Jump to content
patapios

6ΩΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ???

Recommended Posts

Μου φαινεται λιγο περιεργο που δεν υπαρχει "ενδιαφερον" για εναν τετοιο αγωνα κ δεν μιλαω τοσο απο συμετοχες που για αλλη μια χρονια θα γινεται της π@@τανας στις σερρες οσο για τα μεσα ενημερωσης ακομα κ για τα site μοτοσυκλετικου ενδιαφεροντος!!! ΚΡΙΜΑ.... παντως οσοι ανεβουν σερρες αυτο το σαββατοκυριακο πραγματικα θα το απολαυσουν!!!

SEE YOU THERE :) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντως φίλοι απο γειτονικό φόρουμ θα ανέβουν παρέα και μέρος αυτών θα τρέξουν. Νομίζω οτι όποιος ενδιαφέρεται το ξέρη ήδη. Έχεις δίκιο όμως στο οτι δεν έχει διαφημιστεί και καθόλου.

Εγώ δεν θα ανέβω παρόλα αυτά, λέω να την κάνω για καμιά βολτίτσα πρός Ναύπλιο ή Καλαμάτα εκτός αν κανονιστεί κάτι άλλο. Καλά να περάσετε όσοι ανεβείτε πάνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι και motogp!

Ένας αγώνας φραγκάτων που έχουν να πληρώσουν τη 6 ώρη καταπόνηση της μοτοσυκλέτας, τα καύσιμα, τα λάστιχα, την συμμετοχή, την τεχνική υποστηριξη, τη διαμονή, την μεταφορά της μοτοσυκλέτας! Κάτι σαν το cannonball μου κάνει!

Από ότι φαίνεται αφήνει πολύ κόσμο αδιάφορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μου φαινεται λιγο περιεργο που δεν υπαρχει "ενδιαφερον"

Στους αγώνες ταχύτητας ...........ΠΟΤΕ ..... στα Dragster αντιθέτως ..........ΠΑΝΤΑ. :wacko:

.... που για αλλη μια χρονια θα γινεται της π@@τανας στις σερρες

Στον 6 ωρο της " π@@τανας " ...........δεν νομίζω. :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ένας αγώνας φραγκάτων που έχουν να πληρώσουν τη 6 ώρη καταπόνηση της μοτοσυκλέτας, τα καύσιμα, τα λάστιχα, την συμμετοχή, την τεχνική υποστηριξη, τη διαμονή, την μεταφορά της μοτοσυκλέτας! Κάτι σαν το cannonball μου κάνει!

Κάπου τα έχεις μπερδέψει νομίζω... :wacko: Τι σχέση μπορεί να έχει με το Cannonball Run?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν είναι και motogp!

Εντελώς φιλικά, θα σου συνιστούσα να προσέχεις πως μιλάς για πράγματα τα οποία δεν ξέρεις. Δεν έχω καμμία διάθεση να σου τα μάθω και απο ότι συμπεραίνω ούτε κι εσύ έχεις όρεξη να ανοίξεις τους μοτοσυκλετιστικούς σου ορίζοντες πέρα απο τα απο αυτά που νομίζεις οτι κατέχεις αλλά αν μη τι άλλο, λίγος σεβασμός σε μια προσπάθεια,μια διοργάνωση που γίνεται εδώ και μερικά χρόνια, δε θα ήταν κακός. Τέλος, θα εκφράσω και την δική μοτ οπτική γωνία στο θέμα.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν ΑΠΕΙΡΑ ss.Είναι μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει ίχνος υποδομής μέχρι στιγμής σχετικά με τον αθλητισμό του συγκεκριμένου είδους. Ότι διοργάνωση υπάρχει, είναι καθαρά και μόνο για κερδοσκοπικούς σκοπούς(πχ ΑΜΟΤΟΕ). Παραφωνία σε όλα αυτα, ή αλλιώς...''εξαίρεση του κανόνα'' είναι μερικοί ''αγώνες'' τέτοιους είδους.Ο 6ωρος αντοχής, το 36ωρο αντοχής των Guzziέων και μερικοί ακόμη οι οποίοι γίνονται με όρεξη και μεράκι.

Στον συγκεκριμένο αγώνα μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει(αρκεί να κάνει πρώτα μια διαδικασία)!

Έτσι λοιπόν, για να το πώ και πιο απλά, προτιμώ να βλέπω Supersport και Superbike στο φυσικό του περιβάλλον(την πίστα) παρά να τα βλέπω καλογυαλισμένα και παρκαρισμένα δίπλα σε επίσης καλογυαλισμένα on off χάριν... μόστρας.

Τέλος φίλε μου dimitrishndsm το οτι εσύ θεωρείς κατακριτέο οτι κάποιος ΕΧΕΙ την μοτοσυκλέτα του (δεν ΤΟΝ ΕΧΕΙ εκείνη)και την χαίρεται, εκμεταλλεύεται αυτά που μπορεί να κάνει(όσο μπορεί τεσπα) δεν σημαίνει οτι έτσι είναι κιόλλας.Και ακόμη πιο απλά... εσύ με το Cagiva σου, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι πχ φορτωμένος τίγκα.ΑΥΤΟ κάνει η μοτοσυκλέτα σου ''καλά'', αυτό και κάνεις! Ε τα SS μπορούν να πάνε γρήγορα σε συγκεκριμένες συνθήκες, και ΑΥΤΟ κάνουν οι ιδιοκτήτες τους.Ούτε είναι εκείνοι cannonballίστες ούτε είσαι εσύ ο ''ταξιδιάρης''.

Όσο για το εάν αφήνουν κόσμο αδιάφορο, ας μην ξεχνάμε οτι δεν χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ οι σχετιζόμενοι με τις μοτοσυκλέτες το ίντερνετ. Και για να στο αποδείξω, θα σηκώσω φωτογραφίες την Κυριακή μετά τον αγώνα στον οποίο φέτος θα είμαι θεατής :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν είναι και motogp!

Φίλε νομίζω πως είσαι πολύ λάθος........

Επειδή τυχαινει να είμαι πολύ φίλος με έναν απο τους νικητές του αγώνα (2 - 3 φορές σερί, πριν απο χρόνια), ΟΥΤΕ κάνας φραγκάτος είναι, ΟΥΤΕ τα έξοδα είναι τόσο υπέρογκα, μιας και διαιρούνται δια του τρία (όσοι και οι αναβάτες του πληρώματος).

Το να το παρομοιάζεις με το cannonball, είναι τουλάχιστον unfair.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντελώς φιλικά, θα σου συνιστούσα να προσέχεις πως μιλάς για πράγματα τα οποία δεν ξέρεις. Δεν έχω καμμία διάθεση να σου τα μάθω και απο ότι συμπεραίνω ούτε κι εσύ έχεις όρεξη να ανοίξεις τους μοτοσυκλετιστικούς σου ορίζοντες πέρα απο τα απο αυτά που νομίζεις οτι κατέχεις αλλά αν μη τι άλλο, λίγος σεβασμός σε μια προσπάθεια,μια διοργάνωση που γίνεται εδώ και μερικά χρόνια, δε θα ήταν κακός. Τέλος, θα εκφράσω και την δική μοτ οπτική γωνία στο θέμα.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν ΑΠΕΙΡΑ ss.Είναι μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει ίχνος υποδομής μέχρι στιγμής σχετικά με τον αθλητισμό του συγκεκριμένου είδους. Ότι διοργάνωση υπάρχει, είναι καθαρά και μόνο για κερδοσκοπικούς σκοπούς(πχ ΑΜΟΤΟΕ). Παραφωνία σε όλα αυτα, ή αλλιώς...''εξαίρεση του κανόνα'' είναι μερικοί ''αγώνες'' τέτοιους είδους.Ο 6ωρος αντοχής, το 36ωρο αντοχής των Guzziέων και μερικοί ακόμη οι οποίοι γίνονται με όρεξη και μεράκι.

Στον συγκεκριμένο αγώνα μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει(αρκεί να κάνει πρώτα μια διαδικασία)!

Έτσι λοιπόν, για να το πώ και πιο απλά, προτιμώ να βλέπω Supersport και Superbike στο φυσικό του περιβάλλον(την πίστα) παρά να τα βλέπω καλογυαλισμένα και παρκαρισμένα δίπλα σε επίσης καλογυαλισμένα on off χάριν... μόστρας.

Τέλος φίλε μου dimitrishndsm το οτι εσύ θεωρείς κατακριτέο οτι κάποιος ΕΧΕΙ την μοτοσυκλέτα του (δεν ΤΟΝ ΕΧΕΙ εκείνη)και την χαίρεται, εκμεταλλεύεται αυτά που μπορεί να κάνει(όσο μπορεί τεσπα) δεν σημαίνει οτι έτσι είναι κιόλλας.Και ακόμη πιο απλά... εσύ με το Cagiva σου, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι πχ φορτωμένος τίγκα.ΑΥΤΟ κάνει η μοτοσυκλέτα σου ''καλά'', αυτό και κάνεις! Ε τα SS μπορούν να πάνε γρήγορα σε συγκεκριμένες συνθήκες, και ΑΥΤΟ κάνουν οι ιδιοκτήτες τους.Ούτε είναι εκείνοι cannonballίστες ούτε είσαι εσύ ο ''ταξιδιάρης''.

Όσο για το εάν αφήνουν κόσμο αδιάφορο, ας μην ξεχνάμε οτι δεν χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ οι σχετιζόμενοι με τις μοτοσυκλέτες το ίντερνετ. Και για να στο αποδείξω, θα σηκώσω φωτογραφίες την Κυριακή μετά τον αγώνα στον οποίο φέτος θα είμαι θεατής :winking:

Δεν το θεωρώ κατακριτέο. Το ότι απ'ευθύνεται σε κάποιους που θα δώσουν 1000+? για έναν άτυπο αγώνα Δεν είναι κατακριτέο από εμένα αλλά είναι ο λόγος που με αφήνει αδιάφορο! Δεν σημαίνει ότι αν είχα τα γκαφρά και την μηχανή δεν θα πήγαινα! Αλλά στους χαλεπούς καιρούς αυτές οι διοργανώσεις αφήνουν πολύ κόσμο αδιάφορο..

Το 36ωρο πάλι το θεωρώ μια περιπέτεια που αφορά περισσότερο κόσμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το θεωρώ κατακριτέο. Το ότι απ'ευθύνεται σε κάποιους που θα δώσουν 1000+? για έναν άτυπο αγώνα Δεν είναι κατακριτέο από εμένα αλλά είναι ο λόγος που με αφήνει αδιάφορο! Δεν σημαίνει ότι αν είχα τα γκαφρά και την μηχανή δεν θα πήγαινα! Αλλά στους χαλεπούς καιρούς αυτές οι διοργανώσεις αφήνουν πολύ κόσμο αδιάφορο..

Το 36ωρο πάλι το θεωρώ μια περιπέτεια που αφορά περισσότερο κόσμο.

Μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο, αλλά οι χαρακτηρισμοί για φραγκάτους και τα υπόλοιπα, άλλο πράγμα δείχνουν.

Ότι δεν το καταλαβαίνουμε ή δεν το ασπαζόμαστε δεν μπορούμε να το χαρακτηρίζουμε.

Διαφήμιση έχει γίνει και αφού ανέφερες το motogp θα είδες και στην ΕΤ-3 ότι το αναφέρουν συνέχεια στην συγκεκριμένη εκπομπή, όπως και στο site που έχουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...Το ότι απ'ευθύνεται σε κάποιους που θα δώσουν 1000+? για έναν άτυπο αγώνα...

Εντελώς πλΕροφοριακά, θα σου αναφέρω τα συνολικά έξοδα της συμμετοχής μας στο συγκεκριμένο αγώνα, πριν από δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων:

- για αγωνιστικές άδειες

- για ιατρικές εξετάσεις

- για προπονήσεις (έστω, μόνο δύο)

- για ελαστικά (αν και θα έπρεπε να έχουμε ακόμη ένα πίσω λάστιχο με κόστος περίπου 200 ευρώ)

- για ορισμένα ανταλλακτικά (προληπτικά)

- για βενζίνες (προπονήσεων, αγώνα και μετακινήσεων)

- για διατροφή

- για δε-θυμάμαι-τι-άλλο

Συνολικά έξοδα: περίπου...600 ευρώ! (Ναι, 200 ευρώ ανά άτομο, καθώς ήμασταν 3 αναβάτες)

Εντάξει, θα προσθέσω άλλα 200 ευρώ για το ελαστικό (65 ευρώ ανά άτομο).

Σημείωση: περίπου άλλα τόσα (600 ευρώ) ήταν οι "χορηγίες" είτε σε χρήματα, είτε σε "είδος" (εχμμμ...όχι...ανθρώπινο) από φίλους και γνωστούς.

Άντε, να τα προσθέσουμε και αυτά (αν και, όλες οι 30-τόσες ομάδες, είχαν κάποια χρηματοδότηση, είτε μικρή είτε μεγάλη).

ΤΕΛΙΚΟ Σύνολο: περίπου 1400 ευρώ (470 ευρώ ανά άτομο).

Για μία φορά το χρόνο, ε, κάπως "παλεύεται", δε νομίζεις;

...θα σηκώσω φωτογραφίες την Κυριακή μετά τον αγώνα στον οποίο φέτος θα είμαι θεατής :winking:...

...και του χρόνου, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ, θα είσαι συμμετέχων... :yes:

Τροποποιήθηκε από τον Barchman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο θα ειναι οσοι θεωρουν καποια θεματα αδιαφορα...να μην ποσταρουν αστοχες αποψεις και προσβολες για κατι το οποιο δεν εχουν καμμια επαφη...

καλυτερα ας μεινουν σε αυτα που ξερουν καλυτερα

και φραγκατοι να ειναι στη τελικη, μαγκια τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιοί από εδώ θα πάνε στον αγώνα;

Το παρακάτω πρόγραμμα ισχύει, έτσι;

Ελεύθερα δοκιμαστικά: 08:35 – 08:50

Χρονομετρημένα δοκιμαστικά: 09:35 – 09:50

Ενημέρωση (υποχρεωτική) αγωνιζομένων: 09:55

ΑΓΩΝΑΣ: 11:00

Λέω να πεταχτώ για μια βόλτα. Τα δοκιμαστικά μάλλον δεν θα τα προλάβω γιατί το Σάββατο θα έχω δουλειά μέχρι αργά, ελπίζω όμως να είμαι πριν την εκκίνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίκιο... αλλά δεν είδα κανέναν από τους διοργανωτές να ασχολούνται για να ανεβάσουν το ενδιαφέρον..

Μου φαινεται λιγο περιεργο που δεν υπαρχει "ενδιαφερον" για εναν τετοιο αγωνα κ δεν μιλαω τοσο απο συμετοχες που για αλλη μια χρονια θα γινεται της π@@τανας στις σερρες οσο για τα μεσα ενημερωσης ακομα κ για τα site μοτοσυκλετικου ενδιαφεροντος!!! ΚΡΙΜΑ.... παντως οσοι ανεβουν σερρες αυτο το σαββατοκυριακο πραγματικα θα το απολαυσουν!!!

SEE YOU THERE :) :) :)

Δεν είναι και motogp!

Συγγνώμη φίλε Δημήτρη αλλά είσαι λάθος. Αφιέρωσε μια φορά τον χρόνο να το παρακολουθήσεις.. μια φορά έστω και θα αλλάξεις γνώμη και για τον θερμό και για τους συμμετέχοντες.

Επίσης αν πεις θεωρητικά ότι έχει ένα κόστος 1000? για 3 οδηγούς ανά μηχανή.. είναι 330? ανά οδηγό ;) Τα οποία δεν είναι πολλά για μια τέτοια εμπειρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδα ενδιαφερον θετικο κ αρνητικο οσον αφορα τον 6ωρο το καλο ηταν οτι τα αρνητικα τα ακουσα απο ανθρωπους που ισως να μην εχουν πατησει ποτε το ποδι τους στην πιστα!! Οποτε δεν εχουν κ "λογο" να κρινουν η να κατακρινουν!!!

Κ τελοσπαντων ας μην ημαστε στενομυαλοι.... λεμε αυτη η χωρα δεν θα παει ποτε μπροστα... μαλλον τελικα εμεις δεν θα την παμε ποτε μπροστα!!!

Ειναι σαν να λεω πως ολοι οσοι οδηγανε σε χωμα ειναι μ@λ@κες γιατι εγω δεν εχω οδηγησει ποτε σε χωμα κ δεν ξερω τι μου γινεται αρα δεν ξερω κ οι αλλοι τι του βρισκουν!!!... ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ

κ τελοσπαντων για να μην κουρασω (πρεπει να ετοιμασω κ βαλιτσουλα σκηνη κτλ για σερρες) οσοι πιστοι προσερθεται οι υπολοιποι ...... απλα μην προσερθεται χωρις κανενα σχολιο χωρις καμια αποψη...

για οποιον λοιπον βρεθει απανω καλα να περασει , ειται αγωνιζεται ειται οχι πιστευω πως θα κερδισει πολλα κ αν εχει ορεξη να μας πει μια καλημερα θα βρισκομαστε στις τεντες 64RACING TEAM ναι ναι αυτες τις προχειροφτιαγμενες τις κινεζικες που δεν κανουν πολλα λεφτα :P

υποσχομαι φωτογαφικο υλικο την δευτερα

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειδα ενδιαφερον θετικο κ αρνητικο οσον αφορα τον 6ωρο το καλο ηταν οτι τα αρνητικα τα ακουσα απο ανθρωπους που ισως να μην εχουν πατησει ποτε το ποδι τους στην πιστα!! Οποτε δεν εχουν κ "λογο" να κρινουν η να κατακρινουν!!!

Κ τελοσπαντων ας μην ημαστε στενομυαλοι.... λεμε αυτη η χωρα δεν θα παει ποτε μπροστα... μαλλον τελικα εμεις δεν θα την παμε ποτε μπροστα!!!

Ειναι σαν να λεω πως ολοι οσοι οδηγανε σε χωμα ειναι μ@λ@κες γιατι εγω δεν εχω οδηγησει ποτε σε χωμα κ δεν ξερω τι μου γινεται αρα δεν ξερω κ οι αλλοι τι του βρισκουν!!!... ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ

κ τελοσπαντων για να μην κουρασω (πρεπει να ετοιμασω κ βαλιτσουλα σκηνη κτλ για σερρες) οσοι πιστοι προσερθεται οι υπολοιποι ...... απλα μην προσερθεται χωρις κανενα σχολιο χωρις καμια αποψη...

Το "ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ" το αφήνω να το σχολιάσουν τρίτοι!

Εγώ δεν έβρισα κανέναν και είπα την γνώμη μου για τον λόγο που δεν έχει ενδιαφέρον! Το αν δεν έχω πατήσει σε πίστα, δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα της γνώμης.

Καλό ταξίδι! Και καλές γύρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι αναγκη να ερχομαστε μεταξυ μας σε αντιπαραθεση...

ο καθενας στον ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ" το αφήνω να το σχολιάσουν τρίτοι!

Εγώ δεν έβρισα κανέναν και είπα την γνώμη μου για τον λόγο που δεν έχει ενδιαφέρον! Το αν δεν έχω πατήσει σε πίστα, δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα της γνώμης.

Καλό ταξίδι! Και καλές γύρες

Ουτε εγω "εβρισα" κανεναν... μην το παιρνεις προσωπικα φιλε dimitrishndsm!!! Καλη καρδια κ πολλα χιλιομετρα οπου κ οπως ας ειναι αυτα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντελώς πλΕροφοριακά, θα σου αναφέρω τα συνολικά έξοδα της συμμετοχής μας στο συγκεκριμένο αγώνα, πριν από δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων:

- για αγωνιστικές άδειες

- για ιατρικές εξετάσεις

- για προπονήσεις (έστω, μόνο δύο)

- για ελαστικά (αν και θα έπρεπε να έχουμε ακόμη ένα πίσω λάστιχο με κόστος περίπου 200 ευρώ)

- για ορισμένα ανταλλακτικά (προληπτικά)

- για βενζίνες (προπονήσεων, αγώνα και μετακινήσεων)

- για διατροφή

- για δε-θυμάμαι-τι-άλλο

Συνολικά έξοδα: περίπου...600 ευρώ! (Ναι, 200 ευρώ ανά άτομο, καθώς ήμασταν 3 αναβάτες)

Εντάξει, θα προσθέσω άλλα 200 ευρώ για το ελαστικό (65 ευρώ ανά άτομο).

Σημείωση: περίπου άλλα τόσα (600 ευρώ) ήταν οι "χορηγίες" είτε σε χρήματα, είτε σε "είδος" (εχμμμ...όχι...ανθρώπινο) από φίλους και γνωστούς.

Άντε, να τα προσθέσουμε και αυτά (αν και, όλες οι 30-τόσες ομάδες, είχαν κάποια χρηματοδότηση, είτε μικρή είτε μεγάλη).

ΤΕΛΙΚΟ Σύνολο: περίπου 1400 ευρώ (470 ευρώ ανά άτομο).

Για μία φορά το χρόνο, ε, κάπως "παλεύεται", δε νομίζεις;

...και του χρόνου, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ, θα είσαι συμμετέχων... :yes:

Ψήνομαι ψήνομαι έντονα. Θα δούμε.

B) Το οτι το κοστος θα εφτανε στα 470 ευρω για τον αγωνα ανα ατομο καλα το υπολογησες...Αν υπηρχε μια πτωση ομως ποσο παραπανω θα ερχοταν ανα ατομο?????

Και ποιος θα εβαζε το ιδιωτικο του μηχανακι για να το σκιζουν ανελεητα κι'αλλοι δυο επι εξι ωρες????

Τελος παντων...Ηταν να συμμετεχω πριν τρεια χρονια,αλλα δεν εκατσε λογο κοστους(δεν μας εδεινε κανεις φραγκο απο ολοκληρη την Πελλοπονησο..Ηταν μακρυα οι Σερρες βλεπεις και δεν θα ειχαν ωφελος απο τετοια διαφημηση)

B) 2-3-4-5 Οκτωμβρη θα ειμαι στα μερη σου Μουλτιγιαννη.Πρεπει να τα πουμε απο κοντα νομιζω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
2-3-4-5 Οκτωμβρη θα ειμαι στα μερη σου Μουλτιγιαννη.Πρεπει να τα πουμε απο κοντα νομιζω :_thumbsup:

Θα είμαι κι εγώ στο track day 3/10 ρε αλλά δε θα μπώ.Οπότε θα τα πούμε. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θυμαμαι καλα γυρω στο 2001-2002 ειχα παει στο 6ωρο αγωνα στην πιστα των Σερρων,ο οποιος τελικα εγινε 2 ωρες και οι θεατες ηταν......8 ατομα.Εγω μαζι με την γυναικα μου και αλλοι τεσσερις,ο καψιμιτζης και η βοηθος του.

Μπραβο σ'αυτους που τρεχουν και σ'αυτον που το διοργανωνει τοσα χρονια για την τρελλα του.

Απλα να το δουν μερικοι που μασανε την πιπιλα για αλλη μια πιστα στην Ελλαδα,για να γεμιζει η πιστα με 8 ατομα...τοσο απαραιτητη ειναι. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν θυμαμαι καλα γυρω στο 2001-2002 ειχα παει στο 6ωρο αγωνα στην πιστα των Σερρων,ο οποιος τελικα εγινε 2 ωρες και οι θεατες ηταν......8 ατομα.Εγ B)ω μαζι με την γυναικα μου και αλλοι τεσσερις,ο καψιμιτζης και η βοηθος του.

Μπραβο σ'αυτους που τρεχουν και σ'αυτον που το διοργανωνει τοσα χρονια για την τρελλα του.

Απλα να το δουν μερικοι που μασανε την πιπιλα για αλλη μια πιστα στην Ελλαδα,για να γεμιζει η πιστα με 8 ατομα...τοσο απαραιτητη ειναι. :(

B) Δεν εχεις κι'αδικο οπως το τοποθετεις :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Το οτι το κοστος θα εφτανε στα 470 ευρω για τον αγωνα ανα ατομο καλα το υπολογησες...Αν υπηρχε μια πτωση ομως ποσο παραπανω θα ερχοταν ανα ατομο?????

Παραπάνω, ανέφερα για "ορισμένα ανταλλακτικά (προλητπικά)".

Αυτά ήταν (μεταχειρισμένα) μανέτες, ποδωστήρια και κλιπ-ονς, καθώς και κάποια αναλώσιμα (τακάκια, ντίζες) .

Προφανώς, σε μία σοβαρή πτώση δεν αρκούν.

Τις περισσότερες φορές, όμως, οι πτώσεις είναι σχετικά "ήπιες".

Το γράφω αυτό, παίρνοντας παράδειγμα από τον ίδιο τον 6ωρο.

ΟπότεΣ, ναι, κάποια βασικά ανταλλακτικά τα έχω ήδη συμπεριλάβει στο κοστολόγιο...

Και ποιος θα εβαζε το ιδιωτικο του μηχανακι για να το σκιζουν ανελεητα κι'αλλοι δυο επι εξι ωρες????

Ε, ο ένας από τους τρεις μας, έβαλε τη μοτοσικλέτα του.

Σαν..."αποζημίωση" κράτησε τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα...

Λύσεις βρίσκονται...αν θέλουμε.

Αν δε θέλουμε...τότε...γκρινιάζουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα