Jump to content
Sign in to follow this  
x-treme

ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΜΑ?

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά ζητώ την βοήθειά σας.Πήγα το μοτέρ του glx μου για δέσιμο σε μηχανικό και αυτός μου λέει ότι το πιστόνι βγήκε από τον κύλινδρό και επειδή ειναι και λίγο παλιό θα καίει λάδια και χρειάζεται καινούργιο.Να αγοράσω πιστόνι η να του πω να βάλει το ίδιο η θα ήταν καλύτερα να πάρω κυλινδροπίστονο και να το κάνω 72 κυβικά και πόσο κοστίζουν αυτά.Παρακαλώ βοηθείστε με ΑΜΕΣΑ είναι μεγάλη ανάγκη. :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ετσι λεει ο μηχανικος ετσι πρεπει να 'ναι τα πραγματα ! Μπορει να χρειαζεται μονο αλαγη τα ελατηρια αλλα ποσο πια να εχει ενα πιστονι για 50cc ??? Για 72 δε γνωριζω ποσο μπορει να εχει αλλα κοιτα στο stelpet.gr .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kοίταξα αλλά ολο για 70 και πάνω έβλεπα και μαμάτα πα΄ντος του 90αρι του glx έκαναν 17 ευρο -15 πόσο να κάνει το 50αρι καμιά 10 αρια πιστέυω αυτό για τα ελλάτηρια πάντος δεν είναι κακή ι΄δεα.Αλλά είναι τα ελλατήρια το πρόβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε χανουν τα τσιμουχακια των βαλβιδων , τοτε τα ελατηρια ειναι οι υπευθυνοι για την απωλεια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκανες τοσα στο μηχανακι και θα τσιγκουνευτεις 30-40 ευρω για την καρδια απο το μηχανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oxi καλύτερα θα πάρω καινούργιο καλά λες Τασο ξέρεις πόσο κάνει το πιστόνι για το glx το 50αρι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Οταν βγουν τα ελατηρια απο ενα πιστονι δεν ξαναβαζεις τα ιδια,γιατι αποκλειετε να κατσουν στον κυλινδρο(χυτωνιο)στην θεση που ηταν πριν.Οποτε με ενα σετ ελατηρια εμβολου,εισαι οκ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Οταν βγουν τα ελατηρια απο ενα πιστονι δεν ξαναβαζεις τα ιδια,γιατι αποκλειετε να κατσουν στον κυλινδρο(χυτωνιο)στην θεση που ηταν πριν.Οποτε με ενα σετ ελατηρια εμβολου,εισαι οκ ;)

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στη θεση σου θα αλλαζα κυλινδρο,πιστονι ελλατηρια και θα το εκανα 72αρι. Ανοιχτηκε που ανοιχτηκε το μοτερ, κανε σωστη δουλεια και δωστου το κατι παραπανω. Εγω στο townmate που τα ειχα αλλαξει μου στοιχησαν:

πιστονι 15? (80cc)

κυλινδρος 40?

βαλβιδες 10?

φλατζες - ελλατηρια 15?

καρμπυρατερ 35?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
στοιχησαν:

πιστονι 15? (80cc)

κυλινδρος 40?

βαλβιδες 10?

φλατζες - ελλατηρια 15?

καρμπυρατερ 35?

Αυτες ειναι τιμες !!! 115ε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εννοώ ! Σε σχεση με το KLX που ειχα και το DRZ που εχω και ξερω ποσο κανουν τα αντιστοιχα πραγματα μου φαινονται πολυ οικονομικα !

Τωρα καταλαβαινω γιατι τα παιδια στο τεχνικο ηταν καθε μηνα κατι κυβικα πανω στα παπια :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειρωνικα το λες ή το εννοεις?

Ε..Τσαμπα ειναι, τι να λεμε.. :what: (Ειδικα "εμεις" που μας εχουν "μαθει αλλοιως"!! :vava::knife: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειρωνικα το λες ή το εννοεις?

Φυσικά και σοβαρολογεί!

Τέτοιες τιμές για τις μεγάλες μηχανές έχουν μόνο οι βίδες! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο παπι και αλλο μηχανη.. ;p

xtrememototuner δες και για narita (πιστονια).

να ρωτησω 50cc το εχεις? :/

Τροποποιήθηκε από τον some1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι 50αρι είναι αυτήν την στιγμή.Αλλά ρε παιδιά μου λετέ να αλλάξω ελλάτηρια γιατί αυτά φτεν έτσι?Αλλά το πιστόνι δεν έχει βγει από τον στρόφαλο και δεν νομίζω ούτε και τα ελατήρια.Αλλά αυτος μου είπε ότι το πιστόνι δεν θα πατάει καλά στον κύλινδρο και θα καίει λάδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

50 ε? πως αντεχεις.. και τα ελατηρια φταινε σε μηχανακι που καιει λαδι, κοιτα σου ειπαν για ελατηρια αλλα ο μηχανικος εχει δει απο κοντα την κατασταση και λογικα για να στο ειπε κατι θα ξερει οποτε οτι πει ο μαστορας ! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tελικά άλλαξα το πιστόνι και πέρασε βούρτσα τον κύλινδρο και όλα καλά θα πάω να το πάρω το απόγευμα.Τάσο σε έναν απέναντι από το σπίτι μου καλός μηχανικός ΄παλιά είχε τρελή δουλειά τώρα εντάξει δεν έχει και τόση αλλά φτηνός με 80 ευρό + το πιστόνι και βούρτσα και όλα τα α΄λλα εγώ μόνο το σπασμένο σασμάν πήγα.Παύλος λέγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα έχεις την οικονομική ανεση πατα μια φρεζα τον κυλινδρο μεχρι εκει που πέρνει, και αλαξε πιστονι - ελατήρια σετ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα σιγα το πραμα ρε φιλος, μαστορας εδω εβαλε 500αρι μοτερ suzuki σε glx..τα f1 μοτερ πανω σε glx εχουν γινει καθημερινοτητα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Egw lew na afhseis to mixaniko na kanei th doylia poy prepei an ton empistevesai bebaia

giati oti tha parousiasei sto mellon tha einai apwdyno gia thn tsepi sou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα