City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2005 Δηλώνω ένοχος.Να μου φέρνετε τσιγάρα στο κελί που θα είμαι με τον moto25!Ok,και εγώ το δοκίμασα και έπιασε! Επιστρέφοντας μόνος από Κοζάνη βράδυ 3-4 φορές.(τί να κάνουμε που αγαπήσαμε? ) Πολύ βράδυ,πολύ μόνος,μόνο εθνική οδό. Όπως επίσης στο δρόμο της Χαλκιδικής..(τελικά πολύ συχνά αγαπάω,να το κοιτάξω... ) Μέσα στην πόλη ούτε λόγος.Με τίποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2005 mousiki kata tin diarkeia tis odigisis den ginete............kai eimai sigouros pos to exoume kanei oloi........... to mono akoustiko pou einai epitrepto (gia emena) einai auto tis endosunennoisis kathe allo einai apagoreutiko......kata tin diarkeia ekdromis ,eixa akoustika akouga mousiki,porothika,me apotelesma na min akouso kati sovaro(korna) kai paraligo na fao mia polu kali savourda .....dioti me eixe sineparei i mousiki kai oute kathrepti eida oute korna akousa ,tragoudousa san to m....a!! apo tote mono endosunennoisi.......me periorismeni xrisi.... filika kai panta orthioi!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HOSS_BOSS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2005 den 3erw paidia alla stin ameriki stis mixanes mas einai aparetiti polla ta3idia...emeis me tis boss mas k oi harleyades k oxi mono stis sugentroseis kanou k diagwnismo ixosustimatos lol... sorry gia ta ellinika mou apla polla xronia e3w.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2005 Το εκαν μια φορα οταν ξεκινησα παλιοτερα να παω μεχρι το χωριο μου.Ομως δεν τα κρατησα και πολυ γιατι ενειωσα αβολα και σταματησα και τα εβγαλα. Το θεμα οταν τα βαζεις ειναι να ακους μουσικη.Στα πολλα χιλιομετρα ομως...δεν ακους τιποτα ή ακους απλα μια φασαρια που καθε αλλο παρα ευχαριστη ειναι. Ομως...επειδη πρεπει να ακους και τι γινεται γυρω σου οπως και το μοτερ της μοτοσυκλετας,δεν πρεπει να εχεις φασαρια στα αφτια σου. Ετσι δεν το ξανακανα ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Απλή και πασιφανής η ερώτηση Ακούτε μουσική όταν οδηγείτε;...και δεν αναφέρομαι στους κατόχους Goldwing! Αν ναι, έχει τύχει να επιρρεάσει την οδηγική σας συμπερηφορά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Μονο σε μεγαλα ταξιδια μεσω ενδοσυννενοησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Δεν το εχω δοκιμασει ποτε, παντως σε μια βολτα ειχα γνωρισει ενα τυπο οπου ακουγε και μαλιστα ειναι ποοοολυ καλος οδηγος (Alx σου ειχα πει για αυτον εαν θυμασαι στην βολτα στο Λεωνιδιο), τωρα κατα ποσο ειναι σωστο ειναι μεγααααλη κουβεντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Μπααα... αν και θα μου άρεσε να ακούω πιστεύω πως μου αποσπά την προσοχή (έχω δοκιμάσει) και εκτός αυτού θέλω να ακούω το μοτέρ πως στροφάρει, αλλά και τους ήχους γύρω μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 ....ναι θα παραδεχτω την αδυναμια μου! ...λοιπον εγω καθοτι δεν οδηγαω μεσα στη πολη .... η μηχανη μπαινει μπρος μονο για να ρωλαρει για αρκετη ωρα αναμεσα στη φυση (...και πολλες φορες μαλιστα και μονος μου) θεωρω την μουσικη σχεδον απαραίτητη για μια εκδρομη μου!....τις περισσοτερες φορες οδηγαω σε νορμαλ ρυθμους και το ματι μου ο παιζει μια στο δρομο μια στις γυρω εικονες ! ...και βρισκω εντελως ομορφη την συνοδείας ενος άσματος σε αυτη την συλλογη εικονων!!. ...θα μου πεις ειναι επικίνδυνο ...θα σου πω περισσοτερο μεσα στη πολη !...εξαλου ενα καλο σετ ακουστικων με μια ποιοτικη εγκατασταση σε ενα καλομονωμενο κρανος με την συνοδεια της μαμισιας εξατμισης ...αφηνει περιθωρια για πολη καλη ηχητική αποδοση εκει γυρω στα 120 !!! ...αλλο να το ακους και αλλο να στο λεω !!! ...φυσικα γουστα ειναι αυτα !!!..προσωπικα παντως μου αρεσει και δε λειπει απο καμια ".....αποδραση !" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Kαι μιας και μιλάμε για μουσική... με τι είδους ακουστικά την ακούτε? Με ψείρες ή με μόνιμα μέσα στο κράνος? Κι αν είναι με ψείρες πως μπαινοβγάζετε το κράνος? Εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα σε αυτό γιατί το κράνος είναι σφιχτό κι όταν πάω να το φορέσω συνήθως μου φεύγουν από τ αυτιά. Στο βγάλσιμο ιδίως είναι μάματα! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) οχι φιλε ψειρες ....ειναι εντελως ακαταληλλες για τα αυτια !..οχι οτι τα αλλα δεν ειναι αλλα σιγουρα οχι τοσο! ...εγω εχω στο ενα ενα έτοιμο σετακι της schuberth που το συνδεω και στο navi .....και στο ανοιγωμενο εχω φτιαξει ενα εντελως δικο μου ηχοσυστημα χωρις μικροφωνο αλλα μιλαμε "βαραει" πολυ καλα !!!! ...και τα δυο ειναι stereo και σταθερα τοποθετημενα και δοκιμασμενα στο χρονο ! ........ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2008 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
van 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 με την μουσικη καμια φορα παιζει να αφαιρεθεις εκτος οτι δεν ακους και τι γινεται γυρω σου. καλιτερα να μην ακους την ωρα που οδιγης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 οχι φιλε ψειρες ....ειναι εντελως ακαταληλλες για τα αυτια !..οχι οτι τα αλλα δεν ειναι αλλα σιγουρα οχι τοσο! ...εγω εχω στο ενα ενα έτοιμο σετακι της schuberth που το συνδεω και στο navi .....και στο ανοιγωμενο εχω φτιαξει ενα εντελως δικο μου ηχοσυστημα χωρις μικροφωνο αλλα μιλαμε "βαραει" πολυ καλα !!!! ...και τα δυο ειναι stereo και σταθερα τοποθετημενα και δοκιμασμενα στο χρονο ! ........ Για δώσε περισσόετερες πληροφορίες και φωτό. Βασικά με ενδιαφέρει να ακούω τις φωνητικές εντολές του GPS κι όχι για να ακούω μουσική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Είμαι κατα Το έχω δοκιμάσει και το μόνο που δεν πρόσεχα ήταν το δρόμο.Χανόμουνα τελείος.Συνηθως τραγουδάω μόνος μου.......δεν έχω βέβαια και τις καλύτερες κριτικές απο τον συνεπιβάτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Συνηθως τραγουδάω μόνος μου...... ..Ομοιως!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Μέσα σε πολη/κίνηση κτλ ποτε..... Σε ταξίδι ναι... Με τις ψείρες που έχουν τα Walkman της Ericsson :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες