x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Λοιπόν παιδιά ζητώ την βοήθειά σας.Πήγα το μοτέρ του glx μου για δέσιμο σε μηχανικό και αυτός μου λέει ότι το πιστόνι βγήκε από τον κύλινδρό και επειδή ειναι και λίγο παλιό θα καίει λάδια και χρειάζεται καινούργιο.Να αγοράσω πιστόνι η να του πω να βάλει το ίδιο η θα ήταν καλύτερα να πάρω κυλινδροπίστονο και να το κάνω 72 κυβικά και πόσο κοστίζουν αυτά.Παρακαλώ βοηθείστε με ΑΜΕΣΑ είναι μεγάλη ανάγκη. :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Μονο αλλαγη ελατηριων, σκεφτηκες? (Η πιο φτηνη λυση! ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Αν ετσι λεει ο μηχανικος ετσι πρεπει να 'ναι τα πραγματα ! Μπορει να χρειαζεται μονο αλαγη τα ελατηρια αλλα ποσο πια να εχει ενα πιστονι για 50cc ??? Για 72 δε γνωριζω ποσο μπορει να εχει αλλα κοιτα στο stelpet.gr . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Kοίταξα αλλά ολο για 70 και πάνω έβλεπα και μαμάτα πα΄ντος του 90αρι του glx έκαναν 17 ευρο -15 πόσο να κάνει το 50αρι καμιά 10 αρια πιστέυω αυτό για τα ελλάτηρια πάντος δεν είναι κακή ι΄δεα.Αλλά είναι τα ελλατήρια το πρόβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Αν δε χανουν τα τσιμουχακια των βαλβιδων , τοτε τα ελατηρια ειναι οι υπευθυνοι για την απωλεια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 εκανες τοσα στο μηχανακι και θα τσιγκουνευτεις 30-40 ευρω για την καρδια απο το μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Oxi καλύτερα θα πάρω καινούργιο καλά λες Τασο ξέρεις πόσο κάνει το πιστόνι για το glx το 50αρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 B) Οταν βγουν τα ελατηρια απο ενα πιστονι δεν ξαναβαζεις τα ιδια,γιατι αποκλειετε να κατσουν στον κυλινδρο(χυτωνιο)στην θεση που ηταν πριν.Οποτε με ενα σετ ελατηρια εμβολου,εισαι οκ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 B) Οταν βγουν τα ελατηρια απο ενα πιστονι δεν ξαναβαζεις τα ιδια,γιατι αποκλειετε να κατσουν στον κυλινδρο(χυτωνιο)στην θεση που ηταν πριν.Οποτε με ενα σετ ελατηρια εμβολου,εισαι οκ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Εγω στη θεση σου θα αλλαζα κυλινδρο,πιστονι ελλατηρια και θα το εκανα 72αρι. Ανοιχτηκε που ανοιχτηκε το μοτερ, κανε σωστη δουλεια και δωστου το κατι παραπανω. Εγω στο townmate που τα ειχα αλλαξει μου στοιχησαν: πιστονι 15? (80cc) κυλινδρος 40? βαλβιδες 10? φλατζες - ελλατηρια 15? καρμπυρατερ 35? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 στοιχησαν: πιστονι 15? (80cc) κυλινδρος 40? βαλβιδες 10? φλατζες - ελλατηρια 15? καρμπυρατερ 35? Αυτες ειναι τιμες !!! 115ε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Ειρωνικα το λες ή το εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Το εννοώ ! Σε σχεση με το KLX που ειχα και το DRZ που εχω και ξερω ποσο κανουν τα αντιστοιχα πραγματα μου φαινονται πολυ οικονομικα ! Τωρα καταλαβαινω γιατι τα παιδια στο τεχνικο ηταν καθε μηνα κατι κυβικα πανω στα παπια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Ειρωνικα το λες ή το εννοεις? Ε..Τσαμπα ειναι, τι να λεμε.. (Ειδικα "εμεις" που μας εχουν "μαθει αλλοιως"!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Ειρωνικα το λες ή το εννοεις? Φυσικά και σοβαρολογεί! Τέτοιες τιμές για τις μεγάλες μηχανές έχουν μόνο οι βίδες! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) αλλο παπι και αλλο μηχανη.. ;p xtrememototuner δες και για narita (πιστονια). να ρωτησω 50cc το εχεις? :/ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2008 από τον some1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Ναι 50αρι είναι αυτήν την στιγμή.Αλλά ρε παιδιά μου λετέ να αλλάξω ελλάτηρια γιατί αυτά φτεν έτσι?Αλλά το πιστόνι δεν έχει βγει από τον στρόφαλο και δεν νομίζω ούτε και τα ελατήρια.Αλλά αυτος μου είπε ότι το πιστόνι δεν θα πατάει καλά στον κύλινδρο και θα καίει λάδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 50 ε? πως αντεχεις.. και τα ελατηρια φταινε σε μηχανακι που καιει λαδι, κοιτα σου ειπαν για ελατηρια αλλα ο μηχανικος εχει δει απο κοντα την κατασταση και λογικα για να στο ειπε κατι θα ξερει οποτε οτι πει ο μαστορας ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 σε ποιον το πηγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 κανε το καλυτερα 72 για να ξεμπλεκεις γρηγορα και να κανεις τις βολτεσ σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Tελικά άλλαξα το πιστόνι και πέρασε βούρτσα τον κύλινδρο και όλα καλά θα πάω να το πάρω το απόγευμα.Τάσο σε έναν απέναντι από το σπίτι μου καλός μηχανικός ΄παλιά είχε τρελή δουλειά τώρα εντάξει δεν έχει και τόση αλλά φτηνός με 80 ευρό + το πιστόνι και βούρτσα και όλα τα α΄λλα εγώ μόνο το σπασμένο σασμάν πήγα.Παύλος λέγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Αμα έχεις την οικονομική ανεση πατα μια φρεζα τον κυλινδρο μεχρι εκει που πέρνει, και αλαξε πιστονι - ελατήρια σετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Το πήρα το ΜΟΤΕΡ έπαθε πλάκα που δέθηκε αυτό το πράμα μπράβο στον μηχανικο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 χαχα σιγα το πραμα ρε φιλος, μαστορας εδω εβαλε 500αρι μοτερ suzuki σε glx..τα f1 μοτερ πανω σε glx εχουν γινει καθημερινοτητα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
polymoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Egw lew na afhseis to mixaniko na kanei th doylia poy prepei an ton empistevesai bebaia giati oti tha parousiasei sto mellon tha einai apwdyno gia thn tsepi sou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες