλαγή κινητήρα και σκέφτομαι κατι σε 90cc αν υπάρχει ο τωρινός είναι μετατροπή σε 72 με ρωτάτε περισσότερα διότι δν γνωρίζω 2ον αλλαγή ζαντων , λάστιχων και αμορτισέρ (έχω δει σε ορισμένα παπιά του ίδιου τύπου ζαντολαστιχα μικρότερου μεγέθους από αυτά που έχω αν γνωρίζεται περισσότερα πείτε μου) 3ον μια νέα εξάτμιση τώρα φοράει μια μοτοσπορ 4ον αλλαγή του πλαισίου τιμονιού με ένα νέο διότι το παλιό έχει διαλυθεί από μια παλιά πτώση και δν λειτουργεί τίποτα 5ον και τελευταίων αν είναι ευφικτο κάποια εξωτερική επιδιόρθωση όπως είναι εγκατάσταση νέων φλας αλλά και ενός βαψίματος . Να σας ενημερώσω πως αν είναι δυνατό αυτά που ζήτω να πραγματοποιηθούν θα γίνουν σε διάστημα 3μηνων. ΥΓ. Πιθανό αύριο να ανεβούν και φώτο από το παπί. Σας ευχαριστώ για τον κόπο που θα κάνετε να το διαβάσετε και περιμένω τις απαντήσεις σας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Ολα αυτα θα σου κοστισουν περισσοτερο απο ενα καινουργο (κινεζικο) η καπια αλλο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση... Γνωμη μου, αν ο κινιτιρας δουλευει μια χαρα, μην τον ακουμπηξεις καθολου, και προς θεου, μην πας στα 90cc... και τα 72 πολλα ειναι... Αν εχει μικροπροβληματα επδιωρθωσε τον, και αν ειναι γα α σκουπιδια βαλτου 50αρη Ζεντες δεν υπαρχει νοημα να αλλαξεις, εκτος αν εχουν προβλημα η τωρινες... Λαστιχα φυσικα και θα βαλεις καινουργια, και αμορτισερ αν χρειαζονται. Απο εκει και περα, αν φλας και τετια σου εχουν σπασει να βαλεις φυσικα. Εξατμιση αλλαξε μονο αν πρεπει να αλλαξει η τωρινη. Αυτο με το τιμονι δεν το καταλαβα... Τωρα για βαψιμο, θα κοστισει πολυ.... Εκτος και αν εχεις ορεξη και μερακι να το βαψεις μονος σου (κατι που σου προτινω) Αυτα απο εμενα, δεν νομιζω πως μπορω να βοηθισω περισσοτερο απο αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Καλυτερα κρατα τα λεφτα σου, βαλε και στην ακρη οτι μαζεψεις για δυο χρονια, και οταν φτασεις 18 (που θα μπορεις να εχεις Α1), παρε κανενα καλο 125 ('η ακομα και 250!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Άν είναι να ακουμπήσεις τόσα γκαφρά, ακούμπα και λίγα για τα φρένα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyclops 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Βασικα παιδια δεν ειπα οτι θελω ολα αυτα που ζηταω αλλα μερικα πχ κινητηρα θελω να αλλαξω και να βαλω ενα 90cc αλλα δν ξερω αν ταιριαζει πανω στο πλαισιο χωρις μοντιες και ποσο κοστιζει επισης για αυτο που ειπες ΚΑΡΑ το ειχα σκεφτει να τα αλλαξω και να βαλω δισκοπλακα αν κολαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) γεια σου φιλε μου, το μηχανακι που εχεις δε μπορει να συγκριθει με κανενα αλλο της κατηγοριας του καθως και ο σκελετος και οι βελτιωσεις που μπορουν να γινουν σε αυτο ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα καινουρια κινεζικα και μη. καταρχην μπορεις να βαλεις το μοτερ το 90αρι το cub που ταιριαζει καθως το 90αρι δεν εχει καμια διαφορα με το 50αρι ο οποιος ειναι αψογος, το οποιο μοτερ θα το βρεις μονο μεταχειρησμενο οποτε τιμη δε μπορω να σου πω, εχω να σου προτεινω και αλλα μοτερ πανω απο το 90cc που μπαινουν χωρις μοντιφιες αλλα ειπες 90cc οποτε μενω σε αυτο. Για ζαντες πολυακτινες που πηρα εγω μου βγηκαν 70 νομιζω. Λαστιχα μπορεις να βαλεις τα michelin pilot sporty που βγαινουν στα 70 ευρω τα δυο, πιστευω να καταλαβες πως δε συμφερει οποτε πας σε dunlop που εξωτερικα ειναι σχεδον ιδια με τα pilot και και βγαινουν κοντα στα 30 τα δυο και μπορεις να επιλεξεις εσυ το μεγεθος. Αμορτισερ.. φιλε εδω θα χρειαστουν φραγκα καθως για να μπουν μπροστα αμορτισερ απο astrea (μεταχειρησμενα) καθως θα χρειαστουν και καποια πραματα (σταυρος κτλ) και θα στα πει ο μαστορας. Σαν εξατμιση εμενα μου αρεσει η sebring καθως πιστευω πως βγαζει ποιοτικο θορυβο η motospor απο μεσα ειναι εντελως κουφια, ακομη μου αρεσει και η protech. Μια τιμονοπλακα imitation θα την βρεις με 10-15 ευρω και δεν εχει φοβο. Παμε και στο τελευταιο για φλας δε ξερω εγω δεν εχω ουτε μπροστα ουτε πισω καθως μπροστα ειναι το τελικο του δισκοφρενου και δε μπαινει απο τη μια και απο πισω γιατι δε δειχνει ομορφο και ακομη πιστευω πως δε χρειαζονται στο παπακι. Για βαψιμο δε ξερω τι τιμες παιζουν στην πολη σου εγω το εβαψα μπλε περλα με 100 ευρω καθως ηταν γνωστος, εχω ακουσει και 250 σε αλλες πολλεις απλα πας και ρωτας. Κατι ειδα και για φρενα, αν θα βαλεις δισκοφρενο θα βρεις μπουκαλες απο supra για να εχει θεση να κουμπωσει ο μηχανισμος του δισκοφρενου και ακομη δε θα μπορεις να εχεις το δεξι φλας καθως θα κοπει η βαση του φλας πανω στο τιμονι και λιγο απο το πανω πλαστικο για να μπει το τελικο του δισκοφρενου, οποτε φιλε θα χρειαστεις ενα ολοκληρο μπροστινο συστημα και αυτο μεταχειρησμενο, για δισκοπλκακα πας και βλεπεις οτι σου αρεσει μαργαριτα ή δισκος και οποιας μαρκας θες η δισκοπλακα η honsa ταυλανδης βγαινει κοντα στα 60 ενω ιαωνιας στα 240. Οτι αλλο χρειαστεις ποσταρε. Kagourite Community. :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2008 από τον some1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGlx110 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 loipon oswn afora ton kinitira, 8a mporouses na tou valeis kilindropistono 72cc, mia kefali astrea imitation, kai ena karmpilater 20-22. kostos gurw sta 180 eurw mazi me ergatika. Zantes allakse mono ean tzogaroun poli, i ean exoun skouria kai to 8eleis koukli to mixanaki B) oi nikel zantes exoun gurw sta 80 eurw mpros pisw. Lastixa ean einai xroniasmena ta trexwn, allakse ta oposdipote gia tn proswpiki sou asfaleia, mias pou erxetai kai o xeimwnas prwteinw pirelli mpros pisw 60 eurw. amortiser min allakseis mprosta, allakse ta pisw ean exeis provlima me ta trexwn, sou proteinw na valeis nikel spirwta 40 eurw. Exatmisi sebring me ta 1000. 95-100 eurw kanei, alla mporeis na vreis kai metaxeirismeni Plaisio timoniou? ean ennoeis konter fanari kai tetoia, mporeis na vreis olokainourgio konter me 20 eurw, kai fanari me 10 eurw. Ta flas 8a kostizoun 5-6 eurw to ka8ena... kai oso gia to vapsimo, sou prwtinw metalliko i aplo, me 100-130 eurw to kaneis kainourgio. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Καταλαβαινω την πορωση σου φιλαρακι......Αλλα αν υπολογισεις τα 160 απο εδω τα 100 απο εκει κ παει λεγοντας...ειναι πολλα..Αποψη μου....παρε ενα μεταχειρισμενο 50cc οπως yamaha T η κανα GLX αλλα οκοκληρο το οποιο θα ειναι ετοιμο να κυκλοφορησει.....Με κανα 300 ευρα το βρισκεις....Εξαλλου τοσα θα δωσεις για να φτιαξεις κ το αλλο κ παραπανω, μονο που το μεταχειρισμενο θα ειναι ετοιμο....Τωρα για τα φλας κ τα φαναρια κ ετσι εγω πιστευω πως ειναι επικινδυνο αν δεν τα χεις....Δεν προσεχουν που δεν προσεχουν τα αυτοκινητα τα μηχανακια αν δεν εχεις κ αυτα....ασε καλυτερα.....Και παντα προσεκτικα και με κρανος...μην παρασυρεσαι και δειξε ποσο ωριμος εισαι τωρα και ποσο ζωντανος αυριο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 95-100 ευρω η sebring? LOOOOOOOOOOOL 35 με μικρη μπουκα 40 με τη μεγαλη, κοντερ με 9-10 ευρω και φαναρι τα μισα flash με 2-3 ευρω το ενα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Αμα θες πουλάω sebring 60 ευρό ολοκαίνουργια.Αυτές τις τιμές τις είδες στο stelpet έτσι?Δεν νομίζω να σου δώσει τόσο την σεβρινγκ εκτός αν είναι και άλλα τόσα τα μηχανικά. μεταφορικά ήθελα να πω όχι μηχανικά LOL LOL LOL.!! Για κεφαλή για 72 η καλύτερη ποια είναι η αστρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Το 90αρι μοτέρ νομίζω οτι κουμπώνει χωρίς extra μοντίφες.Και με καμια εξατμισούλα θα έχεις επιθυμητό αποτέλεσμα(χωρίς να ανοίξεις το μοτέρ) Το 90αρι μοτέρ νομίζω οτι κουμπώνει χωρίς extra μοντίφες.Και με καμια aftermarket εξάτμιση θα έχεις καλό αποτέλεσμα(χωρίς να ανοίξεις το μοτέρ). εννοούνται βέβαια οι αλλαγές σε λάστιχα-αναρτήσεις-φρένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες