Jump to content
Aggelos

μουσικη και μοτοσυκλετα...

Recommended Posts

λοιπον,δε ξερω για εσας ομως εγω πολλες φορες εχω δει στο δρομο μοτοσυκλετιστες

που ενω οδηγουν φορανε ακουστικα για να ακουνε μουσικη κ πολλες φορες ακομα και χωρις κρανος...

πολλοι θα πουν οτι γιατι ρε φιλε στο αυτοκινητο δεν ακους μουσικη;

δε πιστευω πως ειναι το ιδιο...

περιμενω τις αποψεις σας.

Αγγελος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όποιος πιστεύει πως ένα λάθος στο κουτί (επειδή δεν πήρες χαμπάρι κάτι λόγω μουσικής στα αυτιά) έχει το ίδιο κόστος στον οδηγό όσο και στον αναβάτη μηχανής... καλά κάνει και ακούει walkman ξεκράνωτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ.

ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 14 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο SAVEROCK ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά και εγω ΚΑΤΑ ειναι αλλα το έχω κανει..!

Μέσα απο το κράνος είχα βάλει μια ψείρα ακουστικα στο ένα αφτί φυσικά με σιγανι μουσική, φυσικά μεσα στο κέντρο της Αθηνα επηδει είχα πήξει στην κίνηση ,,.

ουφ!! την ειπα και εγω την αμαρτια μου :lipssealed::lipssealed::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έμμμμμμμμμμμ... :blush: κι εγώ το έχω κάνει.... :blush:

Φυσικά είμαι κατά.... :thumbsdown:

Τα αυτάκια μας πρέπει να είναι ελεύθερα....

Να ακούμε τα ΠΑΝΤΑ :this: ....

Είναι επικίνδυνο.....η λέξη τα λέει όλα...

....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καμιά περίπτωση.Λατρεύω τη μουσική, αλλά δεν κολλάει πάνω στο μηχανάκι.

Άσε που δεν ακούς και τίποτα, και δε μπαίνει και καλά κάτω απ το κράνος και σε πονάει το αυτί.

Ναι ναι και εγω το δοκίμασα μια φορά, μέσα στη πόλη έκτοτε όμως δε το ξανάκανα, ούτε σκοπεύω να το δοκιμάσω. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Επειδή και εγώ το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν (για ένα διάστημα φορούσα ακουστικά ψείρες κάθε πρωί που πήγαινα στην δουλεια) νομίζω πως είναι λιγάκι επικίνδυνο. :unsure:

Επιπροσθέτως, το έβαζα σχετικά δυνατα για να ακούγεται μεσα στην κίνηση με αποτέλεσμα όταν σταματούσα στα φανάρια δεν άκουγα τίποτα τριγύρω. :unsure:

Κι όχι μόνο αυτό αλλά πραγματικά πιστεύω πως σου αποσπά σημαντικό μέρος από την προσοχή στον δρόμο -->> πράγμα άκρως επικίνδυνο !!!!

Γενικότερα είμαι κατά άλλα εαν επιμένει κάποιος να το κάνει, θα έλεγα, μόνο σε δρόμους χιλιοπερασμένους που τους ξέρει σαν την παλάμη του ώστε να ξερει πάνω κάτω τα επικίνδυνα σημεία -ας πουμε.... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνοπτικα να δηλωσω φυσικα :_w00t: οτι δεν υπαρχει καλυτερος ηχος στα αυτια μου ,απο τον ιταλικο V2 90 μοιρες ..

Κατα τα αλλα οπως ειπαν και οι προλαλησαντες αλλα και το χαρακτηριστικο σλογκαν , κρανος φοραμε ΜΟΝΟΝ οταν εχουμε κατι να προστατευσουμε !!

Βασιλης

Τροποποιήθηκε από τον ducduc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε! Οταν οδηγουμε ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ playstation!!! :sorry::this:

Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θέλω λίγο να διαχωρίσω την άποψή μου. Ναι, μέσα στην πόλη δεν λέει να έχεις ακουστικά, για ευνόητους λόγους.

Προσωπικά όμως όταν πηγαίνω ταξίδι και οι ταχύτητες είναι πάνω από 120-140, ο θόρυβος του κράνους είναι τόσος πολύς που κανα δυο φορές δεν άκουγα αμάξι που βρισκόταν ακριβώς απο πίσω μου και κόρναρε για να προσπεράσει (ναι το παραδέχομαι, είμαι αργός :sorry: ). Γενικότερα δεν ακούω τίποτε άλλο (ούτε την εξάτμισή μου και γι' αυτό θέλω να την αλλάξω) εκτός από τον αγέρα που στροβιλίζεται στο κεφάλι μου. Δεν έχω πάει ταξίδι με ακουστικά αλλά πιστεύω ότι και να βάλω ακουστικά, καλύτερα να ακούω μουσική παρά ένα μόνημα δυνατό βουητό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μόνο ότι δεν ακούς τι γίνεται γύρω σου, ειναι ότι αφαιρείσαι κιόλας. Σκέψου να μπει το κομμάτι που άκουγες όταν σε παράτησε μια γκόμενα πχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εγω παλι ισως επειδη ταξιδευω πολυ συχνα και αρκετα μονος μου εχω ενα mp3 player και ακουω τη μουσικουλα μου, μια χαρα,χωρις υπερβολες στην ενταση, τοσο ωστε να απολαυμβανω τη διαδρομη.Και στη πολη αν κανω μεγαλη αποσταση, ειδικα το βραδυ θα βαλω μουσικη απλα θα τη βαλω σε τετοια ενταση ωστε να ακουω και το περιβαλον..Δεν μου εχει συμβει ποτε να μην ακουσω κατι,και οι αλλοι σιγουρα με ακουν... :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω οτι ο θορυβος γενικοτερα δινει κ αισθηση ταχυτητας.Δε σας εχει τυχει ποτε να ανεβειτε σε μηχανη που εχει ανοιχτει εξατμιση και να πηγαινει με 40 και να νομιζετε οτι παει με 100?Εγω πιο πιτσιρικας που οδηγησα το scooter κανα 2 φορες με ακουστικα δεν συνειδητοποιουσα ποσο γρηγορα πηγαινα,με αποτελεσμα οταν επρεπε να φρεναρω να βλεπω το χαρο...Οποτε ακυρα τα ακουστικα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που να συναδει ρε Κωστα μου.Ουτε ενα παραθυρο δεν εχει να βγαλουμε το χερι οξω και ολιγο το κεφαλι να μας φυσα ο αερας και να τραγουδαμε εχωντας τσιτα την μουσικη.

Τι να το κανεις αν δεν μπορεις να βαλεις και ενα 12ιντσο σαμπ.

Αστα ,χαλια χαλια.

Δεν συναδει Κωστα μου,δεν συναδει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γενικότερα είμαι κατά άλλα εαν επιμένει κάποιος να το κάνει, θα έλεγα, μόνο σε δρόμους χιλιοπερασμένους που τους ξέρει σαν την παλάμη του ώστε να ξερει πάνω κάτω τα επικίνδυνα σημεία -ας πουμε.... :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Στους δρόμους που οδηγούμε δεν κινδυνεύουμε από τους δρόμους αυτούς καθαυτούς ("εκεί που πήγαινα λέει μια χαρά, σηκώθηκε η άσφαλτος και με κοπάνησε!" :blink: )

Μπορεί να ξέρεις καλά το δρόμο, αλλά τα ΙΧ που κινούνται στο δρόμο και αυτούς που τα σωφάρουνε αποκλείεται να τους ξέρεις και να τους προβλέψεις.

Τροποποιήθηκε από τον gdevelek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω οτι στην πολη και στην κινηση ειναι απαγορευτικο...

Τωρα σε κρουζινγκ φαση, σε ενα χαλαρο ταξιδακι σε εθνικη, θα ηταν καλη παρεα...

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε, κι ουτε νομιζω, μιας και πιστευω οτι θα τραγουδαω ολη την ωρα, συν του οτι θα επηρεαζει την οδηγηση μου ... και λεει να "μπει" το "you could be mine" των Guns n Roses ... κοφτες το μοτο με την μια! :D

Το μονο σιγουρο που μπορω να πω ωστοσο, ειναι οτι πολλες φορες στην οδηγηση πργματικα μου λειπει το soundtrack! Γι αυτο αλλωστε παρολο που μ'αρεσουν οι αποστασεις με το ΧΤ, παντα θα προτιμησω αυτοκινητο για ταξιδι ... (αλλο που δεν εχω δικο μου να ειναι ευκολη η επιλογη μου... :blush: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ.

Τα αυτιά μας 14.

εγω αν δεν ακούω και το λάστιχο στην άσφαλτο που λεει ο λόγος νοιώθω ότι δεν έχω την επαφή με το δρόμο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συνοπτικα να δηλωσω φυσικα :_w00t:  οτι δεν υπαρχει καλυτερος ηχος στα αυτια μου ,απο τον ιταλικο V2 90 μοιρες ..

Βασιλης

<{POST_SNAPBACK}>

δεν εχεις ακουσει το τετρακανο μου .....γι αυτο σε δικαιολογω...... :D :D :D

παντως αν και γω το εχω κανει παιδια .... :sorry::sorry:

ειναι εγκληματικο και παραδειγμα προς αποφυγην!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι λοιπόν :_unsure: . Δηλώνω και εγω ένοχος κύριε δικαστα και κύριοι ένορκοι :surrender:

Ομολογώ πάντως οτι είναι αρκετά επικίνδυνο. Έβαζα ακουστικά μέσα απο το κράνος όταν έστρωνα το μηχανάκι εντός πόλης και το αποτέλεσμα ήταν κανα 2 φορές να με πατήσουν επειδή δεν έπαιρνα χαμπάρι τίποτα και μετά απο μερικές μέρες τα αυτιά μου πονούσαν αφόρητα.

Μπορώ να πω τώρα οτι μουσική και μηχανή δεν πάνε μαζι.(Έβγαλα και ποίημα :_w00t: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα