Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2008 Έχασα το βιβλίο σέρβις της μηχανής μου. Άκουσα ότι δωρεάν μπορώ να προμηθευτώ καινούργιο. Ξέρει κανείς να με ενημερώσει για την διαδικασία με τηλέφωνα κλπ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Ρώτα στην αντιπροσωπεία, το πιθανότερο είναι να σου δώσουν ένα άλλο (σχεδόν?) τζάμπα. Το θέμα όμως είναι οι σφραγίδες που πιστοποιούν τα σέρβις που έκανες. Αυτές πώς αντικαθίστανται; Έχεις κρατήσει τις ανάλογες αποδείξεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Εάν όλα τα service είναι στην αντιπροσωπία πιθανόν θα τα έχουν στον υπολογιστή. (έτσι κάνει αυτός που πάω το αυτοκίνητο) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 thanks παιδιά. Το πρώτο σέρβις έγινε από εκεί που πήρα την μηχανή (τερζής) και το δεύτερο στον Ρακκά. Και οι δυο εξουσιοδοτημένοι της suzuki και οι δύο κράτησαν στοιχεία σε υπολογιστή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asarak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Ναι με το σερβις book συνηθως έτσι γινεται και αν ειναι οκ τοτε θα το εχουν περασει στον Η/Υ Με το manual της μηχανης τι γινεται;;; Γιατι εμενα δεν μου το εχουν φερει εδω και 8 μηνες!!!! Και η μηχανη δεν ειναι παρα εισαγωγης ειναι κανονικη της αντιπορσωπιας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 Ναι με το σερβις book συνηθως έτσι γινεται και αν ειναι οκ τοτε θα το εχουν περασει στον Η/Υ Με το manual της μηχανης τι γινεται;;; Γιατι εμενα δεν μου το εχουν φερει εδω και 8 μηνες!!!! Και η μηχανη δεν ειναι παρα εισαγωγης ειναι κανονικη της αντιπορσωπιας. εαν κανεις τα service σε εξοσιοδοτημενο συνεργειο ειναι υποχρεομενοι να κρατανε αρχειο και πρεπει να σου βγαλουν καινουριο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες