GLXolothreutis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Γεια και χαρά σας! Πήρα πρόσφατα το πρώτο μου δίκυκλο, συγκεκριμένα ένα Honda GLX το οποίο έχει πλέον 100άρι μοτέρ από Honda Astrea. Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα βαφείο για να το σενιάρω, μιας και η εμφάνισή του είναι επιοικώς ελεινή και τρισάθλια. Ρώτησα λοιπόν σε ένα βαφείο που πέτυχα στο δρόμο μου, και μου ζήτησε 350 ευρώ ο αγιογδύτης! Αν κάποιος ξέρει κανένα βαφείο στην Αθήνα, το οποίο για να μου βάψει σκελετό και πλαστικά από τα παπάκι σε τιμή χαμηλότερη από την άξια-εμφράγματος του βαφείου που ήδη ρώτησα, παρακαλώ ας μου παραχωρήσει τα φώτα (xenon) του γιατί με βλέπω να το βάφω το κακόμοιρο το GLX με μαρκαδοράκι :P Ευχαριστώ εκ τν προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Καπου τοσο παιζουν οι τιμες για πλαστικα + σκελετο ... δυστυχος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Καλα εισαι. Αν κανει και καλη δουλεια μη το πεις ουτε του γειτονα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLXolothreutis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Ααααχ... Άτιμη ζωή... Κι εγώ που νόμιζα ότι με 150 ευράκια θα ξεμπέρδευα... Όπως και να 'χει, μπορείτε μήπως να μου δώσετε στοιχεία από οποιοδήποτε βαφείο ξέρετε? Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) εγω που το εβαψα μπλε περλα μπογιες,στοκαρισμα,εργασια ολα 150 ευρω γνωστος αλλα ο φιλος μου για μεταλικο χρωμα 350 εδωσε.τοσο ειναι και εδω πανω οι τιμες φιλος.απο εκει και περα κοιτας το ποση καλη δουλεια κανει ο μαστορας.αυτα! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2008 από τον some1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Eγώ το glxaki μου το έβαψα ασπρο πέρλα να σβήνει σε μαύρο με σπινθιράκια μου το ΄΄εκανε τζάμπα γιατί είναι συγγεεις αλλά και ούτος η άλλος καμιά 70-100 ευρό παίρνει αυτός με δικά του χρώματα και όλα τα περιτίφ.ΛΑΡΙΣΑ CITY.Kαλoρίζικο και καλές βόλτες πάντος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Ρε παιδιά....έβαψα ολη την μηχανή κίτρινο πέρλα και μου κόστισε 150 ευρο.Γνωστός μεν αλλά πόσο παραπάνω δηλάδη παίρνουν οι λοιποι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Eγώ το glxaki μου το έβαψα ασπρο πέρλα να σβήνει σε μαύρο με σπινθιράκια μου το ΄΄εκανε τζάμπα γιατί είναι συγγεεις αλλά και ούτος η άλλος καμιά 70-100 ευρό παίρνει αυτός με δικά του χρώματα και όλα τα περιτίφ.ΛΑΡΙΣΑ CITY.Kαλoρίζικο και καλές βόλτες πάντος. δε πιστευω αν ειχες επιλεξει το ιδιο χρωμα και δεν ηταν συγγενης σου να σου εβγαινε τοσο 100-150 ευρω θα ειχαν μονο τα χρωματα..φιλικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Edo Komotini to poli kamia 200ara pernoun gia na ta vapsoun :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Αλλη τιμη ειναι για πλαστικα και αλλη οταν θελει και ο σκελετος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 εγω την εβαψα προσφατα μαυρο με μεταλλα γεματο,μου στοιχισε 100 ευρω.απλα ειναι γειτονας ο μαστορας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Simos_17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΤΟ ΒΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ??? ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ YAMAHA MATE ΠΑΡΕ ΔΥΟ ΣΠΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Π ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΙΚΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΝΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Σ 8Α ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΚΛΙ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 υπαρχει νικελ σπρευ? κατι που θελω να το γυαλισω να το κανω με τις βουρτσες ή με σπρευ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 δε πιστευω αν ειχες επιλεξει το ιδιο χρωμα και δεν ηταν συγγενης σου να σου εβγαινε τοσο 100-150 ευρω θα ειχαν μονο τα χρωματα..φιλικα. Οχι ρε εδώ στην λάρισα στα πιο πολλά καταστήματα παίρνουν ακριβώς 90 ευρα δουλειά και το χρώμα το αγοράζεις εσύ και κάνει κάπου στα 25 ευρο το άσπρο μισό λίτρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 το λευκο οχι το περλα ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLXolothreutis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 παληκάρια ευχαριστώ για τις απαντήσεις! αν κάποιος ξέρει κάποιον με βαφείο για να μου το βάψει στην αθήνα θα του χρωστάω :P καλά να περνάτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Καλό βάψιμο εμένα σ΄ξμερα έρχεται το φρεσκοβαμένο glx η την δευτέρα α :lol: :P ^_^ νυπομονό να το δω!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SUPRA POWER!!! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 δε πιστευω αν ειχες επιλεξει το ιδιο χρωμα και δεν ηταν συγγενης σου να σου εβγαινε τοσο 100-150 ευρω θα ειχαν μονο τα χρωματα..φιλικα. εμενα το χρωμα που εβαψα το supra μου ειχε πιασει 55$ και ηταν μπλε μεταλικο με μπριλαντ(κατι σαν περλα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmy jimmakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 να βαψεις μονο πλαστικα ποσο παει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες