ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Θυμάμαι το φετινό Πελοποννησιακό κομμάτι του 36ώρου και μου τρέχουν τα σάλια. Έτσι σκέφτομαι να το ξανακάνω/ουμε στο τέλος Σεπτέμβρη. Σκέφτομαι επίσης να το κάνουμε ανάποδα, να μπούμε δηλαδή από Νεμέα στα στριφτερά κομμάτια και να βγούμε στο Διακοπτό και επιστροφή από Ε.Ο Για όσους δεν ήταν στο φετινό 36ωρο, να πω πως η διαδρομή (αν γίνει από Νεμέα προς Διακοφτό) θα είναι η εξής: Αθήνα > Νεμέα (μέσω Ε.Ο) > Πλατάνι > Λεβίδι > Δημητσάνα > Καρύταινα > Ανδρίτσαινα > Κρέστενα > Αρχαία Ολυμπία > Λάλας > Λάμπεια > Κλειτορία > Σπήλαιο Λιμνών > Καλάβρυτα > Διακοπτό > Αθήνα (μέσω Ε.Ο) Συνολικά χιλιόμετρα πολύ χοντρικά κι απ' όσο θυμάμαι 650. Άντε γιατί ξεροσταλιάζω όλο το καλοκαίρι για μια βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Εγώ ψήφισα 28 γιατι 21 θα έιμαι στην βοβούσα.Και αν είμαι (υπολογίζω προς γαλαξίδη θα'μαι) στα νότια της ελλάδας είμαι μέσα.Τίποτα σίγουρο ακόμα πάντος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) 28 για τον ίδιο λόγο (Βοβούσα). Άν έχουμε λάστιχα που λογικά θα έχουμε και η διαδρομή είναι ασφάλτινη (είναι; ) είμαι μέσα. ΥΓ. Κάτι νωρίτερο και ημερήσιο (όχι απαραίτητα) δεν παίζει; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2008 από τον argi6argi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Άσφαλτος όλη η διαδρομή.Όσο για διήμερο εγώ δεν μπορώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Και εγω αν είναι για μονοήμερη λέω....κάνω την διαδρομη και βουρ για γιάννενα.Εγω δεν σας μπριζώνο άλλο μιας και δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 B) Εγω ειμαι εκτος γιατι θα ειμαι Σερρες...Αλλα αν ψηνεσε για αργοτερα ALX μεσα ειμαι.Αν και υπαρχουν κι'αλλοι στριφτεροι δρομοι στην Πελλοπονησο :D Αμα ψηνεστε,το κανονιζουμε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Χμμμ, δύσκολο να πω αν είμαι μέσα ή όχι. Αλλά αν κάνετε στάση στα Καλάβρυτα, ψήνομαι να έρθω για καφεδάκι στάνταρ...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 δεν το κάνουμε αυτή την κυριακή; B) :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Δεν ξερω για ημερονμηνια...αλλα ξερω πως ειμαι ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 μεσα λεμεεεεεεεεεεεεε!!!! :D μαλλον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
misentos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 paidia eimai neos sto forum kai den ksero kanenan sas...mporo na ertho? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Εννοείται πως ναί! Θα μας μάθεις εκεί. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Θα έρθει στάνταρ κ ο italokamikazi.. ο οποίος θα κεράσει κ καφεδακι για όλους μας στο Λεβίδι στο σπίτι του αν ψήνεστε φυσικά!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Ψηλε ισχυει η βολταααααα;;; και να υποθεσω για κυριακη 28 ετσι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Παιδιά, ένα μεγάλο σόρυ για την βόλτα. Δυστυχώς η οικονομική μου κατάσταση δεν θα μου επιτρέψει να συμμετάσχω στην βόλτα (αν τελικά αποφασίσετε να την κάνετε μόνοι σας) Με την αγορά του αυτοκινήτου, πραγματικά ξεπαραδιάστικα. Δεν είχα φανταστεί ότι θα πουλήσω τόσο εύκολα και γρήγορα το δικό μου κι έτσι η άμεση αγορά νέου, ήταν αναπόφευκτη. Το χέρι μπήκε βαθιά στην τσέπη για να πάρω κάτι καλό, κι΄έτσι δεν θέλω να επιβαρύνω οικονομικά την οικογένεια με περιττά έξοδα. Στεναχωριέμαι αφάνταστα που δεν μπορώ να πάω μια βόλτα, αλλά επιφυλάσομαι για τον επόμενο μήνα αν και αυτός μάλλον θα είναι αρκετά δύσκολος. Σόρυ και πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Κριμα ψηλε....και εγω ειμαι σε ασχημη περιοδο και μονο με δανεικα αν θα τα καταφερνα να ερθω....ομως θελω και εγω πριν τον χειμωνα μια βολτα να την κανω/κανουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Κρίμα, μόλις είδα το post και χαιρόμουν πως θα ξαναβρεθούμε μετά από εκείνη την τρομερή εκδρομή/36ώρο στο Μονοδένδρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Μην νομίζεις...εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο που προσπάθησα να την οργανώσω. Δυστυχώς όμως τα πράγματα ήρθαν όπως δεν τα περίμενα και να φανταστείς πως ακόμα και τα 100? που χρειάζομαι για το μεγάλο σέρβις που έπρεπε να είχα κάνει εδώ και 250 χιλιόμετρα μου φαίνονται πολλά! Πρέπει να κρατήσω πισινή να βγει ο μήνας, μην ξεμείνουμε από χρήματα και πράγματα πρώτης ανάγκης στο σπίτι. Και μέσα σε όλα αυτά την Κυριακή πρέπει να κατέβουμε Αστακό γιατί έχουμε εκκρεμότητες με το ΙΚΑ που δεν παίρνουν αναβολή. Άλλα έξοδα από κει! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 paidia eimai neos sto forum kai den ksero kanenan sas...mporo na ertho?Σοβαρα προβλήματα έχεις αγόρι μου.ΜΠΕΚΑ ΜΕΣΑ....! Θα έρθει στάνταρ κ ο italokamikazi.. ο οποίος θα κεράσει κ καφεδακι για όλους μας στο Λεβίδι στο σπίτι του αν ψήνεστε φυσικά!!!!! Αν είναι να τον πιούμε στον κουμπούρι ας τα!Εγω θα πάρω υποβρίχιο... :D Πολύ ξενέρωμα με τον ΑΛΧ γιατι ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε,αλλά μιάς κι άρχισε η οργάνωση να μην το χαλάσουμε.Το θέμα είναι η διαδρομή να οργανωθεί και να την ξέρουμε,μιας και βασιζόμασταν σ'αυτόν. Ημερομηνία δεν έβαλα.Οτι πούν οι πολλοί. Ερώτηση:Νεμέα-Λεβίδι είναι πολύ καρόδρομος;Αν είναι για κάτω απο 50χλμ,θα σας περιμένω Λεβίδι απο την προηγούμενη.Δεν το χάνω το Αρτεμίσιο,μου 'χει λείψει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 εγω μεσα ειμαι . ακολουθω τα προβατα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 εγω μεσα ειμαι . ακολουθω τα προβατα......... Τα λευκά ή τα μαύρα; Για να σου πω αν πείρες τον κακό τον δρόμο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Μαύρε πρόβατε κάνεις λάθος για την διαδρομή που λες. Εγώ πέρασα έναν γαμάτο στριφτερό δρόμο με σχετικά καλή άσφαλτο και ελάχιστη κίνηση. Είναι η διαδρομή πάνω στο βουνό που ακολουθούσαν παλιά (αν δεν κάνω λάθος) πριν γίνει η σύραγγα του Αρτεμησίου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μαύρε πρόβατε κάνεις λάθος για την διαδρομή που λες. Εγώ πέρασα έναν γαμάτο στριφτερό δρόμο με σχετικά καλή άσφαλτο και ελάχιστη κίνηση. Είναι η διαδρομή πάνω στο βουνό που ακολουθούσαν παλιά (αν δεν κάνω λάθος) πριν γίνει η σύραγγα του Αρτεμησίου.Ερώτηση έκανα για το πόσο στενό στροφιλίκι είναι.Απο ασφαλτο δεν αμφιβάλω.Να μην πέσουμε κάτω απο 50χλμ λέω. Πριν την σύραγγα πάντως πήγαιναν απο 'κωλοσούρτη',Ναύπλιο.Ακουστά το έχω,δεν τον ξέρω τον δρόμο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 από τον mavro provato Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 τελικά παίζει; Εγώ είμαι ακόμα σε σκέψεις ... 9 άτομα για 28 βλέπω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Μην νομίζεις...εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο που προσπάθησα να την οργανώσω. Δυστυχώς όμως τα πράγματα ήρθαν όπως δεν τα περίμενα και να φανταστείς πως ακόμα και τα 100? που χρειάζομαι για το μεγάλο σέρβις που έπρεπε να είχα κάνει εδώ και 250 χιλιόμετρα μου φαίνονται πολλά! Πρέπει να κρατήσω πισινή να βγει ο μήνας, μην ξεμείνουμε από χρήματα και πράγματα πρώτης ανάγκης στο σπίτι. Και μέσα σε όλα αυτά την Κυριακή πρέπει να κατέβουμε Αστακό γιατί έχουμε εκκρεμότητες με το ΙΚΑ που δεν παίρνουν αναβολή. Άλλα έξοδα από κει! :( αστα αλεξ και εγω μια απο τα ιδια ειμαι .... και πρεπει να βαλω και λαστιχα... λοιπον νομιζω οτι η διαδρομη ειναι μια χαρα και δεν θα ελεγα οχι αν το κανονιζαμε στο αμεσω μελον φτανει νε βγει αυτος ο μηνας και να ειναι κυριακη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες