niksav 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Ερωτηση προς ολους. στην εθνικη χρησιμοποιειτε οτωασπιδες για τη μειωση του θορυβου μεσα στο κρανος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Τις χρησιμοποίησα μια φορά για περιέργεια, αλλά κάτι δεν μου άρεσε στην αίσθηση και τις άφησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Μετά από τόσα χρόνια, μόλις φέτος τις δοκίμασα. Καταπληκτική διαφορά! Φτάνεις πολύ πιο ξεκούραστος στον προορισμό σου και χωρίς να έχεις ένα κεφάλι καζάνι. Κατά την γνώμη μου είναι απαραίτητες για διαδρομές μεγαλύτερες από 100χλμ. Και το σημαντικότερο, δεν είναι ότι αποκόβεσαι από το περιβάλλον. Μια χαρά ακούς τα πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 ...για μεγαλες αποστασεις σε αυτοκινητόδρομους καλα ειναι να φορας !!!!..προστατευεις τα αυτια σου και εισαι πολυ πιο ηρεμος!!!! ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziggy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Ναι ... πάντα ... Είναι ο μόνος τρόπος να προφυλάξεις την ακοή σου ... Επίσης δεν κουράζεσαι τόσο γρήγορα (το βουητό του αέρα κουράζει τρομακτικά, ακόμη και αν δεν σε "ενοχλεί") Τέλος, ακούς ... και μάλιστα ίσως ακούς και καλύτερα με τις ωτοασπίδες από ότι χωρίς αυτές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Εγω ακουω μουσικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niksav 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 εγω φοραω κατι σιλικονουχες οι οποιες κοβουν το θορυβο του αερα αλλα κατα παραξενο τροπο με αφηνουν να ακουω ολα τα υπολοιπα (μοτερ, κινηση αυτοκινητων) και κανω ποιο ξεκουραστο ταξιδι. τις προτεινω ανεπιφυλαχτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 εγω φοραω κατι σιλικονουχες οι οποιες κοβουν το θορυβο του αερα αλλα κατα παραξενο τροπο με αφηνουν να ακουω ολα τα υπολοιπα (μοτερ, κινηση αυτοκινητων) και κανω ποιο ξεκουραστο ταξιδι. τις προτεινω ανεπιφυλαχτα!! Ετσι ακριβως. Ωτοασπιδες υπαρχουν σε διαφορα σχεδια και υλικα. Ρωτα καποιον που δουλευει σε εργοστασιο (με θορυβο) να σου πει ποιες ειναι οι καλυτερες και φορα τες. Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Οχι ποτε, θελω να ακουω τα παντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Την ακούσα τώρα! Μα εγώ με δυσκολία ακούω τους γύρω μου με το κράνος, αν φορέσω ωτοασπίδες θα τους ακούω; Μαγαζιά που πουλάνε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Ετσι ακριβως. Ωτοασπιδες υπαρχουν σε διαφορα σχεδια και υλικα. Ρωτα καποιον που δουλευει σε εργοστασιο (με θορυβο) να σου πει ποιες ειναι οι καλυτερες και φορα τες. Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος! Πείτε μας και καμιά μάρκα όμως ρε παλικάρια, γιατί είναι να πάω να αγοράσω σήμερα-αύριο, και το σεκυτόμανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) Όντως οι σιλικονούχες νομίζω είναι οι καλύτερες. Οι δικές μου είναι replica απο τα MotoGP ;) τις πήρα απο το No-Limits. Επειδή μερικοί αναρωτιούνται (όπως κι εγώ στην αρχή) πως είναι δυνατόν να ακούς καλύτερα απλά να εξηγήσω οτι χωρίς ωτοασπίδες ο θόρυβος απο τον αέρα είναι πολύ δυνατός με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει τα υπόλοιπα. Μπακαλίστικο πχ 80% θόρυβο αέρα, 20% περιβάλλον. Με ωτοασπίδες όμως, είναι σαν να φιλτράρεται αυτό και ακούς 50% θόρυβο αέρα και 50% περιβάλλον. Ίσως δεν το εξηγώ τόσο καλά. Πάντως με ωτοασπίδες ακούω πολύ καλύτερα την μηχανή αλλά και άλλους ήχους δίπλα μου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2008 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreenBill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Eγω μεχρι τωρα δεν φορουσα γιατι θεωρουσα οτι θα με αποκοβαν απο τους περιβαλλοντικους θορυβους,αλλα με τα γραφομενα σας με ψησατε. Οι κοινες που βρισκεις στα φαρμακεια (σιλικονουχες,απο κερι,κλπ) ειναι καλες η μηπως υπαρχουν για μοτοσυκλετιστες ειδικα σχεδιασμενες; Κι αν ναι ,ποσο παει το μαλλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Πείτε μας και καμιά μάρκα όμως ρε παλικάρια, γιατί είναι να πάω να αγοράσω σήμερα-αύριο, και το σεκυτόμανε. Howard Leight και Hearos. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Eγω μεχρι τωρα δεν φορουσα γιατι θεωρουσα οτι θα με αποκοβαν απο τους περιβαλλοντικους θορυβους,αλλα με τα γραφομενα σας με ψησατε. Οι κοινες που βρισκεις στα φαρμακεια (σιλικονουχες,απο κερι,κλπ) ειναι καλες η μηπως υπαρχουν για μοτοσυκλετιστες ειδικα σχεδιασμενες; Κι αν ναι ,ποσο παει το μαλλι; Σιλικονουχες της 3M. Πολυ καλες, στα φαρμακεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreenBill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Σιλικονουχες της 3M. Πολυ καλες, στα φαρμακεία Thanks!Αυτες ειχα κι εγω υπ οψη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Ψήθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Εγώ δε χρησιμοποιώ... Από τη μια, δε με ενοχλεί και ιδιαίτερα ο θόρυβος, από την άλλη το θεωρώ και κάπως επικίνδυνο (αν και αρκετοί γράφουν, ότι ακούνε και φορώντας τες και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω). Δευτερευόντως, θέλω να απολαμβάνω τον ήχο του boxer όσο καλύτερα γίνεται... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Οχι ποτε, θελω να ακουω τα παντα... Εγώ δε χρησιμοποιώ... Από τη μια, δε με ενοχλεί και ιδιαίτερα ο θόρυβος, από την άλλη το θεωρώ και κάπως επικίνδυνο (αν και αρκετοί γράφουν, ότι ακούνε και φορώντας τες και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω). Δευτερευόντως, θέλω να απολαμβάνω τον ήχο του boxer όσο καλύτερα γίνεται... :) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Εγώ θέλω να ακούω τον ήχο του αέρα γιατί απ'το CBF δεν ακούγετε τίποτε. :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Εγώ θέλω να ακούω τον ήχο του αέρα γιατί απ'το CBF δεν ακούγετε τίποτε. :D :D :D :D "Ραπτομηχανη" ενα πραμα ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukouroukou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 καλησπέρα παιδιά σχετικά με την ακουστική προστασία, έχω να σας πω ότι αγόρασα ωτοασπίδες με ειδικά φίλτρα, σχεδιασμένες μόνο για μοτοσυκλετιστές, οι οποίες κόβουν αποκλειστικά τον ενοχλητικό ήχο του αέρα την ώρα που ταξιδεύουμε, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήχοι (π.χ. κινητήρα, κόρνες, συνοδηγός κλπ) συνεχίζουν να ακούγονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι μπορούν να πλυθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Τα δίνουν με δύο διαφορετικά φίλτρα ανάλογα με τις ταχύτητες που θα τρέξεις. Έχουν και ειδικά ακουστικά φίλτρα για τους μουσικούς τα οποία μειώνουν τις βλαβερές συχνότητες της μουσικής! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Ψήθηκα μια απο τα ιδια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Εχω δει αυτες....http://www.motoraid.eu/shop/index.php?cPath=176_171&sort=2a&page=2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hárës 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Οι ωτοασπίδες είναι καλές σε γενικές γραμμές για μεγάλα ταξίδια. Κόβουν τις υψηλές συχνότητες του ήχου, αυτό σημαίνει ότι ακούς τα πάντα αλλά όχι σε ενοχλητικές για το αφτί συχνότητες που κουράζουν και καμιά φορά εκνευρίζουν... Υπάρχουν δεκάδες προϊόντα στα φαρμακεία, φτηνά και εύκολα στη χρήση. Δε χρειάζεται πιστεύω να επισημάνω την τήρηση της υγιεινής, το αφτί είναι πολύ ευαίσθητο όργανο... Ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται στη πολύωρη χρήση είναι ότι χρειάζεται χρόνος προσαρμογής της ακοής όταν τις βγάλει κανείς. Για παράδειγμα σε μια στάση για τσιγάρο υπάρχει πιθανότητα να μην ακούς καλά τι σου λέει ο συνεπιβάτης σου για λίγο χρόνο μέχρι το αφτί (ίσως ο εγκέφαλος) να συνηθίσει να λειτουργεί στις κανονικές συχνότητες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες